- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.861
0-3 ay bol bol alın cok kirleniyor yika kurut zaman aliyor. Mesela ben alt ust cok kullandim biri gelecegi zaman tulum giydirirdim kucaklarindayken beli acilmasin diyeMerhaba kızlar,
Ben de bu senenin kasım annelerinde olucam inşallah :) Size bir sorum var, bebek için ilk aylarda kaç tane body tulum falan aldınız hatırlayan var mı? Çok alma küçülüyor diyorlar iyice karışıyor kafam :)
Mutlaka.yazacagim.M mambur annene gecmis olsun sana da kolay gelsin.
DonukPudra bastonu kullaninca fikirlerini bekliyorum. Sizin arac neydi bagaj kucuk mu
Yerim boncugu canim benim ya.Slm kizlarrrr hepinize tesekkurlerokuyamadim da tek tek kizim saat farkına alismaya calisiyo
Kerem ogluma soyle Eylulun 23 Ne kadar burdayizYerim boncugu canim benim ya.
Ne kadar kalacaksin? Tam alisti derken donme vakti gelmesin de..
Bir de annenin islemler oldu mu gelebilcek mi seninle donuste
Yaa evt kucukmus senin arac..Mutlaka.yazacagim.
Biraz arabanin bagaj inanilmaz kucuk casual var ya o tam sigiyi baska hicbirsey koyamiyoruz dusun.hatcback tiplilerden.
Gecmis olsun anneneKerem ogluma soyle Eylulun 23 Ne kadar burdayizannem safra kesesi ameliyati oldu geldigimiz gun bakalim iylesirse gelir insallah
Bugun bende actim klimayi. Fanini kapattm . Odanin kapisi acik.Anneme geldim benim ev sicak bura serin olur diye. Bugece burda da durulmuyo yaniyo. Kizim ztn cok uyaniyo ins bi de sicak diye uyanmaz yoksa bittim ben.. evde en azindan gece serin oluyodu klima aciyodum
Dugun yarina .Yaa evt kucukmus senin arac..
Nasi gecti dugun durmudu kerem
Çarşamba olmuştu canım ama nette bir haftaya kadar ateş döküntü olabilir yazıyor o yüzden yaniOlmaz insallah daha bisi kac gun gecti..
Tesekkurler canim buyrun buyrun bekleriz Gecmis olsun annene
Bi kahve icmeye ugrar oglum
Allahin densizi ya.Iyiki burda değilim hiç cekilmez bu çok bilmis insanlar sukur dokuz aydır bakmisim saglikli daha ne isteyeyim
BIz dokuz aydır çekiyoruz benm çevre de herkes te çocuğun ağzına bişey verme çabası yok bundan veriyomusn diyen yok ya bde elin temiz mi benim istiyomuyum bakalım sinir oluyorumIyiki burda değilim hiç cekilmez bu çok bilmis insanlar sukur dokuz aydır bakmisim saglikli daha ne isteyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?