- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.181
Küçükken benim kizimda çığlık cigliga ağladı eşimle sirayla baktik çok bunaltti ama şu ordekli arabali simitler varya onların hevesine az bişey girmişti.bu sene tatil işi yattı bizim seneye inşallah.Oglum banyoyu çok seviyo kuvetine su doldurayım oynasın dedim sudan bi kork ağla ağla uyurken bile yanından kalkamadim çığlık atarak uyaniyo buda demek oluyo ki tatilde herkes denize havuza girerken ben bi köşede oturcam
Bizde bayramdan sonra gitcez ama bugün bütün hevesim kaçtı suda çok eğlenirken gibi geliyoduKüçükken benim kizimda çığlık cigliga ağladı eşimle sirayla baktik çok bunaltti ama şu ordekli arabali simitler varya onların hevesine az bişey girmişti.bu sene tatil işi yattı bizim seneye inşallah.
Canim hiç hevesin kacmasın Bebeklerin ani anini tutmuyoki sen gidene kadar alistirmaya calis zamanın var banyo oyuncakari falan alBizde bayramdan sonra gitcez ama bugün bütün hevesim kaçtı suda çok eğlenirken gibi geliyodu
Oglum banyoyu çok seviyo kuvetine su doldurayım oynasın dedim sudan bi kork ağla ağla uyurken bile yanından kalkamadim çığlık atarak uyaniyo buda demek oluyo ki tatilde herkes denize havuza girerken ben bi köşede oturcam
Bayram sonrası izin i birleştirdik ama nezamn çıkarız yola belli değil daha seninkine az kaldıGecicidir annesi insallah içini ferah tut. Tatil ne zaman sizin cnm
Neocate mi verdi???Of ya bu alerji beni benden aldı artık ne güzel herşeyi yiyoduk tahlil sonuçkarımız kötü çıktı süt alerjisi yüksekmiş mama verdi tadı çok kötü yermi bilmem dedi yemezse ne yapcam bilmiyorum
Hayirli olsun insallah.Allah damatligini.gormeni.nasip etsin..Kizlar oglum bugun sünnet oldu. Dr hicbisey vermedi krem fln. Aranizda yaptiran varmi iyilesmesi nekadar suruyo. Bide o surecte ne yaptiniz sanirim 1 hafta banyo yapilmiycak baska nelere dikkat edilmeli
Hayırlı olsun Sünnetiniz biz doğdu ertesi gün sünnet yaptirdik krem ismini hatırlamıyorum ama krem bolca sürün hatta bezine bile suruyoduk 1 hafta da iilesti bnce sen bi sor doktoraKizlar oglum bugun sünnet oldu. Dr hicbisey vermedi krem fln. Aranizda yaptiran varmi iyilesmesi nekadar suruyo. Bide o surecte ne yaptiniz sanirim 1 hafta banyo yapilmiycak baska nelere dikkat edilmeli
Aynen ya hicbisey vermedi. Eşime ben ne merhem ne krem hic bisey vermem demis. Sadece 1hafta banyo yaptirmayin demis. Boyle bisey olabilirmi cok mantiksiz geldi. Bebegim simdi uykuda acidan aglayarak uyaniyo emip emip tekrar uyuyo. Bende esime aldirayim o goz merhemini. 4 saatte birmi kullanayim canimHayirli olsun insallah.Allah damatligini.gormeni.nasip etsin..
Dr hic mi bisi demedi???
Bize goz merhemi vermisti.
Eki Görüntüle 1869804
Bunu gunde 4saat arayla kullandik .. bezlemesini normal yaptik yine sadece kaka pipiye bulasirsa ilik su ve pamuklu bez bile pipiyi sildik.
Zaten 1 haftaya toparliyr
Bamyoyu da 1 hafta sonra yapmistik
Kizlar bebeklerin kiyafetlerindeki lekeler icin ne kullaniyorsunuz?
Zibinlarin bazilari felaket oldu ya meyveleri.cikaramiyorum da..
Evet canım ya çok felaket tadı ben daha önce arkadaşım kullanırken kokusuna bakmıştım da tadına yeni baktım iğrenç ötesi bşy çocuk bi yudum aldı bütün vücuduyla titredi pekmezle denedim yine almadı ne yapcam bilmiyorumNeocate mi verdi???
Benim oglan hic sevmedi onu pekmezle de tatlandiriciyla da.tadina bakayim dedm aman Allahim.felaket zaten.
Bayram sonrası izin i birleştirdik ama nezamn çıkarız yola belli değil daha seninkine az kaldı
Antalya Fethiye yapcaz canim bu seni uzun bi tatile ihtiyacimiz var ama çocuklar la ilk tatil ins iyi geçerHadi bakalım cnm iyi olmuş ya ne tarafa gideceksiniz. Az kaldı bizim çok şükür inan çok ihtiyacım var artık valla is guc beynim uyustu
Nekadar erken yaptırır san okadar erken iyi olurmus gerçekten bizim ki 1 hafta da iyi oldu bence bezsiz daha zor olur tabi yine de senbilirsin
Aynen canım bencede erken daha iyi eşim inşallah anlarNekadar erken yaptırır san okadar erken iyi olurmus gerçekten bizim ki 1 hafta da iyi oldu bence bezsiz daha zor olur tabi yine de senbilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?