- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.921
Amanin hem de canlı ornek varmış ,hayallerim suya düştü valla .neyse en azından idmanli olurum diyerek kendimi avutayimCanım eşim akrep ben yengeç çocuk yine kuduruk oldu o zamn da torundan çekersin
Canım onlardan her yerde var ya herkes bi yorum yapiyo bana bu çocugu 1 hafta burak ben nasıl kilo aldirim die bile var he he diorum benim çocuğunun benden çok mu dusunecekler sankiAman kızlar ya bi topluluğa gireriz biri der aman ne zayıf biri der aman nasıl tombis. Şunu yedir bunu verme Die akıl verenler. Aman önceleri izah etmeye calisiyodum artık he he aà bende yapiyim fln diyerek kafaliyorum. Alismak lazım artık Türk milletinin en temel ozelligi bu
Benim kız yemek önüne konuncaya kadar alıp onu ilk başta yer:)şaka bir yana güzel miş vallaKızlar bugün kahvaltiya gittik dışarı. Kızımı mama Sandalyesine oturttum. Momscotton Die bir magazadan (internet sitesi) tek Kullanımlık anti bakteriyel mama Sandalyesi tepsi örtüsü almıştım. Çok rahat ve temiz oldu. İçim rahat etti. Kesinlikle tavsiye ederim
Daha bugün kuzenim aynı lafı dedi ,bende dedim ki al benim kıza bak bir haftada seni nasıl zayıflatır:)Canım onlardan her yerde var ya herkes bi yorum yapiyo bana bu çocugu 1 hafta burak ben nasıl kilo aldirim die bile var he he diorum benim çocuğunun benden çok mu dusunecekler sanki
Canım onlardan her yerde var ya herkes bi yorum yapiyo bana bu çocugu 1 hafta burak ben nasıl kilo aldirim die bile var he he diorum benim çocuğunun benden çok mu dusunecekler sanki
Benim kız yemek önüne konuncaya kadar alıp onu ilk başta yer:)şaka bir yana güzel miş valla
Lastikliyse çok iyiymis ,evdede kullanılır hem sürekli silme derdide olmazLastigi çok sıkı cnm kolay çıkmaz bide renkli olmadığı için çok farkına varmaz. Üstüne koydum bişeyler uğraştı durdu benim cadı.
Lokanta nin biri Streç Film geçirmiş mama sandalyesine dokunduğunu bi tuhaflıklar var onu sokene kadar uğraştı çıkardı rahatladı bende ilk geldi supermis dedim ama durduran kimLastigi çok sıkı cnm kolay çıkmaz bide renkli olmadığı için çok farkına varmaz. Üstüne koydum bişeyler uğraştı durdu benim cadı.
Ben o siteden bebek arabasi oto koltuguna kilif aldim cidden kaliteli.Kızlar bugün kahvaltiya gittik dışarı. Kızımı mama Sandalyesine oturttum. Momscotton Die bir magazadan (internet sitesi) tek Kullanımlık anti bakteriyel mama Sandalyesi tepsi örtüsü almıştım. Çok rahat ve temiz oldu. İçim rahat etti. Kesinlikle tavsiye ederim
Aynen canım bu Düğünler çok yoruyo.canım sen bide Kızın olsunda Gör süsü püsü Saçı başı bitmiyo eşime diyorumki düğünlere giderken tatile gidermiş gibi hazırlanıyorum çok zorDugunden geldik oglani salliyorm. Bir ara cok fena cozuttu.
Esim arabasiyla gezirdi epey geldiginde uyuyodu. Yatar pozisyona aldik. Sukur ki takiya dek uyanmadi hemen kalktik. Yolda epey trafik vardi.
Dugunlet bitsin artik bu sene cok yakinlarimizin epey var.
Aynen canım ya hep muzmizdi ,aç dedim mama verdim yok hiç emmek istemedi .balkonlara çıkıp bagirasim geldi vallaGünaydın yorgun savaşçılar gece hiç uyumadik emmek istemiyo mizmiz uyumuyo simdi yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?