2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun canım Allah korusun bi daha

Duzelir inşaallah canım ne diyelim sağlıklı olsunlar da..
Senin bebeğin miydi yanlış mi hatırlıyorum kum döken? Nasıl oldu meleğin?

Geçmiş olsun canım gün içinde bizim kide okadar kafasını vuruyo ki kanepeye tutup kalkiyo bazen düşüyor hop kafa yastık koyuyorum ne hikmetse nerde yastık yoksa oraya gidiyo

Canim benimki son 1aydir sayisini bilmedigim kadar cok kalkiyo. Oncesinde 1 ya da 2 kez kalkiyodu. Simdi doymuyo sanirsam. Sut cok sivi yetmiyodur diyo annem. Bugun annem bende muhallebi yapti bibebona koydu icirdi suyunu da icti. Bakalim bu gece nolucak. Yarin yazarim insallah.

ayy cok komedi kizin var cnm ayni sen..

Naptin tasinma islerini hallettin mi

DonukPudra
fermante Rabbim daha büyük kazalardan korusun yavrunu geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun canım Allah korusun bi daha

Geçmiş olsun canım gün içinde bizim kide okadar kafasını vuruyo ki kanepeye tutup kalkiyo bazen düşüyor hop kafa yastık koyuyorum ne hikmetse nerde yastık yoksa oraya gidiyo

Saolun kizlar iyi cok sukur sislik vs yok. Hmn buz koydum belki ondan yok.

Benım
Benım arabada baston varya acaıp kullanslh . Eslerımze gelhnce sızı bılmıorum ama ben bazen tahammul bıle edemıyorum artk bozulan hormonlardan mı bılmıorum ama cok sınırlı brı oldum

Selam kızlar.kızım hastalandı Karın ağrısı çekiyo kuzum...oğlum acayip hareketlendi yetişemiyorum artık.bide üstüne Düğünler of ki ne of...Milletin işi gücü yok ne giymişim kilo almışım...aldım tabi doğum yaptık heralde..Sinirlerim tepemde kızlar bu arada bugun erişteyi haşladım içine haşlanmış et koydum.pişti.soğuyunca yoğurtla karıştırdım.çok güzel oldu.fikir olur belki..öptüm sizleri

DonukPudra casual cadillac ti bebek araban dimi. Puseti duz yone takarsan uzerindeyken katlayip acabiliyosun bi videolarini izle istersen.. yine de agir oldugu gercegini degistirmiyo tabi..tasimasi dert. Ben de hic eve cikarrmiyorum hep arabanin bagajinda duruyo araba da cogu zaman esimde. O yuzden de parka cikinca hep momforta koyuyorum kizi. Bebek arabamiz var guya ama..

Gecmıs olsun ? Karın agrısı neden oldu acaba , bırde mılletı takma bn dogum yaptktan 3 gun snra kucagmda bebek oldugu halde bna hamılemısn dedlr . Insanlar aynaya bakmayı unutp knusuyolar

Gecmis olsun cnm.. afiyet de olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…