2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gecmıs olsun ? Karın agrısı neden oldu acaba , bırde mılletı takma bn dogum yaptktan 3 gun snra kucagmda bebek oldugu halde bna hamılemısn dedlr . Insanlar aynaya bakmayı unutp knusuyolar
Canım üşüttü bence çünkü banyodan sonra saçlarını kurutamıyorum uzun bide.ıslak Islak balkonda oturdu üstüne soğuk süt olacağı buydu

Gecmıs olsun ? Karın agrısı neden oldu acaba , bırde mılletı takma bn dogum yaptktan 3 gun snra kucagmda bebek oldugu halde bna hamılemısn dedlr . Insanlar aynaya bakmayı unutp knusuyolar
Hahaaa evt hatirliyorum..
Ben de gecen arkadasin nisani vardi ona gittim.. ayy anasi demesin mi ne kdr zayiflamissin cok cirkin olmussun.
Gozlerinin alti cokmuus diye..
Cuus diyesim geldi de saygim var iste iki saat aciklama yap dur.. hani ben bebek digurdum ya o da gece 15kere kalkiyo ya oncin olabilir mi diye..

Kızlar gece sık uyanmadan bahsedilmiş biz gece küçük biberon suyu tüketiyoruz.susadıkları içinde sık sık uyanıyorlar bence.memeyi her kalktığında almıyo suyu içip yatıyo.bizde bir meme bir su şeklinde gidiyo

En sinir bozucu tarafı hem cinslerimiz bunu yapan anlayışsızlar

wakewake gecmis olsun cnm atessiz arlatirsiniz insallah bugunleri. Bizim de haftaya insallah bakalim napixaz

Sağol canım
Şimdiye kadar hepsi ateş yaptı buda yapar kesin hemde okuduğuma göre bir hafta sonra ortaya çıkıyormuş kızamık gibi döküntü yapabiliyormuş ebe de öyle söyledi
Gelişmeleri yazarım

Evet biliyorum ama cocukla oyle katlamak icim elvermiyo ve cidden ökuz ölüsu gibi araba. Yine 2 el kullanilck tasirken.
Begenirken neyin kafasini yasadim acaba bilmiyorum. Azcik daha fazla verip guzel bisi alsaydim keske cok pismanim ben.

Bu arada 12 de uyuyup yine kalkti hala gaza kalkiyoruz saka gibi.
Gece suyu cok tuketiyor ama illa da emcek. Bakalim bu gunler de gececek de bize de geciriyor gecerken Allahim ...bugun.iyice isyan kosesi oldu burasi

DonukPudra canım babyhope baston bebek Arabası 150 liraya hamileyken almıştım.7 kilo çok rahat katlaması açması.çok memnunum.real marketlerde de satılıyo bebek Bölümünde.e bebekte de gördüm sanki.kızımda 10 sene önce 400 liraya aldığım canım Araba kömürlükte bekliyo.o kadar ağırki.en iyisi olsun ikinci de kullanırız dedik ama olmuyo.baston en iyisi.tam yatarda oluyo.ohh mis.bebek Arabası elim kolum.onsuz parka bile çıkmıyorum.3.katta oturuyorum düşün asansörde yok malesef.kısacası baston al bence

Evet alcam.ucuz bisi 100 tllik ben de.
Digeri kisin iyi olur tentesi cift yonl olmasi ama asiri hantal.evde tikili kaldik park harici gezmek isteyince. Cok sagl bakaym

Gunaydin kizlar

Bu hafta sonu dugun varoglan genelde sapitiyor ve 10gibi uyku moduna geciyor. Tabi uyumasi kaci buluyorama bakalim napcaz dugunde. Esim erkenden getircek olmadi...

eltanin hep asagida goruyorum senisen de yazsana

tubaa1 babayhope aklima yatti. Cok sagol. Hem yatmasi hem de tentesinin asagi dek inmesi iyiymis. Tente olayi da cok onemli cunku.
Kirmizi-siyah alayim diyorum fotolarda cirt duruyor ama sendeki de o renk mi?

Günaydın kızlar anca otobüste bi köşeye sıkışabilince okuyorum sizi çok yoruldum ben ya iş ev bebek yemek tırlatcam valla... bide hangi akla hizmetse diş buğdayı partisi zımbırtısı çıkardım kendime söyledim milletede pazar günü diye nasıl hazırlanacam bilmiyorum olmadı ahanda dişlerimiz gören hediyesini bırakıp gidebilir deriz artık

Biz de aynı arabadan aldık 230 liraydi sanırım tam bilmiyorum eşim netten sipariş vermişti. Biz de çok memnunuz.

Günaydın kızlar rüyamda hamileyim sezaryen gircem ama yusuf yusuf korkma acicak ama kızıni kucağına alacaksın diorum suan 2. Cocuk çok uzak geliyo ama olursa da bide hayırlı bi kızım olur ins
Gece ne çok sayfa birikmiş kilo konusu gelince ben çok zayıfladi bayram da görenler nie bole kötü oldun çocuk zor mu geliyo dio elin ağzı torba değil her şekilde yorum yapiyolar

AynEn canim benim kardeşim de illa diş partisi yapılim dio benim hiç enerjim yok siz neyapuyosaniz yapın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…