- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.021
Geçmiş olsun canım bi doktr a git yorgunluktan mi ki gece de dinlenemiyosun sabh is allah şifa kolaylik versinGünaydın kasım annecikleriiii. ya ben uyanınca sabah yere ayağımı basamyorum her tarafım ağrıyo anlamadım nasıl iş bu.
kanadali35 cnm çok geçmiş olsun ya çabucak toparlanır kuzum inşallah.
DonukPudra senin paşaya bin kere maşallah becerikli kuzum benim. devamı gelir artık. Allahım esirgesin düşüp korkmazsa hızlı ilerler
Insallah cnm sagolasin.Geçmiş olsun canım inşallah ateşlenmeden geçer
Dişten şüpheleniyorsan şu calgel diye bir jel var ağrısını alıp rahatlatıyormuş ben arada sürüyordum
Allahim sen koru Yarabbim.Kizlar benim kiz dun emeklemeye basladi ya. Yerinde durdurabilene ask olsun
Bi de hirsli biseyi kafaya takarsa illa yapicak.
Koltukta siraliyor telefonuma yetismeye calisiyodu. Ben de arkasinda bekliyilodum. Bian dikkatim dagildi. Kafa ustu kut diye dustu. Benden de bi parsa koptu sanki. Icim gitti. Hemen kostum buzluga ama o nasi agliyo. Panikle kucagima yatirmisim cocugun tukmugu bigazina mi kacti ne olduysa kusma egilimibde bulundu. Allahim nasi panik oldum. Baba gidiyo kusuyo bisiler yap diye nasi bagiriyorum. Bneim bagirmama cocuk sustu. Meger tukmugunu tukurcekmis. Simdi iyi cok sukur. Hemen bi sadaka cikaricam. Allahim sen koru tum bebeleri.
Cok gecmis olsun hemen uyutma iyimiKizlar benim kiz dun emeklemeye basladi ya. Yerinde durdurabilene ask olsun
Bi de hirsli biseyi kafaya takarsa illa yapicak.
Koltukta siraliyor telefonuma yetismeye calisiyodu. Ben de arkasinda bekliyilodum. Bian dikkatim dagildi. Kafa ustu kut diye dustu. Benden de bi parsa koptu sanki. Icim gitti. Hemen kostum buzluga ama o nasi agliyo. Panikle kucagima yatirmisim cocugun tukmugu bigazina mi kacti ne olduysa kusma egilimibde bulundu. Allahim nasi panik oldum. Baba gidiyo kusuyo bisiler yap diye nasi bagiriyorum. Bneim bagirmama cocuk sustu. Meger tukmugunu tukurcekmis. Simdi iyi cok sukur. Hemen bi sadaka cikaricam. Allahim sen koru tum bebeleri.
Saol cnm. Yok uyutmadim 1.5 saat sonra uyudu.Cok gecmis olsun hemen uyutma iyimi
Aynen.. panik olmamayi nezaman ogrencem cok kotu oluyorum.Allahim sen koru Yarabbim.
Icim bi tuhaf oldu okurken. Insana o panik yetiyor zaten.
Tesekkurler canim evet sicaklardan bide Salgın varmisCok gecmis olsun sicaklarda etkilemistir
Kızlar bizim üst dişler geliyo herlda ne uyuyo ne yemek yiyo ne emiyo sürekli mizmiz uykusuzluk tan gözlerin altı morardi bukadar huysuzlugu üstüne perşembe de aşı olcaz
Gunaydin kizlar
Bu hafta sonu dugun varoglan genelde sapitiyor ve 10gibi uyku moduna geciyor. Tabi uyumasi kaci buluyor ama bakalim napcaz dugunde. Esim erkenden getircek olmadi...
eltanin hep asagida goruyorum seni sen de yazsana
Ya şube teftişe girdi 8 den önce işten çıkamıyorum haftasonu da diş buğdayı parti miz vardı çılgınlar gibi eğlendikmarbleblue uzun zamandır yoksun nasılsın?
Aay ben bile okuyunca heycan yaptım maşallah kuzucuğa bazı geceler günler hiç bitmiyor gibi uzun gelsede ne çabuk geçiyo aslında zaman geçen sene bu zamanlar tekme attı diye seviniyoduk şimdi büyümüşte yürüyo yaaaKizlar oglum bugun tutunmadan 8-9 adim atarak babasina gitti
Bende az once bunlari dusunuyodum ogluma bakip 2.5ay sonra yasina girecek nasip olursa.Aay ben bile okuyunca heycan yaptım maşallah kuzucuğa bazı geceler günler hiç bitmiyor gibi uzun gelsede ne çabuk geçiyo aslında zaman geçen sene bu zamanlar tekme attı diye seviniyoduk şimdi büyümüşte yürüyo yaaa
Gizli yapmamissin kendini hep gorunuyorsunSaklanmaya devam ediyorum sanıyorum..
Yorgunum bu aralar, sıcaklar filan çok bunalttı, çocuklarda sıcaklardan baya bunaldı, balkonda geçiyor hayatımız en azından sıcak ama havadar, evin için çok bunaltıyor.. Yarın kızamık aşımız var.. 6.ayında kalpte üfürme var filan denildi, ultrason için çok ileri gün veriyorlardı gazi hastanesinde özele gittik eşimin anlaşmalı yerlerinden birisinde, Allah'dan bişey çıkmadı.. Sonrada işte büyüyoruz.. oğluşumda iyice büyüdü abi oldu ama kıskançlıklarımız bu aralar hat safhada, kızı çok dışlar gibi bir hallerde, ama sevmekten öpmektende alıkoyamıyor kendini, ama oyuncaklarını vermiyor, bi veriyor bi bakıyorum iki dk sonra geri almış kız ağlıyor filan filan..
Yorucu geçiyor bu aralar..
Nasılsınız sizler, ne var ne yok arkadaşlar?
Kabarmiş gibi yerini yapmış ama hiç bişey yemiyo emmiyo akşam üstü çorbayi kavanoza koydum parkta sağ sola bakarak yedi azcık çıkana kadar işimiz var yine hani ilk diş zordu aynısını yasiyoz
Allah yardimcin olsun.
Ustler kabardi mi ?
Benimki de sapitti bu aralar. Altlar cikarken yaptigi seyleri yapiyor ve kol bacak neresini.acik gorurse isirmaya calisiyo
Grup acarsan benıde ekle eValla tam balli kaymak oldu. Algilari acildikca su zamanlari daha keyifli geliyor bana.
Ya ayri grup acayim isteyen atsin o grupta kisi limiti dolmustu.
Coresatin pembe.. bize iyi geldi.
Benim oglanda da artinca klima actim ama 28 derecede fan kapali gene serin oluyor epey kapi acik. Esim dondum ben cocuga bisi olmasin dedi. Bu gece uzun kollu giydireyim bari diyorum ya alti uzun pijama ama surekli donduug icin ortu de kalmiyo ustunde. Bizimki de bu gece cok fenaydi. Surekli vik vik .. bi de ustine asi bugun nasil olur acaba
Annen o an sinirle dertlesmistir de barisirlar sen dusunme.
İşin çok zor canım rabbim kolaylık versin.i inşallah biran önce isteki telasin azalır.Ya şube teftişe girdi 8 den önce işten çıkamıyorum haftasonu da diş buğdayı parti miz vardı çılgınlar gibi eğlendikdermişim ama tabiki hayır herkes çok eğlendi bense yoruldum ama değdi güzel bi anı oldu sizleride çok merak ettim valla arada aklıma geliyosunuz şu nadıl oldu bu ne yaptı diye bağımlılık yapıyosunuz anneler herkesler iyidir inş bu arada bizim dişler 6 oluyo çokmu hızlı gidiyoruz erkenmi dökülürler diye düşüncelere daldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?