2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar birsey soracagim bilginiz var mi?
Simdi ben regl olmaya basladim fakat aylik duzene girmedi henuz tarihler karisik hala.
Tatile gittigimizde de regl olabilirim yani.
Emzirenler icin regl geciktirici var midir?
Eczaneye de sormam lazim aslinda

[/QUOTE]
He walla. bunu diyenlerden biri bebeciğine hala katı gıda veremiyor. Neden mi? Çünkü bebeğe sürekli rezene verdi ve şekerli puding ke başlamış e bebecik yermi çorbayı şimdi. Kızı daha konuşamıyor 8 aylık oldu nerdeyse ba da hiç bişey yok. E çocuğu uyut uyut nereye kadar. Ağlarken bile kendilerini kasıp güçleniyor zibidiler.

Kizlar cinnet geciriyordum az once.
Kv.-kp bizde dugune beraber gitcez.
Kp sesi masallah zaten. Balkonda oturuyorlar bende en dipteki odada oglani uyutuyorum 6da kuaforde olmam lazim.
Sessiz olun deyip mutfagin balkon kapisini cekmistim.
Bangir bangir ya cocuk 2.kere uyandi
Esime telde msj attim gelirsem oraya dilimin.kemigi olmayacak bak diye.
Simdi ses yok

Y
Yuz kez soledim bunlar akrep akillanmazlarrre

Umutsuz olmamalisin hayat bazen çok yükleniyor insana ,arkadaşlar bilir beni herhalde en dertli benim ama rabbime sukurki bahsetmeye çalışacak sagligimiz var

Halime cok sukur belki. Isyan ediyprum bazen ama cok sikiliyorum anneme sikiliyorum kendime sikiliyorum (evim ayrilsin istiyorum 2 gorumce ve kayinvalideyle yasiyorumcok sikiliyorum istedigim gibi yasayamiyorum )yinede cok sukur belki daha regli olmadigim icindir bu sikinti

Canım allah yardımcin olsun ne kadar ıi olsalar da insan kendi düzeni olsun istiyo

Aynen canım.benim kv de Diyoki sen çok pinpiriklisin çok üstüne düşüyorsun diyo filancanın gelini bi rahatmışki bebeyi atıyormuş ortalığa herkesin kucağında geziyormuş Öpüp mıncıklıyolarmış.mış mışta mış.iki gündür düğündeydik öptürmemeye çalıştım kibarca uyardım öpen de oldu hemen pet şişede su götürdüm yıkadım oğlumun yüzünü.cins cins bakıyo.sevineceği yerde laf sokuyo.bende ben böyleyim banane elalemden dedim.ama gerçektende öyle rahat edenler var nasıl öyleler anlamıyorum

Kizlar birsey soracagim bilginiz var mi?
Simdi ben regl olmaya basladim fakat aylik duzene girmedi henuz tarihler karisik hala.
Tatile gittigimizde de regl olabilirim yani.
Emzirenler icin regl geciktirici var midir?
Eczaneye de sormam lazim aslinda
Bilgim yok ama tahminim sute geçer geciktirici. En güzeli tampon bulundur yanında bence.

He walla. bunu diyenlerden biri bebeciğine hala katı gıda veremiyor. Neden mi? Çünkü bebeğe sürekli rezene verdi ve şekerli puding ke başlamış e bebecik yermi çorbayı şimdi. Kızı daha konuşamıyor 8 aylık oldu nerdeyse ba da hiç bişey yok. E çocuğu uyut uyut nereye kadar. Ağlarken bile kendilerini kasıp güçleniyor zibidiler.[/QUOTE]
Ya ev işi falan olmuyor zaten ama bak bizimkilerin algıları çok açık ,aynı radyo gibi hani bazısı az frekans çeker bazısı çok bizimkiler ilgilene ilgilene cekmedik frekans bırakmadılar:))inan böyle anlatıyorum anlamıyorlar uzaylitmisim gibi bakıyorlar .bebemi övmek için değil kızlar sizinkilerin fotosundada belli ,gözlerinden herşeyi algıladıkları belli ,çocukla sürekli konusup ilgilenirken algıları genişliyor ,ben diyorum bizimkiler o yüzden uyumuyorlar .

C candy123 canım işin zor .ben kendi annem babamla bile yaşarken bunaldim ,sen sahada haklisin .umarım esin anlar sikintini ,biran önce evin olur.ne kadar iyi olsalarda birlikte olmuyor hele ki çocuk büyütürken hiç olmuyor .ben mecburen sabah anneme gidip akşam dönüyorum ,inan bazen akşam olmuyor ,evime gelince oh diyorum .pasaklı,daginik hatta örümcekli :)-ayiplamayin valla temizlik yapacak zamanım yok-ama özgür olduğun yer.rabbim yardımcın olsun ,sabır versin canim

Aman kızlar ya bi topluluğa gireriz biri der aman ne zayıf biri der aman nasıl tombis. Şunu yedir bunu verme Die akıl verenler. Aman önceleri izah etmeye calisiyodum artık he he aà bende yapiyim fln diyerek kafaliyorum. Alismak lazım artık Türk milletinin en temel ozelligi bu

Anam bileydim yengeç burcu yapardım .yok ben kesin yengeç damat alcam :)bari torun böyle kuduruk olmasin tabi bu cazgirlikla bizim kızın geni baskın gelir yine kuduruk torun peşinde kosariz:))
Canım eşim akrep ben yengeç çocuk yine kuduruk oldu o zamn da torundan çekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…