- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.961
Yok canim. Onu arkadastan alip inceledik.hayırlı olsun cnm 9.ayı almamış mıydın sende
Kızlar kızımın yaklaşık 1 haftadır burnu tıkalı ne yapabilirim hırıltılı çok
Aynen ben de bikac yazi okudum pek sevilmemis ama belki icerik degismitir sizlerin yorumunu bekliyoruz kizlarHayırlı olsun yorumlarını bekliyorum canım ben alıp almamak da kararsızım
9.ay geldimi nasıl sence bende sitelerine baktım güzeldi 1 senelik üyelik nekadrKizlar ben adimadima 1senelik abone oldum. En azindan senelik deneyeyim dedim sevmezse 48 ay birde toplu o.ladar bir.anda odeme yapacak durumumuz yoktu. 10.ay geldi guzel seyler var.annenin ise ya da bir yere giderken ayrilmasi bebege aktarilmasi var . Bakalim denemeden yazmak.istemedim ama sohbet acilmis yazayim dedm..
Bu arada bende bos geciriyom sanki gunleri kitap okuyup sarki dinletiyorum ama yaptiklarim yetersiz sanki bi yerde
Benim oglan da mama icmio suya gelnce likir likir icioBen de meme almayinca suyu dayadim cocuga lıkır lıkır icti hee.
Aynen canim babasının kucagindayken çağırıyorum gelmiyo arkası dönüp babaya sarılıyor bende çok bozuluyorumBenim oğlum kapı sesinden babasının geldiğini anlıyo anahtar sesi gelir gelmez kapıya yöneliyo bağırarak gülüyo tuhaf hareketler yapıyo hem çok seviniyorum hem kiskaniyorum esim evde olunca bana hiç gelmiyo sürekli babasının yanına gidiyo bi görseniiz bebek gibi deil büyük insan gibi
Dogum tarihinden 1 hafta once geliyor bebegin. 588tl.senelik .aylik 49a geliyor.9.ay geldimi nasıl sence bende sitelerine baktım güzeldi 1 senelik üyelik nekadr
Benim oglum da oyle. Sabah ise giderken gorurse arkasindan agliyor bir de.Benim oğlum kapı sesinden babasının geldiğini anlıyo anahtar sesi gelir gelmez kapıya yöneliyo bağırarak gülüyo tuhaf hareketler yapıyo hem çok seviniyorum hem kiskaniyorum esim evde olunca bana hiç gelmiyo sürekli babasının yanına gidiyo bi görseniiz bebek gibi deil büyük insan gibi
Aynen yaaa sanki gün boyu bakan biz deiliz saolsun eşimde bi havalara giriyo ki görmeyin yaniiiiAynen canim babasının kucagindayken çağırıyorum gelmiyo arkası dönüp babaya sarılıyor bende çok bozuluyorum
Ay benim oğlumda sürekli babasının saçını kulağını çekiyo bende kedi gibi seyrediyorumBenim oglum da oyle. Sabah ise giderken gorurse arkasindan agliyor bir de.
Normal.ama.tum.gun biZleler ozluyorlar.
Hafta sonu esim uyusun mesela oglum gidip sacini kulagini.cekip uyandiriyor
Maşallah tatli kerem e maşallah rabbim nazarlardan korusun .Kizlar oglum bugun tutunmadan 8-9 adim atarak babasina gitti
Ohh masallah kuzucuga 1 kasim dogumlu olmanin hakkini veriyiKizlar oglum bugun tutunmadan 8-9 adim atarak babasina gitti
Amin amin..Maşallah tatli kerem e maşallah rabbim nazarlardan korusun .
Ne güzel Yürümesi yakındır annesi
Bizim cadı daha emeklemedi bile ya elleri gidiyor ama totoyu kaldırmam diye bağırıyor resmen surunuyor öyle istediği yere gidiyor.
Bugün koltuğun altindaki oyuncağa gitmek isterken -totosu sürünme pozisyonunda ya -totosu girdimi koltuğun altına ,belden yukarısı da dışarıda bir bağırıyor ki :))
DimiOhh masallah kuzucuga 1 kasim dogumlu olmanin hakkini veriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?