2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sanirim disi cikmayan bir biz kaldik 2 gundur asiri huysuz beni de coook yoruyor ama bilmiyorum cikarmi cikmazmi

Olmazlar insallah getirme aklina..iyi dusunrlim iyi olsun dimi

Reactions: GCA
Snirim hklisin...
Esim de ben de bilincliyken istediginde yapariz dusuncesindeyiz.
Ani olarak da foto cekimi yapmak istiyoruz ve cekirdek aile 3umuze ozel olsun kafasindayiz da bakalim
Sen bilirsin tabi cnm. Ama bizim zamanimizzda yokmus boyle video resim felan ariyoruz simdi keske olsa diyoruz. Suan tabi hepsi cok bol da herkesin var benim niye yok demesin

DonukPudra canım bebek arabası işini görür inşallah ben bastonları çok araştırdım. yatar pozisyondaki en hafif araba buydu 7 kilo.daha hafifi tam yatar olmuyo.uyuduğu zaman sıkıntı.çok kaliteli tabi ki de değil ama parasına göre işimi fazlasıyla görüyo

Anladim canım gule gule guzel gunlerde kullanin inşallah :)

Vücudutta döküntü olduysa yumurtayı bikaç gün kes, geçiyor. fermante sanırım sen sormuştun.
Canim bizim sicaktan oldu. Isilik.. ben annemdeyim burasi gece cok sicak oluyo klima alt katta ust kata cikmiyo sogugu. Alt katta da yatamiyoruz o yuzden gece terledigi icin isilik oldu kol icleri. Tsk.ler.

Canim bizim sicaktan oldu. Isilik.. ben annemdeyim burasi gece cok sicak oluyo klima alt katta ust kata cikmiyo sogugu. Alt katta da yatamiyoruz o yuzden gece terledigi icin isilik oldu kol icleri. Tsk.ler.
Ay bizimde öyle ya kol içleri boynu fln isilik hep bu arada ben bile pişik isilik oldum onun pişik kremlerini kullanıyorum

Evet sagolasin isimi gorecek her turlu. Yatar halini sevdim.
Acikcasi kaliteli de olsa bebege ve kullanma sikligina bagli. Benim isimi gorecek her turlu Allah razi olsun.

Sen bilirsin tabi cnm. Ama bizim zamanimizzda yokmus boyle video resim felan ariyoruz simdi keske olsa diyoruz. Suan tabi hepsi cok bol da herkesin var benim niye yok demesin
Bana belli olmaz
Belki kutlarim da cok cevreye acilmadan. Zaten kutlamicaz desek de annemler falan kesin yine yaparlar.
Suan konsept arayisindayim foto cekimi icin.
Vay be buyuduler de bunlari konusuyoruz ...

Bu gece bana nobet gorundu. Yatiriyom yarim saate zir zir.
Bugun annemlere gitmistim. Alttan kopek dislerinin orasi da kabarmis oglanin. Annem incelemis de ..Simdidn oralar kabarir miyya?
Ustlerde kabarmaya baslamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…