- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.321
Kızlar aşıdan sonra döküntü olan oldu mu?bizde var ama isilikmi acaba burasıda bayaa serin olmaması lazım.bide aşıdan beri ishal gibi .sizde oldu mu?
Yok muz pek vermiyorum aslında. Muhallebiyi düzenli vermeye başlayınca oldu anlamadım neden..Muhallebi ben de veriyorum dedigin sekillerde. Bizimki normal. Muz veriyor musun? Arasira veriyosan 2 3gunde bir gibi yapar hergun veriyosan bisi olmaz.
Sağol canım hepsi güzel yavrularımızınMamburcum çok tesekkur ederim canım kuzucuk iyi sukur babaanne dedeyle keyfi yerinde. Memleketteyiz.Ust dişleri de çıktı sayılır. Benim pek rahatim yok. Dualarinizi bekliyorum.
Yağmur nasıl? Masaallah coook tatlı gözlerinden zeka fışkırıyor yaramazligi da ondan :)
Bu arada kızlar ogullariniza BA-YİL-DİM
DonukPudra wakewake @oglusum geliyo @YemreM karman tubaa1 . Bence siz tek 4-5 çocuk yapın. Ülkeye böyle güzellikler lazım :))
fermante senin ve @mambur un fıstığı da bu oğlanlar arasında pamuk prenses gibiler masaallah çok tatlı Allahım esirgesin.. Ben
Kızlar aşıdan sonra döküntü olan oldu mu?bizde var ama isilikmi acaba burasıda bayaa serin olmaması lazım.bide aşıdan beri ishal gibi .sizde oldu mu?
Ayy haklisin ya seni kategori dışında bırakayim o zaman :) ama o güzellikte cidden bi tane kalamaz masaallah :)Beni 4-5 cocukla hayal edebiliyor musun
Akil hastanesinde olabilme ihtimalim yuksek o zaman
Insallah kisilikleri ve ahlaklari da dis gorunusleri gibi guzel olur
Bu saydiklarindan iki haftadır hiçbirini vermiyorum nerdeyse. Sadece biraz ekmek katıyorum corbalarina.Hipp 5 tahillida da pirinç unu yok. Ya niye böyle oldu ki :// yoğurt da yiyemiyoruz malesef. Bakalım bugün muhallebi vermedim. Birkaç gün vermicem değişiklik olacak miAnnem muhallebideki pirinç unu yapar der ama benim bildiğim hipp ve bunun gibi hazirlarin içinde bağırsak çalıştırıcı larda var.
Canım bence muzu ,ekmeği ,seftali,patatesi,havucu bir sure kes .yoğurt suyu da bağırsak calistiriyor
Amin canım inşaallah..Rahatsızlığın suruyor mu canim?dualarımız seninle rabbim tez zamanda güç kuvvet sağlık versin canım
Canım benim çok tesekkur ederim hepsi birbirinden guzeller ,bahtlatida kendileri gibi güzel olsun yavrularimizin ,rabbim hep iyilerle karsilastirsin
Valla bzmde dısımız yok dahaSanirim disi cikmayan bir biz kaldik 2 gundur asiri huysuz beni de coook yoruyor ama bilmiyorum cikarmi cikmazmi
Gorceksin tabi sagolsunlar daha ne gunlerini gorecegiz insallah Allah nasip edrseMasallah masallahne kadar hareketlendi. Cok guzel ya.
Allahim biz de gorcez mi o gunleri
Cidden bitik haldeyim. Yorgunluk ve uykusuzlukDonukPudra maşallah kereme. .esas yorgunluk şimdi basliyo kızlar bebisler hareketlendikce hem korku hem yorgunluk
Canim bizimki dun cikmis parmagima geldi sonundaValla bzmde dısımız yok daha
Yardim edenin yok mu cnm. Asidan sonra mi boyle oldu. Dr asiya baglamadiysa baska bi agrisi olabilir mi? O asi karsiti siteleri okuyup da kendini iyice uzme. Senin uzuntun de gecer yavruna. Bu asilar suan icin degil bi omur boyu ise yaramak uzere yapiluyor. Yaptirmadigimizda Allah korusun bi hst bulastiginda hesabini veremeyiz.Yüzünde hafif döküntü oldu 3.günde. .sivilce gibi..alnında ve yanaklarında.çok huzursuz. .ateş olmadi ama iştah gitti..sürekli kaka yapıyor. .en son kaka ensesine kadar çıktı. .şimdi dr. Dan geldim..sabahtan beri aç. .Üstelik bu açlığa 6 kere kaka yapti. .ne oynuyor ne uyuyor..sürekli mizmiz. .çok sinirliyim. ..bi kaç kez bagirdim..iyice mutsuzlastik. ..nefes alıp veriyorum..döktüğüm yemeklerin haddi hesabı yok..kucağımda yemek yapıyorum. .elimde bıçak kesme tahtasinda tek elle bi şeyler soymak. .ter içinde kalmak..ama sonuçta o emeğe yemeği tukurmesi. ....kaka almaktan o da bıktı. Altını açtığımda kendini sağa sola atıp aglayip bağırıyor. .Bu gün dogdugumuzdan beri hiç olmadigimiz kadar mutsuz öfkeli aç ve caresiziz...Dr aşıya bağlamadı. .ama başka bi sebep bulamıyorum. ..zaten asi karşıtı siteleri okudukca içim hep ciz ederek yaptiriyorum. .Umarım doğru şeyi yaptırıyoruz dur. .Umarım aşılar faydadir. ..yoksa çok gergin ve pismanim. ..
Birebir cig domates vermedim ama domatesi menemende soteleyip verdim.Domates veren var mi kizlar?
Işık görmeyen bir yerde beklicek tam 24 saat canım aklinda bulunsunKefir mayaladim ilk kez.aktardan maya almistim. Acaba tutucak mi merak ediyorum.
Suan veriyomusun peki canim. Ben hala duzensiz veriyorum. Arkadas 1saat oncesi ve sonrasinda emmeyecekse nezaman emecek :) bende unutuyorum vermiyorum işteBen hatırlamıyorum sonuçlarda doktorda .ama degerimiz ,yazan referans değerinin en alt sınırının çok az ustundeydi .doktor iyi dedi .
Tabii benim vermediğini bilmediği icin kan ilacina devam dedi
Kullanmaya basladim bende. Taa kac ay once ferrum almistim bir iki kez kullanip buzdolabina atmistim. Kac ay oldu bozulmamistir degilmi. Iceriginde acildiktan sonra su tarihe kadar kullanilabilir gibi bi bilgi yoktu bende onu veriyorum şuanBizim 9 çıkmıştı. Kan ilacı kullanıyoruz canım ferrum. Doktor kullan dediyse kullan bence.
Vay canina menemen mi yiyo minnak. Yaa benim oglum cok ogurmeye basladi ilk ek gidaya basladigimizda bile agzins parcacik gelince bukadar ogurmuyodu. Oyuzden bisey uedirirken aklim cikiyo. Kahvalti karisimini dahi suyla baya sulandiriyorum. Maşallah cok imrendim bende bi denesemmiki menemen sulu yaparim. Tam olarak neler katiyosun canim. Sadece domates ve yumurtamiBirebir cig domates vermedim ama domatesi menemende soteleyip verdim.
Domates veren var mi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?