2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ya kızlar bazılarınız 9.ay aşısını 12.ayda yapılacak diyorsunuz ya buna kim ve neye göre karar veriliyor

Ellerinr sağlık canım bu arada sizde muhallebi işe yaradımı[/QUOTE]
O verdigim gece 3kez kalkti uyumadan icmisti. 23.30da uyumustu. Dun gece 21de uyudu gece 12de yaptim veriyim dedim agzini asla acmadi almadi biberonu. tabi 8 9 kere uyAndi

Son düzenleme:
ya kızlar bazılarınız 9.ay aşısını 12.ayda yapılacak diyorsunuz ya buna kim ve neye göre karar veriliyor
Benim hatırladığım kadarı ile şöyleydi; eskiden ilk doz 12. ayda yapılıyormuş ama sağlık bakanlığı gelen göç sebebiyle (Suriye) oluşan salgınlardan dolayı bunu 9. aya çekti, geçen hafta sağlık ocağından arandım, bakanlık 9. ayda diyor siz bilirsiniz dedi ebe ama hastanedeki doktor "Nasılsa bebeğin kalabalığa girmiyor çok, Suriyeli falan da yoksa çevrende normal zamanında yapalım" demişti. Yarın kontrol var, detaylı sorarım.

KIZLAR KAN ILACI VERMEDIM KANSIZLIK YOK AMA DEMIR DEPOLARIMIZ BIRAZ ZAYF 1 2 AYA HALLEDERIZ DEDI AMA KILO ALAMIORUM 7.900 70 CM OLMUSUZ MAMA APTAMIL 3 E GEC DEDI. ASIYI YAPTIR DEDI DISINE BAKTI CIKAC AK GBI GOZUKMUYO SUAN DAHA VAR DEDI BOL KIRMIZI ET YEDIR DEDI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…