- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.341
Vall o gun keyfi yerindeyse yiyiyor.Vay canina menemen mi yiyo minnak. Yaa benim oglum cok ogurmeye basladi ilk ek gidaya basladigimizda bile agzins parcacik gelince bukadar ogurmuyodu. Oyuzden bisey uedirirken aklim cikiyo. Kahvalti karisimini dahi suyla baya sulandiriyorum. Maşallah cok imrendim bende bi denesemmiki menemen sulu yaparim. Tam olarak neler katiyosun canim. Sadece domates ve yumurtami
Nasil gecti???Nasilsiniz kizlar
Tatile gideniniz varmi, asla tatile gitmem bebekle diyidum ama 4,5 saatilik yola gittik tatile korka korka gittim ama cok sukur iyi gecti. Uyumaz geceleri diye cok korktum ozellikle.
Simdi durmadan tatil yapasim var
Yolda uyumadigi zamanlar aslinda bi basima cikmadigi kaldi, biraz huzursuzlandi cani sikildi ama olur o kadar artik.Nasil gecti???
Bizim tatil eylulde. Bu h.sonu da gunubirlik.gtcez
Cok sukur bende uykusundan korkuyorum ya sallamadan uyumadigi gibi gece surekli donuyor bu yuzden yerde yatiriyorum evde.otelde bebek yatagi vrcez dediler ama bakalim olmadi bende yere yatak sererim.Yolda uyumadigi zamanlar aslinda bi basima cikmadigi kaldi, biraz huzursuzlandi cani sikildi ama olur o kadar artik.
Otelde zaten oda oda gecdibyabancilik cekmedi, sallamadan uyumuyor normalde ama orda yere yatak hazirladik orda uyudu, gece guzel uyudu ozellikle cok sukur.
Birtek yemek konusu zordu mutfakli oda secmistik, orda yapabildigim kadar hazirladim ama eve benzemiyor hep ac biraktim gibi hissettim.
Denizide sevdi gibi bele kadar soktuk.
Kisaca bekledigimden iyiydi yani anca bukadar bebekle :) 2 aylik bebe bile vardi yabanci ulkeden, biziz o herseyden korkan
Insallah sizinde sorunsuz gecer
Bende birebir vermedim yemeklerin içinde verdim doktorum domates alerji yapabilir demişti bu arada yumurtanın beyazın geçtinizmiBirebir cig domates vermedim ama domatesi menemende soteleyip verdim.
Ben de eline verdim guzel yedi menemen yaptim yedirdim onu da guzel yedi. Simdi kollarindaki isilik tam gecsin tekrar vericem. Pismisinden bisey olmuyo daha once de vermistim. Domates peynir ekmek vermek de keyifli oluyo. Isilikler buyuyup kocaman olunca birden domatesten sandim.ama sanirim asiri sicak etkiledi yavrumu gecen hafta annemin orasi cok sicakti ozellikle gece mahvoldu yavrum.Bende birebir vermedim yemeklerin içinde verdim doktorum domates alerji yapabilir demişti bu arada yumurtanın beyazın geçtinizmi
.Cok sukur bende uykusundan korkuyorum ya sallamadan uyumadigi gibi gece surekli donuyor bu yuzden yerde yatiriyorum evde.otelde bebek yatagi vrcez dediler ama bakalim olmadi bende yere yatak sererim.
Ozel olarak yanina aldigin birsey oldu mu? Sineksavar vs..
Aynen yaa bizim daha ortada bebek yokken bi tatilde abartmiyorm yabancilar bebekleri 20gunluktu ya.
Dedigin gibi biz pimpirikliyiz
Sanmıyorum ya bozulmaz bence. Hatta ben hiç dolaba koymadim. Hep disardaydi. Bir kutuyu sanırım iki aydan fazla surede bitirdik.Kullanmaya basladim bende. Taa kac ay once ferrum almistim bir iki kez kullanip buzdolabina atmistim. Kac ay oldu bozulmamistir degilmi. Iceriginde acildiktan sonra su tarihe kadar kullanilabilir gibi bi bilgi yoktu bende onu veriyorum şuan
Ben arada veriyorum canım.Domates veren var mi kizlar?
Yumurtanin beyazini gectik cok sukur.Bende birebir vermedim yemeklerin içinde verdim doktorum domates alerji yapabilir demişti bu arada yumurtanın beyazın geçtinizmi
yok vermiyorum canım.bende aldım toplasan beş kez ancak verdim ,kansizlikta çıkmayınca vermeyeyim diyorumSuan veriyomusun peki canim. Ben hala duzensiz veriyorum. Arkadas 1saat oncesi ve sonrasinda emmeyecekse nezaman emecek :) bende unutuyorum vermiyorum işte
Domates veren var mi kizlar?
Yumurta beyazuni bir aydır veriyorum .ben bal ve süt dışında herşeyi veriyorumBende birebir vermedim yemeklerin içinde verdim doktorum domates alerji yapabilir demişti bu arada yumurtanın beyazın geçtinizmi
Sen yumurtanin beyazini veriyomusun bisi olmadi mi ben hic vermedim.Yumurtanin beyazini gectik cok sukur.
Kahvaltida ozel bisi yapmiyorm ne yersek ondan veriyorm artik.
Aksam yemeklerinde de.
Cunku ne zaman ona ozel bisi yapsam yemiyor bizim yemeklerden istiyor.
-
Kizlar sayenizde sevke geldim bu sabah cig domates yedirdim
Canım insan bazen böyle hissedebiliyor anneyiz ama robot değiliz.yorulduk hende çok ve bu tahammulu engelliyor .ama şunu unutma hepimiz ayniyiz ,yemiyorlar ,uyumuyorlar ,duruyorlar.bak benim evde öyle çok insan var artık oturuyor,surunuyor yani oynuyor ama ben olmasam çığlığı basıyor .yemek hazırlamaya gitmeyi bırak inan wc ye gidemiyorum ,duşmu dedin valla çoğu zaman kokarak uyuyorum ..ama diş çıkarıyorlar ,işleri zor ,sancıları var ,kafama takma yemiyorlar diye sen kendine ne yemek yapıyorsan onu ver ve aman az yedi diye kendini yiyip bitirme .yeterli kiloyu aliyorsa mükemmeli arama .buyucekler ve inan sen kendin önlerinden alacaksın.Yüzünde hafif döküntü oldu 3.günde. .sivilce gibi..alnında ve yanaklarında.çok huzursuz. .ateş olmadi ama iştah gitti..sürekli kaka yapıyor. .en son kaka ensesine kadar çıktı. .şimdi dr. Dan geldim..sabahtan beri aç. .Üstelik bu açlığa 6 kere kaka yapti. .ne oynuyor ne uyuyor..sürekli mizmiz. .çok sinirliyim. ..bi kaç kez bagirdim..iyice mutsuzlastik. ..nefes alıp veriyorum..döktüğüm yemeklerin haddi hesabı yok..kucağımda yemek yapıyorum. .elimde bıçak kesme tahtasinda tek elle bi şeyler soymak. .ter içinde kalmak..ama sonuçta o emeğe yemeği tukurmesi. ....kaka almaktan o da bıktı. Altını açtığımda kendini sağa sola atıp aglayip bağırıyor. .Bu gün dogdugumuzdan beri hiç olmadigimiz kadar mutsuz öfkeli aç ve caresiziz...Dr aşıya bağlamadı. .ama başka bi sebep bulamıyorum. ..zaten asi karşıtı siteleri okudukca içim hep ciz ederek yaptiriyorum. .Umarım doğru şeyi yaptırıyoruz dur. .Umarım aşılar faydadir. ..yoksa çok gergin ve pismanim. ..
Omlette veriyorum bayagidir.Sen yumurtanin beyazini veriyomusun bisi olmadi mi ben hic vermedim.
Hadi bakalim insallah biis olmaz.
Hadi hayırlı olsun annesi aman o inciler çok kıymetli yavrucaklar ne zor ne zahmetle çıkardılarCanim bizimki dun cikmis parmagima geldi sonundadarisi sizin basiniza agrisiz sancisiz ciksin insallah
Bende veriyorum domates Buraya da yazmıştım patlıcan bal hayvan sutleri hariç herseyi ver dedi dr biz ne yersek veriyorum bnde ama yumurta beyazın i hiç vermedim bndeYumurtanin beyazini gectik cok sukur.
Kahvaltida ozel bisi yapmiyorm ne yersek ondan veriyorm artik.
Aksam yemeklerinde de.
Cunku ne zaman ona ozel bisi yapsam yemiyor bizim yemeklerden istiyor.
-
Kizlar sayenizde sevke geldim bu sabah cig domates yedirdim
Cok sukur bende uykusundan korkuyorum ya sallamadan uyumadigi gibi gece surekli donuyor bu yuzden yerde yatiriyorum evde.otelde bebek yatagi vrcez dediler ama bakalim olmadi bende yere yatak sererim.
Ozel olarak yanina aldigin birsey oldu mu? Sineksavar vs..
Aynen yaa bizim daha ortada bebek yokken bi tatilde abartmiyorm yabancilar bebekleri 20gunluktu ya.
Dedigin gibi biz pimpirikliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?