- 27 Aralık 2014
- 309
- 587
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.241
Büyük kizima keçi sütünden yapardım hep inek sütüne göre kıvamı daha cıvık oluyo taş gibi yoğurt bekleme yaniKızlar keçisütü mayalayanınız oldumu hiç ben tutturamadım olmadı bu ya
Geçmiş olsun canim. Ben bebeğin keyfi yerindeyse cokda müdahale etmiyorum artik.onceden dakka başı olcerdim deli gibi. Bol sıvı tuketsin bide zeymur diyodu galiba limonlu suya batırılmış ç orap iyi geliyo diye.Çok teşekkür ederim canım
Sahiden zeymur nerde ya. Ben bi süre giremedim kac gündür görmüyorum girmiyomu artıkGeçmiş olsun canim. Ben bebeğin keyfi yerindeyse cokda müdahale etmiyorum artik.onceden dakka başı olcerdim deli gibi. Bol sıvı tuketsin bide zeymur diyodu galiba limonlu suya batırılmış ç orap iyi geliyo diye.
Yandık desene benimki bi yere giderken yanıma koyduğum yoğurdu sallanıp sulandığı için bile beğenmiyodu yemiyodu o zaman bunu hiç yemez. Ama yinede ters giden bşy var sütten hallice oldu buBüyük kizima keçi sütünden yapardım hep inek sütüne göre kıvamı daha cıvık oluyo taş gibi yoğurt bekleme yani
Efira38 geçmiş olsun canım bizimde geçen ay 4 5 gün süren ateşmiz oldu sürekli 39 daydi anca 38e dusuruyoduk a tekrar çıkıyordu bende çok telaş yapmıştım meğersem herkes yaşamış bize mikrop kapmış ondan demislerdi
aynı cnm bizede o ilaçları verdi. 4 gün sürdü cidden özellikle geceleri. Allah yardımcınız olsun kuzum hemen iyi olur inşallah da antibiyotige gerek kalmaz
Sagolun kizlar ins 4 günden fazla sürmezGeçmiş olsun canim. Ben bebeğin keyfi yerindeyse cokda müdahale etmiyorum artik.onceden dakka başı olcerdim deli gibi. Bol sıvı tuketsin bide zeymur diyodu galiba limonlu suya batırılmış ç orap iyi geliyo diye.
İnşallah devamı da gelir canım peki dısine baktinmi? Dis patlamış olmasin ?o zamanda rahatliyorlarDun gece hippin gece mamasindan verdim tam uyumadan 15dk once falan. Sonra uyuycam diye emdi ama uyumadi. Yere indi oyun oynamaya ben de uzandiydim koltuga. Uyuyakalmisim. Bi baktim esim sesleniyo hangi yatagina yatirim diye. Almis ayagina uyutmus . Ben de uzun zamandir yapmadigim koltukta uyuma keyfimi yaptim. Sonra beni de kaldirdi yatirdi .
Kizim da gece bi 3 de bi de sabah 6da uyandi. Mama baya bi koyu olmustu iyi doyurdu sanirim. 2 ymk kasigindan yaptim.. daha onceki gecelerde de yapiyodum fakat biraz sulu oluyodu tutmuyodu demekki. Bi de uyumadan 1saat oncd falan veriyodum. Bakalim bugece yine deniycem. Insallah aciktigi icin cok uyaniyodur da bu mama ise yarar.
Canım geçen ablam mayaladi bildiğin ayran gibi oldu yani sütun bir tık ötesiydi:))o hep yapıyormuş öyle olurmuş,mayalanma suresi ve herşeyi inek sütüyle aynıymış.sadece daha ekşi oluyor.benim kız ekşi sevdiği için ona bayıldı ,bir dene belli olmazYandık desene benimki bi yere giderken yanıma koyduğum yoğurdu sallanıp sulandığı için bile beğenmiyodu yemiyodu o zaman bunu hiç yemez. Ama yinede ters giden bşy var sütten hallice oldu bumayalanma süresi daha mı uzun
Hadi ya ben olmadı diye döktüm onu tekrar yapıyım o zamanCanım geçen ablam mayaladi bildiğin ayran gibi oldu yani sütun bir tık ötesiydi:))o hep yapıyormuş öyle olurmuş,mayalanma suresi ve herşeyi inek sütüyle aynıymış.sadece daha ekşi oluyor.benim kız ekşi sevdiği için ona bayıldı ,bir dene belli olmaz
Bizim çıktı köpek dişlerimiz dediğin gibi bi huzursuzluk vardı bi hafta boyunca mesela elini sallarken koltuğa çarpıyor ya sanarsın 50 metreden aşağı düşmüş öle ağlıyodu elini çarptı diye neyseki geçtiKızlar köpek dişlerini çıkaran varmı?bizddortledik ama bugün acayip huzursuz aynı diğer dislerdeki gibi acaba köpek disimiz geliyor ki?Mazef senin kızın ne zaman çıktı köpek dişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?