- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.941
Ben de meme almayinca suyu dayadim cocuga lıkır lıkır icti hee.Günaydın yorgun savaşçılar gece hiç uyumadik emmek istemiyo mizmiz uyumuyo simdi yine aynı
Aynen canim emmedi su verdim kafaya dikti üstünü islattı hadi üst değiş pispisla gece olmuş 2 sabah aynıBen de meme almayinca suyu dayadim cocuga lıkır lıkır icti hee.
Benimki onuda icmedi hatta ne biberon veriyorum diye kuzip durdu.sanirim dördüncü dış geliyor çünkü biberon memesoyle resmen kavga ederek kasidi disleriniBen de meme almayinca suyu dayadim cocuga lıkır lıkır icti hee.
Canım bende nceliyorum ama yorumlsr ben i olumsuz etkiledi bende birşeyler arıyorum aktivite masası gördüm bir bak istersenKizlar adimadim.com dan aktivite seti alan var miydi? 48 aya kdr 45tl. Uygun geldi bana? Baska tavsiyesi olan varsa bi bakmak isterim. Gunler yararli gecmiyo gibi geliyor.
Günaydın yorgun savaşçılar gece hiç uyumadik emmek istemiyo mizmiz uyumuyo simdi yine aynı
Ben o siteden bebek arabasi oto koltuguna kilif aldim cidden kaliteli.
Bu dedigini gormustum cok mantikli alayim bende . Sagol
Kizlar adimadim.com dan aktivite seti alan var miydi? 48 aya kdr 45tl. Uygun geldi bana? Baska tavsiyesi olan varsa bi bakmak isterim. Gunler yararli gecmiyo gibi geliyor.
Nasi bi masa onlarin da cesidi cokCanım bende nceliyorum ama yorumlsr ben i olumsuz etkiledi bende birşeyler arıyorum aktivite masası gördüm bir bak istersen
Hakketen terletmiyo mu kizlar benim kizl da cok terliyo. Guya cybex cironanin kumasi terletmezdi oyle dediler hep ama malesef sakir sakir terletiyo.bende anakucağı kılıfı almıştım canım şimdi oto koltuğu için alcam. çok terliyot çünkü. bu örtüde steril en azından ya içim rahat ediyo
Sen hangisini aldin cnm. Adimadim.com da satilan mi ? Int.den aldiysan link atar misin?ben bugün D&R dan 9. ay aldim cnm 59 tl. sevmezse diye uzun üyelik istemedim. gerçi ilk aylar çok ilgilenmiyolarmış sonra seviyolarmış. benim arkadaşım üye 2 yaşında kızı acayip seviyo. bana da gösterdi. komutlar var anne babayı yönlendiriyor çok hoşuma gitti
Heralde dış canım yemek yerken de kaşığı ısırıp duruyoben bugün D&R dan 9. ay aldim cnm 59 tl. sevmezse diye uzun üyelik istemedim. gerçi ilk aylar çok ilgilenmiyolarmış sonra seviyolarmış. benim arkadaşım üye 2 yaşında kızı acayip seviyo. bana da gösterdi. komutlar var anne babayı yönlendiriyor çok hoşuma gitti
Hakketen terletmiyo mu kizlar benim kizl da cok terliyo. Guya cybex cironanin kumasi terletmezdi oyle dediler hep ama malesef sakir sakir terletiyo.
Kizlar ben adimadima 1senelik abone oldum. En azindan senelik deneyeyim dedim sevmezse 48 ay birde toplu o.ladar bir.anda odeme yapacak durumumuz yoktu. 10.ay geldi guzel seyler var.annenin ise ya da bir yere giderken ayrilmasi bebege aktarilmasi var . Bakalim denemeden yazmak.istemedim ama sohbet acilmis yazayim dedm..
Bu arada bende bos geciriyom sanki gunleri kitap okuyup sarki dinletiyorum ama yaptiklarim yetersiz sanki bi yerde
Hayırlı olsun yorumlarını bekliyorum canım ben alıp almamak da kararsızımhayırlı olsun cnm 9.ayı almamış mıydın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?