2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
C candy123 isyan etme canım ,biliyorum çok zor ama inan daha zoru geliyor insanın başına.ben birkaç gün önce resmen depresyondaydim ,annemlerle konuşuyorduk ,onlar sıkma canını vs.gibi seyler söylüyor ,bende herkese hayat kolay bana ise hep zor ,bu ne biçim hayat vs.soylenip ağlıyordum .annem dedi ki bak saglikliyiz ,sevdiklerin sakat ,hasta falan da olabilirdi dedi.bende yok artık o kadarda olmasin kaldıramaz ya ben okadar kotumuyumki böyle falan diye uzattimda uzattim.
Beni uyardılar isyan etme ,dinlemedim.ertesi gün annem bel fıtığı oldu kalkamiyor.
Hem üzüldüm hem de gerçekten daha kotu durumda olabilirmisim ve olanlarda var dedim

Adı ablamin çocuklarına da bakıyorum ve bana yardım edenlerde yok mecburen

Kızlar bugün kahvaltiya gittik dışarı. Kızımı mama Sandalyesine oturttum. Momscotton Die bir magazadan (internet sitesi) tek Kullanımlık anti bakteriyel mama Sandalyesi tepsi örtüsü almıştım. Çok rahat ve temiz oldu. İçim rahat etti. Kesinlikle tavsiye ederim

Canım onlardan her yerde var ya herkes bi yorum yapiyo bana bu çocugu 1 hafta burak ben nasıl kilo aldirim die bile var he he diorum benim çocuğunun benden çok mu dusunecekler sanki

Benim kız yemek önüne konuncaya kadar alıp onu ilk başta yer:)şaka bir yana güzel miş valla

Canım onlardan her yerde var ya herkes bi yorum yapiyo bana bu çocugu 1 hafta burak ben nasıl kilo aldirim die bile var he he diorum benim çocuğunun benden çok mu dusunecekler sanki
Daha bugün kuzenim aynı lafı dedi ,bende dedim ki al benim kıza bak bir haftada seni nasıl zayıflatır:)

Bizde haftalarda bi mağazada kasım bebesiyle karşılaştık. tabi bizim kız onun anasi gibi kaldı yaninda, kadın hemen diyO ki aaa mama veriyosunuz dimiiii yok dedim vermiyorum. Hiii mama çok sisiriuomus bebeklerde ondan dedim diyO.

Bir hafta birak ilk gece 10 kere kalksında nasıl geri getiriyo sanki şişman sağlıklı demek. Aman çok güzelmiş maşallah diyip kenara cekilmeyi beceren yok arkadas

Lastigi çok sıkı cnm kolay çıkmaz bide renkli olmadığı için çok farkına varmaz. Üstüne koydum bişeyler uğraştı durdu benim cadı.
Lokanta nin biri Streç Film geçirmiş mama sandalyesine dokunduğunu bi tuhaflıklar var onu sokene kadar uğraştı çıkardı rahatladı bende ilk geldi supermis dedim ama durduran kim

Reactions: GCA
Ben o siteden bebek arabasi oto koltuguna kilif aldim cidden kaliteli.
Bu dedigini gormustum cok mantikli alayim bende . Sagol

Dugunden geldik oglani salliyorm. Bir ara cok fena cozuttu.
Esim arabasiyla gezirdi epey geldiginde uyuyodu. Yatar pozisyona aldik. Sukur ki takiya dek uyanmadi hemen kalktik. Yolda epey trafik vardi.
Dugunlet bitsin artik bu sene cok yakinlarimizin epey var.

Aynen canım bu Düğünler çok yoruyo.canım sen bide Kızın olsunda Gör süsü püsü Saçı başı bitmiyo eşime diyorumki düğünlere giderken tatile gidermiş gibi hazırlanıyorum çok zor

Günaydın hanımlar .yeni haftanın bol uykulu ,uslu bebelerle geçsin inşallah ki totomuz azcik yer görsün.of gece berbatti yine hiç uyumsdik .

Sabah eşim kapıdan bakmış ,kızım beşikten kafasını uzatıp bana bakmış ,uyudugumu görünce tekrar yatıp uyumuş.ne bilmiş bu sıpalar.

Bugün altı bebem var ,annemlr doktorda .bakalım yorgun vücutla napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…