- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.781
Canım iş ev çok zor bende yeni başladım işe valla evedealışmıştım bayağı sen nerde çalışıyordunÖf kıevde alıya hava acayip sıcak aksam annemlere yemeğe gittik gelirken yolda 5 dk uyudu kızım. Uykusunu Almus Full enerji olarak karşımda suan. Bende bitik haldeyim yrn da bitseydi ya
Canım iş ev çok zor bende yeni başladım işe valla evedealışmıştım bayağı sen nerde çalışıyordun
Azkullanilmiskaynanamvar evin hayırlı olsun cnm güle güle ağız tadıyla otur.kedini ne yaptın duruyor mu
bende kestircem canm ama benimki kız tabii :))sıfır yaptırmam zaten bizimki hAla kel gibiErkek anneleri bebişlerin saçını kestirdinizmi?kaç numara kestirdiniz?oğlumun Saçı baya uzadı çok terliyo eşimde bugun götürüyüm sıfıra vurduruyum dedi yok dEdim kabak gibi olur.Kızlara bi sorayım dedim sıfıra vurmak Zararlı bence bıngıldaktan dolayı siz ne yaptınıZ
Geldik , canim
Canım ben kamudayım ama nedense çok yorgun hissediyorumGCkamudaama neden47538552 .!.:Valla çok zor cnm. benimki özel sektör muhasebe uzmanıyım. sen nerde çalışıyosun
Hoş geldin canımSlm herkese rahat geldik,kizim uyudu hep ucakta,sadece zaman farkinda biraz etkiledi o kadar,
Yok canım kestirmedim eşim dün götürüyodu göndermedim.haftaya artık ama sıfıra vurdurmıcam kısaltsın biraz çünkü benim Oğlumu kız sanıyorlarbende kestircem canm ama benimki kız tabii :))sıfır yaptırmam zaten bizimki hAla kel gibidokulmeyen ilk saçlarını kisalticam rüzgarda gidip gözüne giriyor sonra durmadan kasıyor.Sen kestirdinmi ?
Kendimden daha iyi bakacağına emin olduğum bir arkadaş sahiplendi canım.
Yeni eve taşınınca iyice depresyona girdi, bebekti, ev değilikliği , yaşlılık derken yemeden içmeden kesildi çok zayıfladı çok mutsuzdu. Şimdi 3 kedili ve bir minik köpekli evde mutlu mesut yaşıyor.
Canım bende kınadayım Akşama haydi bize kolay gelsinBu aksam kuzenin kinasi var senlik bizi bekleroglanla.
Gece geldiler bana. Sicaktan gene isilik olduk
Saol canım darısı tüm tahlil yaptiracaklarA
Ay maşallah çok yakisiklida ondan annesi bende acik uzasa toka takayım istiyorum benimkinde oğlan sanıyorlar :) Tam erkek Fatma benim kizYok canım kestirmedim eşim dün götürüyodu göndermedim.haftaya artık ama sıfıra vurdurmıcam kısaltsın biraz çünkü benim Oğlumu kız sanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?