2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar aşıdan sonra döküntü olan oldu mu?bizde var ama isilikmi acaba burasıda bayaa serin olmaması lazım.bide aşıdan beri ishal gibi .sizde oldu mu?

Yüzünde hafif döküntü oldu 3.günde. .sivilce gibi..alnında ve yanaklarında.çok huzursuz. .ateş olmadi ama iştah gitti..sürekli kaka yapıyor. .en son kaka ensesine kadar çıktı. .şimdi dr. Dan geldim..sabahtan beri aç. .Üstelik bu açlığa 6 kere kaka yapti. .ne oynuyor ne uyuyor..sürekli mizmiz. .çok sinirliyim. ..bi kaç kez bagirdim..iyice mutsuzlastik. ..nefes alıp veriyorum..döktüğüm yemeklerin haddi hesabı yok..kucağımda yemek yapıyorum. .elimde bıçak kesme tahtasinda tek elle bi şeyler soymak. .ter içinde kalmak..ama sonuçta o emeğe yemeği tukurmesi. ....kaka almaktan o da bıktı. Altını açtığımda kendini sağa sola atıp aglayip bağırıyor. .Bu gün dogdugumuzdan beri hiç olmadigimiz kadar mutsuz öfkeli aç ve caresiziz...Dr aşıya bağlamadı. .ama başka bi sebep bulamıyorum. ..zaten asi karşıtı siteleri okudukca içim hep ciz ederek yaptiriyorum. .Umarım doğru şeyi yaptırıyoruz dur. .Umarım aşılar faydadir. ..yoksa çok gergin ve pismanim. ..

Muhallebi ben de veriyorum dedigin sekillerde. Bizimki normal. Muz veriyor musun? Arasira veriyosan 2 3gunde bir gibi yapar hergun veriyosan bisi olmaz.
Yok muz pek vermiyorum aslında. Muhallebiyi düzenli vermeye başlayınca oldu anlamadım neden..

Sağol canım hepsi güzel yavrularımızın
Kızlar aşıdan sonra döküntü olan oldu mu?bizde var ama isilikmi acaba burasıda bayaa serin olmaması lazım.bide aşıdan beri ishal gibi .sizde oldu mu?

Bizde de oldu canım
İsilikten biraz büyük daha belirgin benekler şeklinde
Ve aynı şekilde bir haftadır ishal benim oğlum da

Beni 4-5 cocukla hayal edebiliyor musun
Akil hastanesinde olabilme ihtimalim yuksek o zaman

Insallah kisilikleri ve ahlaklari da dis gorunusleri gibi guzel olur
Ayy haklisin ya seni kategori dışında bırakayim o zaman :) ama o güzellikte cidden bi tane kalamaz masaallah :)
Aminn karakterleri de güzel olsun kaderleri de inşaallah..

Bu saydiklarindan iki haftadır hiçbirini vermiyorum nerdeyse. Sadece biraz ekmek katıyorum corbalarina.Hipp 5 tahillida da pirinç unu yok. Ya niye böyle oldu ki :// yoğurt da yiyemiyoruz malesef. Bakalım bugün muhallebi vermedim. Birkaç gün vermicem değişiklik olacak mi

Amin canım inşaallah..
Evet ilaç vermedi doktor emar sonucuna göre değerlendirecek. Perşembeye kontrol var inşaallah iyi çıkar sonuçlar da..

Yardim edenin yok mu cnm. Asidan sonra mi boyle oldu. Dr asiya baglamadiysa baska bi agrisi olabilir mi? O asi karsiti siteleri okuyup da kendini iyice uzme. Senin uzuntun de gecer yavruna. Bu asilar suan icin degil bi omur boyu ise yaramak uzere yapiluyor. Yaptirmadigimizda Allah korusun bi hst bulastiginda hesabini veremeyiz.
Allah sana kolayliklar ve bol sabir versin. Bian once atlatin insallah.

Ben hatırlamıyorum sonuçlarda doktorda .ama degerimiz ,yazan referans değerinin en alt sınırının çok az ustundeydi .doktor iyi dedi .
Tabii benim vermediğini bilmediği icin kan ilacina devam dedi
Suan veriyomusun peki canim. Ben hala duzensiz veriyorum. Arkadas 1saat oncesi ve sonrasinda emmeyecekse nezaman emecek :) bende unutuyorum vermiyorum işte

Bizim 9 çıkmıştı. Kan ilacı kullanıyoruz canım ferrum. Doktor kullan dediyse kullan bence.
Kullanmaya basladim bende. Taa kac ay once ferrum almistim bir iki kez kullanip buzdolabina atmistim. Kac ay oldu bozulmamistir degilmi. Iceriginde acildiktan sonra su tarihe kadar kullanilabilir gibi bi bilgi yoktu bende onu veriyorum şuan

Birebir cig domates vermedim ama domatesi menemende soteleyip verdim.
Vay canina menemen mi yiyo minnak. Yaa benim oglum cok ogurmeye basladi ilk ek gidaya basladigimizda bile agzins parcacik gelince bukadar ogurmuyodu. Oyuzden bisey uedirirken aklim cikiyo. Kahvalti karisimini dahi suyla baya sulandiriyorum. Maşallah cok imrendim bende bi denesemmiki menemen sulu yaparim. Tam olarak neler katiyosun canim. Sadece domates ve yumurtami

Nasilsiniz kizlar
Tatile gideniniz varmi, asla tatile gitmem bebekle diyidum ama 4,5 saatilik yola gittik tatile korka korka gittim ama cok sukur iyi gecti. Uyumaz geceleri diye cok korktum ozellikle.
Simdi durmadan tatil yapasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…