- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.681
Canım üşüttü bence çünkü banyodan sonra saçlarını kurutamıyorum uzun bide.ıslak Islak balkonda oturdu üstüne soğuk süt olacağı buyduGecmıs olsun ? Karın agrısı neden oldu acaba , bırde mılletı takma bn dogum yaptktan 3 gun snra kucagmda bebek oldugu halde bna hamılemısn dedlr . Insanlar aynaya bakmayı unutp knusuyolar
Hahaaa evt hatirliyorum..Gecmıs olsun ? Karın agrısı neden oldu acaba , bırde mılletı takma bn dogum yaptktan 3 gun snra kucagmda bebek oldugu halde bna hamılemısn dedlr . Insanlar aynaya bakmayı unutp knusuyolar
En sinir bozucu tarafı hem cinslerimiz bunu yapan anlayışsızlarHahaaa evt hatirliyorum..
Ben de gecen arkadasin nisani vardi ona gittim.. ayy anasi demesin mi ne kdr zayiflamissin cok cirkin olmussun.
Gozlerinin alti cokmuus diye..
Cuus diyesim geldi de saygim var iste iki saat aciklama yap dur.. hani ben bebek digurdum ya o da gece 15kere kalkiyo ya oncin olabilir mi diye..
Hayir kilolu olsan da soyluycekler zayif olsan da.. o yuzden dert etmeyelimmEn sinir bozucu tarafı hem cinslerimiz bunu yapan anlayışsızlar
wakewake gecmis olsun cnm atessiz arlatirsiniz insallah bugunleri. Bizim de haftaya insallah bakalim napixaz
Evet biliyorum ama cocukla oyle katlamak icim elvermiyo ve cidden ökuz ölüsu gibi araba. Yine 2 el kullanilck tasirken.DonukPudra casual cadillac ti bebek araban dimi. Puseti duz yone takarsan uzerindeyken katlayip acabiliyosun bi videolarini izle istersen.. yine de agir oldugu gercegini degistirmiyo tabi..tasimasi dert. Ben de hic eve cikarrmiyorum hep arabanin bagajinda duruyo araba da cogu zaman esimde. O yuzden de parka cikinca hep momforta koyuyorum kizi. Bebek arabamiz var guya ama..
Evet alcam.ucuz bisi 100 tllik ben de.DonukPudra canım babyhope baston bebek Arabası 150 liraya hamileyken almıştım.7 kilo çok rahat katlaması açması.çok memnunum.real marketlerde de satılıyo bebek Bölümünde.e bebekte de gördüm sanki.kızımda 10 sene önce 400 liraya aldığım canım Araba kömürlükte bekliyo.o kadar ağırki.en iyisi olsun ikinci de kullanırız dedik ama olmuyo.baston en iyisi.tam yatarda oluyo.ohh mis.bebek Arabası elim kolum.onsuz parka bile çıkmıyorum.3.katta oturuyorum düşün asansörde yok malesef.kısacası baston al bence
2 -3 güne emekler:)Benim kiz emeklemiyo ama yuzustu veya sirtustu yatsin farketmez kalkip oturuyo
Evet biliyorum ama cocukla oyle katlamak icim elvermiyo ve cidden ökuz ölüsu gibi araba. Yine 2 el kullanilck tasirken.
Begenirken neyin kafasini yasadim acaba bilmiyorum. Azcik daha fazla verip guzel bisi alsaydim keske cok pismanim ben.
Bu arada 12 de uyuyup yine kalkti hala gaza kalkiyoruz saka gibi.
Gece suyu cok tuketiyor ama illa da emcek. Bakalim bu gunler de gececek de bize de geciriyor gecerken Allahim ...bugun.iyice isyan kosesi oldu burasi
Biz de aynı arabadan aldık 230 liraydi sanırım tam bilmiyorum eşim netten sipariş vermişti. Biz de çok memnunuz.DonukPudra canım babyhope baston bebek Arabası 150 liraya hamileyken almıştım.7 kilo çok rahat katlaması açması.çok memnunum.real marketlerde de satılıyo bebek Bölümünde.e bebekte de gördüm sanki.kızımda 10 sene önce 400 liraya aldığım canım Araba kömürlükte bekliyo.o kadar ağırki.en iyisi olsun ikinci de kullanırız dedik ama olmuyo.baston en iyisi.tam yatarda oluyo.ohh mis.bebek Arabası elim kolum.onsuz parka bile çıkmıyorum.3.katta oturuyorum düşün asansörde yok malesef.kısacası baston al bence
Bizimki kırmızı siyah canım gayet güzel.tubaa1 babayhope aklima yatti. Cok sagol. Hem yatmasi hem de tentesinin asagi dek inmesi iyiymis. Tente olayi da cok onemli cunku.
Kirmizi-siyah alayim diyorum fotolarda cirt duruyor ama sendeki de o renk mi?
AynEn canim benim kardeşim de illa diş partisi yapılim dio benim hiç enerjim yok siz neyapuyosaniz yapın dedimGünaydın kızlar anca otobüste bi köşeye sıkışabilince okuyorum sizi çok yoruldum ben ya iş ev bebek yemek tırlatcam valla... bide hangi akla hizmetse diş buğdayı partisi zımbırtısı çıkardım kendime söyledim milletede pazar günü diye nasıl hazırlanacam bilmiyorum olmadı ahanda dişlerimiz gören hediyesini bırakıp gidebilir deriz artık
Çok geçmiş olsun canım kız çocuklarının az bile usutseler özellikle hemen karnı ağrıyorCanım üşüttü bence çünkü banyodan sonra saçlarını kurutamıyorum uzun bide.ıslak Islak balkonda oturdu üstüne soğuk süt olacağı buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?