2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar kızımın yaklaşık 1 haftadır burnu tıkalı ne yapabilirim hırıltılı çok

cnm serum fizyolojikle aç hergün bide ıhlamur fln içir. benim cadı da öksürüyomuş bugün babaaanne telefonda dedi cnm sıkıldı. eve gidince ıhlamur yapıcam

9.ay geldimi nasıl sence bende sitelerine baktım güzeldi 1 senelik üyelik nekadr

Aynen canim babasının kucagindayken çağırıyorum gelmiyo arkası dönüp babaya sarılıyor bende çok bozuluyorum

Benim oglum da oyle. Sabah ise giderken gorurse arkasindan agliyor bir de.
Normal.ama.tum.gun biZleler ozluyorlar.
Hafta sonu esim uyusun mesela oglum gidip sacini kulagini.cekip uyandiriyor

Benim oglum da oyle. Sabah ise giderken gorurse arkasindan agliyor bir de.
Normal.ama.tum.gun biZleler ozluyorlar.
Hafta sonu esim uyusun mesela oglum gidip sacini kulagini.cekip uyandiriyor
Ay benim oğlumda sürekli babasının saçını kulağını çekiyo bende kedi gibi seyrediyorumbide babasına ohooo sen yokken biz neler neler yapıyoruz bunlar ne ki diyorum

Kizlar oglum bugun tutunmadan 8-9 adim atarak babasina gitti
Maşallah tatli kerem e maşallah rabbim nazarlardan korusun .

Ne güzel Yürümesi yakındır annesi
Bizim cadı daha emeklemedi bile ya elleri gidiyor ama totoyu kaldırmam diye bağırıyor resmen surunuyor öyle istediği yere gidiyor.
Bugün koltuğun altindaki oyuncağa gitmek isterken -totosu sürünme pozisyonunda ya -totosu girdimi koltuğun altına ,belden yukarısı da dışarıda bir bağırıyor ki :))

Amin amin..
Hepimizin evladini...
Bu anlara sahit olmak cok ozelmis. Allahima binlerce sukurler olsun.Rabbim isteyen herkese versin.

Senin findik cadi direkt yururse sasmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…