- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.741
Letgo mudur nedir ordan satiyo herkes bisiler bi bak ostersenBende anladımki bu bebek işinde kalite sağlamlık vs boşmuş önemli olan kullanışlı olmasıymış her şeyin
Hep daha iyisi olsun deyip bi dünya para verdik ev tipi salıncak bile aldım yeterki binsin oyalansın diye bir iki kez bindi kaldırdım
Yaptığım en akıllı şey donukpudranın ve parkybull sayesinde aldığım antilop mama sandalyesi ve nerdeyse onada dünya para veriyordum
Bundan sonra pahalı birşey almam çünkü çocuk inadına ucuz olanı seviyor
Salıncağı da satcam kızlar bildiğiniz bi site varmı
Tesekkur ederim. Aldim bende . Bakalim kolay katlansin yeter tek ciktigimda lazim bana.Bende de var canım bu baby hope dan bende gayet memnunum annem aldı bana bursaya gidince kullanayim diye. Parasına göre iyi bi araba on tekerlekleri bazen kötü yolda yan dönüp kalıyor onun dışında bi sıkıntı yasamadim
Geçmişi okurken bizim kızında sesi çıkmaz oldu baktim etrafta yok balkona çıkmış yerde fesleğen duruyordu artık kel bi fesleğen oldu. Bütün yapraklarini yokmuş iki dakikada sipa
Hayirli olsun eviniz.Hallettim çok şükür, kızın altınlarını peşinat yaptık kutu gibi bir ev sahibi olduk , isteyen herkese nasip olur inşallah.
Kutu gibi olduğu için de taşınma ve yerleşme sıkıntımız olmadı.
Taşındığımız sitede 5-10 tane kasım bebeği bir çok da başka bebek/çocuk var, bu sitenin canlısını akşam üstü parkta yaşıyoruz
Seninki ne yedi, ne yaptı yok dişi yok kuşu derken evde bebesiyle bunalan "eaaah yeter" deyip parka iniyor, vakit sanki daha kolay geçiyor.
Dün dedik tamam akşamüstü park bizi kurtarıyor ama gündüzleri de mi buluşsak.
Kaptım bebemi gittim bir komşuya, ev sahibi bebe benim kızı pek iplemedi döndü totosunu uyudu ama benim kız oğlanın tüm oyuncaklarını bir güzel tek teeek uzun uzuuun yaladı, ben de o sırada kahve ve çay içtim, her gün bir kapının ipini çeksem ohh oldu bu iş bence
Bilmiyorum ki 3kademeli ya rahat olur sanki. Benim oglanin uykusu cok hafif oldugu icin acikcasi pek fark etmicek banaAynen ya neyin kafasindaysak..
Bisi diyim yalniz havuz basinda cadillac daha raht olmazmi yinede.. termal otel tatilimds rahat etmistim ben bizimkiyle. Yalniz onumuzdeki gidecegom tatile kardesimle birlikte gitcez bagaj full dolu olcak. Iyiden iyiye bastonu dusunuyorum da havuz basi aksam uyursa falan rahat yatar casualda bastonda da rahat eder mi diyosun?
İnşallah istediğiniz gibi bir yer bulursunuz. Ben de kız için güzel bir site ama sevimsiz bir semt buldum ya da iyi bir semt kötü ev olacaktı, ne bileyim koşsun atlasın, arkadaşı olsun , mutlu olsun şimdilik kıstasım bu.Hayırlı olsun canım eviniz güle güle oturun. Bu anlattığın şeylerden dolayı bende bi siteye taşınmak istiyorum yaa. Çocuklar için güvenlik için aktivite açısından çok iyi.
Buyur gel birlikte olsun bacım
Hayirli olsun eviniz.
En guzeli ya ne guzelmis herfun bi kapi aksam.oldu bile
Hayırlı olsun eviniz Güle güle oturun bende senin gibi yapıyorum yoksa vakit gecmiyo bide benim oğlan dışarda sakin etrafa bakiyo karşı komşum da ocak annesi onla bebeleri arabaya attığımız gibi park park geziyoruzHallettim çok şükür, kızın altınlarını peşinat yaptık kutu gibi bir ev sahibi olduk , isteyen herkese nasip olur inşallah.
Taşındığımız sitede 5-10 tane kasım bebeği bir çok da başka bebek/çocuk var, bu sitenin canlısını akşam üstü parkta yaşıyoruz
Seninki ne yedi, ne yaptı yok dişi yok kuşu derken evde bebesiyle bunalan "eaaah yeter" deyip parka iniyor, vakit sanki daha kolay geçiyor.
Kaptım bebemi gittim bir komşuya, ev sahibi bebe benim kızı pek iplemedi döndü totosunu uyudu ama benim kız oğlanın tüm oyuncaklarını bir güzel tek teeek uzun uzuuun yaladı, ben de o sırada kahve ve çay içtim, her gün bir kapının ipini çeksem ohh oldu bu iş bence
Hayirli olsun cnm. Ben de istiyorum oyle bi siteye tasinmaayi fakat burdaki komsumu birakip gidemiyorum. Suan o memleketinde o yuzden cnm cok sıkılıyo. Tek apartman bundan sonra bize gore degil..Hallettim çok şükür, kızın altınlarını peşinat yaptık kutu gibi bir ev sahibi olduk , isteyen herkese nasip olur inşallah.
İnsallah Allah herkese gönlündeki gibi bir ev nasip eder. Kötü semt dediğin neresi merak ettim sakıncasıyoksaİnşallah istediğiniz gibi bir yer bulursunuz. Ben de kız için güzel bir site ama sevimsiz bir semt buldum ya da iyi bir semt kötü ev olacaktı, ne bileyim koşsun atlasın, arkadaşı olsun , mutlu olsun şimdilik kıstasım bu.
İlerde paramız olursa iyi muhit iyi site olur inşallah.
Her sey bebeklerimiz için.
Buyur gel birlikte olsun bacım
Teşekkürler
canım benim bunlardan haberim yok. Belirtiler nelerdi? Doktor mu şüphelendi?Evet canm benim oğlumdu daha tamamen bitmedi arada bi hem Kum hem kristal görüyorum en son Maraşta içme suları varmış iyi geliyo dediler oraya götürdük 3 günde 1 bardak falan içti baya asitli bi suydu inşaallah iyi gelmiştir oğluma haftaya tekrar gtrcez doktora bu arada çok tesekkur ederm sorduğun için
Nasıl salıncak? Kaç lira ? Kv ye alıcam beğenirse bi tane.Bende anladımki bu bebek işinde kalite sağlamlık vs boşmuş önemli olan kullanışlı olmasıymış her şeyin
Hep daha iyisi olsun deyip bi dünya para verdik ev tipi salıncak bile aldım yeterki binsin oyalansın diye bir iki kez bindi kaldırdım
Yaptığım en akıllı şey donukpudranın ve parkybull sayesinde aldığım antilop mama sandalyesi ve nerdeyse onada dünya para veriyordum
Bundan sonra pahalı birşey almam çünkü çocuk inadına ucuz olanı seviyor
Salıncağı da satcam kızlar bildiğiniz bi site varmı
canım benim bunlardan haberim yok. Belirtiler nelerdi? Doktor mu şüphelendi?
Ağrısi sancısı çok vardi bildiğin kivraniyodu bende bezinde kuma benzer şeyler görmüştüm ama ihtimal vermemiştim olsada böyle görünür mu demiştim o hafta boyuncada hergun bi kez buyuk insan gbi kusuyodu ama bildign kusmalar deil her taraf benjm ustum onun ustu batiyodu banyoya zor gdiyoduk araştırma hastanesine gittik idrar tahlili isteyince orda çıktı hemen
Teşekkür ederim Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin.kusma meselesine gelince oğlum 6.aydan sonra kusmayi bırakmıştı öyle çok kusmazdi normal her bebek gibiydi sadece o sancıların olduğu hafta tam 1 hafta boyunca aşırı derecede kustu heralde büyük bi insan bile o kadar cikaramazdi Kum dokmenin ilk belirtileri de aşırı kusma ve atesmis bizde ikiside oldu ama doktor idrar tahlilini enfeksiyon şüphesiyle istemişti Kum çıkınca sasirmistik kusma için fitil verdi ama o günden sonra gariptir ki bidaha öyle kusmadi çok sukur bu arada normal idrar tahlili istedi sonrada böbrek ultrasonu istedi inşaallah sizde öyle bişey yoktur çok zor çünküÇok geçmiş olsun. Acaba benimkidemi kum dökmüştü. Tam idrar tahlili yapıldı ama bişey çıkmadı. Ama aynı belirtiler vardı benimkinde de. Çok kustu 6. Aya kadar. Hergün 3-4 kıyafet üstüne birkaç önlük değiltiriyorduk. Kaç dr değiştirdik bişey çıkmadı. Tam idrar tahlilinden mi çıktı sizinki yoksa özel bişeye mi baktılar? Çok geçmiş olsun bebeğine. Allah dermansız dert vermesin. İnşallah en kısa zamanda geçer.
Bazen nedensiz krize giriyodu. Bi sorayım dr ye. Şansımıza sürekli dr değiştirdik 2 kere idrar tahlili yapıldı. Çok az enfeksiyon çıktı. Hiç aklıma gelmedi. Kusmaya gelince bazen şaşırıyordum bu kadar yedirdim mi diye. Nedenini bulamadık hala şüpheleniyorum ondan mı bundan mı diye.Teşekkür ederim Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin.kusma meselesine gelince oğlum 6.aydan sonra kusmayi bırakmıştı öyle çok kusmazdi normal her bebek gibiydi sadece o sancıların olduğu hafta tam 1 hafta boyunca aşırı derecede kustu heralde büyük bi insan bile o kadar cikaramazdi Kum dokmenin ilk belirtileri de aşırı kusma ve atesmis bizde ikiside oldu ama doktor idrar tahlilini enfeksiyon şüphesiyle istemişti Kum çıkınca sasirmistik kusma için fitil verdi ama o günden sonra gariptir ki bidaha öyle kusmadi çok sukur bu arada normal idrar tahlili istedi sonrada böbrek ultrasonu istedi inşaallah sizde öyle bişey yoktur çok zor çünkü
Ben dr sordum sıfıra vursak ij olurmu dedim yani bi olsada oolur olmasada olur gibi cevap verdi kaldı oleErkek anneleri bebişlerin saçını kestirdinizmi?kaç numara kestirdiniz?oğlumun Saçı baya uzadı çok terliyo eşimde bugun götürüyüm sıfıra vurduruyum dedi yok dEdim kabak gibi olur.Kızlara bi sorayım dedim sıfıra vurmak Zararlı bence bıngıldaktan dolayı siz ne yaptınıZ
Ben Kadıköy'den geldim. Kötü derken ulaşımı sıkıntılı (metrobüs, deniz otobüsü, sık minübüs yok), fazla gelişmemiş, havaalanına yakın ama tüm aile, arkadaş ve akrabalara uzak gibi şeyler... Sancaktepe'ye taşındık.İnsallah Allah herkese gönlündeki gibi bir ev nasip eder. Kötü semt dediğin neresi merak ettim sakıncasıyoksa
Hayirlisi olsun cnm ya. Akrabadan daha cok gunluk yasanti onemli ama yine de alisik oldugun duzeni bozmak zor. Bi kalk gidelim de bana gelse gitcem burdan da iste olmuyo..Ben Kadıköy'den geldim. Kötü derken ulaşımı sıkıntılı (metrobüs, deniz otobüsü, sık minübüs yok), fazla gelişmemiş, havaalanına yakın ama tüm aile, arkadaş ve akrabalara uzak gibi şeyler... Sancaktepe'ye taşındık.
Erkek anneleri bebişlerin saçını kestirdinizmi?kaç numara kestirdiniz?oğlumun Saçı baya uzadı çok terliyo eşimde bugun götürüyüm sıfıra vurduruyum dedi yok dEdim kabak gibi olur.Kızlara bi sorayım dedim sıfıra vurmak Zararlı bence bıngıldaktan dolayı siz ne yaptınıZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?