2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Öf kızlar ya hava acayip sıcak aksam annemlere yemeğe gittik gelirken yolda 5 dk uyudu kızım. Uykusunu Almus Full enerji olarak karşımda suan. Bende bitik haldeyim yrn da bitseydi ya

Letgo mudur nedir ordan satiyo herkes bisiler bi bak ostersen
Bu arada nasi bisi resim ataana cnm
Baby hope canım şunun aynısı

Oglum bugun oglen uyudu sadece. Ve beni bitirdi hala daha ayakta oyun saniyor.
Gozlerim kapaniyo ben uyucam onda tik yok
Benimki de bugün bir kez yarım saat uyudu önceden üç kez yarım saat uyurdu allahım düzeleceğine iyice kötüye gidiyor

Yaz mevsiminde ilk defa bu kadar nefret ettim. Tövbe Yarabbim... Çocuğun sesi kisildi bildiğin ya. Cami açıyoruz carpiyo kapatıyoruz yakıyo. Hayırla bi bitseydi su yaz.

Bu dış olayları da çok zor ya. Oğlum yarım saate bir kalkiyor iç çeke çeke agliyor yavrum. Allahım kolaylık versin tüm bebeklere de annelerine de :/

Bızınkıde salı gunu
Canli bi asi varmis o yuzden 9.ay asisi ayni gun aciliyormus ebe demisti bana. Ben.6.ay asisini gec yaptirmistim biraz bunda herkesin gununde olacak haberin olsun demisti.

Bende bi terliyor bi usuyir gibi.
Yapis yapis. Eklenen dugun havai fisek seslerine sicrama.
Sinir bozucu

Amin ya disler fenaymis valla.. azilar ve kopek dislerinde Allahim yardim etsin.biran.onc ciksin.

9 aylık olmamıza 15 gün var kan tahlilimizi yaptırdık. Çok şükür sonuçlar iyi, çok ufak bi düşüklük var.. kan ilacı vermedim hiç, düzwnli pekmez verdim işe yaradı..
Uyumuyo kızım dedüm sıcaklardan dedi dr. Doğdu doğalo uyumuyo dedim yapcak bir şey yok dedi.
73 cm 9.850 gram kızım.
Bizim aşı 12. Ayda bu arada.

Cıldıra cam artık sıcaktan yemek bıle yıemıorm 2 gundrde eymen aglayıp duruo gecelerı cıkmayan dısımızmı artık ne bılmıorum ama bu scak bızı mahwettı allahm cocuguma kıyafet gıydırmeyı ozledım ya

Bende bugun gdecegm doktora kan tahlılı yaptırcam umarm bzmkde ole ckar cunku kan ılacnı bende kullanmıorm

Kum dildir canım öyle bişey olsa idrarda kumlu olduğu için testte hemen cikiyo

Hangi şehirde oturuyosunuz bende bizim gibi sıcaklık kimsede yok diyodum klimasiz 5 dk bile Durulmuyor.Düşük derecede sürekli açık duruyo mecburen

Gunaydin herkese
Bu sabah bebe biskuvisi yaptik kizimla. Cok guzel oldu ben bile yedim. Kizimda elinde kemirdi bitane..tavsiye ederim yapabilirsiniz tas gibi sert olmadi ben biraz kalin yaptm bayagi bi yumusak oldu biraz daha ince yapsam tam ayarinda olurmus.. ama genel olarak tadi guzel ihlamurla ezdim 2tane anca birini yedi ama zaten hep hazirladigim seylerin yarisini yiyo o yuzden sorun degil.. tarif ekte.

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-03-19-20-24.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…