- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.701
Evet canm benim oğlumdu daha tamamen bitmedi arada bi hem Kum hem kristal görüyorum en son Maraşta içme suları varmış iyi geliyo dediler oraya götürdük 3 günde 1 bardak falan içti baya asitli bi suydu inşaallah iyi gelmiştir oğluma haftaya tekrar gtrcez doktora bu arada çok tesekkur ederm sorduğun içinDuzelir inşaallah canım ne diyelim sağlıklı olsunlar da..
Senin bebeğin miydi yanlış mi hatırlıyorum kum döken? Nasıl oldu meleğin?
İlaç başladınız mi canim hep aklımda senin kuzu ins bian önce gecerEvet canm benim oğlumdu daha tamamen bitmedi arada bi hem Kum hem kristal görüyorum en son Maraşta içme suları varmış iyi geliyo dediler oraya götürdük 3 günde 1 bardak falan içti baya asitli bi suydu inşaallah iyi gelmiştir oğluma haftaya tekrar gtrcez doktora bu arada çok tesekkur ederm sorduğun için
Barkodda yazan no gerekiyormuş bende yoktu canım bakamadım bide kizida endokrin e gösterecektim ondan gitmem gerekti bakalım bugün tahlil sonuçları belli olacak meraktan olucem .Canım size de çok geçmiş olsun. İnşaallah sonuçlar da güzel çıkar. Netten sonuçlara bakamiyor musun hastane gitmesen? Haklisin bazen insanı deli ediyorlar. Geçen gün hastanede biz de beklerken adamın biri cildirdi. Bir de sağlık görevlilerini dovuyorlar diyorlar,hak ediyorlar işte diye bağırıyordu...
Peki yağmurun kabuz/ishal durumu nasıl oldu düzene girdi mi şimdi?
Çok saol canım Allah razı olsun bi düzelse hepinize haber vericem çünki çok ilgilendinzz dualar ettiniz bize hakkınızı ödeyemem ilaç vermediler daha biz arastirdigimiz şeyleri yapıyoruz şu an asitli sular mısır Püskülü ve maydanoz kürü gibi şeyler deniyrz haftaya doktora gitcez son durumu soylicek insaalhİlaç başladınız mi canim hep aklımda senin kuzu ins bian önce gecer
Hadi hayırlı olsun çıkmış sizin dişler maşallah kuzuya ama görünmesi uzun sürüyor bizimki bir ayı buldu.Of bizimde üstler geliyor bembeyaz herşeyi ısırıp kasimay a çalışıyorKızlar oglumun dışı çıkıyo galiba 2 3 gündür bardağı ağzına koyunca tık tık sesler geliyo ikimizde çok seviyoruz o sesi sürekli elimizde çay bardağı ses çıkarıyoruz gormemislerr gibibeyaz bi çizgi görünüyo sadece ben bilmiyorum pek acabaa ne zaman tam dis şeklini alacak
saol canm bende hemen görünür insaalh diyodum neyse bişi olmaz sizde inşallah sorunsuz cikarirsiniz bizimki baya sorunlu çünkü günde 10 u buluyo ishalHadi hayırlı olsun çıkmış sizin dişler maşallah kuzuya ama görünmesi uzun sürüyor bizimki bir ayı buldu.Of bizimde üstler geliyor bembeyaz herşeyi ısırıp kasimay a çalışıyor
Tamam bende o.renk alayim travel.da kirmizi siyah olurda 2.yaparsak unisex olsunBizimki kırmızı siyah canım gayet güzel.
Canım anne de durmaz mi sen bırakıp bi dolaşsan kafan dagilir ıi geliyo arada bırakıp cikmakO kadar bunaldim ki [buna yaklasan regl den dolayi inen cikan hormon oynu da var] ogleden sonra taksiye atlayip anneanneme gidecegim..
Ayni sehirde arkadasim yok herkes biryerlere dagildi cok zor sikintili ya. Kardeslerim de su aralar kendi dertlerindeler .yasli sevindireyim bana da degisiklik olur artik
Mavi olanı canım.kırmızıyla Arasında kalmıştım.yatar pozisyon da çok rahat uyuyo işini görür canımtubaa1 babayhope aklima yatti. Cok sagol. Hem yatmasi hem de tentesinin asagi dek inmesi iyiymis. Tente olayi da cok onemli cunku.
Kirmizi-siyah alayim diyorum fotolarda cirt duruyor ama sendeki de o renk mi?
Cok gecmıs olsun :-( hemen ıyılesır umarımCanım üşüttü bence çünkü banyodan sonra saçlarını kurutamıyorum uzun bide.ıslak Islak balkonda oturdu üstüne soğuk süt olacağı buydu
Zayf olunca kotulemıssın kılo alınca bu hal ne :-D ınsanları kırmak ne kolayGünaydın kızlar rüyamda hamileyim sezaryen gircem ama yusuf yusuf korkma acicak ama kızıni kucağına alacaksın diorum suan 2. Cocuk çok uzak geliyo ama olursa da bide hayırlı bi kızım olur ins
Gece ne çok sayfa birikmişkilo konusu gelince ben çok zayıfladi bayram da görenler nie bole kötü oldun çocuk zor mu geliyo dio elin ağzı torba değil her şekilde yorum yapiyolar
Esi sorun cikarmis giremiyomusZeymur neden yok kızlar ya a
Annem suan il disinda yoksa bu kadar depresif olmazdim arada gidiyordum kafam.dagiliyordu.Canım anne de durmaz mi sen bırakıp bi dolaşsan kafan dagilir ıi geliyo arada bırakıp cikmak
Tamm cnm cok sagol.Mavi olanı canım.kırmızıyla Arasında kalmıştım.yatar pozisyon da çok rahat uyuyo işini görür canım
tubaa1 DonukPudra ben de bakayim buna neyine dikkat etmek lazim baska? Yatar pozisyonuna tentesine??
Almayi dusunuyorum da esime soz geciremiyorum niye bu kadar para verdirdin bana madem kullanmiycaktin da diyor anlasa bi.. tek kullanamiyorum biyere cikamiyorum.. yok illa eskiyene kdr kullancazsanki keyfimden kullanmiyorum..
Gercekten hamilyken almak akil isi degilmis heyecana kapilip ilkonce bebe arabasi almistim hataymis ama kimse de uyarmadi napiim ben dr dusunememisim iste
wakewake Nasıl oldu minnak?ateş olmamıştır inşallah gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?