- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.661
Geçmiş olsun canım Allah korusun bi dahaKizlar bugun kizim yerde oturuyordu ben de odasinin konsolunn tozunu aliyodum tam arkamdaydi. Heryanina yastik dosemistim ama 2sn.de nasi yaptiysa yapmis yastik olmayan yere kaymis kendini de arkaya dogru atinca yatagina kafasini carpti hemen buz akusu koydum ama cok agladi yavrum icim gitti
Biz bugğn aşı olduk umarım diğer alılar gibi mahvetmez bizi
Okuduğuma göre bir hafta süren ateş döküntü oluyormuş ve geç başlıyormuş etkisi[/QUOT geçmiş olsun canım 9. Ayda sadece bir aşı mi var peki?
Duzelir inşaallah canım ne diyelim sağlıklı olsunlar da..Gerçekten mi bende bi tek benim oğlum öyle zannediyodum ama benimki doğduğundan beri doğru düzgün uyumadı.Ha düzeldi ha düzelecek derken hala bi gelişme yok artık umudum da kalmadı gece onlarca kez kalkmasının üstüne bide saat 5.30 6.00 arsi kurulu saat gibi gözleri fildir fildir dönüyo daha da uyumuyo.Çevremde herkesin bebgi bu aylarda uyku düzenini oturmuş oluyo gece hiç kalkmayan bebekler mi dersin yada sadece 1 2 kere kalkan mi dersin bunları duyunca daha da kötü oluyorum bende mi bi ugursuzluk bi hata var diorum
Geçmiş olsun canım gün içinde bizim kide okadar kafasını vuruyo ki kanepeye tutup kalkiyo bazen düşüyor hop kafa yastık koyuyorum ne hikmetse nerde yastık yoksa oraya gidiyoKizlar bugun kizim yerde oturuyordu ben de odasinin konsolunn tozunu aliyodum tam arkamdaydi. Heryanina yastik dosemistim ama 2sn.de nasi yaptiysa yapmis yastik olmayan yere kaymis kendini de arkaya dogru atinca yatagina kafasini carpti hemen buz akusu koydum ama cok agladi yavrum icim gitti
Saol cnm. Bi sey yok cok sukur. Allahim korusun tum bebisleri.Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntı yoktur
Canim benimki son 1aydir sayisini bilmedigim kadar cok kalkiyo. Oncesinde 1 ya da 2 kez kalkiyodu. Simdi doymuyo sanirsam. Sut cok sivi yetmiyodur diyo annem. Bugun annem bende muhallebi yapti bibebona koydu icirdi suyunu da icti. Bakalim bu gece nolucak. Yarin yazarim insallah.Kızlar bişey soracam bende
gece sizin bebiş lerde çok uyanıyor mu benimki sabaha kadar abartı sız 10 defa uyanıyor hasta falan mı anlamadım yaklaşık 3 aydır Böyleyiz sabah gözümü zor açıp işe gidiyorum önerisi olan varmı
Bebesi emeklediği için kendi de peşinden helak olup kafası giden bir ben miyim?
Sabah kızın altını açtım, bez almaya gittim başka odaya, biraz havalansın altı dedim. O sırada kapı çaldı sucu geldi, suyu aldım ocakta kızın yumurtası kaynadı, yumurtayı aldım ,baktım kız öne eğilmiş sessizce oturuyor dedim fırsat bu fırsat bir yeşil çay yaptım, elimde çay kıza doğru bir adım attım ki parke ıslak, anaa kızın altı açık kalmış o da salmış çişi ya...üstünde elbise var görünmüyor da altı... Ben de kız hayret sessiz sessiz oturuyor diyorum meğer çişiyle oynuyormuş ya
fermante Rabbim daha büyük kazalardan korusun yavrunu geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canım Allah korusun bi daha
Geçmiş olsun canım gün içinde bizim kide okadar kafasını vuruyo ki kanepeye tutup kalkiyo bazen düşüyor hop kafa yastık koyuyorum ne hikmetse nerde yastık yoksa oraya gidiyo
Benım arabada baston varya acaıp kullanslh . Eslerımze gelhnce sızı bılmıorum ama ben bazen tahammul bıle edemıyorum artk bozulan hormonlardan mı bılmıorum ama cok sınırlı brı oldumfermante gecmis olsun sislik vs yok dimi...
Biz de esimle fena kapistik..aslinda ben bunalimli ruh halimi ona bosalttim. Ona da hak veriyorum gozumun onunde yorgunluktan bitik halde ama sabretcez geccek 1 seneye diyor. Umarim gecer ben akli dengemi yitirmeden.
Bu arada baston bebek arabasi almadigima pismanim. Cift yonlu travel olsun dedik iyi hos.. araba esimde bir alisveris merk gitmek istesem araba tek elle katlanmiyo hangi minibus alir. Otobusle zaten surekli aktarma omrum yolda gececek. Esime dedim 70-80tl ye baston alcam. Zaten oglan da eserikli bi duruyo bi durmuyo. En azindan katlar toplu tasimada rahat ederim. Dun bugin yuriyuse ciktik oglan da hava alsin diye ciyak ci
yak bagirdi
Yuruse de rahatlasa.
Dunden beri iki kolunu kaldirip dengede durmaya calisip 2 adim atiyor bu arada
Yumurtayi sevmeyen.cocuk da aksam menemen yaptim ondan bayila bayila yedi..
Uyku sikayeti olan kixlar bende de dogdugundan.beri ayni hele 4.aydan sonra zivanadan ciktineyseki gunduz artik ayagimdan indirebiliyorum bu bile bisi ama gece saat basi 2 saate kalkiyor. Bazen yatirdim saniyorim daha yataga gecmeden uyaniyor sesimi yukselttigim ve pisman oldugum oluyor stabil bas agrim var
Emeklemıo cok ıstyorum ama emeklesnBenim kiz emeklemiyo ama yuzustu veya sirtustu yatsin farketmez kalkip oturuyo
Aynenn ben deeEmeklemıo cok ıstyorum ama emeklesn
Gecmıs olsun ? Karın agrısı neden oldu acaba , bırde mılletı takma bn dogum yaptktan 3 gun snra kucagmda bebek oldugu halde bna hamılemısn dedlr . Insanlar aynaya bakmayı unutp knusuyolarSelam kızlar.kızım hastalandı Karın ağrısı çekiyo kuzum...oğlum acayip hareketlendi yetişemiyorum artık.bide üstüne Düğünler of ki ne of...Milletin işi gücü yok ne giymişim kilo almışım...aldım tabi doğum yaptık heralde..Sinirlerim tepemdekızlar bu arada bugun erişteyi haşladım içine haşlanmış et koydum.pişti.soğuyunca yoğurtla karıştırdım.çok güzel oldu.fikir olur belki..öptüm sizleri
Gecmis olsun cnm.. afiyet de olsun..Selam kızlar.kızım hastalandı Karın ağrısı çekiyo kuzum...oğlum acayip hareketlendi yetişemiyorum artık.bide üstüne Düğünler of ki ne of...Milletin işi gücü yok ne giymişim kilo almışım...aldım tabi doğum yaptık heralde..Sinirlerim tepemdekızlar bu arada bugun erişteyi haşladım içine haşlanmış et koydum.pişti.soğuyunca yoğurtla karıştırdım.çok güzel oldu.fikir olur belki..öptüm sizleri
Saol cnm..fermante geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?