2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım işini görür.hem hesaplı hem kullanışlı.çok ta özellik arama bu fiyata göre.üç pozisyonlu tam yatar yarım yatar ve oturur vaziyette.katlaması kolay.

Son düzenleme:
Bende anladımki bu bebek işinde kalite sağlamlık vs boşmuş önemli olan kullanışlı olmasıymış her şeyin
Hep daha iyisi olsun deyip bi dünya para verdik ev tipi salıncak bile aldım yeterki binsin oyalansın diye bir iki kez bindi kaldırdım
Yaptığım en akıllı şey donukpudranın ve parkybull sayesinde aldığım antilop mama sandalyesi ve nerdeyse onada dünya para veriyordum
Bundan sonra pahalı birşey almam çünkü çocuk inadına ucuz olanı seviyor
Salıncağı da satcam kızlar bildiğiniz bi site varmı

Canım tatile bastonu götür bence rahat edersin.işini Fazlasıyla görür.biz hep tam oturur vaziyette kullanıyoruz kemerinide takıyorum.

Sahibinden de satabilirsin

Katiliyorum hep pahaliya aldiklarim elimde patladi.
Ben tutumluanne sitesindenaldim da sattim da canim . Tavsiye ederim.
Simdiki aklim olsa gecici donem seylerini tutumlu anneden temiz 2.el alirdim. Bundan sonrasi icin akillandim ama.
Ben tiny love, oyun halisini orda sattim.
Aktivite masasi aldim yine o siteden.

slm aktif anneler. düne göre heyheylerimiz geçti sanki :) ben dün fenaydım valla ama şimdi iyiyim sanki. hormonlarımız tam oturmadı mı acaba benim ruh halim inişli çıkışlı.
bebek arabası bizde cadillac kullanıyoruz ama sadece haftasonu bindiği için çok zor olmuyo. uyursa fln beşik gibi geniş diye memnunum ben. ama uzun süre fln kullanamayız bastona geçeriz seneye. hamilelik kafası işte dünyanın en büyük meselesiydi bebek arabası.
geçen internette gördüm en büyük jüri ELALEM yazıyodu valla doğru. kilo almışsın saçın şöyle başın şöyle valla insan bunalıyor. gerçi ben bu ara kendimi çok tombik hissediyorum ama bakalım nolacak

Kızlar herkese merhaba oglum her yemegi yemiyor dun bi tarif denedim bayıldı bugunde yaptım bugunde yedi sizinle paylasmak isteim malum cok bunalıyoruz tarif konusunda bir yemek kasıgı irmigi bir bucuk cay bardagı suda karıstırarak pişiriyoruz içine sekiz adet taze kucuk kayısıyı cam rendede rendeleyi ekliyoruz bes dakikada öyle pişiriyoruz ılınıncada yediriyoruz tarifin aslında yedirmeden pekmez koyuluyo ama ben koymadım herkesi ve mınnakları operim

ayy cok komedi kizin var cnm ayni sen..

Naptin tasinma islerini hallettin mi

Hallettim çok şükür, kızın altınlarını peşinat yaptık kutu gibi bir ev sahibi olduk , isteyen herkese nasip olur inşallah.
Kutu gibi olduğu için de taşınma ve yerleşme sıkıntımız olmadı.
Taşındığımız sitede 5-10 tane kasım bebeği bir çok da başka bebek/çocuk var, bu sitenin canlısını akşam üstü parkta yaşıyoruz
Seninki ne yedi, ne yaptı yok dişi yok kuşu derken evde bebesiyle bunalan "eaaah yeter" deyip parka iniyor, vakit sanki daha kolay geçiyor.
Dün dedik tamam akşamüstü park bizi kurtarıyor ama gündüzleri de mi buluşsak.
Kaptım bebemi gittim bir komşuya, ev sahibi bebe benim kızı pek iplemedi döndü totosunu uyudu ama benim kız oğlanın tüm oyuncaklarını bir güzel tek teeek uzun uzuuun yaladı, ben de o sırada kahve ve çay içtim, her gün bir kapının ipini çeksem ohh oldu bu iş bence

Biz arabayı 180 e almisiz ya eşime sordum da yanlış hatirlamisim ben.

Hayırlı olsun canım eviniz güle güle oturun. Bu anlattığın şeylerden dolayı bende bi siteye taşınmak istiyorum yaa. Çocuklar için güvenlik için aktivite açısından çok iyi.

Aynen ya neyin kafasindaysak..
Bisi diyim yalniz havuz basinda cadillac daha raht olmazmi yinede.. termal otel tatilimds rahat etmistim ben bizimkiyle. Yalniz onumuzdeki gidecegom tatile kardesimle birlikte gitcez bagaj full dolu olcak. Iyiden iyiye bastonu dusunuyorum da havuz basi aksam uyursa falan rahat yatar casualda bastonda da rahat eder mi diyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…