2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
0-3 ay bol bol alın cok kirleniyor yika kurut zaman aliyor. Mesela ben alt ust cok kullandim biri gelecegi zaman tulum giydirirdim kucaklarindayken beli acilmasin diye
Sagsaglim kucaginiza alin insallah

Yerim boncugu canim benim ya.
Ne kadar kalacaksin? Tam alisti derken donme vakti gelmesin de..
Bir de annenin islemler oldu mu gelebilcek mi seninle donuste
Kerem ogluma soyle Eylulun 23 Ne kadar burdayiz annem safra kesesi ameliyati oldu geldigimiz gun bakalim iylesirse gelir insallah

Anneme geldim benim ev sicak bura serin olur diye. Bugece burda da durulmuyo yaniyo. Kizim ztn cok uyaniyo ins bi de sicak diye uyanmaz yoksa bittim ben.. evde en azindan gece serin oluyodu klima aciyodum

Kerem ogluma soyle Eylulun 23 Ne kadar burdayiz annem safra kesesi ameliyati oldu geldigimiz gun bakalim iylesirse gelir insallah
Gecmis olsun annene
Bi kahve icmeye ugrar oglum

Anneme geldim benim ev sicak bura serin olur diye. Bugece burda da durulmuyo yaniyo. Kizim ztn cok uyaniyo ins bi de sicak diye uyanmaz yoksa bittim ben.. evde en azindan gece serin oluyodu klima aciyodum
Bugun bende actim klimayi. Fanini kapattm . Odanin kapisi acik.
Sokakta dugun var gumbur gumbur. Yazdan.nefret geldi iyice ya. Gunduz ne bahcivani,hurdacisi eksik oluyo. Bi de sokak dugunleri de aksamlari.kafa utulemece. Yasak koyamadilar bi. Bebekli ailelere hastalara Allah sabir versin.Normal.kafayla cekilmiyor.3senedir burdayim bu sene iyice karnaval gibi gunduzu gecesi

Yaa evt kucukmus senin arac..
Nasi gecti dugun durmudu kerem
Dugun yarina .
Bakalim nasil olacak.

Kizlar geldim dakka bir gol bir gorumcem karsilamya geldi kizimi gormus ay nekadar zayif daha tombis bisey bekliyodum resimlerini gibi hemen ablama soyleyimde et suyu a corbada yapsin ben de dedim ben Ne veriyorum et suyunu ben yapiyom dedimi ben sizin gibi seker,cikilota ekmek dayamiyorum cocuga neyse bize geldik bizimkiler tombis diye seviyo

Iyiki burda değilim hiç cekilmez bu çok bilmis insanlar sukur dokuz aydır bakmisim saglikli daha ne isteyeyim
BIz dokuz aydır çekiyoruz benm çevre de herkes te çocuğun ağzına bişey verme çabası yok bundan veriyomusn diyen yok ya bde elin temiz mi benim istiyomuyum bakalım sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…