2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar herkese gunaydın iyi haftasonları inşallah kuzular cok uslu dururlar bugun ben oğlumla sanki kaliteli zaman geciremiyorum verimli olamıyorum gibi hissediyorum burada aktivite paketlerinden konusulmustu adım adım dı sanırım deneyip memnun kalan varmı sonucta ciddi bi maliyeti de var ne dersiniz alimmi ya

Ya canım ben dün bakamadim buraya yoksa yazardim tüh .
İnşallah beğenir çünkü keçi yoğurdu çok besleyici.sen azcik inek sütüyle karıştırıp yapan yinede dokunuyormmu?
Bari bir yaşına bassalardi mama yine okadar önemli olmazdı .keçi sütü versen alerjik bebeklere veriyorlar ya tabii oda bir yaşından önce oluyormu bilmiyorum.
Zor iş valla anne olmak canım zaten diş zamani birsey yemiyorlar birde alerjiye iyice zor oluyordur.
Canım peki o tatsız mamayla muzlu muhallebi veya sutlac falan yapınca az birsey içine katsan olurmuki?

Bende aynı şeyi düşünüyorum ama daha küçükler uzun süreli olmuyor tabii çok sıkıntılı lar çünkü dişler rahat bırakmıyor ki.
Hani bir laf varya çocuk egleniyorsa ogreniyordurr diye bence bol bol oyun ile çoğu şey öğretilebilir.
Bende almayı isterdim ama çok pahalı

Canım bize muzda dokunuyo da elmalı sütlaç denedim onun içine kattı mamayı birazda pekmez koydum öyle yedi ama sürekli böyle vermek çok zor ben işteyken annem uğraşamaz ben gibi biberonla normal içmeye alışması lazım . inek sütü hiç karıştırmıycajmışım 1 yaşına kdr keçi peyniri arıyorum şu an

Nazın ,huzursuzluğun en zirvesini yapıyor valla iki gün rahattik bugün yine başladı .
Kulağını taşımaktan,tutmaktan kıpkırmızı yapıyor.
Bide benimki diş çıkma zamanı soğanı elma gibi bayaa yiyor .bayılıyor valla sumugu aka aka yiyor:))

Canım ben büyük kizda okuyorum annem bakıyor ,zor olacak diye, bir biberon memesi ucunu kesmistim -ozel mama kullaniyordu-o biberona o mamayla ne yapsam doldurup ,özellikle uyuyacağı zaman iciriyordum .böyle dene bence sen gitmeden yada bir gün önce hazırla ,annen pişirirken mama katip biberona versin.
Çok zor canım ama büyüyolar rabbimin izniyle bak şimdi gaz olaylarını nasıl anlatıp gulumsuyoruz ,bunlarda öyle olacak.

Baya pahalı canım ya evet bilemedim bende.insan cocugum gelissin geri kalmasın istiyo ama bir taraftan da maddiyat aman zor işler be

Kizlar hemogram icin kan verdik degerimiz 9.3 dr düşük dedi bende baya pimpiriklendim. Damlayi kullanmiyodum. Sizin degerler kac cikti çokmu düşük acaba

Baya pahalı canım ya evet bilemedim bende.insan cocugum gelissin geri kalmasın istiyo ama bir taraftan da maddiyat aman zor işler be
Cnm ben bugun baktim mikadonun aylik serisine. Bilindik yaptigimiz seyler var icinde almadim. Sadece dokun hisset kitabi ve ilk kartlarimdan aldim. Simdilik yeterli geldi bana. Cunku cok da bakmiyolar sadece 5dk. Hep farkli seyler istiyolar. Butcen kisitliysa zorlamaya deymez. Internet uzerinden de benzer seyler bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…