- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.841
Dilini isir diliniGünaydın kızlar bugün sabah 5 kadar uyanmadiallahım nolur hergün bole 4 5 saat deliksiz uyusa
Vay gazman seni büyüdü de taklit yapiyoKarsi apartmanda yeni dogan.bebek var.. bende oglumu balkona cikardim salincaga .
Bebek agliyo onun sesini taklit ediyor
Ilk bi kendi kendine mirildaniyo sandim ama yok yani bildiginiz eee ee diye ritim de ayni
Dunku bebe buyudu de
Amin AminVay gazman seni büyüdü de taklit yapiyoins canim kasim çocukları na uyku ver ver ver ver allahım ver
Benim kizim da cok gicirdatiyor. Sert bisi buldumu hemen agzina dislerine suruyor bi de hosuna gidiyo cikan ses hic cekmiyo ben gorup cekmesem. Biberon sise vb eline gecmeye dursun hemen tersini cevirip dislere vuruyo..Bizim kız dişlerini çok gıcırdatıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Aşırı bir aşamada artık, 2 alttan 2 üstten çıkıyor ama kıracak falan diye korkuyoruz artık.
Bir de çok sık titriyor. Sanki bi anda kendisini kasar gibi uzun uzun titriyor, başını sallıyor. Doktora gitmeli miyim sizce?
Ohh ne guzel en azindan orda raht etmissin dugune de ayni sekilde durur insallah..Selam kizlar
Kinadangeldik sukur sesten falan korkmadi bu sefer ama uykusu basina vurunca uyuyamadi.
22.30gibi kalktik.. eve geldik uykusu olan cocuktan eser yok babasiyla oyuncaklariyla oynadi. Yeni pes etti salliyorum artik. Umarim dugunde de durur bakalim.
Olmaz insallah daha bisi kac gun gecti..Kızlar Çarşamba aşı olduk şimdiye kadar ateş yok şükür
şu bir haftayı atlatırsak artık korkmam ama hala tetikteyim ateş yapmaz denen aşılar bile ateş yaptığından
Merhaba kızlar,
Ben de bu senenin kasım annelerinde olucam inşallah :) Size bir sorum var, bebek için ilk aylarda kaç tane body tulum falan aldınız hatırlayan var mı? Çok alma küçülüyor diyorlar iyice karışıyor kafam :)
Zamanında sagliklica karşıla bebeğini inşallah canım .eğer bizim kasım bebekleri gibi durmayan bir bebe olursa kışın yıkayıp kurutması zor oluyor vakitte olmuyor çok almakta fayda var ama yeni doğan yerine 3ay almak mantıklı oluyor daha uzun sure giyiyorMerhaba kızlar,
Ben de bu senenin kasım annelerinde olucam inşallah :) Size bir sorum var, bebek için ilk aylarda kaç tane body tulum falan aldınız hatırlayan var mı? Çok alma küçülüyor diyorlar iyice karışıyor kafam :)
Bak hele buyumuste annesi paşası taklit yapıyor o tatlı ağzı mıncır mıncır yap annesiKarsi apartmanda yeni dogan.bebek var.. bende oglumu balkona cikardim salincaga .
Bebek agliyo onun sesini taklit ediyor
Ilk bi kendi kendine mirildaniyo sandim ama yok yani bildiginiz eee ee diye ritim de ayni
Dunku bebe buyudu de
Allah kolaylık versin canım bide sıcakta çok zor zaten bebeler böyle zamanları çok iyi bilirOyy kizlaar çok yoruldum. Bugün misafirim var epeydir gelmiyodu paslanmisim. İşten eve geldim pastalarimi yaptım. Sonra eşim kızımı aldı babanneden onlar takıldı ben de onun dolabını duzelttim. Kuculenlerini hurca koydum fln derken çok yoruldum. Sabah da evi süpür sil. Yalnız kızım çok korktu süpürge sesinden ağla ağla. Uyumadi hiç. Misafir gelmeden bittim ben ya
9.ayi dolduysa 3numara mama verilen canımben gece yatmadan mamaya bebe biskuvisi ekledim tok tutsun diye biberonla icirdim gece 11de mama içerdi 2de içti sanırım daha tok tuttuKizlar gece yatmadan once vermek icin mana mi alsam diyorum, kac no almaliyim
Merhaba hayirla kucagina alirsin insallah..Merhaba kızlar,
Tsk.let cnm.9.ayi dolduysa 3numara mama verilen canımben gece yatmadan mamaya bebe biskuvisi ekledim tok tutsun diye biberonla icirdim gece 11de mama içerdi 2de içti sanırım daha tok tuttu
Sağlıkla kucağına alırsın ins 10 lu 5li takımlar hariç 3 5 tane 0 3 aldım daha çok 3 6 aldımMerhaba kızlar,
Çok gecmis olsun canım allah şifa versin anneneKızlar annem sanırım bel fıtığı oldu kaplanıyor ağrısı var ablam anneme bakıyor bende 4+2 altı bebeye .beterin beteri varmış .annememi üzüleyim kendi yorgun bedenimemi şaştım valla bide okulların açılmasına az kaldı öğretmenlik gorevide başladı duacinizim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?