2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

aynı cnm bizede o ilaçları verdi. 4 gün sürdü cidden özellikle geceleri. Allah yardımcınız olsun kuzum hemen iyi olur inşallah da antibiyotige gerek kalmaz

Ekin hanım tatilde ilk vukuatini bugün gerçekleştirdi. Denizde oynarken güneş gözlüğümu çekti bianda ve atti. Tabi kucagimda o olunca ve eşimde uzakta olunca hemen bakamadim ve sonra Aradgimda da bulamadım. Nedir bu bebeklerin gözlük merakı anlamadım gitti ablasida daimi gözlüğümu balkondan atmıştı evde. Bahaneyle model yeniliyorum:)))

Geçmiş olsun canim. Ben bebeğin keyfi yerindeyse cokda müdahale etmiyorum artik.onceden dakka başı olcerdim deli gibi. Bol sıvı tuketsin bide zeymur diyodu galiba limonlu suya batırılmış ç orap iyi geliyo diye.
Sahiden zeymur nerde ya. Ben bi süre giremedim kac gündür görmüyorum girmiyomu artık

Büyük kizima keçi sütünden yapardım hep inek sütüne göre kıvamı daha cıvık oluyo taş gibi yoğurt bekleme yani
Yandık desene benimki bi yere giderken yanıma koyduğum yoğurdu sallanıp sulandığı için bile beğenmiyodu yemiyodu o zaman bunu hiç yemez. Ama yinede ters giden bşy var sütten hallice oldu bu mayalanma süresi daha mı uzun

Ben de kefir mayasinj yeni alabiodim. Bugun buzlukta inek sutum var onu cikarip mayalamayi deniycem bakiim nasil oldugunu yazarim.
Yalniz kim biri diyodu peynir mayasi aldim diyr. Ben bulamadim. Nerden almisti acaba eczanede yok.

Dun gece hippin gece mamasindan verdim tam uyumadan 15dk once falan. Sonra uyuycam diye emdi ama uyumadi. Yere indi oyun oynamaya ben de uzandiydim koltuga. Uyuyakalmisim. Bi baktim esim sesleniyo hangi yatagina yatirim diye . Almis ayagina uyutmus. Ben de uzun zamandir yapmadigim koltukta uyuma keyfimi yaptim. Sonra beni de kaldirdi yatirdi.

Kizim da gece bi 3 de bi de sabah 6da uyandi. Mama baya bi koyu olmustu iyi doyurdu sanirim. 2 ymk kasigindan yaptim.. daha onceki gecelerde de yapiyodum fakat biraz sulu oluyodu tutmuyodu demekki. Bi de uyumadan 1saat oncd falan veriyodum. Bakalim bugece yine deniycem. Insallah aciktigi icin cok uyaniyodur da bu mama ise yarar.

aynı cnm bizede o ilaçları verdi. 4 gün sürdü cidden özellikle geceleri. Allah yardımcınız olsun kuzum hemen iyi olur inşallah da antibiyotige gerek kalmaz

Geçmiş olsun canim. Ben bebeğin keyfi yerindeyse cokda müdahale etmiyorum artik.onceden dakka başı olcerdim deli gibi. Bol sıvı tuketsin bide zeymur diyodu galiba limonlu suya batırılmış ç orap iyi geliyo diye.
Sagolun kizlar ins 4 günden fazla sürmez

Efira38 canım çok geçmiş olsun.simdi nasıl oldunuz?biz ateş dusmeyince calpol ile pedifen-veya dolven- 3 saatte dönüşümlü olarak veriyoruz.tabii sen doktorunada Danış canim

İnşallah devamı da gelir canım peki dısine baktinmi? Dis patlamış olmasin ?o zamanda rahatliyorlar

Kızlar köpek dişlerini çıkaran varmı?bizddortledik ama bugün acayip huzursuz aynı diğer dislerdeki gibi acaba köpek disimiz geliyor ki? Mazef senin kızın ne zaman çıktı köpek dişi?

Canım geçen ablam mayaladi bildiğin ayran gibi oldu yani sütun bir tık ötesiydi:))o hep yapıyormuş öyle olurmuş,mayalanma suresi ve herşeyi inek sütüyle aynıymış.sadece daha ekşi oluyor.benim kız ekşi sevdiği için ona bayıldı ,bir dene belli olmaz

Kızlar biz neşiği anneme vericez. Sallanan bi yatak almak istiyoruz belki ikinci el de olabilir. Ne alalım park yatak mı alsak marka model tavsiyeniz var mı

Hadi ya ben olmadı diye döktüm onu tekrar yapıyım o zaman balık denedik ilk defa dün akşam beğenmedi somon yapmıştım, babası da pahalı balıkları sevmez benim düşünceli oğlum ben ona hamsi istavrit alayımda gör nasıl yiyo diyo gerçi bu alerji maması ndan sonra çocuk bşy yemeye korkar oldu ondan yemedi sanırım. Ne yapcam bilmiyorum 1 ölçek bile yemiyo gözlerinin altı çöktü açlıktan

Kızlar köpek dişlerini çıkaran varmı?bizddortledik ama bugün acayip huzursuz aynı diğer dislerdeki gibi acaba köpek disimiz geliyor ki? Mazef senin kızın ne zaman çıktı köpek dişi?
Bizim çıktı köpek dişlerimiz dediğin gibi bi huzursuzluk vardı bi hafta boyunca mesela elini sallarken koltuğa çarpıyor ya sanarsın 50 metreden aşağı düşmüş öle ağlıyodu elini çarptı diye neyseki geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…