- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.901
Kizlar birsey soracagim bilginiz var mi?
Simdi ben regl olmaya basladim fakat aylik duzene girmedi henuz tarihler karisik hala.
Tatile gittigimizde de regl olabilirim yani.
Emzirenler icin regl geciktirici var midir?
Eczaneye de sormam lazim aslinda
[/QUOTE]bu akıl verenlere ben diyorum ki çok kayiriyorsun birgün gel sen iki saat yanımda bak azcik uyuyayim,sey falan filan diyorlar.ozaman bana akıl verme ,bilmişlik yapma ,ben bunların tillahını hamileyken kitaplarda okudum .çok kayiriyorsan gel yardım et.açim yemek getir ,utumu yapiver .yani konuşmaya değil ,icraata gel...inan artık söylüyorum.
Eşim çok fena kadın oldun sen, korkuyorum diyor.valla diyorum soyletmesinler, hele böyle yorgunluk kafama vurmusken
Gecen ay esim aradi sikayet icin polisler hicbirsey yapmiyor ki. Birsey bile demiyorlar klasik izin kagitlari var.
Izin kagidinda 12 sinir degil mi? Bir de havai fisek atiyorlar. Baydilar artik ya.[/QUO
11 e kadar
10 a kadar izin var ve sen eşini uyutuyosun hemn uyandırKızı anneme bıraktık eşimle. O evi süpürdü ben tüm evi sildim üyümü yaptım şimdi oturdum nefesleniyorum. Eşim uyudu. Annem mesaj atmoş 10 a kadar izin size diye. Oh be.
Yuz kez soledim bunlar akrep akillanmazlarrreKızlar kizimin ust dışı patlamış .misafirler geldi onlara giderken bir baktım patlamış çok mutlu oldum .bizim sıkıntımız distenmis şimdi pek rahatladı yavrum demek isterdim kiii benim kız 32side çıksa aynı olacak belli.
Umutsuz olmamalisin hayat bazen çok yükleniyor insana ,arkadaşlar bilir beni herhalde en dertli benim ama rabbime sukurki bahsetmeye çalışacak sagligimiz var
Canım allah yardımcin olsun ne kadar ıi olsalar da insan kendi düzeni olsun istiyoHalime cok sukur belki. Isyan ediyprum bazen ama cok sikiliyorum anneme sikiliyorum kendime sikiliyorum (evim ayrilsin istiyorum 2 gorumce ve kayinvalideyle yasiyorumcok sikiliyorum istedigim gibi yasayamiyorum )yinede cok sukur belki daha regli olmadigim icindir bu sikinti
Canım allah yardımcin olsun ne kadar ıi olsalar da insan kendi düzeni olsun istiyo
Baya olmuş ya Plan da ayrı ev varmi eşininAynen bir düzen istiyorum ama sabir sabir sabir 7 yil oldu
Aynen canım.benim kv de Diyoki sen çok pinpiriklisin çok üstüne düşüyorsun diyo filancanın gelini bi rahatmışki bebeyi atıyormuş ortalığa herkesin kucağında geziyormuş Öpüp mıncıklıyolarmış.mış mışta mış.iki gündür düğündeydik öptürmemeye çalıştım kibarca uyardım öpen de oldu hemen pet şişede su götürdüm yıkadım oğlumun yüzünü.cins cins bakıyo.sevineceği yerde laf sokuyo.bende ben böyleyim banane elalemden dedim.ama gerçektende öyle rahat edenler var nasıl öyleler anlamıyorumCanımsınız kızlar. Bi burdakiler anlıyor beni ve uykusuz kızımı. Herkes tutturmuş ben alıştıramıyomuşum. Herkes çocuk bakıyomuş. Biliyorum ben o bakanları. Rezeneyle öksürük şurubuyla uyutmayı ben de biliyorum ama istemiyorum işte. Önüne gelenin kucağına vermeyi ben de biliyorum ama işte öyle olmuyo. Benim kafamdaki annelik bu değilki.
Bilgim yok ama tahminim sute geçer geciktirici. En güzeli tampon bulundur yanında bence.Kizlar birsey soracagim bilginiz var mi?
Simdi ben regl olmaya basladim fakat aylik duzene girmedi henuz tarihler karisik hala.
Tatile gittigimizde de regl olabilirim yani.
Emzirenler icin regl geciktirici var midir?
Eczaneye de sormam lazim aslinda
Anam bileydim yengeç burcu yapardım .yok ben kesin yengeç damat alcam :)bari torun böyle kuduruk olmasin tabi bu cazgirlikla bizim kızın geni baskın gelir yine kuduruk torun peşinde kosariz:))Y
Yuz kez soledim bunlar akrep akillanmazlarrre
Canım eşim akrep ben yengeç çocuk yine kuduruk oldu o zamn da torundan çekersinAnam bileydim yengeç burcu yapardım .yok ben kesin yengeç damat alcam :)bari torun böyle kuduruk olmasin tabi bu cazgirlikla bizim kızın geni baskın gelir yine kuduruk torun peşinde kosariz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?