- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.201
Bosuna kivranmasin zaten merhemin yan etkisi yok. Boyutu kucuk 3tane bitirmistim ben ama kac gun.surdugumu hagirlamiyorm. Ya 5ya 7sanki.Aynen ya hicbisey vermedi. Eşime ben ne merhem ne krem hic bisey vermem demis. Sadece 1hafta banyo yaptirmayin demis. Boyle bisey olabilirmi cok mantiksiz geldi. Bebegim simdi uykuda acidan aglayarak uyaniyo emip emip tekrar uyuyo. Bende esime aldirayim o goz merhemini. 4 saatte birmi kullanayim canim
Cok sagolasin evet bogurtlen falan cilaramadim.Kayınvaldem oğluşun lekeli kıyafetlerini limon tuzuyla ıslıyordu bir süre sonra beyaz sabunla yıkıyordu gerçekten çıkmayan lekeler bile çıkıyor yani vişne falan çıkmıştı normalde çıkmaz mesela
Vanilya cubugu surubu ile bir de denesen. Gerci her turlu berbat onun kokusu ve tadini baskilayacak sey sanmiyorum da umarim alisir .ya da yiyebildigi meyve varsa ondan rendelesen icine?Evet canım ya çok felaket tadı ben daha önce arkadaşım kullanırken kokusuna bakmıştım da tadına yeni baktım iğrenç ötesi bşy çocuk bi yudum aldı bütün vücuduyla titredi pekmezle denedim yine almadı ne yapcam bilmiyorum
Ne kadar erken o kadar iyi. Aksine bezliyken cok rahat oluyor. Ben 3 aylikken yaptirdim dr gec bile kalmissiniz dedi. Hareketlenmeden bilinclenmeden daha da yapilmasi daha mantikli.@umutla06 canim hayirli olsun darısı bize inşallah eşim cisini ogrenince yaptıralim bende bayramdan sonra diyorum bakalim nolucak erkenden yaptirip kurtulsak keşke arkadaşı demişki biz bezliyken yaptırdık zor oldu cisi acitti falan demiş.ondan etkilendi galiba
Antalya Fethiye yapcaz canim bu seni uzun bi tatile ihtiyacimiz var ama çocuklar la ilk tatil ins iyi geçer
Tamm ama onun ici. Limon tozu almam lazim ilk...DonukPudra sağol canım inşallah tüm bebeler sıkıntısıZ çıkarsın
Limon tuzunu deneyince sonucu yaz merak ettim böğürtlen de çıkacakmı
Ama küçük bi leğende baya beklet iki üç saat
Afiyet olsun kuzucuga. Ben de dun kirmizi mercimek pirinc bulgur sarimsak sogan kimyonla pilav yaptim yogurtla yedi cok guzel bisekilde bugun de var ondan vericem yine.Günaydın kızlar
Bugün kırmızı mercimek yeşil mercimek bulgur ve soğanla çorba yapıyorum içine de nane az kimyon koydum bakalım sevecekmi ve inşallah gaz yapmaz
Ayy evet cok zor oluyo gecende de bizim burda vardiOfffff kızlar düğün oluyo sabahın 9 unda davul çalmaya baslarmi anlamış değilim napıcam bugün? Davul evin içinde sanki hiç tavsiye etmem davul zurnayla uyanmayi..o kadar emek verip hazirlaniyosun tut bi yer yap
Sağol canım ya ateslenmedi rabbime sukur ,dün hiç aşı olmamış gibiydik hatta aşıda doğru düzgün ağlamadı bile ,bende şaşırdım.
Canım benim büyük oğlan 7yasinda sünnet oldu .o zamanda hiçbirşey surdurmedi doktor ,üzeri sarilida değildi ,yoğurt kabı kapat dedi,eski usulmus.tabii bizimki bezsizdi ve büyüktü ,sizinkiler küçük farklı olabilir.korkma canım o anlar zor geçiyor ama hemen iyilesiyorlar.Aynen ya hicbisey vermedi. Eşime ben ne merhem ne krem hic bisey vermem demis. Sadece 1hafta banyo yaptirmayin demis. Boyle bisey olabilirmi cok mantiksiz geldi. Bebegim simdi uykuda acidan aglayarak uyaniyo emip emip tekrar uyuyo. Bende esime aldirayim o goz merhemini. 4 saatte birmi kullanayim canim
Canım eşine psikolojisinin bozulacağını anlat .küçükken çok çabuk iyileşiyor .cidden bence mutlaka yaptır .ben iki oglumada yaptirmadim çok pismanim.buyuk oğlum oldu küçüğüm 8yasinda olacak daha yaptirmadim.kucuk durmuyor ,annem hasta, baba zaten çok çalışıyor ,bu yaz çok zorve içimde dert nasıl olacak diyeAynen canım bencede erken daha iyi eşim inşallah anlar
Aynen canım bana kalsa şimdiye yaptırır dim. Allah kolaylık versin canım güç kuvvet versin.şimdi zor ama ilerde yavrularını koluna takar gezer tozarsin. Biz iki kardesiz annem derki keşke iki tane daha yapsaydim. Siz gidince yanlız kaldım diyor.Canım eşine psikolojisinin bozulacağını anlat .küçükken çok çabuk iyileşiyor .cidden bence mutlaka yaptır .ben iki oglumada yaptirmadim çok pismanim.buyuk oğlum oldu küçüğüm 8yasinda olacak daha yaptirmadim.kucuk durmuyor ,annem hasta, baba zaten çok çalışıyor ,bu yaz çok zorve içimde dert nasıl olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?