2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gününüz aydın olsun inşallah kızlar .gerçi bize öğlen oldu ama ben hala yapamadığım kahvaltımı yapıcam tabii açlıktan bayılmadan önce.kizlarrr benim kız dil çıkarıyor ya yiyiveresim geliyor abisi öğretmiş .işine geleni hemen öğreniyor emekle diyorum aylardır tık yok

Duzelir inşaallah canım ne diyelim sağlıklı olsunlar da..
Senin bebeğin miydi yanlış mi hatırlıyorum kum döken? Nasıl oldu meleğin?
Evet canm benim oğlumdu daha tamamen bitmedi arada bi hem Kum hem kristal görüyorum en son Maraşta içme suları varmış iyi geliyo dediler oraya götürdük 3 günde 1 bardak falan içti baya asitli bi suydu inşaallah iyi gelmiştir oğluma haftaya tekrar gtrcez doktora bu arada çok tesekkur ederm sorduğun için

İlaç başladınız mi canim hep aklımda senin kuzu ins bian önce gecer

Barkodda yazan no gerekiyormuş bende yoktu canım bakamadım bide kizida endokrin e gösterecektim ondan gitmem gerekti bakalım bugün tahlil sonuçları belli olacak meraktan olucem .
Saol canım sorduğun için bizim kabız geçti şükür ama muz havuç patates şeftali yiyemiyoruz yine hemen kabız oluyoruz .ishalide dikkat etmezsen hemen tekrarlıyor yani ikiside tetikte bekliyor

İlaç başladınız mi canim hep aklımda senin kuzu ins bian önce gecer
Çok saol canım Allah razı olsun bi düzelse hepinize haber vericem çünki çok ilgilendinzz dualar ettiniz bize hakkınızı ödeyemem ilaç vermediler daha biz arastirdigimiz şeyleri yapıyoruz şu an asitli sular mısır Püskülü ve maydanoz kürü gibi şeyler deniyrz haftaya doktora gitcez son durumu soylicek insaalh

Hadi hayırlı olsun çıkmış sizin dişler maşallah kuzuya ama görünmesi uzun sürüyor bizimki bir ayı buldu.Of bizimde üstler geliyor bembeyaz herşeyi ısırıp kasimay a çalışıyor

Hadi hayırlı olsun çıkmış sizin dişler maşallah kuzuya ama görünmesi uzun sürüyor bizimki bir ayı buldu.Of bizimde üstler geliyor bembeyaz herşeyi ısırıp kasimay a çalışıyor
saol canm bende hemen görünür insaalh diyodum neyse bişi olmaz sizde inşallah sorunsuz cikarirsiniz bizimki baya sorunlu çünkü günde 10 u buluyo ishal

O kadar bunaldim ki [buna yaklasan regl den dolayi inen cikan hormon oynu da var] ogleden sonra taksiye atlayip anneanneme gidecegim..

Ayni sehirde arkadasim yok herkes biryerlere dagildi cok zor sikintili ya. Kardeslerim de su aralar kendi dertlerindeler .yasli sevindireyim bana da degisiklik olur artik

Canım anne de durmaz mi sen bırakıp bi dolaşsan kafan dagilir ıi geliyo arada bırakıp cikmak

tubaa1 babayhope aklima yatti. Cok sagol. Hem yatmasi hem de tentesinin asagi dek inmesi iyiymis. Tente olayi da cok onemli cunku.
Kirmizi-siyah alayim diyorum fotolarda cirt duruyor ama sendeki de o renk mi?
Mavi olanı canım.kırmızıyla Arasında kalmıştım.yatar pozisyon da çok rahat uyuyo işini görür canım

Zayf olunca kotulemıssın kılo alınca bu hal ne :-D ınsanları kırmak ne kolay

tubaa1 DonukPudra ben de bakayim buna neyine dikkat etmek lazim baska? Yatar pozisyonuna tentesine??
Almayi dusunuyorum da esime soz geciremiyorum niye bu kadar para verdirdin bana madem kullanmiycaktin da diyor anlasa bi.. tek kullanamiyorum biyere cikamiyorum.. yok illa eskiyene kdr kullancaz sanki keyfimden kullanmiyorum..

Gercekten hamilyken almak akil isi degilmis heyecana kapilip ilkonce bebe arabasi almistim hataymis ama kimse de uyarmadi napiim ben dr dusunememisim iste

Canım anne de durmaz mi sen bırakıp bi dolaşsan kafan dagilir ıi geliyo arada bırakıp cikmak
Annem suan il disinda yoksa bu kadar depresif olmazdim arada gidiyordum kafam.dagiliyordu.

Mavi olanı canım.kırmızıyla Arasında kalmıştım.yatar pozisyon da çok rahat uyuyo işini görür canım
Tamm cnm cok sagol.

Kesinlikle neyin kafasiyla aldim acaba. O zaman chicco little way ile arasinda kaldim arkadaslardan bazilari yok cift yonlu olaun bebek gormek istiyo anneyi dediler. Casuali sectim ama bin.pismanim. cunku oglum etrafi izlemeyi tercih ediyor.
Hantal asiri. Bir de kac kere magaza gittik incedik...
Babyhope sa-7 benim baktigim kizlarin da dedigi videosu da var benim aklima yatti. Cok kalite beklemiyorum isimi gorsun tek disari cikayim bana yeter bu yuzden tente gunes acisindan inmesi cok iyi. Ve 3kademeli yatis pozisyonu ...
150 160tl nette alcam.nasipse ..
Benim esim de mirin kirin yapti ama biraz carladim. Ayrica tarile gitcez arabamiz kucuk casual bagaja tam geliyo dusun. Valizleri esyalari kucagimda mi tasicam dedm.araba almasak olmaz 4 gun az degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…