- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.801
Hoşgeldin canımGeldik , canim
Ellerinr sağlık canım bu arada sizde muhallebi işe yaradımı[/QUOTE]Ellerine fermante, post: 47537070, member: 509968"]Gunaydin herkese
Bu sabah bebe biskuvisi yaptik kizimla. Cok guzel oldu ben bile yedim. Kizimda elinde kemirdi bitane..tavsiye ederim yapabilirsiniz tas gibi sert olmadi ben biraz kalin yaptm bayagi bi yumusak oldu biraz daha ince yapsam tam ayarinda olurmus.. ama genel olarak tadi guzel ihlamurla ezdim 2tane anca birini yedi ama zaten hep hazirladigim seylerin yarisini yiyo o yuzden sorun degil.. tarif ekte.
Hosgeldin cnmSlm herkese rahat geldik,kizim uyudu hep ucakta,sadece zaman farkinda biraz etkiledi o kadar,
Benim hatırladığım kadarı ile şöyleydi; eskiden ilk doz 12. ayda yapılıyormuş ama sağlık bakanlığı gelen göç sebebiyle (Suriye) oluşan salgınlardan dolayı bunu 9. aya çekti, geçen hafta sağlık ocağından arandım, bakanlık 9. ayda diyor siz bilirsiniz dedi ebe ama hastanedeki doktor "Nasılsa bebeğin kalabalığa girmiyor çok, Suriyeli falan da yoksa çevrende normal zamanında yapalım" demişti. Yarın kontrol var, detaylı sorarım.ya kızlar bazılarınız 9.ay aşısını 12.ayda yapılacak diyorsunuz ya buna kim ve neye göre karar veriliyor
İzmirdeyim canm bnHangi şehirde oturuyosunuz bende bizim gibi sıcaklık kimsede yok diyodum klimasiz 5 dk bile Durulmuyor.Düşük derecede sürekli açık duruyo mecburen
Et yediriyomusunBen napicam bu cocuk nasl kilo alcak scaktan mama da icmio
Hergun degl ama aradaEt yediriyomusun
Et dedigin kofte kiyma gibi dimi cnm. Biftek sote vb degilEt yediriyomusun
Canım eğer bir hastalığı yoksa kiloyu dert etme çokta zayıf değilki .sıcaktan yemiyor olabilir canım .hergün bir ogunune etsuyu ve et kat canım protein ağırlıklı besle .bide boyu bayaa iyi kuzunun maşallah canını sıkmaBen napicam bu cocuk nasl kilo alcak scaktan mama da icmio
Kıyma canim corbalarina koyuyorum daha hic köfte denedim ama hergün yedirmeye çalışıyorumEt dedigin kofte kiyma gibi dimi cnm. Biftek sote vb degil
Et suyu et kilo alımı için ıi olur canım bide çok zayif değil aslı daHergun degl ama arada
Ben şimdi sürekli aynı şeyi söylemek istemem ama gece yatmadan önce muzlu muhallebi yedir ayrıca günlük yemeğine mutlaka kıyma kat. tabi dr en iyisini bilir.Ben napicam bu cocuk nasl kilo alcak scaktan mama da icmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?