2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bosuna kivranmasin zaten merhemin yan etkisi yok. Boyutu kucuk 3tane bitirmistim ben ama kac gun.surdugumu hagirlamiyorm. Ya 5ya 7sanki.
Evet 4 saate bir hatta gece alarm kurup kalkiyordum.

Cok sagolasin evet bogurtlen falan cilaramadim.
Bu arada disleriniz hayirli olsun. Darisi bizlere. Begenip yorum yazmamisim gecmisi tarayinca fark ettim.
Vanilya cubugu surubu ile bir de denesen. Gerci her turlu berbat onun kokusu ve tadini baskilayacak sey sanmiyorum da umarim alisir .ya da yiyebildigi meyve varsa ondan rendelesen icine?
Ne kadar erken o kadar iyi. Aksine bezliyken cok rahat oluyor. Ben 3 aylikken yaptirdim dr gec bile kalmissiniz dedi. Hareketlenmeden bilinclenmeden daha da yapilmasi daha mantikli.
2gun agri oldu 1 haftaya iyilesti.

Efira38 sana msj yazarken oglani salliyordum uyuyakalmisim
Sirtim belim gidik boynumun agrisina uyandim

Banyodan korkmasi donemsel gecicidir. Banyoda birsey oldu mu korkmasina neden olacak??
Benim oglan da daha yeni yeni dikelmeye calistigi donemlerde bi anlik dikkatsizligimden kaymisti kuvetinde cok korkmustu sonra suya deliren cocuk her banyoda agliyordu. Kademeli yaklasmayi denedim. Banyo oyuncaklari tasta su koyup oynadik sonra havuza su koyup soktuk derken alisti.ama epey agliyordu ya kipkirmizi oluyordu.
Tatile kadar seninki de toparlar

Bu arada bizde bugun denize gidecektik bu aksam kalip yarin aksam.donecektik esim.pansiyon bile ayarlamisti
Amaaaaaaa
Regl oldum dun
Tampon vs kullanamam diye haftaya.erteledik....

Antalya Fethiye yapcaz canim bu seni uzun bi tatile ihtiyacimiz var ama çocuklar la ilk tatil ins iyi geçer

OH ne güzel cnm bayramdan sonra yakıcı sıcak da kalmaz rahat olursunuz. Valla bende çok tedirginim ama kafaya takmamaya çalışıyorum. İnşallah rahatça gider geliriz ya

Günaydın kızlar
Bugün kırmızı mercimek yeşil mercimek bulgur ve soğanla çorba yapıyorum içine de nane az kimyon koydum bakalım sevecekmi ve inşallah gaz yapmaz

DonukPudra sağol canım inşallah tüm bebeler sıkıntısıZ çıkarsın
Limon tuzunu deneyince sonucu yaz merak ettim böğürtlen de çıkacakmı
Ama küçük bi leğende baya beklet iki üç saat

Tamm ama onun ici. Limon tozu almam lazim ilk...
Aslinda boyle sprey gibi bisi olsa makinaya atmadan.
Sanki burda kizlar konusmustu amyway Sa7 miydi ne.. arastirmam lazim her zaman firsat olmuyo kuruyunca da cikmasi zorlasiyor

Offfff kızlar düğün oluyo sabahın 9 unda davul çalmaya baslarmi anlamış değilim napıcam bugün? Davul evin içinde sanki hiç tavsiye etmem davul zurnayla uyanmayi..o kadar emek verip hazirlaniyosun tut bi yer yap

Günaydın kızlar
Bugün kırmızı mercimek yeşil mercimek bulgur ve soğanla çorba yapıyorum içine de nane az kimyon koydum bakalım sevecekmi ve inşallah gaz yapmaz
Afiyet olsun kuzucuga. Ben de dun kirmizi mercimek pirinc bulgur sarimsak sogan kimyonla pilav yaptim yogurtla yedi cok guzel bisekilde bugun de var ondan vericem yine.

Dun goz dr.na gittik enfeksiyon kapmis dedi. Damla verdi. 3 4 gune gecmezse getir yine dedi. Gitmisken ilk goz muayenesini de yapti. 3numara hipermetrop cikti. Bebeklerde 4 5 numaraya kdr olmasi normal dedi. 1sene sonra tekrar kontrol edicez dedi.

Offfff kızlar düğün oluyo sabahın 9 unda davul çalmaya baslarmi anlamış değilim napıcam bugün? Davul evin içinde sanki hiç tavsiye etmem davul zurnayla uyanmayi..o kadar emek verip hazirlaniyosun tut bi yer yap
Ayy evet cok zor oluyo gecende de bizim burda vardi

Kızlar çok cevap yazıp ,begenemiyorum yazdıklarınızı ,kusuruma bakmayın öyle yogunki günler ,altı çocuk zor ama birde işler ,yemek falan mahvoldumya .şöyle gündüz azcik uyuyabilsek valla bazen bayılasim geliyor .rabbim hepimize guc kuvvet versin

Canım benim büyük oğlan 7yasinda sünnet oldu .o zamanda hiçbirşey surdurmedi doktor ,üzeri sarilida değildi ,yoğurt kabı kapat dedi,eski usulmus.tabii bizimki bezsizdi ve büyüktü ,sizinkiler küçük farklı olabilir.korkma canım o anlar zor geçiyor ama hemen iyilesiyorlar.
Rabbim damatliginida gormeni nasip etsin canım şimdi sıkıntı çekiyorsun ama ileride iyiki erken yaptirmisim diyeceksin çünkü benim oğlum bir yıl travma yaşadı ,psikolojisi çok bozuldu ,uykulari ,rüyaları hatta benimle hiç konuşmadı senin yüzünden oldu diye .oğlan anneleri sünneti hiç dusunmeyin yaptırın mutlaka

Aynen canım bencede erken daha iyi eşim inşallah anlar
Canım eşine psikolojisinin bozulacağını anlat .küçükken çok çabuk iyileşiyor .cidden bence mutlaka yaptır .ben iki oglumada yaptirmadim çok pismanim.buyuk oğlum oldu küçüğüm 8yasinda olacak daha yaptirmadim.kucuk durmuyor ,annem hasta, baba zaten çok çalışıyor ,bu yaz çok zorve içimde dert nasıl olacak diye

Aynen canım bana kalsa şimdiye yaptırır dim. Allah kolaylık versin canım güç kuvvet versin.şimdi zor ama ilerde yavrularını koluna takar gezer tozarsin. Biz iki kardesiz annem derki keşke iki tane daha yapsaydim. Siz gidince yanlız kaldım diyor.

Efira38 canım benim kizda çok severken birgün aniden çok ağladı ,sonra fark ettim ki kafasına su dökülmesini sevmiyormuş.sonra yavaş yavaş alistirdim .sende dene bakalım ben şimdi kafasından asagi dokmuyorum ,yukarı baktiriyorum öyle dokuyorum ,yüzüne su akmiyor

Kızlar geceden beri ateşimiz var bogazi kızarmış akşam da sizi yogun bi ateş bekliyo dedi doktor kan verdik sonuçlara göre ilaç verçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…