- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.641
Yatmadan önce muhallebi ve su veriyor musun?Kızlar bişey soracam bende
gece sizin bebiş lerde çok uyanıyor mu benimki sabaha kadar abartı sız 10 defa uyanıyor hasta falan mı anlamadım yaklaşık 3 aydır Böyleyiz sabah gözümü zor açıp işe gidiyorum önerisi olan varmı
Bebesi emeklediği için kendi de peşinden helak olup kafası giden bir ben miyim?
Sabah kızın altını açtım, bez almaya gittim başka odaya, biraz havalansın altı dedim. O sırada kapı çaldı sucu geldi, suyu aldım ocakta kızın yumurtası kaynadı, yumurtayı aldım ,baktım kız öne eğilmiş sessizce oturuyor dedim fırsat bu fırsat bir yeşil çay yaptım, elimde çay kıza doğru bir adım attım ki parke ıslak, anaa kızın altı açık kalmış o da salmış çişi ya...üstünde elbise var görünmüyor da altı... Ben de kız hayret sessiz sessiz oturuyor diyorum meğer çişiyle oynuyormuş ya
Siz muhallebi mi veriyorsunuzYatmadan önce muhallebi ve su veriyor musun?
Erkek milleti işteEşim iki gün önce bana ne dedi biliyor musunuz? "Kendine hiç baktın mı yazıksın resmen. " yazıkmışım ben. Bi de diyo ki mutlu olmanı istiyorum. E biraz çocuğa bak duş alayım, Sabah ta makyaj yapayım. Ay haftada bir kuaföre gitsem 2 saat falan. Bak gör benden mutlusu var mı
2 kaşık pirinç unu biraz su. Kıvamı koyu oluyo. İçine yarım ya da 1/3 muz. Bize dr söylemişti. Gece boyu anneyi hiç bırakmayan hep ağlayan yani gece terörü olan bebekler için öneriyormuş. Bi de tv yi babytv dışında yasakladı. (Ben izletmiyordum da kv izletiyormuş meğer)Siz muhallebi mi veriyorsunuz
Nasıl muhallebi peki
Sankı benı anlatmıssın okurken ben yazmısım gıbı hıssettımKizlar bitkinlikten soz etmissiniz. Bende de durum ayni. Sac tepede toplu. Bazi gunlet pijamami bile cikaramiyoum. Kiza yedircek bisiler dusunmekten kendimize bisi pisirmeye firsat olmuyo. Hep gecistirmeli seylet yapiyoruz. Yanimizda yakinimizda yardim etcek biri olmayinca cok zor.
Bazen parka cikiyoruz orda bile kimse yok tanidik bak bak gel. Kizim da kucakta ztn kimseyle iki laf edemiyorum tanisiklik olmayinca..
Anliycaginiz burasi olmasa konuscak bile kimsem yok.
Ay ne guldum alem bebıslerımızBebesi emeklediği için kendi de peşinden helak olup kafası giden bir ben miyim?
Sabah kızın altını açtım, bez almaya gittim başka odaya, biraz havalansın altı dedim. O sırada kapı çaldı sucu geldi, suyu aldım ocakta kızın yumurtası kaynadı, yumurtayı aldım ,baktım kız öne eğilmiş sessizce oturuyor dedim fırsat bu fırsat bir yeşil çay yaptım, elimde çay kıza doğru bir adım attım ki parke ıslak, anaa kızın altı açık kalmış o da salmış çişi ya...üstünde elbise var görünmüyor da altı... Ben de kız hayret sessiz sessiz oturuyor diyorum meğer çişiyle oynuyormuş ya
kan tahlilinde canı çok yandı tekrar canı yanmasın diye birde ateş huzursuzluk zaten hava çok sıcak bir yaşında olsun istiyorum tabii izin verirlerse bakalimkızlar bu asının zararı mı var nedn yaptırmıosunuz
Aynıbbeni demişin canım ya ama ben artık parkta falan kimi görsem sohbet ediyorum iki çift lafa hasret oluyoruz hep evlerde..ama işte tanimayinca yüzeysel kısa kısa burası olmasa hiç olmaz canım solunum cihazı gibi resmen nefes alıyorum sizle sohbet edinceKizlar bitkinlikten soz etmissiniz. Bende de durum ayni. Sac tepede toplu. Bazi gunlet pijamami bile cikaramiyoum. Kiza yedircek bisiler dusunmekten kendimize bisi pisirmeye firsat olmuyo. Hep gecistirmeli seylet yapiyoruz. Yanimizda yakinimizda yardim etcek biri olmayinca cok zor.
Bazen parka cikiyoruz orda bile kimse yok tanidik bak bak gel. Kizim da kucakta ztn kimseyle iki laf edemiyorum tanisiklik olmayinca..
Anliycaginiz burasi olmasa konuscak bile kimsem yok.
Valla hiç belli olmuyorki bazen bitiriyor bazen bütün gün tek kaşık yemiyor tukuruyor .Bisi sorcam kizlar.
Bebisleriniz bir ogunde yaklasik ne kadar yemek tuketiyo? Benim kiz kucuk boy 1 kaseyi bitirmiyo yarisini bitirse kar diyorum. Ne kadar yemesi gerek onu da bilmiyorum. Ama istemeyince zorlamiyorum ben de..
Ne güldüm ya bu bebeler ne hale getiriyor bizi yeseydin annesi tontis bacaciklariniBebesi emeklediği için kendi de peşinden helak olup kafası giden bir ben miyim?
Canım size de çok geçmiş olsun. İnşaallah sonuçlar da güzel çıkar. Netten sonuçlara bakamiyor musun hastane gitmesen? Haklisin bazen insanı deli ediyorlar. Geçen gün hastanede biz de beklerken adamın biri cildirdi. Bir de sağlık görevlilerini dovuyorlar diyorlar,hak ediyorlar işte diye bağırıyordu...Geçmiş olsun M Mavisu27 inşallah tez zamanda iyileşirsin canım . aferin minnaga darısı bizim basimiza
Of kızlar kan aldirdik bugün çok zor oldu yüreğim parçalandı .Yemek uyku hatta kaka düzenimiz bile değişti.öğleden sonra sonuç almaya gittim makina bozulmuş yarın gel dediler . ya Rabbim sabır ver dedim sabır kızlar yorgundum zaten başım ağrıyordu resmen surunduk hastanede ikinci kez gidipte o lafı duydumya kan beynime sıçradı ne bağırdım ne çağırdım valla nerdeyse sacbas girisecektim haberlerde görürdunuz artık beni ki ben çok sabirliyimdir .ya şu hastaneye gidip sürünmek nedir ya ne hale geldik valla inanın hem kavga ettim hem agladim
Çok tesekkur ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?