2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
1den beri uyanikim kizim yarim saatte bi kalkiyo uyumaya niyetlendigim anda viyk viyk yapiyo yarin zor gecer bana. Bi de ben annemdeyim.. annemle babam hali yuzunden kavga etmis konusmuyolar. Gece gece geldi annem bana soyluyo.. o da kacirdi uykumu.. Allahim hayirlara cikar yarinimizi yarabbim..

kanadali35 geçmiş olsun kuzuma inşallah geçip gider
DonukPudra
Size de maşallah ya ne tatlıdır o şimdi çekimser çekimser
Bi ben göremedim şu sıpaların fotoları zaten
Valla tam balli kaymak oldu. Algilari acildikca su zamanlari daha keyifli geliyor bana.
Ya ayri grup acayim isteyen atsin o grupta kisi limiti dolmustu.

Kizlar isilige ne suruyoduk? Kollarinin ic kisimlari ve bilekleri cok fena kizardi sivilce gibi de ucu cikti. Surekli yikayip kuruluyorum ferahlasin diye de gecmiyo ya iyice artiyo sanki. Ne yapsam?
Coresatin pembe.. bize iyi geldi.
Benim oglanda da artinca klima actim ama 28 derecede fan kapali gene serin oluyor epey kapi acik. Esim dondum ben cocuga bisi olmasin dedi. Bu gece uzun kollu giydireyim bari diyorum ya alti uzun pijama ama surekli donduug icin ortu de kalmiyo ustunde. Bizimki de bu gece cok fenaydi. Surekli vik vik .. bi de ustine asi bugun nasil olur acaba
Annen o an sinirle dertlesmistir de barisirlar sen dusunme.

Grup acarsan beni de ekle cnm.
Evet dimi coresatin pembe vardi bende almamisim yanima

Kizim 7de uyandi. O kadar uykusuzlugun ustune bide erken kalkmak cok sukurki hala dincim
Simdi uyursa accik da ben uyuycam.

Bebislerin kahvalti menulerini paylasir misiniz bugun ne yapim bulamadim.
Dun pirinc unlu omlet yaptiydim guzel yediydi.
Tarif veriyim isteyen yapar belki bugun.
1yum sarisi
1 y.kasik pirincunu
2 y.kasik su
1 t.kasik rende kasar
Accik nane
Hepsini karistirip az bi tereyagda pisirdim.
Yaninda domatesle yedirmistim dun.

Aslinda evde tuzsuz peynir olsa domates peynir ekmek yedircem de yok ki normal peynirden de vermek istemiyorum.

Günaydın kasım annecikleriiii. ya ben uyanınca sabah yere ayağımı basamyorum her tarafım ağrıyo anlamadım nasıl iş bu.

kanadali35 cnm çok geçmiş olsun ya çabucak toparlanır kuzum inşallah.

DonukPudra senin paşaya bin kere maşallah becerikli kuzum benim. devamı gelir artık. Allahım esirgesin düşüp korkmazsa hızlı ilerler

P
Sagol canim butun Eve bulastirdik yegenlerimde hasta, Kiz kardesim, abimle, enistem bu aksam hepsi rahatsizlandi,ziyarete geliyolar ya biri bulastirdi bize ben de göremedim hiç resim Sana atayim benimkini
Kızlar bende düzgün bir foto cekemedim ,çok hareketli ya ya net çıkmıyor yada telefona saldırıyor ama yinede wakewake ile sana yollayayim istiyorsanız DonukPudra acacakmisin yeni grup?

Kızlar gecemiz berbatti şimdi bile zor uyudu,diğer dış geliyor galiba çünkü memeyi bile kasimak için kullanıyor.nasilda yorgunum ,hem evimin işine,hem eşime,hem annemin evine,hem ablamin çocuklarına yetişmeye çalışıyorum ama yakinmayacagim rabbim güç versin uğraşırız napalim

Sagol canim butun Eve bulastirdik yegenlerimde hasta, Kiz kardesim, abimle, enistem bu aksam hepsi rahatsizlandi,ziyarete geliyolar ya biri bulastirdi bize ben de göremedim hiç resim Sana atayim benimkini
Donukpudra açsın ordan ekleyelim canım olmazsa özelden de yollarız
Aç canım aç valla meraktayım
P
Kızlar bende düzgün bir foto cekemedim ,çok hareketli ya ya net çıkmıyor yada telefona saldırıyor ama yinede wakewake ile sana yollayayim istiyorsanız DonukPudra acacakmisin yeni grup?
Tamam canım açılınca görürüz

Canım benim kız kahvaltı yapmıyor dünden beri. Azcik babasının yumurtasından tirtikladi okadar ,daha bugünde birsey pisirmedim bakalım napicaz

Bende bebeleri merak ediyorum benide eklermisin

Kizlar kusura bakmayin yeni girebildim.
Sabah asiya gittik. Mizildak ama asidan degil disten bence cunku kol bacak saldirito resmen bana kasiniyo da ama kabariklik yok ustlerde anlamadim. Cok sik uyaniyor. Yemek yediremiyorm.

Sabah asiya gittik. Mizildak ama asidan degil disten bence cunku kol bacak saldirito resmen bana kasiniyo da ama kabariklik yok ustlerde anlamadim. Cok sik uyaniyor. Yemek yediremiyorm.

geçmiş olsun cnm inşallah sıkıntısı olmaz. bebek arabasını kullandın mı

Gecmis olsun. Atessiz gecer ins. Bizim de haftaya carsammba insallah.

Geçmiş olsun canım inşallah ateşlenmeden geçer
Dişten şüpheleniyorsan şu calgel diye bir jel var ağrısını alıp rahatlatıyormuş ben arada sürüyordum

Kizlar benim kiz dun emeklemeye basladi ya. Yerinde durdurabilene ask olsun
Bi de hirsli biseyi kafaya takarsa illa yapicak.
Koltukta siraliyor telefonuma yetismeye calisiyodu. Ben de arkasinda bekliyilodum. Bian dikkatim dagildi. Kafa ustu kut diye dustu. Benden de bi parsa koptu sanki. Icim gitti. Hemen kostum buzluga ama o nasi agliyo. Panikle kucagima yatirmisim cocugun tukmugu bigazina mi kacti ne olduysa kusma egilimibde bulundu. Allahim nasi panik oldum. Baba gidiyo kusuyo bisiler yap diye nasi bagiriyorum. Bneim bagirmama cocuk sustu. Meger tukmugunu tukurcekmis. Simdi iyi cok sukur. Hemen bi sadaka cikaricam. Allahim sen koru tum bebeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…