2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ellerine fermante, post: 47537070, member: 509968"]Gunaydin herkese
Bu sabah bebe biskuvisi yaptik kizimla. Cok guzel oldu ben bile yedim. Kizimda elinde kemirdi bitane..tavsiye ederim yapabilirsiniz tas gibi sert olmadi ben biraz kalin yaptm bayagi bi yumusak oldu biraz daha ince yapsam tam ayarinda olurmus.. ama genel olarak tadi guzel ihlamurla ezdim 2tane anca birini yedi ama zaten hep hazirladigim seylerin yarisini yiyo o yuzden sorun degil.. tarif ekte.[/QUOTE]
Ellerinr sağlık canım bu arada sizde muhallebi işe yaradımı

Öf kıevde alıya hava acayip sıcak aksam annemlere yemeğe gittik gelirken yolda 5 dk uyudu kızım. Uykusunu Almus Full enerji olarak karşımda suan. Bende bitik haldeyim yrn da bitseydi ya
Canım iş ev çok zor bende yeni başladım işe valla evedealışmıştım bayağı sen nerde çalışıyordun

Azkullanilmiskaynanamvar evin hayırlı olsun cnm güle güle ağız tadıyla otur.kedini ne yaptın duruyor mu

Kendimden daha iyi bakacağına emin olduğum bir arkadaş sahiplendi canım.
Yeni eve taşınınca iyice depresyona girdi, bebekti, ev değilikliği , yaşlılık derken yemeden içmeden kesildi çok zayıfladı çok mutsuzdu. Şimdi 3 kedili ve bir minik köpekli evde mutlu mesut yaşıyor.

Biz de yarın 9 aylık oluyoruz, hastanede kan sayımı var. Sağlık ocağında da yapılıyormuş ama eşimle gideceğim için bir de damar bulmak bazen sıkıntılı olabiliyormuş bebek hemşiresi olsun diye yarın hastanede kan aldıracağız. Ben de 1,5 aydır kan ilacı vermiyorum, bakalım sonuçlar ne çıkacak.
Aşıyı da 9. Ayda değil de 1 yaşında yaptıracağız.

bende kestircem canm ama benimki kız tabii :))sıfır yaptırmam zaten bizimki hAla kel gibidokulmeyen ilk saçlarını kisalticam rüzgarda gidip gözüne giriyor sonra durmadan kasıyor.Sen kestirdinmi ?

Kızlar tahliller temizmiş kansizligimizda yokmuş hemde hiç kan ilacı vermedim Bu yüzden çok korkuyordum .biz hastanede yaptırdık b12 folat ferritin Na Ca Vs..Böyle uzun üç sayfa detaylı baktılar içim rahat etti .Hatta babası birşeyler fazlamı doktor bey hiç durmuyor diyor .
Aşı yada birdahaki açılışa goturcem yaptırmayacağız şimdi çok canı yandı

[QUOTali35, post: 47539265, member: 694495"]Slm herkese rahat geldik,kizim uyudu hep ucakta,sadece zaman farkinda biraz etkiledi o kadar, [/QUOTE]
As canım Güzel grçmesine sevindim

[QUOTgözünmbur, post: 47538993, member: 719020"]Kızlar tahliller temizmiş kansizligimizda yokmuş hemde hiç kan ilacı vermedim Bu yüzden çok korkuyordum .biz hastanede yaptırdık b12 folat ferritin Na Ca Vs..Böyle uzun üç sayfa detaylı baktılar içim rahat etti .Hatta babası birşeyler fazlamı doktor bey hiç durmuyor diyor .
Aşı yada birdahaki açılışa goturcem yaptırmayacağız şimdi çok canı yandı[/QUOTE]
Hadi gmzün aydın canım

bende kestircem canm ama benimki kız tabii :))sıfır yaptırmam zaten bizimki hAla kel gibidokulmeyen ilk saçlarını kisalticam rüzgarda gidip gözüne giriyor sonra durmadan kasıyor.Sen kestirdinmi ?
Yok canım kestirmedim eşim dün götürüyodu göndermedim.haftaya artık ama sıfıra vurdurmıcam kısaltsın biraz çünkü benim Oğlumu kız sanıyorlar

Ay canım sana zor olmuştur ama ya. neyse o mutlu ya gerisi önemli değil. orda takılsın asil asil :)

Yok canım kestirmedim eşim dün götürüyodu göndermedim.haftaya artık ama sıfıra vurdurmıcam kısaltsın biraz çünkü benim Oğlumu kız sanıyorlar
Ay maşallah çok yakisiklida ondan annesi bende acik uzasa toka takayım istiyorum benimkinde oğlan sanıyorlar :) Tam erkek Fatma benim kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…