2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bu gece annemdeyim kalıyorum.gece emar randevusu varmis ,bende kalıp yigenlerime bakicam .daha şimdiden kızım beşiğini arıyor ,on defa kalkti.of ya oturur azcik laflariz diyordum ama cadı izin vermeyecek galiba

Oturum açık sürekli, bakabilirsem bakıyorum, bilgisayarımız sürekli açık duruyor genelde vs.. :)
Olurda sen işte böyle etiketlerde adımı kullanırsan bildirim çıkarsa hemen bakıyorum , ahaa yakalandık yine diyorum tabi hemen içimden..
Bu yıl aslında iki çocuk olunca klima taktıralım diye düşünmedik değil, ama sonra başka şeyler çıkınca biz yine her zaman ki gibi vantilatörümüzle salonda zaman geçirelim dedik, balkona cambalkon kapattırdık, balkon büyük bizim orda rahatca çocuklar yuvarlanıyorlar oynutorlar işte vs.. sıcakda olsa en azından evin bunalım havası gibi olmuyor.. Zaten tabiri caizse don atlet duruyolar hihihiii
Yaa işte, 4 ekimde oğlum 4 yaşını kutluycaz, 30 ekimdede kızımın ilk yaşını inşallah..
Gerçekten zor oluyor ama evdeyim, ücretsiz izin aldım (detay olarak şöyle diyim kamuda izinler iptal olunca ben bile işbaşı yapmak zorunda kaldım, 10 gün kadar kızla işe gidip geldim, eşimde oğluşla takıldı, oda bi hafta izinliydi, sonra oda ara sıra oğluşla gidip geldi veya gece çalışıp sabah geldi çocuklarla durdu eşim ben işe gittim filan, azcık yorucu geçti geçtiğimiz haftalar.. ) evdeyim şimdi.
Güzel dileklerin ve düşüncelerin için teşekkürler ederim..
Bu aşı ateş yapmayan aşılardan, inşallah bişey olmaz.. Bizde yarın aşıdan sonra perşembe yada cuma köye gitmeyi düşünüyoruz 3 gün filan.. Eşimin vardiya izni var, gerçi oda yandıydı bu hafta işe çağırdılar ama bi gün kayıpla geçircez sanırım vs.. tamda detay bilemiyorum, ansızın gel de diyebilirler tabi.. :)
Bu aralar oğluşun acaip kıskançlık krizleri tutuyor, kızı koruma altına almamız gerekiyor bazen resmen.. :)
Bazen yetişemiyorum artık , imdaaat diye bağırasım geliyor.. Ama öyle işte bi anlık geliyorlar gidiyorlar.. hihihh...
Falan filan filan...
Siz naptınız, kocaman kocaman oldular bizim bebeler artık ya :)

Ne guzel uzun uzun yazmissin. Bayiliyorum boyle rahatsam okumayi.
Anladim cidden is ev cocuklar sizin epey tempolu gecmis.
Klima bizde var gel.gor ki toplamda 4 5 kez actik.. suan artik aciyorm hep fani kisip yoksa durulmuyor yapis yapis.
Esim de cocuk carpilcak diyor kapi acik araa cam da aciyorm ama .
Olsun 3 gun de lsa degisiklik olur sizlere de .
Kolay degil ya kardes benimsemek ve ne.dense bos. Kitaplar okundu o kadar ama teori ve pratik cok farkliymis.
Allah yardimcin olsun.
Bebeler buyudu valla. Benimki adimlamaya basladi. 2 gundur epey adim atiyor. Cocuk gibi seviniyoz esimle ona

Ben de agirligina takildiydim o gun baktigimda. Diger seyleri idare edilebilir tabi dedigin gibi bedeline gore. Bakayim ben esime dicemki su olsun o da alcak.benden haber bekliyo ikna ettim sonunda.

Canim kolayliklar diliyorum. Cok gec donuyosun isten iyice ozlenip ozluyosundur.
Ohhh partiler martilr miss..ben de dusunuyorum da kendimde o hali gormuorm. Hediyrlik yaptirdin mi gorelim bakalim bi resim atsana..
Dis konusunda biz de cok hizliyiz. Biz de gegen hafta 6ladik buyuyolar. Irsi oluyomus. Kizin biseyi bana benzemiyo ama dis cikarma zamanimiz ayni benimki de hizli cikmis. Hayirlisi olsun diyelimnapalim

Evet canım ya 3 hafta olcak başlayalı sadece 1 gün süt izni kullanabildim özlem had safhada kendim keçeden çerçeve magnetler yaptım seyahat boy diş macunları alıp üstüne kendi tasarladığı bilgisayar çıktılarını yapıştır dım diş şeklinde kurabiye kalıbı alıp kurabiye yaptım bide bimdeki minik şekerlerden alıp poşetledim

Eklentiler

• 2016-08-09 23.54.18.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 113
  • 2016-08-09 23.54.18.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 92
  • 2016-08-09 23.55.31.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 2016-08-09 23.55.56.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 85
  • 2016-08-09 23.56.23.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 88
Hepsi çok güzel güzel anılar biriktirmek lazım ama bide bunları ypck enerji ben şimdidn doğum günü düşünüyorum ne yapsam nasil yapsam die bu enerji ve tempoyla anca yetişir kasima

Hepsi çok güzel güzel anılar biriktirmek lazım ama bide bunları ypck enerji ben şimdidn doğum günü düşünüyorum ne yapsam nasil yapsam die bu enerji ve tempoyla anca yetişir kasima
Başta bu kdr oyalayacağını düşünmemiştim gerçekten işten o saatte gelip çocukla oyna uyut sonra gece 3 e kadar süsle püsle uğraş6zombiye döndüm 3 günde

Ellerine saglik hepsi cok guzel olmus. Yorulmussun ama degmistir eminol. Disarida mi yaptin bahce gorunuyo resimde. Muzik eglence isini nasi yaptin? Bi de geyigine meslek secimi yaptirdin mi oglana?

Bugun sabah beri kafamin sag tarafinda tuhaf bi aci vardi dis agrisi gibi kulak agrisi ya da bogazim agriycak gibi hissediyodum. Gece olunca anlasildiki dis agrisiymis. Ama hala hangi disim oldugunu anlayqmadim komple agriyo sanki. Gidip film cektirmem lazim. Sute gecer mi kizlar bi sorun yasar miyim?

Ben de agirligina takildiydim o gun baktigimda. Diger seyleri idare edilebilir tabi dedigin gibi bedeline gore. Bakayim ben esime dicemki su olsun o da alcak.benden haber bekliyo ikna ettim sonunda.
Iyi yapmissin ..
Esim daha eve getrdiginde bagaja sigmiyor .. bi tatil icin aldin sat sonra vs dedi.
Ne diye 1 kerelik alayim dedim.
Dunku ayak carpmasi ve alcak gelmesini demedim soylenmesin diye. Bakalim tatilde onda olcak mi oyle.
Bilmiyorum ya ins pisman olmam . Evet agirligi biraz. Ama surerken o agirlik yok sadece katli halde tasirken hissediliyor.

Gunaydin kizlar
Ates olmadi sukur ki ama bu gece de sac -kulak cekistirerek cok sik uyandi.
Artik boyle geccek gunler demek. Ilk cikaracaginda da 1 ay oncesinden yapiyodu..

Bi de bi kac keredir oksurdu canim sikildi. Klimadan mi ki ya... derece yuksek oda kapisi da acik ama bogazlari yine de kurudu sanirim. Hergun ihlamur veriyorum zaten.

Gecmis olsun. Dis agrisi.cok berbat ya.
Film hakkinda bilgim yok benim.

Ellerine saglik hepsi cok guzel olmus. Yorulmussun ama degmistir eminol. Disarida mi yaptin bahce gorunuyo resimde. Muzik eglence isini nasi yaptin? Bi de geyigine meslek secimi yaptirdin mi oglana?
Görümcem in bahçesi burası ben yıldız parkında yapcaktım böyle bşy teklif edince karar değiştirdik çok daha iyi oldu oğlum cozutunca eve girip biraz uyuduk fln.. evet meslek seçimide yaptık makası seçti terzi yamağımı olcak ne

Geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla sute geçmiyo

Kızlar bu gece annemdeyim kalıyorum.gece emar randevusu varmis ,bende kalıp yigenlerime bakicam .daha şimdiden kızım beşiğini arıyor ,on defa kalkti.of ya oturur azcik laflariz diyordum ama cadı izin vermeyecek galiba
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda annen düzelir sende düzenine donersn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…