- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.721
Canım işini görür.hem hesaplı hem kullanışlı.çok ta özellik arama bu fiyata göre.üç pozisyonlu tam yatar yarım yatar ve oturur vaziyette.katlaması kolay.tubaa1 DonukPudra ben de bakayim buna neyine dikkat etmek lazim baska? Yatar pozisyonuna tentesine??
Almayi dusunuyorum da esime soz geciremiyorum niye bu kadar para verdirdin bana madem kullanmiycaktin da diyor anlasa bi.. tek kullanamiyorum biyere cikamiyorum.. yok illa eskiyene kdr kullancazsanki keyfimden kullanmiyorum..
Gercekten hamilyken almak akil isi degilmis heyecana kapilip ilkonce bebe arabasi almistim hataymis ama kimse de uyarmadi napiim ben dr dusunememisim iste
Canım tatile bastonu götür bence rahat edersin.işini Fazlasıyla görür.biz hep tam oturur vaziyette kullanıyoruz kemerinide takıyorum.Annem suan il disinda yoksa bu kadar depresif olmazdim arada gidiyordum kafam.dagiliyordu.
Tamm cnm cok sagol.
Kesinlikle neyin kafasiyla aldim acaba. O zaman chicco little way ile arasinda kaldim arkadaslardan bazilari yok cift yonlu olaun bebek gormek istiyo anneyi dediler. Casuali sectim ama bin.pismanim. cunku oglum etrafi izlemeyi tercih ediyor.
Hantal asiri. Bir de kac kere magaza gittik incedik...
Babyhope sa-7 benim baktigim kizlarin da dedigi videosu da var benim aklima yatti. Cok kalite beklemiyorum isimi gorsun tek disari cikayim bana yeter bu yuzden tente gunes acisindan inmesi cok iyi. Ve 3kademeli yatis pozisyonu ...
150 160tl nette alcam.nasipse ..
Benim esim de mirin kirin yapti ama biraz carladim. Ayrica tarile gitcez arabamiz kucuk casual bagaja tam geliyo dusun. Valizleri esyalari kucagimda mi tasicam dedm.araba almasak olmaz 4 gun az degil
Sahibinden de satabilirsinBende anladımki bu bebek işinde kalite sağlamlık vs boşmuş önemli olan kullanışlı olmasıymış her şeyin
Hep daha iyisi olsun deyip bi dünya para verdik ev tipi salıncak bile aldım yeterki binsin oyalansın diye bir iki kez bindi kaldırdım
Yaptığım en akıllı şey donukpudranın ve parkybull sayesinde aldığım antilop mama sandalyesi ve nerdeyse onada dünya para veriyordum
Bundan sonra pahalı birşey almam çünkü çocuk inadına ucuz olanı seviyor
Salıncağı da satcam kızlar bildiğiniz bi site varmı
Katiliyorum hep pahaliya aldiklarim elimde patladi.Bende anladımki bu bebek işinde kalite sağlamlık vs boşmuş önemli olan kullanışlı olmasıymış her şeyin
Hep daha iyisi olsun deyip bi dünya para verdik ev tipi salıncak bile aldım yeterki binsin oyalansın diye bir iki kez bindi kaldırdım
Yaptığım en akıllı şey donukpudranın ve parkybull sayesinde aldığım a
ntilop mama sandalyesi ve nerdeyse onada dünya para veriyordum
Bundan sonra pahalı birşey almam çünkü çocuk inadına ucuz olanı seviyor
Salıncağı da satcam kızlar bildiğiniz bi site varmı
Surusu manevralari iyi dimi?Canım tatile bastonu götür bence rahat edersin.işini Fazlasıyla görür.biz hep tam oturur vaziyette kullanıyoruz kemerinide takıyorum.
Canım ben memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.en uzun avm lerde kullanıyorum.gayet rahat bence.Surusu manevralari iyi dimi?
Sagol aliyorum o zaman.Canım ben memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.en uzun avm lerde kullanıyorum.gayet rahat bence.
Inşallah beğenirsin canım bende tavsiye üzerine almıştımSagol aliyorum o zaman.
Yok canım muhallebi hiç vermedim tarif verebilirmisinYatmadan önce muhallebi ve su veriyor musun?
Bende de var canım bu baby hope dan bende gayet memnunum annem aldı bana bursaya gidince kullanayim diye. Parasına göre iyi bi araba on tekerlekleri bazen kötü yolda yan dönüp kalıyor onun dışında bi sıkıntı yasamadimSurusu manevralari iyi dimi?
ayy cok komedi kizin var cnm ayni sen..
Naptin tasinma islerini hallettin mi
Biz arabayı 180 e almisiz ya eşime sordum da yanlış hatirlamisim ben.Annem suan il disinda yoksa bu kadar depresif olmazdim arada gidiyordum kafam.dagiliyordu.
Tamm cnm cok sagol.
Kesinlikle neyin kafasiyla aldim acaba. O zaman chicco little way ile arasinda kaldim arkadaslardan bazilari yok cift yonlu olaun bebek gormek istiyo anneyi dediler. Casuali sectim ama bin.pismanim. cunku oglum etrafi izlemeyi tercih ediyor.
Babyhope sa-7 benim baktigim kizlarin da dedigi videosu da var benim aklima yatti. Cok kalite beklemiyorum isimi gorsun tek disari cikayim bana yeter bu yuzden tente gunes acisindan inmesi cok iyi. Ve 3kademeli yatis pozisyonu ...
Benim esim de mirin kirin yapti ama biraz carladim. Ayrica tarile gitcez arabamiz kucuk casual bagaja tam geliyo dusun. Valizleri esyalari kucagimda mi tasicam dedm.araba almasak olmaz 4 gun az degil
Hayırlı olsun canım eviniz güle güle oturun. Bu anlattığın şeylerden dolayı bende bi siteye taşınmak istiyorum yaa. Çocuklar için güvenlik için aktivite açısından çok iyi.Hallettim çok şükür, kızın altınlarını peşinat yaptık kutu gibi bir ev sahibi olduk , isteyen herkese nasip olur inşallah.
Kutu gibi olduğu için de taşınma ve yerleşme sıkıntımız olmadı.
Taşındığımız sitede 5-10 tane kasım bebeği bir çok da başka bebek/çocuk var, bu sitenin canlısını akşam üstü parkta yaşıyoruz
Seninki ne yedi, ne yaptı yok dişi yok kuşu derken evde bebesiyle bunalan "eaaah yeter" deyip parka iniyor, vakit sanki daha kolay geçiyor.
Dün dedik tamam akşamüstü park bizi kurtarıyor ama gündüzleri de mi buluşsak.
Kaptım bebemi gittim bir komşuya, ev sahibi bebe benim kızı pek iplemedi döndü totosunu uyudu ama benim kız oğlanın tüm oyuncaklarını bir güzel tek teeek uzun uzuuun yaladı, ben de o sırada kahve ve çay içtim, her gün bir kapının ipini çeksem ohh oldu bu iş bence
Aynen ya neyin kafasindaysak..Annem suan il disinda yoksa bu kadar depresif olmazdim arada gidiyordum kafam.dagiliyordu.
Tamm cnm cok sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?