- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.121
Köpek dişler en zor çıkan dis canim kizimda en çok onda zorlandik inşallah kolay olurBu gece bana nobet gorundu. Yatiriyom yarim saate zir zir.
Bugun annemlere gitmistim. Alttan kopek dislerinin orasi da kabarmis oglanin. Annem incelemis de ..Simdidn oralar kabarir miyya?
Ustlerde kabarmaya baslamis
Simdiden kabarmasi normal mi oralarin?Köpek dişler en zor çıkan dis canim kizimda en çok onda zorlandik inşallah kolay olur
Aktivite masasi var oglanin arkadastan 2.el aldim onu seviyor. Hayvan sesleri tren alfabe vs.Kizlar bebislerle neler oynuyorsunuz kopya verseniz bana da
Artık yaslarina girmeye az kaldi canım aslında Köpeklerden önce ustlerin gelmesi gerekir diye biliyorum.kabarmasi dış geliyor demek.komsumun kizi tam bir yaşında 6 tane dişi var.bizimkilerde artik pespese gelirSimdiden kabarmasi normal mi oralarin?
Altta 2 tane dis yeni cikti bizim.
Sasirdim tam agzini da acmiyor goremedim de.
Canım geçmiş olsun ,sismez morarmaz inşallah.Gunaydin kizlar
Valla gun.nasil aydi. Hayirli rahatlasaydi yavrum
Sabah da kafasini betona carpti . Hemen yikayip kantron surdum sismesin diye. Mizir mizir halauykusu var uyuyamiyor sac ve kulak cekistirmekten.
Geçmiş olsun canım bizimkide her gün bi kaç defa yaralaniyo hiç yerinde durmuyo takip edemiyorum ki düz duvara bile tırmanıyoo yoruldum artık inşaallah kafasında ciddi sorunlar olusmaz ilerdeGunaydin kizlar
Sabah da kafasini betona carpti . Hemen yikayip kantron surdum sismesin diye. Mizir mizir halauykusu var uyuyamiyor sac ve kulak cekistirmekten.
Yiyecek ikramı olarak mı soruyosun canım ben cupcake yaptım diş şekilli kurabiyeler yaptım börek sarma ıslak kurabiye bolca limonata bide tabiki buğday salatası
Geçmiş olsun canım bende sabah yanıma aldım almasaydim keske uyuyoduk farketmedim uyandigini kalkmis oturmuş güm diye vurdu kafayı allahtan fazla aglamadiGunaydin kizlar
Masallah fıstığa ne güzel atlattiniz bizimde haftaya cuma tasasi sardı şimdiden. Hem kan alincak hem asi dedi ebe.ikisi birden nasıl olacak offfSlm kızlar. Sabah aşımızı olduk. Çok ağladı benim nazlı kuzum. Hemşirelere baktı baktı dudağını büzdü. Kan aldırmadım zaten biz düzenli doktora gidiyoruz orda alıdırcam diye. sonuçlarını bildir dediler. 71 cm 8200 gr olmuş kuzum
Aynen dus alamamak cok fena ya. Onceden yatagina kyup gene 5 dk dokunup cikiyordm simdi yatakta da durmuyor deli fibi tirmanmaya calisiyor.Canım geçmiş olsun ,sismez morarmaz inşallah.
İnan aynı durumdayız sabah olmadı ,şimdide akşam olmayacak gibi...kulağında eli hep mizildanip duruyor .sabah 5te kalktı zaten inan on dakikada bir uyanmıştı.dordincu disimiz bembeyazvolmus ,istahta sıfır
Eşim aksamlari hep sirnasirdi ,ilk defa sen hemen yat felaket yorgun gozukuyorsun dedi .aynaya baktım ustumden kamyon geçmiş gibiydi.en kotusude bu sıcaklarda istediğimiz an duş alamamak
Duse kalka buyuyecekler de ... iste ins ciddi birseyler olmaz ya.G
Geçmiş olsun canım bizimkide her gün bi kaç defa yaralaniyo hiç yerinde durmuyo takip edemiyorum ki düz duvara bile tırmanıyoo yoruldum artık inşaallah kafasında ciddi sorunlar olusmaz ilerde
Allahim korusun. Ben yerde yatiriyorum oglani zaten epeydir. Hem cok dondugu icin hem bir kez dusme macerasi yasadigimiz icin.Geçmiş olsun canım bende sabah yanıma aldım almasaydim keske uyuyoduk farketmedim uyandigini kalkmis oturmuş güm diye vurdu kafayı allahtan fazla aglamadi
Masallah fıstığa ne güzel atlattiniz bizimde haftaya cuma tasasi sardı şimdiden. Hem kan alincak hem asi dedi ebe.ikisi birden nasıl olacak offf
Bende bondigo aktivite masasi var. Bence suanki zamanlari icin cok iyi ve epey faydalaniyor oglum.kızlar fisher price eğitici köpek mi alsam yoksa bondigo aktivite masası mı?
Geçmiş olsun canım ins ates olmaz bizde bugün aşıya gittik sanarsin mahalle bakkalı aşı kalmadı haftaya yapalım dediSlm kızlar. Sabah aşımızı olduk. Çok ağladı benim nazlı kuzum. Hemşirelere baktı baktı dudağını büzdü. Kan aldırmadım zaten biz düzenli doktora gidiyoruz orda alıdırcam diye. sonuçlarını bildir dediler. 71 cm 8200 gr olmuş kuzum
Benimki de fisfis kayikcidan nefret ediyo diyebilirim.. yapmaya kalktigimiz an hmn ayaga dikiliyo.Benim ki kafayı dikilmeye taktı ..bahsettiginiz aktiviteleri yapmıyor. .fisfis kayıkci oyuncak saklayip bulma..hiç biri yok..varsa yoksa ayağa kalkiyim dikiliyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?