- 5 Nisan 2016
- 200
- 362
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.301
Yok canım yeni olmuyorum lohusa kanamam 2 ay sürünce doktor bi ilaç verdi kesilmesi için 2 tane içer İçmez kesildi kesilir kesilmez de adet olmaya başladım ilk zamanlar 7 gün 8 gün derken 3 aydır 10 günü buluyo ve ilk 2 gün çok ağrılı geçiyo zaten doğumdan sonra bi kendime gelmedim gitti bu kadar küçük evlenip çocuk yaparsam böyle olur isteCanim ben vitamin kullaniyorum yoksa kolumu kaldiracak halim olmuyor. Benim reglimdeki degisiklik ilk 2 gun yogunlasti, birde agrim biraz azaldi yani onceleri ilk 3 gun agri kesici icerken simdi 1 kez minoset iciyorum. Ben lohusaligim bittiginin 15 gun sonrasi adet olmaya basladim duzenli geliyor. Sen ne zaman adet olmaya basladin hani emzirme doneminde kiminin gelmiyor falan ya o acidan yani 2 aydir oluyorsan uzun surmesi normal olabilir
Kac yasindasin, uzun suruyormus ama tekrar bi doktora git istersenYok canım yeni olmuyorum lohusa kanamam 2 ay sürünce doktor bi ilaç verdi kesilmesi için 2 tane içer İçmez kesildi kesilir kesilmez de adet olmaya başladım ilk zamanlar 7 gün 8 gün derken 3 aydır 10 günü buluyo ve ilk 2 gün çok ağrılı geçiyo zaten doğumdan sonra bi kendime gelmedim gitti bu kadar küçük evlenip çocuk yaparsam böyle olur iste
Rahatsızlığın suruyor mu canim?dualarımız seninle rabbim tez zamanda güç kuvvet sağlık versin canımMamburcum çok tesekkur ederim canım kuzucuk iyi sukur babaanne dedeyle keyfi yerinde. Memleketteyiz.Ust dişleri de çıktı sayılır. Benim pek rahatim yok. Dualarinizi bekliyorum.
Yağmur nasıl? Masaallah coook tatlı gözlerinden zeka fışkırıyor yaramazligi da ondan :)
Bu arada kızlar ogullariniza BA-YİL-DİM
DonukPudra @wakewake @oglusum geliyo Nazilliguzeli karman tubaa1 . Bence siz tek 4-5 çocuk yapın. Ülkeye böyle güzellikler lazım :))
fermante senin ve M mambur un fıstığı da bu oğlanlar arasında pamuk prenses gibiler masaallah çok tatlı Allahım esirgesin.. Ben
Annem muhallebideki pirinç unu yapar der ama benim bildiğim hipp ve bunun gibi hazirlarin içinde bağırsak çalıştırıcı larda var.Kızlar muhallebi kabız yapar mı? İki haftadır düzenli veriyorum sayılır. Çocuğun tuvaleti çok katı zor yapıyor. Bazen irmikten bazen de hipp 5 tahillidan yapıyorum. Halbuki içine bağırsak çalıştırıcı meyve koyuyorum hep. Kayısı,armut,uzum vs. Bir de pekmez ekliyorum.
Neden oluyor ki acaba??? Diğer yediği şeyler aylardır yediği şeyler farklı bisey yok.
Umarim dedign gibidir canım ama benim ilk 3 ay 8 9 gün sürdü 3 aydır da 10 gün sürüyor artık halim kalmiyoNazilliguzeli ben 3 aydir regl goruyorum. Ve dogum oncesi cok nadir sancim olurdu kendimi usutursem falan .5gun surerdi o da az az ..
Su 3 aydir regl acayip sancili geciyor maalesef. Ve gecen ay dedigin gibi 9gun surdu ve her gunu de asiri yogun geldi kanamam. Annem icin temizleniyor duzene girer yine eskisi gibi dedi ama bakalim umsrim oyle olur
Cesaretimi toplayıp gitmem lazım ama muayeneden korkuyorum resmen nasıl çocuk doğurdm dicem ama onu bile zor dogurmustum geçen ay 21yasima girdimKac yasindasin, uzun suruyormus ama tekrar bi doktora git istersen
Aynen canım ya ben bi doğum yaptım bu hale geldim seni tebrik ediyorum gerçekten ama senin kadar başarılı deilim malesefNazilliguzeli benim kanamam hep çok uzun ve sancılı olurdu ,yine aynı oyuzden sana fikir veremeyecegim.fakat şunu diyebilirim ki psikolojisi hiç etkilemeyen adet şimdi beni perişan ediyor ,depresyonun en fazlasını yaşıyorum .
Dört tane dogurdum ,hem de biri normal ücu sezeryan ,ona rağmen doktordan çekiliyorum:))
Ama gidicem ve özellikle sakinleştirici alicam.
Sen kaç yaşındadır canım?bende tam tersi bu doğumunda kendimi toplayamadim ,dokuz ay oldu ama sanki bugün hastaneden gelmiş gibi bir psikoloji deyim ve vücudunda öyle yorgun .ve kızlar cinselliktende korkar oldum.
Kendi kendimi terapi ederek bunları aşıp eski halime dönmeye çalışıyorum
Ben spiral taksam ki takmaya korkuyorm ama heralde 15 gün olurdumKızlar benimde ikinci regl oluşum. Spiral takili bende bu yüzden çok oluyorum.ama önceki düzenle aynı gidiyo 5 gün ve ağrılı.
Beni 4-5 cocukla hayal edebiliyor musunTek çocukla kalmayın 4-5 çocuk yapın dicektim :)
sanki benim oğlumu anlatıyosun ya harfi harfine ayniKizlar bugun giremedim evde bizim atraksiyonlar bitmiyor artik
Surekli dikelip adimliyor dusuyor . Sarhos gibi oluyor yorgunluktan ama pes etmiyor emekleyeyim de demiyor dusup kalkip gene adinliyorizlerken yoruluyorum tabi carpmalar vurmalar da artti.
Bazen elimi tutup yan yana adimliyoruzAllaha bin sukur bu gunlere yine. Cok duygu karmasasi yasiyorum. Sokakta elele yurudugumuzu hayal ediyorum
Bu arada
Yarim saat once aklim.cikiyordu
Kendi kendine oynuyordu ben de pertim cikmis uzaniyordum.sanirim icim gecmis
Kahkaha sesine gozumu actim ki cocuk koltugun ustunde
Aklimi oynatiyordum okadar kisa bi sure ki uzanmam ve kahkahasi
Napiyorsun annecim dedim indirdim. Baktim koltuga tirmandi gene cikti bakip bana guluyor
Sonra koltukta ileri geri emekleyip ciglik atmaya basladi
Sanirim kirisikliklarima 1 yenisi daha eklendibu cocuk beni erken yaslandircak diyorum size
Canim benim kiz da soda sisesi gormesin cilgina dinuyo resmen. Ne buluyolarsa artik o yesil sisedeAcaba soda verilirmi kızlar
Ben her gün 2 3 tane içiyorum oğlumda bakıyor dudağına sürdüm bir iki yudum verdim deli gibi saldırıyor şişeye
Masallah masallahKizlar bugun giremedim evde bizim atraksiyonlar bitmiyor artik
Surekli dikelip adimliyor dusuyor . Sarhos gibi oluyor yorgunluktan ama pes etmiyor emekleyeyim de demiyor dusup kalkip gene adinliyorizlerken yoruluyorum tabi carpmalar vurmalar da artti.
Bazen elimi tutup yan yana adimliyoruzAllaha bin sukur bu gunlere yine. Cok duygu karmasasi yasiyorum. Sokakta elele yurudugumuzu hayal ediyorum
Bu arada
Yarim saat once aklim.cikiyordu
Kendi kendine oynuyordu ben de pertim cikmis uzaniyordum.sanirim icim gecmis
Kahkaha sesine gozumu actim ki cocuk koltugun ustunde
Aklimi oynatiyordum okadar kisa bi sure ki uzanmam ve kahkahasi
Napiyorsun annecim dedim indirdim. Baktim koltuga tirmandi gene cikti bakip bana guluyor
Sonra koltukta ileri geri emekleyip ciglik atmaya basladi
Sanirim kirisikliklarima 1 yenisi daha eklendibu cocuk beni erken yaslandircak diyorum size
Ben henuz yeni regl oldum. Suan icin normal ne kdr surcek ben de merak ediyorum. Ama kanaman uzadiysa bi gorun dr.a kansizlik icin de takviye verir.Kızlar size bi kaç sorum var benim normalde reglim 6 gün sürerdi ilk iki gün çok sancılı geçerdi doğumdan sonra hem hala ağrılı geçiyo hemde bu 6 günlük süre 10 gün oldu dayanma gücüm kalmadı zaten çok zayıf kansızim kansızlık yüzünden 1 hafta hastanede yattım zar zor duzeltmistm şimdi oğluma bile bakamıyorum sürekli halsizim tabi bunda uykusuzluğun da etkisi büyük ama yani Sizinkiler de böyle doğumdan sonra uzadı mi bi ben miyim yada bi sorun mu var bende doktora gitmeye korkuyorum doğum büyük bi travma yarattı çünki bi diğer sorum da aranızda daha dinç durmak için bebeğe bakabilmek için takviye kullanan var mı hiç uyumuyoruz gece gündüz uyku yok siz nasıl basediyosunuz
Muhallebi ben de veriyorum dedigin sekillerde. Bizimki normal. Muz veriyor musun? Arasira veriyosan 2 3gunde bir gibi yapar hergun veriyosan bisi olmaz.Kızlar muhallebi kabız yapar mı? İki haftadır düzenli veriyorum sayılır. Çocuğun tuvaleti çok katı zor yapıyor. Bazen irmikten bazen de hipp 5 tahillidan yapıyorum. Halbuki içine bağırsak çalıştırıcı meyve koyuyorum hep. Kayısı,armut,uzum vs. Bir de pekmez ekliyorum.
Neden oluyor ki acaba??? Diğer yediği şeyler aylardır yediği şeyler farklı bisey yok.
Benim de yogun degil de cok koyu renk geliyo kirli gibi sanki.Nazilliguzeli ben 3 aydir regl goruyorum. Ve dogum oncesi cok nadir sancim olurdu kendimi usutursem falan .5gun surerdi o da az az ..
Su 3 aydir regl acayip sancili geciyor maalesef. Ve gecen ay dedigin gibi 9gun surdu ve her gunu de asiri yogun geldi kanamam. Annem icin temizleniyor duzene girer yine eskisi gibi dedi ama bakalim umsrim oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?