2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Eglenirsin cnm insallah guzel gecer merak etme. Biraz tabi mira ya yonelik program yapicaksin ama en azindan ek gidaya gectiler daaha rahat olur. Ben mayista gittigjmde henuz ek gidaya baslamamistim neden bende yemiyorum der gibi bakip bagiriyodu bize bizim kiz. Ben de 20gun sonra gidicem ya bu sefer cok daha rahat gecicek diye umuyorum. Endise etme yani guzel olur insallah.

Reactions: GCA
S
fermante geçmiş olsun canım. Ben iki hafta önce tomografi çektirdim emzirmeye devam ettim. Dün emar çektirdim dünden beri sagip dökuyorum. Ama emar ilacliydi o yuzden.
saol cnm. Gidebilirsem cumaya kdr bigideyim diyorum bende bakalim. Insallah gecer de gitmeme gerek kalmaz..

Oo hayirli olsun inci gibi olsun insallah.. evet sicak zorluyo bizi de..

DonukPudra canım konu geçti mi actin mi bilmiyorum ama gruba beni de ekler misin? Yoksa diger grupta olmayanları mi ekleyeceksin?
Bu arada oğlusun yürümeye başlamış hadi hayırlı olsun :) minik minik ayaklarıyla pati pati yurusun tatlı kuzum benim :))

Yok.isteyenleri.ekliyorum cnm. Eklerim tabi..

Sagolasin mini mini adimlardayiz .hala videoya cekemedim.ona sinir oluyorum :)

Kızlar herkese merhaba bizde en sonunda dişinizi patlattık sabah kasıga carptı sesi geldi darısı cıkmayan kuzuların basına bu arada ogluma yaptıgım yemekler yazmak istedim cok sevdi bızımki...marketten etli kemikli incik aldım kuzu incik bir havuc bır soganı iti iri dogradım inciği koydum üstüne kadar su hasladım daha sonra bi tane patates ekledim pişince inciği kemiğinden ayırıp tekrar attıp tencereye blendirdan gercirdim hepsini içinede iki dilim bebek ekmegi dogradım coksevsi bizimki.diger bir tarifim de bilenler bilir patates kavurma patatesi küp dograyıp hasladım baska bi tavada da yarım sogan cok az salcayı kavurdum üstünede patatesleri koyup kavurdum yogurtla cok guzel oluyo tadı..artık tarifler benden denemesi sizden begenmesi de tabi ki kuzulardan

Özensizlikle ne alakası var canım böyle şeyler biraz karakterle birazda tercihle ilgili ben seviyorum böyle organizasyonlar yapmayı.. mouse makas kitap kalem Tornavida kepçe koyduk

cnm bende haftasonu yapıcam büyük ihtimalle diş buğday partisi. sen neler yaptın hazırlık biraz bahseder misim

şimdi gördüm cnm hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık
Yiyecek ikramı olarak mı soruyosun canım ben cupcake yaptım diş şekilli kurabiyeler yaptım börek sarma ıslak kurabiye bolca limonata bide tabiki buğday salatası

Özensizlikle ne alakası var canım böyle şeyler biraz karakterle birazda tercihle ilgili ben seviyorum böyle organizasyonlar yapmayı.. mouse makas kitap kalem Tornavida kepçe koyduk
Snirim hklisin...
Esim de ben de bilincliyken istediginde yapariz dusuncesindeyiz.
Ani olarak da foto cekimi yapmak istiyoruz ve cekirdek aile 3umuze ozel olsun kafasindayiz da bakalim

Ay Size de az kalmış cnm ne güzel hepimizde güzelce gidip gelelim inşallah. Dediğin gibi ek gıdaya geçtiler daha rahat olur. Sadece uykusu çok mu bozulur huzursuz olur mu ondan korkuyorum. Hasta fln olmasınlar da gerisi çok önemli değil.

Kızlar bizde cuma günü gidiyoruz tatile iki küçük hanımla neler yasiycaz çok merak ediyorum. Emekleme siralama emme uyku derken totom şezlong gormiycek gibi geliyor bana.
Ahhh ahh nerde o uzanıp icecegimi yudumlarken hafiften esen rüzgarın eşliğinde kitabımı okuduğum gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…