2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ney yumurta beyazina baslayan oldumu ki aa
Ben neden 1 yasi kazimisim aklima illa 1 yasi bekliyorum
bazen tatttiriyodum bisi olmadi , deneyeyim bari bende

Kızlar selam...Benim aklıma takılan bi soru var...Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama oğlum henüz heceleri söylemeye başlamadı...Diğer sosyal becerileri yerinde anlıyor,gülüyor ,tepki veriyor ama iş ses çıkarmaya gelince sadece aaaa,eeee.uuuu,mmmm sesli gülme ,çığlık,dudaklarıyla pppppp ve boğazıyla ggggg vb sesler çıkarıyor ba ,ma .te,da gibi sesler hiç duymadım.Oğlum 3 Kasım doğumlu...Sizinkiler ne durumda?

Annnne ba ba ba de de de anne anne gibi kelimeler ile yukarida yazdigin diyer sesleri de cikariyor.. bu arada sen tekrar mi hamissin?

Benim oğlum 20 Kasım doğumlu baba dede mama diyo ama bi bebeğin hecelemesi de emeklemesi ayaklanmasi dönmeye başlamasi gibi bebekten bebeğe değişen özellikler olduğunu düşünüyorum mesela benim oğlum 3 aylıkken dönmeye başladı ama burda 7.ayında dönmeye başlayan da vardı demem o ki tek harfleri söylüyorsa hecelemeye de en yakın zamanda baslayacaktir

Tatil iyi hoş da küçük kuzuyu hasta ettik. Gece emmek istedi aldı aldı bıraktı ağlamaya başladı yavrum burnu tıkalı bütün genizleri dolmuş burun aspiratörununde ucunu almisim aleti unutmuşum onunla çekmeye çalıştım oksurdu falan biraz acildu burnu uyudu sonra ama hep uyandı agladi. Şimdide burnu akıyor insallah daha kotulemez.
Geniz akıntısı için ne yapabilirim bi fikriniz varmi daha cumaya kadarda burdayiz

Canim en yakın eczaneden fizyolojik serum alabilirsin

Canım bide eskiden çok önemli değildi aşılar çünkü çoğu hastalık nerdeyse tarih olmuştu.ama şimdiki göç ile en basit hastalıklar bile geri döndü.ben buyuk çocuklarima çoğunu yaptirmadim ama bunda hepsini nekadar istemesemde yaptirdim

Geçmiş olsun canım enguzeli serum fizyolojik

Aynen canım ya ben bi doğum yaptım bu hale geldim seni tebrik ediyorum gerçekten ama senin kadar başarılı deilim malesef
Canım benim ilk doğum yaptığım yasimdasin .vay be icim bir tuhaf oldu .genc yada zamanında annelik ,her ikisininde artıları eksileri var sadece unutmayıp hep aklımızda tutmamız gereken ,zamanın geçtiği ve bugünlerin unutulduğu ...çok üzülüyor insan unutulunca ,hemde asla unutmam denilen şeyler.canim sana tabsiyemm günlük tut ,her gün olmasa da arada yaz bebeğin hakkında .

Gayet normal canım .benim ilk kizda öyleydi,doktorlara bile gittim ,gayet normal dediler .
Tekrar melekmi bekliyorsun canım?

Kızlar ogluma bugun öğlene muhallebi yaptım beğendi sizin kuzular da sever belki bir yemek kasığı pirinç ununu suyla acıp pişirdim içine bir adet muz bir yemek kaşıgı labne üç adet bebe büsküvisi ezip karıstırın kıcamı hafif sulu olsun rahat yiyo o zaman.her gün her öğün ne yedircem sorusu kafamı oyle bi meşgul ediyoki hazır bulmusken sizede fikir olsun istedim

Bende 2008-2009larsan beri tutuyorum gunluk, esimle ben vardik simdi ici bol bol oglumlu olsu :)
Dedigin gibi hergun yazamiyor insan ama ayda bir bile yazilsa yeter

Hep günlük tutucam dedim hamileyken baslicaktm olmadı oğlum doğar doğmaz yazacaktım oda olmadı malesef bi türlü düze çıkamadığım için ama beni gaza getirdin aklıma soktun başlıyorum artık teşekkür ederimmmm canmmmm

Bende 2008-2009larsan beri tutuyorum gunluk, esimle ben vardik simdi ici bol bol oglumlu olsu :)
Dedigin gibi hergun yazamiyor insan ama ayda bir bile yazilsa yeter
Maşallah taaa o zamandan ha ne güzel keşke bende tutsaydim yıllar sonra o yazılanları okuyup o günlere gitmenin bi tarifi yoktur heralde

Maşallah taaa o zamandan ha ne güzel keşke bende tutsaydim yıllar sonra o yazılanları okuyup o günlere gitmenin bi tarifi yoktur heralde

Aynen hergun okusam bikmam herhalde, cok severim ani biriktirmeyi iyiki baslamisim yazmaya.nasipse ogluma birakacagim en degerli birseyim olacak, tirnaklarini bile sakladim o oderece
Hatta couklugumdada vsr 2 tane gunlugum tabi orda gunluk anlayisim farkliymis ne yemisim,ne icmisim herseyi yazmisim

Bende gunluk tutuyorum liseden beri.
Kendi gunlugume epeydir yazmiyorum geri. Sayenizde sevke geldim kendi gunlugume de yazayim.

Ogluma ayri gunluk tutuyorum. Buyuyunce ona verecegim.
Gebeligimden beri yaziyorum. Ultrason fotolarini da koydum.
Dogumunu yazdim surekli yaziyorum.
Bende tirnaklarini ve ilk sacini gunlugune yapistirdim..
Ilk sacindan kendime de sakladim.

Kızlar benim gibi geceleri iş yapan varmı ya en kotusude millet balkonda çay içip,cekirdek citlarken ,ben haldir haldir balkon temizliyorum ...ne hale getirdi bizdik beni yaa o bal dudakları olmasa çekilmez valla..
Bide benim cadı dilini göster deyince dilini çıkarıyor,gozunu göster deyince gözlerini kirpistiriyor bide benim gözüm nerde deyince zorla gözüme parmağını sokuyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…