2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu gece bana nobet gorundu. Yatiriyom yarim saate zir zir.
Bugun annemlere gitmistim. Alttan kopek dislerinin orasi da kabarmis oglanin. Annem incelemis de ..Simdidn oralar kabarir miyya?
Ustlerde kabarmaya baslamis
Köpek dişler en zor çıkan dis canim kizimda en çok onda zorlandik inşallah kolay olur

Kizlar bebislerle neler oynuyorsunuz kopya verseniz bana da
Aktivite masasi var oglanin arkadastan 2.el aldim onu seviyor. Hayvan sesleri tren alfabe vs.
Onun disinda dokun hisset kitaplarini gosterip hadi su nerde goster diyorum isine gelirse gosteriyor elliyor o hayvani.
Ilk kartlar aerisini gecen cikardim biraz oyle oynadik.
Nesne devamliliginin artik bilincinde olduklsrindan cee -eee oynunu cok yapiyorum . Bir oyuncagini ortu altina.saklayip araban nerde diyorm ortuyu acip kahlaha atiyor. Guguk.cee ee yapiyor.
Kutu icine birseyleri doldur bosalt yaptiriyorum.
Bu ay adimadimda el -ayak vucut tanitma var onlari yaptik.en son.
Fis fis kayikciyi hala seviyor.

Simdiden kabarmasi normal mi oralarin?
Altta 2 tane dis yeni cikti bizim.
Sasirdim tam agzini da acmiyor goremedim de.
Artık yaslarina girmeye az kaldi canım aslında Köpeklerden önce ustlerin gelmesi gerekir diye biliyorum.kabarmasi dış geliyor demek.komsumun kizi tam bir yaşında 6 tane dişi var.bizimkilerde artik pespese gelir

Gunaydin kizlar
Valla gun.nasil aydi. Hayirli rahatlasaydi yavrum

Sabah da kafasini betona carpti . Hemen yikayip kantron surdum sismesin diye. Mizir mizir halauykusu var uyuyamiyor sac ve kulak cekistirmekten.

Gunaydin kizlar

Sabah da kafasini betona carpti . Hemen yikayip kantron surdum sismesin diye. Mizir mizir halauykusu var uyuyamiyor sac ve kulak cekistirmekten.
Canım geçmiş olsun ,sismez morarmaz inşallah.
İnan aynı durumdayız sabah olmadı ,şimdide akşam olmayacak gibi...kulağında eli hep mizildanip duruyor .sabah 5te kalktı zaten inan on dakikada bir uyanmıştı.dordincu disimiz bembeyazvolmus ,istahta sıfır

Eşim aksamlari hep sirnasirdi ,ilk defa sen hemen yat felaket yorgun gozukuyorsun dedi .aynaya baktım ustumden kamyon geçmiş gibiydi.en kotusude bu sıcaklarda istediğimiz an duş alamamak

G
Gunaydin kizlar

Geçmiş olsun canım bizimkide her gün bi kaç defa yaralaniyo hiç yerinde durmuyo takip edemiyorum ki düz duvara bile tırmanıyoo yoruldum artık inşaallah kafasında ciddi sorunlar olusmaz ilerde

Gunaydin kizlar

Geçmiş olsun canım bende sabah yanıma aldım almasaydim keske uyuyoduk farketmedim uyandigini kalkmis oturmuş güm diye vurdu kafayı allahtan fazla aglamadi

Slm kızlar. Sabah aşımızı olduk. Çok ağladı benim nazlı kuzum. Hemşirelere baktı baktı dudağını büzdü. Kan aldırmadım zaten biz düzenli doktora gidiyoruz orda alıdırcam diye. sonuçlarını bildir dediler. 71 cm 8200 gr olmuş kuzum

Masallah fıstığa ne güzel atlattiniz bizimde haftaya cuma tasasi sardı şimdiden. Hem kan alincak hem asi dedi ebe.ikisi birden nasıl olacak offf

Aynen dus alamamak cok fena ya. Onceden yatagina kyup gene 5 dk dokunup cikiyordm simdi yatakta da durmuyor deli fibi tirmanmaya calisiyor.
Insan bazen kendinden tiksinir mi ya tiksiniyor iste.

G

Geçmiş olsun canım bizimkide her gün bi kaç defa yaralaniyo hiç yerinde durmuyo takip edemiyorum ki düz duvara bile tırmanıyoo yoruldum artık inşaallah kafasında ciddi sorunlar olusmaz ilerde
Duse kalka buyuyecekler de ... iste ins ciddi birseyler olmaz ya.
Geçmiş olsun canım bende sabah yanıma aldım almasaydim keske uyuyoduk farketmedim uyandigini kalkmis oturmuş güm diye vurdu kafayı allahtan fazla aglamadi
Allahim korusun. Ben yerde yatiriyorum oglani zaten epeydir. Hem cok dondugu icin hem bir kez dusme macerasi yasadigimiz icin.

Masallah fıstığa ne güzel atlattiniz bizimde haftaya cuma tasasi sardı şimdiden. Hem kan alincak hem asi dedi ebe.ikisi birden nasıl olacak offf

inşallah ateş fln yapmaz cnm da atlatmış oluruz. eğer düzenli kontrole gidiyorsan aldırma kan ben öyle dedim. biz haftaya cumartesi gidicez doktora o zaman aldıracağım kan

Benim ki kafayı dikilmeye taktı ..bahsettiginiz aktiviteleri yapmıyor. .fisfis kayıkci oyuncak saklayip bulma..hiç biri yok..varsa yoksa ayağa kalkiyim dikiliyim ...

Benim ilk çocuktan 2 tane aktivite masa si vardı. .acayip pahalıya almıştım sakladım ..şimdi elime geldi..çok yararlı olduğunu düşünüyorum. .hem ayakta durması açısından hem el becerileri...

Reactions: GCA
kızlar fisher price eğitici köpek mi alsam yoksa bondigo aktivite masası mı?
Bende bondigo aktivite masasi var. Bence suanki zamanlari icin cok iyi ve epey faydalaniyor oglum.
Fakat sifir yerine tutumluanne sitesinden az kullanilmis yari fiyatina al derim.
Ben oyle yaptim ve bundan sonraki seyleri de oyle yapacagim.donemsel seylere acayip paralar dokmeyecegim artik

Selam herkese bisey sormak istiyorum.benim kızın vücudunda dokunduler oluştu bir hafta falan oldu.findik yiyordum ondan supelendim uc gundur yemiyorum ondan olsaydı bi azalma olması gerekmez mi yoksa bu sonuca varmak için daha erkenmi

Geçmiş olsun canım ins ates olmaz bizde bugün aşıya gittik sanarsin mahalle bakkalı aşı kalmadı haftaya yapalım dedi

Reactions: GCA
Benim ki kafayı dikilmeye taktı ..bahsettiginiz aktiviteleri yapmıyor. .fisfis kayıkci oyuncak saklayip bulma..hiç biri yok..varsa yoksa ayağa kalkiyim dikiliyim ...
Benimki de fisfis kayikcidan nefret ediyo diyebilirim.. yapmaya kalktigimiz an hmn ayaga dikiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…