- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.081
Eglenirsin cnm insallah guzel gecer merak etme. Biraz tabi mira ya yonelik program yapicaksin ama en azindan ek gidaya gectiler daaha rahat olur. Ben mayista gittigjmde henuz ek gidaya baslamamistim neden bende yemiyorum der gibi bakip bagiriyodu bize bizim kiz. Ben de 20gun sonra gidicem ya bu sefer cok daha rahat gecicek diye umuyorum. Endise etme yani guzel olur insallah.bizim 13 gün kaldı cnm çok şükürki. aslında korkuyorumda sıkıntı olur mu diye ama inşallah çok eğleniriz. küçük hanımın eksiği yok da benim kıyafet eksiğim var. güya kilo verirsem die son ana kadar alış veriş yapmayım dedim ama kilo fln verdiğim yok. h.sonu alcam
saol cnm. Gidebilirsem cumaya kdr bigideyim diyorum bende bakalim. Insallah gecer de gitmeme gerek kalmaz..fermante geçmiş olsun canım. Ben iki hafta önce tomografi çektirdim emzirmeye devam ettim. Dün emar çektirdim dünden beri sagip dökuyorum. Ama emar ilacliydi o yuzden.
Oo hayirli olsun inci gibi olsun insallah.. evet sicak zorluyo bizi de..Selam kızlar :)
Ne yazabildim ne okuyabildim annemler düğün derken özledim buraları. Oğlusum ust dişlerini yardı çok sukur devamı da kolay gelsin inş.
Sicaklarla,terle boğusuyoruz hala. Eylülü iple çekiyor yum :/
Tesekkur ederim canım. Sen de inşaallah gerek kalmaz da cektirmezsin. Ama çektirirsen de dert etme bisey olmaz inş.Oo hayirli olsun inci gibi olsun insallah.. evet sicak zorluyo bizi de..
Yok.isteyenleri.ekliyorum cnm. Eklerim tabi..DonukPudra canım konu geçti mi actin mi bilmiyorum ama gruba beni de ekler misin? Yoksa diger grupta olmayanları mi ekleyeceksin?
Bu arada oğlusun yürümeye başlamış hadi hayırlı olsun :) minik minik ayaklarıyla pati pati yurusun tatlı kuzum benim :))
Ay kızlar kacırmısım ne grubuydu bu benide ekleyin benideYok.isteyenleri.ekliyorum cnm. Eklerim tabi..
Sagolasin mini mini adimlardayiz .hala videoya cekemedim.ona sinir oluyorum :)
Ay kızlar kacırmısım ne grubuydu bu benide ekleyin benide
Bebeklerimizin resimlerini paylasiyoruz. Ister misin katilmak paylasmak?Ay kızlar kacırmısım ne grubuydu bu benide ekleyin benide
İsterim canım benide eklersen sevinirimBebeklerimizin resimlerini paylasiyoruz. Ister misin katilmak paylasmak?
Canim kota dolmadiysa benide ekler misinBebeklerimizin resimlerini paylasiyoruz. Ister misin katilmak paylasmak?
Özensizlikle ne alakası var canım böyle şeyler biraz karakterle birazda tercihle ilgili ben seviyorum böyle organizasyonlar yapmayı.. mouse makas kitap kalem Tornavida kepçe koydukmarbleblue ellerine emegine saglik.
Benim hic icimde yok yabazen diyorum ozensiz miyim ne...
Dogum gunu de yapmayacagim ama onun yerine ozenli bi foto cekimi yapmak istiyorum. Sonra 3 kisilik ailemizle mini pasta kesmek.
Ama dis bugdayi icin evde onune birseyler koyup foto ceksem mi diyorum
Baska neler koydunuz?
Yiyecek ikramı olarak mı soruyosun canım ben cupcake yaptım diş şekilli kurabiyeler yaptım börek sarma ıslak kurabiye bolca limonata bide tabiki buğday salatasıcnm bende haftasonu yapıcam büyük ihtimalle diş buğday partisi. sen neler yaptın hazırlık biraz bahseder misim
şimdi gördüm cnm hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık
Snirim hklisin...Özensizlikle ne alakası var canım böyle şeyler biraz karakterle birazda tercihle ilgili ben seviyorum böyle organizasyonlar yapmayı.. mouse makas kitap kalem Tornavida kepçe koyduk
Eglenirsin cnm insallah guzel gecer merak etme. Biraz tabi mira ya yonelik program yapicaksin ama en azindan ek gidaya gectiler daaha rahat olur. Ben mayista gittigjmde henuz ek gidaya baslamamistim neden bende yemiyorum der gibi bakip bagiriyodu bize bizim kiz. Ben de 20gun sonra gidicem ya bu sefer cok daha rahat gecicek diye umuyorum. Endise etme yani guzel olur insallah.
Benide ekler misin dolmadiysaYok.isteyenleri.ekliyorum cnm. Eklerim tabi..
Sagolasin mini mini adimlardayiz .hala videoya cekemedim.ona sinir oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?