2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tsk ederim kızlar ateş düşürücü verdim duş alırdım ama dusmuyo ateş başka ne yapsa düşer bilginiz varmi

Kızlar yine salgın var galiba çevremde büyük küçük çoğunluk boğaz enfeksiyonu olanlar var kucuklerde ateş. Halsizlik.

Kızlar geceden beri ateşimiz var bogazi kızarmış akşam da sizi yogun bi ateş bekliyo dedi doktor kan verdik sonuçlara göre ilaç verçek

Ay cnm geçmiş olsun ya bizim de öyle olmuştu atesı epey çıkıyo Allah yardımcın olsun. Dr kime gidiyosunuz şimdi siz cnm

Efira38 cnm Mira da 38.5 lardaydi calPol 3 sefer verdik ama birden fln dusmuyo. 4 gun sonunda ancak dustu.sürekli ıslak bez koydum. İlaç Né verdi dr

Efira38 canım çok geçmiş olsun bide de bi ara boğazda sıkıntı olmuştu ve malesef ateşi miz 39 olmuştu ve birkaç gün yüksekti antibiyotik ce ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım bol ılık suyla duş alırdım eklem yerlerine bez bırakırım bir kaç gün ateş aynı seyirde gidiyor sonra yavaş yavaş düşüyor Allah hayırlı şifalar versin tez zamanda

Efira38 cok gecmis olsun cnm. Kontrol et hep. Daha da yukselmesin hemen gecsin gitsin insallah.

Ay cnm geçmiş olsun ya bizim de öyle olmuştu atesı epey çıkıyo Allah yardımcın olsun. Dr kime gidiyosunuz şimdi siz cnm

Çok tsk ederim kızlar içim rahatladı biraz bnde panik olmuştum nie dusmuyo die doktr da 4 gündn fazla sürerse antibiyotik başlayalım dedi suan vitamin bde ateş düşürücü verdi
G GCA m.goyebakan gidiyoruz canim

Reactions: GCA
Efira38 geçmiş olsun canım bizimde geçen ay 4 5 gün süren ateşmiz oldu sürekli 39 daydi anca 38e dusuruyoduk a tekrar çıkıyordu bende çok telaş yapmıştım meğersem herkes yaşamış bize mikrop kapmış ondan demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…