- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.261
Ya canım ben dün bakamadim buraya yoksa yazardim tüh .Hadi ya ben olmadı diye döktüm onu tekrar yapıyım o zamanbalık denedik ilk defa dün akşam beğenmedi somon yapmıştım, babası da pahalı balıkları sevmez benim düşünceli oğlum ben ona hamsi istavrit alayımda gör nasıl yiyo diyo gerçi bu alerji maması ndan sonra çocuk bşy yemeye korkar oldu ondan yemedi sanırım. Ne yapcam bilmiyorum 1 ölçek bile yemiyo gözlerinin altı çöktü açlıktan
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama daha küçükler uzun süreli olmuyor tabii çok sıkıntılı lar çünkü dişler rahat bırakmıyor ki.Kızlar herkese gunaydın iyi haftasonları inşallah kuzular cok uslu dururlar bugunben oğlumla sanki kaliteli zaman geciremiyorum verimli olamıyorum gibi hissediyorum burada aktivite paketlerinden konusulmustu adım adım dı sanırım deneyip memnun kalan varmı sonucta ciddi bi maliyeti de var ne dersiniz alimmi ya
Canım bize muzda dokunuyo da elmalı sütlaç denedim onun içine kattı mamayı birazda pekmez koydum öyle yedi ama sürekli böyle vermek çok zor ben işteyken annem uğraşamaz ben gibi biberonla normal içmeye alışması lazım . inek sütü hiç karıştırmıycajmışım 1 yaşına kdr keçi peyniri arıyorum şu anYa canım ben dün bakamadim buraya yoksa yazardim tüh .
İnşallah beğenir çünkü keçi yoğurdu çok besleyici.sen azcik inek sütüyle karıştırıp yapan yinede dokunuyormmu?
Bari bir yaşına bassalardi mama yine okadar önemli olmazdı .keçi sütü versen alerjik bebeklere veriyorlar ya tabii oda bir yaşından önce oluyormu bilmiyorum.
Zor iş valla anne olmak canım zaten diş zamani birsey yemiyorlar birde alerjiye iyice zor oluyordur.
Canım peki o tatsız mamayla muzlu muhallebi veya sutlac falan yapınca az birsey içine katsan olurmuki?
Nazın ,huzursuzluğun en zirvesini yapıyor valla iki gün rahattik bugün yine başladı .Bizim çıktı köpek dişlerimiz dediğin gibi bi huzursuzluk vardı bi hafta boyunca mesela elini sallarken koltuğa çarpıyor ya sanarsın 50 metreden aşağı düşmüş öle ağlıyodu elini çarptı diye neyseki geçti
Canım ben büyük kizda okuyorum annem bakıyor ,zor olacak diye, bir biberon memesi ucunu kesmistim -ozel mama kullaniyordu-o biberona o mamayla ne yapsam doldurup ,özellikle uyuyacağı zaman iciriyordum .böyle dene bence sen gitmeden yada bir gün önce hazırla ,annen pişirirken mama katip biberona versin.Canım bize muzda dokunuyo da elmalı sütlaç denedim onun içine kattı mamayı birazda pekmez koydum öyle yedi ama sürekli böyle vermek çok zor ben işteyken annem uğraşamaz ben gibi biberonla normal içmeye alışması lazım . inek sütü hiç karıştırmıycajmışım 1 yaşına kdr keçi peyniri arıyorum şu an
Baya pahalı canım ya evet bilemedim bende.insan cocugum gelissin geri kalmasın istiyo ama bir taraftan da maddiyat aman zor işler beBende aynı şeyi düşünüyorum ama daha küçükler uzun süreli olmuyor tabii çok sıkıntılı lar çünkü dişler rahat bırakmıyor ki.
Hani bir laf varya çocuk egleniyorsa ogreniyordurr diye bence bol bol oyun ile çoğu şey öğretilebilir.
Bende almayı isterdim ama çok pahalı
Sağol canim ateşi düştü ins gece tekrar çıkmazEfira38 canım çok geçmiş olsun.simdi nasıl oldunuz?biz ateş dusmeyince calpol ile pedifen-veya dolven- 3 saatte dönüşümlü olarak veriyoruz.tabii sen doktorunada Danış canim
Doktorumz bal patlıcan hayvan sutleri bıldırcın yumurtası hariç herseyi verebilirsin dedi
Yardım edicem bi konuysa ederim tabiYa çok yardıma ihtiyacım var büyük birine danışmam lazım kime yazdıysam cevap alamadım lütfen yardım eder misiniz
Yardım edicem bi konuysa ederim tabi
Büyük biri derkenYa çok yardıma ihtiyacım var büyük birine danışmam lazım kime yazdıysam cevap alamadım lütfen yardım eder misiniz
Büyük biri derken
Daha iyi oldu çok şükür. Saol canım sordugun icin. Goz merhemi aldik onu suruyoruz arada aciyo sizliyo galiba ama cogunluk unutuyo oyun derdinde :)
Bir derdiniz varsa konu acin lutfen.Özelden yazsam olur mu
Cnm ben bugun baktim mikadonun aylik serisine. Bilindik yaptigimiz seyler var icinde almadim. Sadece dokun hisset kitabi ve ilk kartlarimdan aldim. Simdilik yeterli geldi bana. Cunku cok da bakmiyolar sadece 5dk. Hep farkli seyler istiyolar. Butcen kisitliysa zorlamaya deymez. Internet uzerinden de benzer seyler bulunabilir.Baya pahalı canım ya evet bilemedim bende.insan cocugum gelissin geri kalmasın istiyo ama bir taraftan da maddiyat aman zor işler be
Bugun uye olmussun ve heryere ayni soruyu sormussun. Belliki amacin baska. Derdini baska yerde coz.Kendimden büyük biri yani yaşım ufak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?