- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.981
MasallahBenim kizim da bugun emeklemeyi basardi. Elektrik supurgesini her actigimda zaten cildiriyodu bugun dayanamadi emekleyerek yanina ulasti
Cok ama cok gecmis olsun...Slm kizlarrrr nasilsiniz? cumartesi gunu kizim kustu pazarda kusunca acile gittik serum verildi, serum biter bitmezde ishal oldu,halen ishaliz,bugun daha iyiz Dr.salgin var dedi.
Ask'a geldiyse
Amin canim sagolCok ama cok gecmis olsun...
Allahim beterinden korusun.
Maşallah annesi tebrik ederim ya bende emeklesin diye deliriyorum dur bakalım ne zaman olacakBenim kizim da bugun emeklemeyi basardi. Elektrik supurgesini her actigimda zaten cildiriyodu bugun dayanamadi emekleyerek yanina ulasti
Maşallah yakışıklı ya ilk yuruyenimiz oldu devamı gelir artikKizlar oglum bugun tutunmadan 8-9 adim atarak babasina gitti
Çok gecmis olsun canım ins çabucak toparlarsınızSlm kizlarrrr nasilsiniz? cumartesi gunu kizim kustu pazarda kusunca acile gittik serum verildi, serum biter bitmezde ishal oldu,halen ishaliz,bugun daha iyiz Dr.salgin var dedi.
Sagol teyzos insallahÇok gecmis olsun canım ins çabucak toparlarsınız
Amin insallah cabuk iylesir, sagol canimkanadali35 çok geçmiş olsun canım.hemencik iyilessin minnak insallah
EvetMaşallah yakışıklı ya ilk yuruyenimiz oldu devamı gelir artik
Sagol canim butun Eve bulastirdik yegenlerimde hasta, Kiz kardesim, abimle, enistem bu aksam hepsi rahatsizlandi,ziyarete geliyolar ya biri bulastirdi bizekanadali35 geçmiş olsun kuzuma inşallah geçip gider
DonukPudra
Size de maşallah ya ne tatlıdır o şimdi çekimser çekimser
Bi ben göremedim şu sıpaların fotoları zaten
Gecmis olsun cnm. Allahim beterinden korusun.Slm kizlarrrr nasilsiniz? cumartesi gunu kizim kustu pazarda kusunca acile gittik serum verildi, serum biter bitmezde ishal oldu,halen ishaliz,bugun daha iyiz Dr.salgin var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?