2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Karsi apartmanda yeni dogan.bebek var.. bende oglumu balkona cikardim salincaga .
Bebek agliyo onun sesini taklit ediyor
Ilk bi kendi kendine mirildaniyo sandim ama yok yani bildiginiz eee ee diye ritim de ayni
Dunku bebe buyudu de
Vay gazman seni büyüdü de taklit yapiyo ins canim kasim çocukları na uyku ver ver ver ver allahım ver

Merhaba kızlar,

Ben de bu senenin kasım annelerinde olucam inşallah :) Size bir sorum var, bebek için ilk aylarda kaç tane body tulum falan aldınız hatırlayan var mı? Çok alma küçülüyor diyorlar iyice karışıyor kafam :)

Benim kizim da cok gicirdatiyor. Sert bisi buldumu hemen agzina dislerine suruyor bi de hosuna gidiyo cikan ses hic cekmiyo ben gorup cekmesem. Biberon sise vb eline gecmeye dursun hemen tersini cevirip dislere vuruyo..
Titreme konusunda bilgim yok sinirlenince falan mi yapiyo acaba

Ohh ne guzel en azindan orda raht etmissin dugune de ayni sekilde durur insallah..
Ben de gece nisana gittim benim kiz sevdi oynayanlari izleyip bide alkis yapmisti

Cnm hayırla kucağına al bebeğini. Sayı hatırlamıyorum ama az al diyenlere bakma çok kirleniyo. Benim kızım biraz Citi piti olduğu için yeni doğanlari da 0-3 bedenleride kullandi uzun sure

Kızlar annem sanırım bel fıtığı oldu kaplanıyor ağrısı var ablam anneme bakıyor bende 4+2 altı bebeye .beterin beteri varmış .annememi üzüleyim kendi yorgun bedenimemi şaştım valla bide okulların açılmasına az kaldı öğretmenlik gorevide başladı duacinizim kizlar

Zamanında sagliklica karşıla bebeğini inşallah canım .eğer bizim kasım bebekleri gibi durmayan bir bebe olursa kışın yıkayıp kurutması zor oluyor vakitte olmuyor çok almakta fayda var ama yeni doğan yerine 3ay almak mantıklı oluyor daha uzun sure giyiyor

Karsi apartmanda yeni dogan.bebek var.. bende oglumu balkona cikardim salincaga .
Bebek agliyo onun sesini taklit ediyor
Ilk bi kendi kendine mirildaniyo sandim ama yok yani bildiginiz eee ee diye ritim de ayni
Dunku bebe buyudu de
Bak hele buyumuste annesi paşası taklit yapıyor o tatlı ağzı mıncır mıncır yap annesi

Oyy kizlaar çok yoruldum. Bugün misafirim var epeydir gelmiyodu paslanmisim. İşten eve geldim pastalarimi yaptım. Sonra eşim kızımı aldı babanneden onlar takıldı ben de onun dolabını duzelttim. Kuculenlerini hurca koydum fln derken çok yoruldum. Sabah da evi süpür sil. Yalnız kızım çok korktu süpürge sesinden ağla ağla. Uyumadi hiç. Misafir gelmeden bittim ben ya

Kızlar d vitaminine baktirdinizmi? Devlet hastanesinde yapılmiyormuş yapmadılar doktor mutlaka istiyor özelde ne kadar?

Allah kolaylık versin canım bide sıcakta çok zor zaten bebeler böyle zamanları çok iyi bilir

Reactions: GCA
Merhaba hayirla kucagina alirsin insallah..
Ben cok almisim giydiremedigim bile oldu. Gercekten yeni dogan hst cikisi 2tk alsan iki de tulum ya da altust yetiyo.. zaten kirlenibce hemen yikiyosun elinin altinda oluyo illaki.. ben 5tulum 2hst cikisi 2tk da alt ust tk almistim. Bi de bebgine gore de degisiyo boyu cabuk uzarsa sonrasinda olmuyo. Ilk basta 4 5 tane olsun sonra boyu bedeni degistigindw tekrar alirsin..

Sağlıkla kucağına alırsın ins 10 lu 5li takımlar hariç 3 5 tane 0 3 aldım daha çok 3 6 aldım

Çok gecmis olsun canım allah şifa versin annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…