- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.061
Geçmiş olsun canım valla hiç bilmiyorum ama sanmıyorum geçmez herhalde ,ben emzirirken uyutulup operasyon gecirmidtim ona bile birsey olmaz demişti doktor.Bugun sabah beri kafamin sag tarafinda tuhaf bi aci vardi dis agrisi gibi kulak agrisi ya da bogazim agriycak gibi hissediyodum. Gece olunca anlasildiki dis agrisiymis. Ama hala hangi disim oldugunu anlayqmadim komple agriyo sanki. Gidip film cektirmem lazim. Sute gecer mi kizlar bi sorun yasar miyim?
fermante G GCA
Arabayi test ettim.
Agirlik olarak biraz agirligi var acikcasi.malzeme ve kalite olarak travelle kiyaslanmaz zaten fiyati da malum.
Acilmasi kolay. 3kademe ayarlama icin en yatara getirip sirttan tik tik itiliyor. Yatma kademesi bekledigimden iyi.nerdeyse dumduze yakin. En dik pozisyonu da hosuma gitti.casualda oglan one egiliyordu genelde.
Onun disinda sepeti kullanilmaz yuk icin.
Tentesi epey iniyor o da cok iyi. Teker akislari da iyi sayilir...
Eksiler;
Surerken ayaklarim arka tekerlere carpti.birde araba biraz alcak kaldi -ama boyum uzun belki ondan-kullanan arkadaslarda boyle sorun olmadi galiba.
Kucuk adim atarsamkotarir.
Katlamasi da kolay fakat pim gibi birsey var kilit acilmasin araba diye o biraz pratiklik istiyor .
bizim travellere gore oyuncak gibi geldi.
Velhasil parasina gore is gorur. Benim zaten alis amacim belli. Eksilerini de gormucem.bir tik daha hafif olaydi iyidi ama ben kaldiririm dolmusa binerken de oglandan idmanliyim evelallah
Ya şube teftişe girdi 8 den önce işten çıkamıyorum haftasonu da diş buğdayı parti miz vardı çılgınlar gibi eğlendikdermişim ama tabiki hayır herkes çok eğlendi bense yoruldum ama değdi güzel bi anı oldu sizleride çok merak ettim valla arada aklıma geliyosunuz şu nadıl oldu bu ne yaptı diye bağımlılık yapıyosunuz anneler herkesler iyidir inş bu arada bizim dişler 6 oluyo çokmu hızlı gidiyoruz erkenmi dökülürler diye düşüncelere daldım
Rica ederim.ayrıntılı bilgiler için saol cnm. neyseki işini görmüş. zaten sende kaliteli de var. artık duruma göre kullanırsın istediğini.
Ohh miss gibi ne gusel iyi olmus. Disards bebisleri uyutmsk zor oluyo ya.Görümcem in bahçesi burası ben yıldız parkında yapcaktım böyle bşy teklif edince karar değiştirdik çok daha iyi oldu oğlum cozutunca eve girip biraz uyuduk fln.. evet meslek seçimide yaptık makası seçti terzi yamağımı olcak ne
Niye yapmiyosun yap cnm ani olur iste. Ben de sirf ondan yapicam valla. Anisi olsun diye guzel guzel hazirlancam..marbleblue ellerine emegine saglik.
Benim hic icimde yok yabazen diyorum ozensiz miyim ne...
Dogum gunu de yapmayacagim ama onun yerine ozenli bi foto cekimi yapmak istiyorum. Sonra 3 kisilik ailemizle mini pasta kesmek.
Ama dis bugdayi icin evde onune birseyler koyup foto ceksem mi diyorum
Baska neler koydunuz?
Ani olarak fotograflar kalsin istiyorum konsept olarak.Niye yapmiyosun yap cnm ani olur iste. Ben de sirf ondan yapicam valla. Anisi olsun diye guzel guzel hazirlancam..
Guldur guldur de pijamali Şevket hocaya sorulan sorular gibi olduKizlar bisey sorcam komik gelebilir gulmeyin ama.
Ben kizima balik yedirip ustune de emzirirsem bisi olmaz dimi.
Hani bizler balik yiyince ustune sut yogurt yemiyoz ya bebislerde de ayni durum soz konusu mudur?
Kizlar hangi markanin bu bahsettiginiz araba. Ben Pierre Cardin baston kullaniyorum. Bu saydiklariniz benim arabanin ozellikleri resmen :)Ben de agirligina takildiydim o gun baktigimda. Diger seyleri idare edilebilir tabi dedigin gibi bedeline gore. Bakayim ben esime dicemki su olsun o da alcak.benden haber bekliyo ikna ettim sonunda.
Baby hope sa-7Kizlar hangi markanin bu bahsettiginiz araba. Ben Pierre Cardin baston kullaniyorum. Bu saydiklariniz benim arabanin ozellikleri resmen :)
Rica ederim.
Evet kesinlikle oyle. En olmadi annemlere birakirim calirsirken oglana annem bakacak o gezdirir vs yine fayda saglar.
Bizim traveller olmasa hususi almazdm
Sen nasilsin nasil hissediyorsun? Mira nasil? Okusuruyor diyordun.
Allah yardimcilari olsun ya. Ustler daha zorluyor miniklerimizi.bak annenlere bırakmak iyi fikir cnm.
valla ben fena değilim. kendimi çok yorgun hissediyorum. tatil için gün sayıyorum inan artık. Mira da fena değil teyzesi. Çok şükür öksürük ilerlemedi. Üst dişler fena sıkıştırıyo. dün gece doğru düzgün uyumadı sıcağında etkisiyle
Allah yardimcilari olsun ya. Ustler daha zorluyor miniklerimizi.
Ttile bende gun sayiyorum resmen daha 1 ay var ama.. bakalim bebeklerle daha da tarli yorgunluk olacagi kesin ama eglenceli olur insallah.
Alisverisini bitirdin mi
Gecmis olsun cok .. ins sonuclarin da iyi cikar.fermante geçmiş olsun canım. Ben iki hafta önce tomografi çektirdim emzirmeye devam ettim. Dün emar çektirdim dünden beri sagip dökuyorum. Ama emar ilacliydi o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?