2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar tek tek alintilayamiyorum hepinize çok teşekkürler canimsiniz kızlar
Sabahın korunde çocukları doyurup bakmaya geldim kahvaltı ettirdim anneler acile gitti iğne vurulup gelmişler esas doktor yarın
Dün çok yorulmusum çok derin uyumusum kızlar gece gözünü bir açtım kızım beşiğinde emekleme pozisyonunda karanlikta cam gibi gözler beni izleyip duruyor ,nasıl korktum hadii sonra uyut uyutabilirsen halbuki geçte yatmıştı.
Ofya hiç düzenin kalmadı sabahın korunde akşama kadar annemdeyim güzel ama kizimi sallamadan uyutmaya alistirmissiniz beşiğine yatiriyordum pıs pısliyordum uyuyordu şimdi burada ayakta sallamaya alıştı gece bile ayakta sakladım.tek mama sandalyesinde yediriyordum şimdi burada o alışkanlıktan kalmadı.sil baştan basa döndük çok ugrasmistim halbuki.
Su kış gelsede duzenimizi kursak

Analık onlar için kilo aldirmak boşver canım ya ne gereksiz insanlar anam diyeydin he he zayıf ama algılaması senden daha fazladır diye ben diyorum artık inan

Bide gece konvoy geçti tam 20dakika .beynim tavana vurdu gecenin bir yarısı polisler bile vardı kimi kime şikayet edilen ,sirenlerini çalıyorlar benim kız uyandı .çevirip birini eve sokup uyut bakim dicektum

Ben bir kez mahallede düğün olurken polisi aradım kontrol etti izin almışlar dedi .yahu dedim senden izin alsa nolucak ben dibinde cekiyorum gürültüyü bizden izin alsaya

Cidden yasak gelmeli ya. Sokakta bi de 12 de de bitirmiyorlar.
Sinirler.
Dun 1 e kadar gurultu cektik.
Insana cinnet gecirtcekler. Biz cocuklara dert yaniyoz . Yatalak hasta olanlar vardir . Anlayis sifir ulkemizde

Cidden yasak gelmeli ya. Sokakta bi de 12 de de bitirmiyorlar.
Sinirler.
Dun 1 e kadar gurultu cektik.
Insana cinnet gecirtcekler. Biz cocuklara dert yaniyoz . Yatalak hasta olanlar vardir . Anlayis sifir ulkemizde
Yasak aslında şikayet edince durdurmalari lazım eskiden umursamiyodum ama insan çocuk olunca anlıyorum salon tutacak paran yoksa belediyeler bisürü tesis yapmış git rahat rahat yap düğününü

Yasak aslında şikayet edince durdurmalari lazım eskiden umursamiyodum ama insan çocuk olunca anlıyorum salon tutacak paran yoksa belediyeler bisürü tesis yapmış git rahat rahat yap düğününü
Gecen ay esim aradi sikayet icin polisler hicbirsey yapmiyor ki. Birsey bile demiyorlar klasik izin kagitlari var.
Izin kagidinda 12 sinir degil mi? Bir de havai fisek atiyorlar. Baydilar artik ya.

Benimkine de diyolardı densizler. İlkokulda mat fen yerine insanlık dersi vermek lazım yoksa işte böyle odun geldiler odun gidecekler.

BIz dokuz aydır çekiyoruz benm çevre de herkes te çocuğun ağzına bişey verme çabası yok bundan veriyomusn diyen yok ya bde elin temiz mi benim istiyomuyum bakalım sinir oluyorum
Aynen katılıyorum

Analık onlar için kilo aldirmak boşver canım ya ne gereksiz insanlar anam diyeydin he he zayıf ama algılaması senden daha fazladır diye ben diyorum artık inan

Helal olsun aynı fikirdeyim.

Gecen ay esim aradi sikayet icin polisler hicbirsey yapmiyor ki. Birsey bile demiyorlar klasik izin kagitlari var.
Izin kagidinda 12 sinir degil mi? Bir de havai fisek atiyorlar. Baydilar artik ya.
12 canım bizim burada allah tan bir dakika geçse polis geliyor dünkü konvoy darbe için cikanlardi ,kesin bugünde olur bide öyle uykusuz ve yorgunumki

Kızı anneme bıraktık eşimle. O evi süpürdü ben tüm evi sildim üyümü yaptım şimdi oturdum nefesleniyorum. Eşim uyudu. Annem mesaj atmoş 10 a kadar izin size diye. Oh be.
Ayrıca şunu da söylemeden edemicem:yaşasın eş dayanışmasıEşini tebrik etmek lazım genelde iş yapmadan direkt uyurlar sanki gece onlar bakiyormus gibi

Oh ne güzel bizim içinde bir kahve iç
Canımsınız kızlar. Bi burdakiler anlıyor beni ve uykusuz kızımı. Herkes tutturmuş ben alıştıramıyomuşum. Herkes çocuk bakıyomuş. Biliyorum ben o bakanları. Rezeneyle öksürük şurubuyla uyutmayı ben de biliyorum ama istemiyorum işte. Önüne gelenin kucağına vermeyi ben de biliyorum ama işte öyle olmuyo. Benim kafamdaki annelik bu değilki.

Herkes çocuk bakıyor lafını öyle çok duydum ki ama eksik yazmissin sonu şöyle:bi dünyada sen misin çocuk bakan cık cık cık...
Anlamazlar çünkü anlamak istemezler bence bu onların ego tatmin etme durumları.inan her işimi gece yapıyorum gündüz sırf çocuklara zaman ayırıyorum ,aktivite,gezme,ders çalışma,enstruman calisma ...yinede doyamiyorum vede eksik bir şeyler yapmıştım hissi oluyor ..

bu akıl verenlere ben diyorum ki çok kayiriyorsun birgün gel sen iki saat yanımda bak azcik uyuyayim,sey falan filan diyorlar.ozaman bana akıl verme ,bilmişlik yapma ,ben bunların tillahını hamileyken kitaplarda okudum .çok kayiriyorsan gel yardım et.açim yemek getir ,utumu yapiver .yani konuşmaya değil ,icraata gel...inan artık söylüyorum.
Eşim çok fena kadın oldun sen, korkuyorum diyor.valla diyorum soyletmesinler, hele böyle yorgunluk kafama vurmusken[/QUOTE]

Bende cok yorgunum ev.es stres bitmiyo icimdeki sikintilar off off cocuklarim istediklerimi yapmama cok.sikintiliyim coook.benim.derdim.cok buyuk.

Bende cok yorgunum ev.es stres bitmiyo icimdeki sikintilar off off cocuklarim istediklerimi yapmama cok.sikintiliyim coook.benim.derdim.cok buyuk.
Umutsuz olmamalisin hayat bazen çok yükleniyor insana ,arkadaşlar bilir beni herhalde en dertli benim ama rabbime sukurki bahsetmeye çalışacak sagligimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…