2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun canım valla hiç bilmiyorum ama sanmıyorum geçmez herhalde ,ben emzirirken uyutulup operasyon gecirmidtim ona bile birsey olmaz demişti doktor.
Dış ağrısı hiç bir şeye benzemez bir an önce geçer inşallah.hep yorgunluk tan oluyor canım ya vücudumuz halsiz dusuyor.
Bende gece uyandım agriyor ,ilaç içtim ,sabaha geçmiş

marbleblue ellerine emegine saglik.

Benim hic icimde yok ya bazen diyorum ozensiz miyim ne...
Dogum gunu de yapmayacagim ama onun yerine ozenli bi foto cekimi yapmak istiyorum. Sonra 3 kisilik ailemizle mini pasta kesmek.

Ama dis bugdayi icin evde onune birseyler koyup foto ceksem mi diyorum
Baska neler koydunuz?

G GCA ben de bazi sabahlar dedigin gibi oluyorum. El kol ayak zor hareket ediyor. Yorgunluk ve yeterli besin alamamaktan oluyo heralde. Bigun gecicek diye umuyorum. Gecmis olsun.

teşekkür ederim cnm sanada geçmiş olsun. bu tempoda dinlenmek ne mümkün

ayrıntılı bilgiler için saol cnm. neyseki işini görmüş. zaten sende kaliteli de var. artık duruma göre kullanırsın istediğini.

cnm bende haftasonu yapıcam büyük ihtimalle diş buğday partisi. sen neler yaptın hazırlık biraz bahseder misim

şimdi gördüm cnm hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık

Son düzenleme:
ayrıntılı bilgiler için saol cnm. neyseki işini görmüş. zaten sende kaliteli de var. artık duruma göre kullanırsın istediğini.
Rica ederim.
Evet kesinlikle oyle. En olmadi annemlere birakirim calirsirken oglana annem bakacak o gezdirir vs yine fayda saglar.
Bizim traveller olmasa hususi almazdm

Sen nasilsin nasil hissediyorsun? Mira nasil? Okusuruyor diyordun.

Reactions: GCA
Ohh miss gibi ne gusel iyi olmus. Disards bebisleri uyutmsk zor oluyo ya.

Niye yapmiyosun yap cnm ani olur iste. Ben de sirf ondan yapicam valla. Anisi olsun diye guzel guzel hazirlancam..

Niye yapmiyosun yap cnm ani olur iste. Ben de sirf ondan yapicam valla. Anisi olsun diye guzel guzel hazirlancam..
Ani olarak fotograflar kalsin istiyorum konsept olarak.
Bilmiyorum bazen anlamsiz geliyor cocuk birseyden habersiz.
Bir de esimin tarafindan dolayi istemiyorum. Benim belirledigimin disina cikcak kv falan sinirlerimi ziplatacagima kendime has ozel birsey yapacagim ama belli de olmaz tabi bana

Kizlar bisey sorcam komik gelebilir gulmeyin ama.
Ben kizima balik yedirip ustune de emzirirsem bisi olmaz dimi.
Hani bizler balik yiyince ustune sut yogurt yemiyoz ya bebislerde de ayni durum soz konusu mudur?

Kizlar bisey sorcam komik gelebilir gulmeyin ama.
Ben kizima balik yedirip ustune de emzirirsem bisi olmaz dimi.
Hani bizler balik yiyince ustune sut yogurt yemiyoz ya bebislerde de ayni durum soz konusu mudur?
Guldur guldur de pijamali Şevket hocaya sorulan sorular gibi oldu
hocam damar damar üstüne biner se yeni bir damar olur mu

Ben de agirligina takildiydim o gun baktigimda. Diger seyleri idare edilebilir tabi dedigin gibi bedeline gore. Bakayim ben esime dicemki su olsun o da alcak.benden haber bekliyo ikna ettim sonunda.
Kizlar hangi markanin bu bahsettiginiz araba. Ben Pierre Cardin baston kullaniyorum. Bu saydiklariniz benim arabanin ozellikleri resmen :)

Kizlar hangi markanin bu bahsettiginiz araba. Ben Pierre Cardin baston kullaniyorum. Bu saydiklariniz benim arabanin ozellikleri resmen :)
Baby hope sa-7
Bizde travel sistem var da fermante G GCA ve bende casual cadillac.
Fakat ben yalnizken ozellikle dolmusla biryere gidemiyorm arabanin katlaninca yer kaplamasi ve iki el kullnamadan kaynakli.bir de tatile giderken travel araba bagaja tam geliyor valizlere yer kalmicagi icin baston aldm
Ucuz yollu baston aldim baby hope.onun test surus.degerlendirmesini yaptik dun

Son düzenleme:
Rica ederim.
Evet kesinlikle oyle. En olmadi annemlere birakirim calirsirken oglana annem bakacak o gezdirir vs yine fayda saglar.
Bizim traveller olmasa hususi almazdm

Sen nasilsin nasil hissediyorsun? Mira nasil? Okusuruyor diyordun.

bak annenlere bırakmak iyi fikir cnm.

valla ben fena değilim. kendimi çok yorgun hissediyorum. tatil için gün sayıyorum inan artık. Mira da fena değil teyzesi. Çok şükür öksürük ilerlemedi. Üst dişler fena sıkıştırıyo. dün gece doğru düzgün uyumadı sıcağında etkisiyle

Allah yardimcilari olsun ya. Ustler daha zorluyor miniklerimizi.
Ttile bende gun sayiyorum resmen daha 1 ay var ama.. bakalim bebeklerle daha da tarli yorgunluk olacagi kesin ama eglenceli olur insallah.
Alisverisini bitirdin mi

Reactions: GCA
Allah yardimcilari olsun ya. Ustler daha zorluyor miniklerimizi.
Ttile bende gun sayiyorum resmen daha 1 ay var ama.. bakalim bebeklerle daha da tarli yorgunluk olacagi kesin ama eglenceli olur insallah.
Alisverisini bitirdin mi

bizim 13 gün kaldı cnm çok şükürki. aslında korkuyorumda sıkıntı olur mu diye ama inşallah çok eğleniriz. küçük hanımın eksiği yok da benim kıyafet eksiğim var. güya kilo verirsem die son ana kadar alış veriş yapmayım dedim ama kilo fln verdiğim yok. h.sonu alcam

fermante geçmiş olsun canım. Ben iki hafta önce tomografi çektirdim emzirmeye devam ettim. Dün emar çektirdim dünden beri sagip dökuyorum. Ama emar ilacliydi o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…