2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayirli cumalar kızlar
Kimseler yok çok az yazılmış dunden beri hayırdır canlar iyisiniz inşallah?
Ben bir türlü vakit bulamadım ,her yere koşturmaya çalışırken bide şu dişler fena çarptı bizi .
Bugün aşımız var bakalım nasıl olacak

Benim ki kafayı dikilmeye taktı ..bahsettiginiz aktiviteleri yapmıyor. .fisfis kayıkci oyuncak saklayip bulma..hiç biri yok..varsa yoksa ayağa kalkiyim dikiliyim ...
Herkes aynı şeyleri aynı ayda yapacak diye birşey yok ,kafama takma.bebeler ilgi duydukları seye yoneliyor, onda uğraşıp gelişiyor .bende çocuk çok olunca gözlemleme şansı çok oldu :))

DonukPudra bu aktivite masaları falan en ucuz ikinci el hangi sitede?peki temiz oluyormu?
Ya malum bütçe ayiramam ,okullar açılacak buyuk bebeleri etude verdim ,masraf çok ...

DonukPudra yukarıda senin alıntıyı yanlış yapmisim.kafaya bak valla uykusuzluk kafası:))

Bi reklam vardi ya nescafeydi galiba. Neyin.kafasi
Sutlu kopuklu kafasi

DonukPudra bu aktivite masaları falan en ucuz ikinci el hangi sitede?peki temiz oluyormu?
Ya malum bütçe ayiramam ,okullar açılacak buyuk bebeleri etude verdim ,masraf çok ...
En ucuz nerde bilemem fakat tutumluanne sitesini hepinize gonul rahatligi ile tavsiye ederim. Zaten bebek urunleri satisi olan bir site. Hic kullanilamayan seyler de var satista ,az kullanilmis seyler de.
Ayrica guvenli satis kurallarina gore yapiliyor islem. Yani urunu alinca sitenin havuzunda duruyor para sen eline alip inceleyip urun anlatildigi gibi fotografta goruldugu gibi deyip onayladiginda saticiya para geciyor. Istedigin.gibi ya da fotodaki gibi degilse iade edebiliyorsun.
Ben hem aldim ordan hem de oglanin bir daha kullanamayacagimiz bazi seylerini sattim.
Urunlerin fotograflari var zaten. Istedigin takdirde saticiya da soru soruyorsun.
Masasinin sifiri 130yada 140 ben 60a aldim herseyi de calisiyor ve temiz.

Sifira yok yere para verdigim seyler var donemsel olarak kullanmadigi keske onceden bu siteyi inceleseymisim dedim. Simdi akillandim gecici seyleri burdan al-sat yapacagim.

bende temiz oluyor mu diye soracaktım sana cnm gayet iyi açıklama yapmışsın teşekkür ederim. açıkçası bende ön yargı vardı. sanırım onu kırıp alış veriş yapacağım bende

Annişler bizde aşımızı olduk geldik. Ancak burda kan aldıklarını da okumuştum bizden kan almadılar. Kafam karıştı herkesten alınıyor mu bu acaba

bende temiz oluyor mu diye soracaktım sana cnm gayet iyi açıklama yapmışsın teşekkür ederim. açıkçası bende ön yargı vardı. sanırım onu kırıp alış veriş yapacağım bende
Rica ederim acikcasi bende onyargiliydim ama denedim ve memnun kaldim. Ustune satis da yaptim sonra .Umarim sende memnun kalirsin.

Annişler bizde aşımızı olduk geldik. Ancak burda kan aldıklarını da okumuştum bizden kan almadılar. Kafam karıştı herkesten alınıyor mu bu acaba
Bizim saglik ocagi sordu ben de doktorumuz yapacak dedim. Cunku hem asi hem kan alma islerine gelmiyor zaten hemen tamam dedi gecistirdi bizim ebe

Selam kızlar
Artık aşı bizde ateş yapmadı diyebilirim çok şükür
Bu zamana kadar aşılardan çok çektim korkuttu hep beni
Ama kızamık çıkarır gibi bir iki gün önce tane tane birşeyler çıktı henüz kaybolmadı
Bizim de üst dişler patladı darısı çıkmayanlara olsun kolayca çıksın inşallah
Artık oğlumu kendi başıma da yıkıyorum bi cesaret geldi ağlarsa ağlasın diyorum güzelce yıkıyorum valla
Onun haricinde beslenme biraz sıkıntılı canı isterse yiyor istemezse mümkün değil
Uyku konusunda hala bi düzenimiz yok o canı istediğinde uyuyor bi saati düzeni yok. Yeri geliyor yarım saat sallıyorum ama o on dk uyuyup sanki yıllarca uykudaymış gibi dinç uyanıyor
Ne yapalım sağlık olsun buda geçer:)

Kizlar bebeklerin kiyafetlerindeki lekeler icin ne kullaniyorsunuz?
Zibinlarin bazilari felaket oldu ya meyveleri.cikaramiyorum da..

Bende kontrole gidince doktorumuza sorayım. Ama bizim ebe hiç bi şey demedi kanla ilgili

Saol canım ya icim rahatladı ,ne bileyim internetten alışverişe bile yeni alisiyoruz bide ikinci el olunca ya kotuyse dedim.
Valla "çocuğun yediği helal,giydigi oynadığı haram "derler. Hiç fazla para vermeye gerek yok dediğin gibi dönemsel şeylere.

Uykusuzluk kafasinida çocuklardan öğrendim ,dediğin reklamdan öğrenmişler :))
Ama bence anne kafası demeliyiz:))su dokuz aydır inan kafam bazen bir şeye basmiyor:))

Canım bizim hem doktor hem ebe dedi.devlet zorunlu tutuyor diye söyledi ama doktorumuz canı yanmisken ayrıntılı yapalım dedi devlet hastanesi.nde yaptırdım

Hayırlı olsun dişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…