2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun canım bi doktr a git yorgunluktan mi ki gece de dinlenemiyosun sabh is allah şifa kolaylik versin

Reactions: GCA
Allahim sen koru Yarabbim.
Icim bi tuhaf oldu okurken. Insana o panik yetiyor zaten.

Cok gecmis olsun hemen uyutma iyimi

G GCA ben de bazi sabahlar dedigin gibi oluyorum. El kol ayak zor hareket ediyor. Yorgunluk ve yeterli besin alamamaktan oluyo heralde. Bigun gecicek diye umuyorum. Gecmis olsun.

Reactions: GCA
fermante G GCA
Arabayi test ettim.
Agirlik olarak biraz agirligi var acikcasi.malzeme ve kalite olarak travelle kiyaslanmaz zaten fiyati da malum.
Acilmasi kolay. 3kademe ayarlama icin en yatara getirip sirttan tik tik itiliyor. Yatma kademesi bekledigimden iyi.nerdeyse dumduze yakin. En dik pozisyonu da hosuma gitti.casualda oglan one egiliyordu genelde.
Onun disinda sepeti kullanilmaz yuk icin.
Tentesi epey iniyor o da cok iyi. Teker akislari da iyi sayilir...
Eksiler ;
Surerken ayaklarim arka tekerlere carpti.birde araba biraz alcak kaldi -ama boyum uzun belki ondan-kullanan arkadaslarda boyle sorun olmadi galiba.
Kucuk adim atarsamkotarir.
Katlamasi da kolay fakat pim gibi birsey var kilit acilmasin araba diye o biraz pratiklik istiyor .
bizim travellere gore oyuncak gibi geldi.
Velhasil parasina gore is gorur. Benim zaten alis amacim belli. Eksilerini de gormucem.bir tik daha hafif olaydi iyidi ama ben kaldiririm dolmusa binerken de oglandan idmanliyim evelallah

Kızlar bizim üst dişler geliyo herlda ne uyuyo ne yemek yiyo ne emiyo sürekli mizmiz uykusuzluk tan gözlerin altı morardi bukadar huysuzlugu üstüne perşembe de aşı olcaz

Kızlar bizim üst dişler geliyo herlda ne uyuyo ne yemek yiyo ne emiyo sürekli mizmiz uykusuzluk tan gözlerin altı morardi bukadar huysuzlugu üstüne perşembe de aşı olcaz

Allah yardimcin olsun.
Ustler kabardi mi ?
Benimki de sapitti bu aralar. Altlar cikarken yaptigi seyleri yapiyor ve kol bacak neresini.acik gorurse isirmaya calisiyo

Gunaydin kizlar

Bu hafta sonu dugun varoglan genelde sapitiyor ve 10gibi uyku moduna geciyor. Tabi uyumasi kaci buluyorama bakalim napcaz dugunde. Esim erkenden getircek olmadi...

eltanin hep asagida goruyorum senisen de yazsana

Saklanmaya devam ediyorum sanıyorum..
Yorgunum bu aralar, sıcaklar filan çok bunalttı, çocuklarda sıcaklardan baya bunaldı, balkonda geçiyor hayatımız en azından sıcak ama havadar, evin için çok bunaltıyor.. Yarın kızamık aşımız var.. 6.ayında kalpte üfürme var filan denildi, ultrason için çok ileri gün veriyorlardı gazi hastanesinde özele gittik eşimin anlaşmalı yerlerinden birisinde, Allah'dan bişey çıkmadı.. Sonrada işte büyüyoruz.. oğluşumda iyice büyüdü abi oldu ama kıskançlıklarımız bu aralar hat safhada, kızı çok dışlar gibi bir hallerde, ama sevmekten öpmektende alıkoyamıyor kendini, ama oyuncaklarını vermiyor, bi veriyor bi bakıyorum iki dk sonra geri almış kız ağlıyor filan filan..
Yorucu geçiyor bu aralar..
Nasılsınız sizler, ne var ne yok arkadaşlar?

marbleblue uzun zamandır yoksun nasılsın?
Ya şube teftişe girdi 8 den önce işten çıkamıyorum haftasonu da diş buğdayı parti miz vardı çılgınlar gibi eğlendik dermişim ama tabiki hayır herkes çok eğlendi bense yoruldum ama değdi güzel bi anı oldu sizleride çok merak ettim valla arada aklıma geliyosunuz şu nadıl oldu bu ne yaptı diye bağımlılık yapıyosunuz anneler herkesler iyidir inş bu arada bizim dişler 6 oluyo çokmu hızlı gidiyoruz erkenmi dökülürler diye düşüncelere daldım

Kizlar oglum bugun tutunmadan 8-9 adim atarak babasina gitti
Aay ben bile okuyunca heycan yaptım maşallah kuzucuğa bazı geceler günler hiç bitmiyor gibi uzun gelsede ne çabuk geçiyo aslında zaman geçen sene bu zamanlar tekme attı diye seviniyoduk şimdi büyümüşte yürüyo yaaa

Bende az once bunlari dusunuyodum ogluma bakip 2.5ay sonra yasina girecek nasip olursa.
Ne gunler yasadik film gibi gecti valla. Ilk haftalar yok gazlari yok alerjileri.
Zaman nankor .
Suan idrak ediyorum. Buyuduler.

Gizli yapmamissin kendini hep gorunuyorsun hatta ne zaman girsem ordasin acaba tel tutukluk mu yapti diye dusundum.
Sicaklar cidden fena salladi. Bizde de bunalim
Senin tabi double
Cok zor ya ikisini odare edebilmek Allah yardimcin olsun. Sabirlar versin.ve guc kuvvet..
Biz de bugun olduk asiyi umarim gece ates yapmaz

Kab

Allah yardimcin olsun.
Ustler kabardi mi ?
Benimki de sapitti bu aralar. Altlar cikarken yaptigi seyleri yapiyor ve kol bacak neresini.acik gorurse isirmaya calisiyo
Kabarmiş gibi yerini yapmış ama hiç bişey yemiyo emmiyo akşam üstü çorbayi kavanoza koydum parkta sağ sola bakarak yedi azcık çıkana kadar işimiz var yine hani ilk diş zordu aynısını yasiyoz

Grup acarsan benıde ekle e

İşin çok zor canım rabbim kolaylık versin.i inşallah biran önce isteki telasin azalır.

.aynen bagimlilik yapıyor ,birimizden biraz haber çıkmasa merak ediyorum,ne yaptı ,nasıl acaba iyimi diye..

Maşallah canım geç çıkınca daha iyi derler ama emin değilim .gerçi bende hemen çıksın istiyorum ,olduk valla .biz 3.yu yeni çıkardık ,dorduncude yolda çünkü ne yiyor ne içiyor,nede uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…