2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar adimadim.com dan aktivite seti alan var miydi? 48 aya kdr 45tl. Uygun geldi bana? Baska tavsiyesi olan varsa bi bakmak isterim. Gunler yararli gecmiyo gibi geliyor.

Kizlar adimadim.com dan aktivite seti alan var miydi? 48 aya kdr 45tl. Uygun geldi bana? Baska tavsiyesi olan varsa bi bakmak isterim. Gunler yararli gecmiyo gibi geliyor.
Canım bende nceliyorum ama yorumlsr ben i olumsuz etkiledi bende birşeyler arıyorum aktivite masası gördüm bir bak istersen

ben bugün D&R dan 9. ay aldim cnm 59 tl. sevmezse diye uzun üyelik istemedim. gerçi ilk aylar çok ilgilenmiyolarmış sonra seviyolarmış. benim arkadaşım üye 2 yaşında kızı acayip seviyo. bana da gösterdi. komutlar var anne babayı yönlendiriyor çok hoşuma gitti

slm kızlarrr. valla dolu dolu haftasonundan sonra pazartesi hiç çekilmiyo ya. kızım da sabah çok mutsuzdu. farkediyo ayrılacağımızı yol boyu kötü kötü baktı. babanneye çıktık gitmek istemedi ona verdim tabiki ağlıyo gibi yaptı. öpüyüm bi hoşçakal dedim sırtını döndü. sabah sabah tribini de yaptı.
dün öğleden sonra evdeydik oyuncak oynadık yerlerde yuvarlandık derken zaman nasıl geçmiş farkına varmadım. yeni oyuncak kitap vs alıyım dedim. benım kızda sesli şeyleri çok sevmiyo kendi gürültüm yeter diyor sanırım :) internetten adım adım dergisi siparis ettim bi de pis kedi diye masal kitabi serisi var onun bi kitabını aldım. bakalım sever inşallah

bende anakucağı kılıfı almıştım canım şimdi oto koltuğu için alcam. çok terliyot çünkü. bu örtüde steril en azından ya içim rahat ediyo
Hakketen terletmiyo mu kizlar benim kizl da cok terliyo. Guya cybex cironanin kumasi terletmezdi oyle dediler hep ama malesef sakir sakir terletiyo.

Sen hangisini aldin cnm. Adimadim.com da satilan mi ? Int.den aldiysan link atar misin?

Son düzenleme:
Heralde dış canım yemek yerken de kaşığı ısırıp duruyo
İns sizde güzel güzel vakit gecirirsiniz bende artik altivite kartları almak istiyorum ama erken mi die dusunuyorum çünkü ne bulsa agizda yine de bakım bi d&r na saol canim

Reactions: GCA
[QUOTEbondigonun nte, post: 47573052, member: 509968"]Nasi bi masa onlarin da cesidi cok[/QUOTE]
Canım bandigo bir bak istersen

Hakketen terletmiyo mu kizlar benim kizl da cok terliyo. Guya cybex cironanin kumasi terletmezdi oyle dediler hep ama malesef sakir sakir terletiyo.

cnm terlerme oluyo yine ama epey azaltıyor bide pamuk ya o çekiyor teri. ben sırtına havlu da koyuyorum en azından sürekli badi değiştirmiyoruz

Kizlar ben adimadima 1senelik abone oldum. En azindan senelik deneyeyim dedim sevmezse 48 ay birde toplu o.ladar bir.anda odeme yapacak durumumuz yoktu. 10.ay geldi guzel seyler var.annenin ise ya da bir yere giderken ayrilmasi bebege aktarilmasi var . Bakalim denemeden yazmak.istemedim ama sohbet acilmis yazayim dedm..

Bu arada bende bos geciriyom sanki gunleri kitap okuyup sarki dinletiyorum ama yaptiklarim yetersiz sanki bi yerde

hayırlı olsun cnm 9.ayı almamış mıydın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…