2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yatmadan önce muhallebi ve su veriyor musun?

Çılgın annenin çılgın kızı bu bebeler ses cikarmiyosa kesin bir yaramazlık yapiyolardir

Ben evimi nasıl temizliyorum biliyor musunuz? Yalan söyleyerek. İş çıkışı Anneme özel dersim var diyorum, o da çocuğa biraz daha bakıyor. Ben eve geçiyorum ve temizlik yapıyorum. 2-3 saat sonra babası eve getiriyo yavruşumu. Evim küçük. Camlar kalıyo her seferinde ama yerler pırıl. beni bu duruma düşürenler utansın.

Eşim iki gün önce bana ne dedi biliyor musunuz? "Kendine hiç baktın mı yazıksın resmen. " yazıkmışım ben. Bi de diyo ki mutlu olmanı istiyorum. E biraz çocuğa bak duş alayım, Sabah ta makyaj yapayım. Ay haftada bir kuaföre gitsem 2 saat falan. Bak gör benden mutlusu var mı

Erkek milleti işte
Kendileri bi saat baksa belim koptu kolum ağrıdı durmuyor bu vs derler ama gün boyu bakan ve o arada dünya kadar iş gören kadından birde bakım isterler
Hey heyyy

Siz muhallebi mi veriyorsunuz
Nasıl muhallebi peki
2 kaşık pirinç unu biraz su. Kıvamı koyu oluyo. İçine yarım ya da 1/3 muz. Bize dr söylemişti. Gece boyu anneyi hiç bırakmayan hep ağlayan yani gece terörü olan bebekler için öneriyormuş. Bi de tv yi babytv dışında yasakladı. (Ben izletmiyordum da kv izletiyormuş meğer)
Muhallebiden sonra içme suyu vermeyi unutmayın. Çok bişey beklemeyin yine 3-5 defa kalkıyo gece boyunca. Yine de bi deneyin derim.

Sankı benı anlatmıssın okurken ben yazmısım gıbı hıssettım

Ay ne guldum alem bebıslerımız

fermante gecmis olsun sislik vs yok dimi...

Biz de esimle fena kapistik..aslinda ben bunalimli ruh halimi ona bosalttim. Ona da hak veriyorum gozumun onunde yorgunluktan bitik halde ama sabretcez geccek 1 seneye diyor. Umarim gecer ben akli dengemi yitirmeden.

Bu arada baston bebek arabasi almadigima pismanim. Cift yonlu travel olsun dedik iyi hos.. araba esimde bir alisveris merk gitmek istesem araba tek elle katlanmiyo hangi minibus alir. Otobusle zaten surekli aktarma omrum yolda gececek. Esime dedim 70-80tl ye baston alcam. Zaten oglan da eserikli bi duruyo bi durmuyo. En azindan katlar toplu tasimada rahat ederim. Dun bugin yuriyuse ciktik oglan da hava alsin diye ciyak ci

yak bagirdi
Yuruse de rahatlasa.
Dunden beri iki kolunu kaldirip dengede durmaya calisip 2 adim atiyor bu arada
Yumurtayi sevmeyen.cocuk da aksam menemen yaptim ondan bayila bayila yedi..

Uyku sikayeti olan kixlar bende de dogdugundan.beri ayni hele 4.aydan sonra zivanadan cikti neyseki gunduz artik ayagimdan indirebiliyorum bu bile bisi ama gece saat basi 2 saate kalkiyor. Bazen yatirdim saniyorim daha yataga gecmeden uyaniyor sesimi yukselttigim ve pisman oldugum oluyorstabil bas agrim var

Aynıbbeni demişin canım ya ama ben artık parkta falan kimi görsem sohbet ediyorum iki çift lafa hasret oluyoruz hep evlerde..ama işte tanimayinca yüzeysel kısa kısa burası olmasa hiç olmaz canım solunum cihazı gibi resmen nefes alıyorum sizle sohbet edince

Bisi sorcam kizlar.
Bebisleriniz bir ogunde yaklasik ne kadar yemek tuketiyo? Benim kiz kucuk boy 1 kaseyi bitirmiyo yarisini bitirse kar diyorum. Ne kadar yemesi gerek onu da bilmiyorum. Ama istemeyince zorlamiyorum ben de..
Valla hiç belli olmuyorki bazen bitiriyor bazen bütün gün tek kaşık yemiyor tukuruyor .

Ne güldüm ya bu bebeler ne hale getiriyor bizi yeseydin annesi tontis bacaciklarini

Kızlarbbenimccadının engellemesi anormal oturduğu yerden gidiyo ablası abisine öyle yapmıştı of ne çok istiyorum emeklesin .sayılı kişi kaldık emeklemeyrn .yanlız benim konuşmada iyi cadoloz hiç susmuyor bana herzaman değilde arada anne diye sesleniyor yada abisine ablasına.kizincada Ah yapıcam diye Ah ah diyor.bende kendimi böyle avutuyorum

Canım size de çok geçmiş olsun. İnşaallah sonuçlar da güzel çıkar. Netten sonuçlara bakamiyor musun hastane gitmesen? Haklisin bazen insanı deli ediyorlar. Geçen gün hastanede biz de beklerken adamın biri cildirdi. Bir de sağlık görevlilerini dovuyorlar diyorlar,hak ediyorlar işte diye bağırıyordu...

Peki yağmurun kabuz/ishal durumu nasıl oldu düzene girdi mi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…