2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar hemogram icin kan verdik degerimiz 9.3 dr düşük dedi bende baya pimpiriklendim. Damlayi kullanmiyodum. Sizin degerler kac cikti çokmu düşük acaba
Bizde geçen hafta yaptırdık rakamı hatırlamıyorum ama dusuk dedi Dr. Bende kullanmamıştım damlayi şimdi tatile gelirkende unutmuşum

Acaba soda verilirmi kızlar
Ben her gün 2 3 tane içiyorum oğlumda bakıyor dudağına sürdüm bir iki yudum verdim deli gibi saldırıyor şişeye

Haklısın canım biraz daha büyüseler daha guzel oynarız sanki arastırım ben biraz daha

Kızlar oğlum çok hareketlendi sakin oğlan gitti yerine mız miz yerinde duramayan bir oğlan geldi. Bugün kafayı iyi vurdu anlinın üzeri az daha yariyodu çizgi şeklinde derisi kızardı moralim sıfır derken çekmeceye elini sikistirdi bugün feryat figan agladik.bu arada kucakta hiç durmuyo sürekli koltuk kenarında siraliyo bazen bir cesaretle elini bırakıp iki üç adim atıyo sonra sevinçten çığlık atiyo.bugün bitsin artik.bu aralar kendimi çok bitkin yorgun hissediyorum

Gozalti torbalarim ve ben sizlere gunaydinlar dileriz

M mambur bizim de ustlerde belirli kabarti yok ama kopek dislerinn orasi epey kabarik
Sac kulak koparcak ykinda. Esim dun saclarini kesti yine cocuk rahatlasin sicakta hem diye

Acaba soda verilirmi kızlar
Ben her gün 2 3 tane içiyorum oğlumda bakıyor dudağına sürdüm bir iki yudum verdim deli gibi saldırıyor şişeye
canım doktorlar asitli şeyleri hiç vermeyin diyor .
Benimki de beni yakaladı birgün ağladı verdim ,şimdi önünde hiç icemiyoruz acı falan demiyor cadi

Gozalti torbalarim ve ben sizlere gunaydinlar dileriz

M mambur bizim de ustlerde belirli kabarti yok ama kopek dislerinn orasi epey kabarik
Sac kulak koparcak ykinda. Esim dun saclarini kesti yine cocuk rahatlasin sicakta hem diye
Valla iki yaşına kadar cekicez galiba bu dişleri.
Ya internette araştırdım genelde aşağıda ve yukarıda iki disten sonra ustlerde yan kesici dişler geliyormuş .sonra altlarda yan kesici dişler daha sonrada azılar cikiyormus.en son ve en kolay köpek disleriymis.

Tabii değişebiliyor benim büyük oğlum çok farklı çıkardı.

Kizlar hemogram icin kan verdik degerimiz 9.3 dr düşük dedi bende baya pimpiriklendim. Damlayi kullanmiyodum. Sizin degerler kac cikti çokmu düşük acaba
Ben hatırlamıyorum sonuçlarda doktorda .ama degerimiz ,yazan referans değerinin en alt sınırının çok az ustundeydi .doktor iyi dedi .
Tabii benim vermediğini bilmediği icin kan ilacina devam dedi

Canını sıkma canım hiç dinlenemedigimiz için böyle bıkkınlık oluyor ,yorgun hissediyoruz çok normal ..
Canım ne güzel oğlun sağlıklı ki hareketli bak neredeyse yürüyecek masallah rabbim nazarlardan korusun ,ufak tefek kazalar olacak annesi çanları yanmadan zararlı olduğunu anlayamazlarki yeterki büyük kazalar olmasin .

Kızlar size bi kaç sorum var benim normalde reglim 6 gün sürerdi ilk iki gün çok sancılı geçerdi doğumdan sonra hem hala ağrılı geçiyo hemde bu 6 günlük süre 10 gün oldu dayanma gücüm kalmadı zaten çok zayıf kansızim kansızlık yüzünden 1 hafta hastanede yattım zar zor duzeltmistm şimdi oğluma bile bakamıyorum sürekli halsizim tabi bunda uykusuzluğun da etkisi büyük ama yani Sizinkiler de böyle doğumdan sonra uzadı mi bi ben miyim yada bi sorun mu var bende doktora gitmeye korkuyorum doğum büyük bi travma yarattı çünki bi diğer sorum da aranızda daha dinç durmak için bebeğe bakabilmek için takviye kullanan var mı hiç uyumuyoruz gece gündüz uyku yok siz nasıl basediyosunuz

Mamburcum çok tesekkur ederim canım kuzucuk iyi sukur babaanne dedeyle keyfi yerinde. Memleketteyiz.Ust dişleri de çıktı sayılır. Benim pek rahatim yok. Dualarinizi bekliyorum.
Yağmur nasıl? Masaallah coook tatlı gözlerinden zeka fışkırıyor yaramazligi da ondan :)
Bu arada kızlar ogullariniza BA-YİL-DİM
DonukPudra wakewake oglusum geliyo Nazilliguzeli karman tubaa1 . Bence siz tek 4-5 çocuk yapın. Ülkeye böyle güzellikler lazım :))

fermante senin ve M mambur un fıstığı da bu oğlanlar arasında pamuk prenses gibiler masaallah çok tatlı Allahım esirgesin.. Ben

Tek çocukla kalmayın 4-5 çocuk yapın dicektim :)

Canim ben vitamin kullaniyorum yoksa kolumu kaldiracak halim olmuyor. Benim reglimdeki degisiklik ilk 2 gun yogunlasti, birde agrim biraz azaldi yani onceleri ilk 3 gun agri kesici icerken simdi 1 kez minoset iciyorum. Ben lohusaligim bittiginin 15 gun sonrasi adet olmaya basladim duzenli geliyor. Sen ne zaman adet olmaya basladin hani emzirme doneminde kiminin gelmiyor falan ya o acidan yani 2 aydir oluyorsan uzun surmesi normal olabilir

Bizim 9 çıkmıştı. Kan ilacı kullanıyoruz canım ferrum. Doktor kullan dediyse kullan bence.

Canım arkadaşlar da yazmıştır mutlaka ama 2-6 yaş arası sünnet pek onerilmiyor. Çünkü fallik dönemde oluyor çocuklar. Pipileri onlar için çok önemli ve kaybetme korkusu yaşıyorlar.

Kızlar muhallebi kabız yapar mı? İki haftadır düzenli veriyorum sayılır. Çocuğun tuvaleti çok katı zor yapıyor. Bazen irmikten bazen de hipp 5 tahillidan yapıyorum. Halbuki içine bağırsak çalıştırıcı meyve koyuyorum hep. Kayısı,armut,uzum vs. Bir de pekmez ekliyorum.
Neden oluyor ki acaba??? Diğer yediği şeyler aylardır yediği şeyler farklı bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…