2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar bugun dogum gunum. Ama abimden ve esimden baska arayip kutlayan olmadi. Aksama esim gelcek pastamizi kesicez ama evde annemle babamin arasi hala acik diye mi nedir onlar da hala kutlamadi
Aksam eve donucem kismetse insallah. Kizimin gozu yine kanlandi dr.a gostercem yarin kismetse. Dr isi olmasaydi haftaya sali donmeyi planliyodum. Kismet boyleymis napalim artik diyorum.

Azalma ya da sonme olmaliydi. Tetikleyen baska birsey olabilir

Dogum gunun kutlu olsun. Saglikli mutlu yillara insallah..esinle bebeginle.

Annen baban kus olsa da kutlamalilardi bence. Acaba supriz mi yapcaklar ki aksama?

Kizina da gecmis olsun. Neden oldu ki kiyamam ya

Geçmiş olsun canım ins ates olmaz bizde bugün aşıya gittik sanarsin mahalle bakkalı aşı kalmadı haftaya yapalım dedi

Saglik ocagindan bana da nefret geldi artik.
Ben de sali gittim asi odasina ciktim ebe dru gor ilk dedi muayene edecek dedi. Indim dr a . Bir sikayet var mi hayir dedim. Bende iyi gordum oglunu masallah aktif te dedi. Bilgisayara birseyler yazdi tamam asiya cikabilirsin dedi.insani gozunden anlarim dedikleri bunlar icin gecerli olsa gerek

İyi doğdun canım nice mutlu yıllara

Azalma ya da sonme olmaliydi. Tetikleyen baska birsey olabilir
İsilikle karışık olduu için tam emin olamiyorum ama sonme yok gibi.bide fındık yada fıstığa olsa bunlar direk yemesemde bisey karışık olarak yediğim şeyler onlara alerjisi olsa önceden belirti vermesi gerekmezmiydi

İsilik için Hametan yazdı dr sende bisür istersen ama alerjik bi durum varsa bilmiyorum

Canim kizinla esinle nice mutlu güzel yılların olsun

Eskiden direk ebe nin odasına gidiyoduk bugün bizede dr giriş yaptırın dedi sana dami ole dediler bende Burdaki ler mi ole yapiyo dedim ama sinir oldum ya şu sıcakta git aşı kalmadi nasıl bişey ya sağlık ocağın da

Aşı kalmadiysa ara haber ver demi yani, biz aşı günü gitmesek ariyolar hemen niye gelmedin diye.hadi biz neysede çocuklari dusunmeleri lazım.Hayır bide bişey desen hemen çemkiriyolar sinir oluyorum

Karisik yediginde miktara bagli olarak vucut tolere edebilirmis.
Benim oglanin alerjisi varken dr oyle demisti.

Aşı kalmadiysa ara haber ver demi yani, biz aşı günü gitmesek ariyolar hemen niye gelmedin diye.hadi biz neysede çocuklari dusunmeleri lazım.Hayır bide bişey desen hemen çemkiriyolar sinir oluyorum
Nerde gittiğimiz de yerinde bile bulamıyoruz bi odada hepsi oturmuş çay kahve muhabbet onu bırakıp ta arami

Ben uç gün kuralını bile uygulamadim simdiye kadar ve hiç alerji sorunu yazamadim.yas oldu 1 ortaya alerji sorunu çıktı
En alerjenler listesinde ya olabilir. Yaz mevsimi hassas donem hepsi birbirine paralel.tetikleyebiliyor maalesef.
Zaten alerji o kadar karisik ki Allahim...
Cok sacma seyler etkilesim yapip bunye tepki verebiliyor maalesef.
Benim bir tanidigimda yumurta yiyinca ciltte domates yiyince solunumda tepki vardi.
Allahim baska dert vermesin.gececek insallah da zorluyor.

İyiki doğdun canım dogum günün kutlu olsun. Torunlarınla kutladığın yaşlar goresin

Dogum gunun kutlu olsun. Saglikli mutlu yillara insallah..esinle bebeginle.

Annen baban kus olsa da kutlamalilardi bence. Acaba supriz mi yapcaklar ki aksama?

Kizina da gecmis olsun. Neden oldu ki kiyamam ya
Saol cnm guzel dileklerin icin. Insallah hep beraber.
Kutladilar aksam pasta kesilince
Kizimin gozu sudan oldu diye supheleniyorum ama yarin cikar ortaya.. saol cnm..
İyi doğdun canım nice mutlu yıllara
Cook tesekkur ederim cnm saolasin.

Canim kizinla esinle nice mutlu güzel yılların olsun
Saol cnm tesekkur ederim.. insallah hep beraber olsun..

İyiki doğdun canım dogum günün kutlu olsun. Torunlarınla kutladığın yaşlar goresin

Saol cnm. Ayy ne guzel.dilek diledin. Allah sana da gostersin insallah. Amiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…