- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.221
Ahh kuzum benim bu sıcakta hastalık zor cok geçmiş olsun.ilacini alınca ateş hafifler inşallahKızlar geceden beri ateşimiz var bogazi kızarmış akşam da sizi yogun bi ateş bekliyo dedi doktor kan verdik sonuçlara göre ilaç verçek
Geçmiş olsun canım yaKızlar geceden beri ateşimiz var bogazi kızarmış akşam da sizi yogun bi ateş bekliyo dedi doktor kan verdik sonuçlara göre ilaç verçek
Ahh kuzum benim bu sıcakta hastalık zor cok geçmiş olsun.ilacini alınca ateş hafifler inşallah
Geçmiş olsun canım ya
Terliyorlar bu havalarda ve hastalık kaçınılmaz oluyor inşallah acilen iyileşir
Efira38 ok ama cok gecmis olsun. Insallah toparlar hemen
Bianda dusmeyebilir.Tsk ederim kızlar ateş düşürücü verdim duş alırdım ama dusmuyo ateş başka ne yapsa düşer bilginiz varmi
Canim ateş düşürücü hemen etki etmiyo dusunu almış ilacini vermişin ara ara eklem yerlerine durduruyosa tabi nemli bez koyabilirsinTsk ederim kızlar ateş düşürücü verdim duş alırdım ama dusmuyo ateş başka ne yapsa düşer bilginiz varmi
38.5 aşağı dusmuyo kerem de bukadar yuksekmiydiBianda dusmeyebilir.
Stabil dursa yeterli yukselmesin de .2gun stabil.kalip sonra inmisti benim oglanin.
Dr normal demisti
En son hastaliginda 4 gun ates oldu. 2 gun 38-38.5 arasiydi hep. Nadiren 1 saat kadar 37.6lara dusuyordu bende seviniyordum. 1 satt sonra gene cikiyordu. Ates dusuruculeri donusumlu verdim hep calpol ve pedifen.38.5 aşağı dusmuyo kerem de bukadar yuksekmiydi
Kızlar geceden beri ateşimiz var bogazi kızarmış akşam da sizi yogun bi ateş bekliyo dedi doktor kan verdik sonuçlara göre ilaç verçek
Efira38 cok gecmis olsun cnm. Kontrol et hep. Daha da yukselmesin hemen gecsin gitsin insallah.
Ay cnm geçmiş olsun ya bizim de öyle olmuştu atesı epey çıkıyo Allah yardımcın olsun. Dr kime gidiyosunuz şimdi siz cnm
Çok tsk ederim kızlar içim rahatladı biraz bnde panik olmuştum nie dusmuyo die doktr da 4 gündn fazla sürerse antibiyotik başlayalım dedi suan vitamin bde ateş düşürücü verdiEfira38 canım çok geçmiş olsun bide de bi ara boğazda sıkıntı olmuştu ve malesef ateşi miz 39 olmuştu ve birkaç gün yüksekti antibiyotik ce ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım bol ılık suyla duş alırdım eklem yerlerine bez bırakırım bir kaç gün ateş aynı seyirde gidiyor sonra yavaş yavaş düşüyor Allah hayırlı şifalar versin tez zamanda
Çok teşekkür ederim canımEfira38 çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?