- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.101
Bebekli tatil iyide en gıcık yani eğer grupça gitmediyseniz esinizle aynı anda denize havuza giremiyosuniz
Olmazlar insallah getirme aklina..iyi dusunrlim iyi olsun dimiAy Size de az kalmış cnm ne güzel hepimizde güzelce gidip gelelim inşallah. Dediğin gibi ek gıdaya geçtiler daha rahat olur. Sadece uykusu çok mu bozulur huzursuz olur mu ondan korkuyorum. Hasta fln olmasınlar da gerisi çok önemli değil.
Sen bilirsin tabi cnm. Ama bizim zamanimizzda yokmus boyle video resim felan ariyoruz simdi keske olsa diyoruz. Suan tabi hepsi cok bol da herkesin var benim niye yok demesinSnirim hklisin...
Esim de ben de bilincliyken istediginde yapariz dusuncesindeyiz.
Ani olarak da foto cekimi yapmak istiyoruz ve cekirdek aile 3umuze ozel olsun kafasindayiz da bakalim
Anladim canım gule gule guzel gunlerde kullanin inşallah :)Baby hope sa-7
Bizde travel sistem var dafermante @GCA ve bende casual cadillac.
Fakat ben yalnizken ozellikle dolmusla biryere gidemiyorm arabanin katlaninca yer kaplamasi ve iki el kullnamadan kaynakli.bir de tatile giderken travel araba bagaja tam geliyor valizlere yer kalmicagi icin baston aldm
Ucuz yollu baston aldim baby hope.onun test surus.degerlendirmesini yaptik dun
Teşekkür ederim canım inşallah güzel geciririz.miragenet iyi tatiller canim insallah kuzucuklar anne ve babasini uzmezler
Canim bizim sicaktan oldu. Isilik.. ben annemdeyim burasi gece cok sicak oluyo klima alt katta ust kata cikmiyo sogugu. Alt katta da yatamiyoruz o yuzden gece terledigi icin isilik oldu kol icleri. Tsk.ler.Vücudutta döküntü olduysa yumurtayı bikaç gün kes, geçiyor.fermante sanırım sen sormuştun.
evet cnm biz o yuzden kardesim ve esiyle gidicez insallah [/QUOTE
En güzeli valla :))Bizde annemi kandırmaya çalıştık ama çiftçi oldukları için gelemiyosa malesef.
İlk altı yilda yazan oyunları oynatıyorum( oyuncak saklama, kule yapma vs.) Bide nurdan birimi demişti ördekli bi oyun var parmaklarla yapılıyor onu oynuyoruz. Kitap inceliyoruz bide dökün hisset serileriniKizlar bebislerle neler oynuyorsunuz kopya verseniz bana da
Ay bizimde öyle ya kol içleri boynu fln isilik hep bu arada ben bile pişik isilik oldum onun pişik kremlerini kullanıyorumCanim bizim sicaktan oldu. Isilik.. ben annemdeyim burasi gece cok sicak oluyo klima alt katta ust kata cikmiyo sogugu. Alt katta da yatamiyoruz o yuzden gece terledigi icin isilik oldu kol icleri. Tsk.ler.
Evet sagolasin isimi gorecek her turlu. Yatar halini sevdim.DonukPudra canım bebek arabası işini görür inşallah ben bastonları çok araştırdım. yatar pozisyondaki en hafif araba buydu 7 kilo.daha hafifi tam yatar olmuyo.uyuduğu zaman sıkıntı.çok kaliteli tabi ki de değil ama parasına göre işimi fazlasıyla görüyo
Bana belli olmazSen bilirsin tabi cnm. Ama bizim zamanimizzda yokmus boyle video resim felan ariyoruz simdi keske olsa diyoruz. Suan tabi hepsi cok bol da herkesin var benim niye yok demesin
Sendende razi olsun canimEvet sagolasin isimi gorecek her turlu. Yatar halini sevdim.
Acikcasi kaliteli de olsa bebege ve kullanma sikligina bagli. Benim isimi gorecek her turlu Allah razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?