- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.761
Netteki yorumları okudum pek iyi değildi. Ana buradaki arkadaş çok meth etmiş. Ben de alıcam heralde.cef182 babyhope sa-7 kizlarin dedigi ve bende bugun.aldim.Allah utandirmasin
Baby hope canım şunun aynısıLetgo mudur nedir ordan satiyo herkes bisiler bi bak ostersen
Bu arada nasi bisi resim ataana cnm
Benimki de bugün bir kez yarım saat uyudu önceden üç kez yarım saat uyurdu allahım düzeleceğine iyice kötüye gidiyorOglum bugun oglen uyudu sadece. Ve beni bitirdi hala daha ayakta oyun saniyor.
Gozlerim kapaniyo ben uyucam onda tik yok
Baby hope marka ev tipi işte canım üç yaşa kadar oluyormuş sanırımcanım benim bunlardan haberim yok. Belirtiler nelerdi? Doktor mu şüphelendi?
Nasıl salıncak? Kaç lira ? Kv ye alıcam beğenirse bi tane.
Parasina gore aslinda.Netteki yorumları okudum pek iyi değildi. Ana buradaki arkadaş çok meth etmiş. Ben de alıcam heralde.
Bızınkıde salı gunuBu arada bizim asi da sali gunu bakalim hayirli atlatiriz biz de insallah.
Canli bi asi varmis o yuzden 9.ay asisi ayni gun aciliyormus ebe demisti bana. Ben.6.ay asisini gec yaptirmistim biraz bunda herkesin gununde olacak haberin olsun demisti.Bızınkıde salı gunu
Bende bi terliyor bi usuyir gibi.Yaz mevsiminde ilk defa bu kadar nefret ettim. Tövbe Yarabbim... Çocuğun sesi kisildi bildiğin ya. Cami açıyoruz carpiyo kapatıyoruz yakıyo. Hayırla bi bitseydi su yaz.
Bu dış olayları da çok zor ya. Oğlum yarım saate bir kalkiyor iç çeke çeke agliyor yavrum. Allahım kolaylık versin tüm bebeklere de annelerine de :/
Bende bugun gdecegm doktora kan tahlılı yaptırcam umarm bzmkde ole ckar cunku kan ılacnı bende kullanmıorm9 aylık olmamıza 15 gün var kan tahlilimizi yaptırdık. Çok şükür sonuçlar iyi, çok ufak bi düşüklük var.. kan ilacı vermedim hiç, düzwnli pekmez verdim işe yaradı..
Uyumuyo kızım dedüm sıcaklardan dedi dr. Doğdu doğalo uyumuyo dedim yapcak bir şey yok dedi.
73 cm 9.850 gram kızım.
Bizim aşı 12. Ayda bu arada.
Kum dildir canım öyle bişey olsa idrarda kumlu olduğu için testte hemen cikiyoBazen nedensiz krize giriyodu. Bi sorayım dr ye. Şansımıza sürekli dr değiştirdik 2 kere idrar tahlili yapıldı. Çok az enfeksiyon çıktı. Hiç aklıma gelmedi. Kusmaya gelince bazen şaşırıyordum bu kadar yedirdim mi diye. Nedenini bulamadık hala şüpheleniyorum ondan mı bundan mı diye.
Hangi şehirde oturuyosunuz bende bizim gibi sıcaklık kimsede yok diyodum klimasiz 5 dk bile Durulmuyor.Düşük derecede sürekli açık duruyo mecburenCıldıra cam artık sıcaktan yemek bıle yıemıorm 2 gundrde eymen aglayıp duruo gecelerı cıkmayan dısımızmı artık ne bılmıorum ama bu scak bızı mahwettı allahm cocuguma kıyafet gıydırmeyı ozledım ya
Canım bu kan tahlili tam olarak nezaman bide sağlıkocağındamı yapılıyorBende bugun gdecegm doktora kan tahlılı yaptırcam umarm bzmkde ole ckar cunku kan ılacnı bende kullanmıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?