2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar şu aşıyı bi anlatsanıza ya biz hiçbişey yapmadık. Bi de menenjit aşısı vardı galiba o da yapılacaktı ama isteğe bağlıydı. Bilen var mı?

Kızlar şu aşıyı bi anlatsanıza ya biz hiçbişey yapmadık. Bi de menenjit aşısı vardı galiba o da yapılacaktı ama isteğe bağlıydı. Bilen var mı?
7.ayda yapilan 5li ve 3lu karmanin icindeydi menenjit. Yaptirmadiysan dr.na danis cnm cok da bilgim yok. Mecburi diye biliyrm .

Selam kizlar
Kinadangeldik sukur sesten falan korkmadi bu sefer ama uykusu basina vurunca uyuyamadi.
22.30gibi kalktik.. eve geldik uykusu olan cocuktan eser yok babasiyla oyuncaklariyla oynadi. Yeni pes etti salliyorum artik. Umarim dugunde de durur bakalim.

Bizim kız dişlerini çok gıcırdatıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Aşırı bir aşamada artık, 2 alttan 2 üstten çıkıyor ama kıracak falan diye korkuyoruz artık.

Bir de çok sık titriyor. Sanki bi anda kendisini kasar gibi uzun uzun titriyor, başını sallıyor. Doktora gitmeli miyim sizce?

Selam canım bizde geldik çok güzel geçti kurtlarımı Döktüm.oğlum kınanın Yarıda uyudu rahat ettim ama uykuyu Aldı sanırım hiç uyucakmış gibi durmuyo.uçan balon aldık öyle şaşırdı çok sevdi Çığlık Çığlık bağrıyo

aslnda bi gorseniz sendn bendn farksz yemek yio ama blmyorum ya bi turlu 8 kilonun ustne cikamadik

Menenjit bir yaşında diye biliyorum bize dr birşey demedi tek asi var bu ay dedi.ben hiç yaptırmak istemiyorum ama korkuyorum büyük çocuklarimda bazılarını hatta çoğunu yaptirmamistim Çünkü asilarda riskli. Allah a şükür birşey olmadı ama şimdi ülke karışık eski hastalıklar geri döndü korkuyorum

aslnda bi gorseniz sendn bendn farksz yemek yio ama blmyorum ya bi turlu 8 kilonun ustne cikamadik
Canım kiloya takılma bak benim küçük oğlum babasından çok yer bebekkende öyleydi ama hiç kilo alamadı hatta ben suphelenip şeker testi bile yaptırmıştım acaba şekeri varda kilomu almiyordiye .ama inan en sağlıklısı o .alerjisi yok ,üç yaşında birkez antibiyotik kullandı şimdi sekiz yaşında ,hiç bırakmadan ağrı kesici bile içmedi.takılma kiloya sağlıkla hiçbir alakası yokki kilonun

Çocuklarda Diş gicirdatmasi bağırsak kurdu belirtisidir ama bebeklerde olacağını sanmıyorum bence dişleri kasindigiı için yapıyor olabilir.
Çiş yaparken genelde titrerler canım öyle yapınca bezini dokun sıcakmi Bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…