- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.361
Annnne ba ba ba de de de anne anne gibi kelimeler ile yukarida yazdigin diyer sesleri de cikariyor.. bu arada sen tekrar mi hamissin?Kızlar selam...Benim aklıma takılan bi soru var...Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama oğlum henüz heceleri söylemeye başlamadı...Diğer sosyal becerileri yerinde anlıyor,gülüyor ,tepki veriyor ama iş ses çıkarmaya gelince sadece aaaa,eeee.uuuu,mmmm sesli gülme ,çığlık,dudaklarıyla pppppp ve boğazıyla ggggg vb sesler çıkarıyor ba ,ma .te,da gibi sesler hiç duymadım.Oğlum 3 Kasım doğumlu...Sizinkiler ne durumda?
Saol canım gidicem inşaallahBen henuz yeni regl oldum. Suan icin normal ne kdr surcek ben de merak ediyorum. Ama kanaman uzadiysa bi gorun dr.a kansizlik icin de takviye verir.
Benim oğlum 20 Kasım doğumlu baba dede mama diyo ama bi bebeğin hecelemesi de emeklemesi ayaklanmasi dönmeye başlamasi gibi bebekten bebeğe değişen özellikler olduğunu düşünüyorum mesela benim oğlum 3 aylıkken dönmeye başladı ama burda 7.ayında dönmeye başlayan da vardı demem o ki tek harfleri söylüyorsa hecelemeye de en yakın zamanda baslayacaktirKızlar selam...Benim aklıma takılan bi soru var...Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama oğlum henüz heceleri söylemeye başlamadı...Diğer sosyal becerileri yerinde anlıyor,gülüyor ,tepki veriyor ama iş ses çıkarmaya gelince sadece aaaa,eeee.uuuu,mmmm sesli gülme ,çığlık,dudaklarıyla pppppp ve boğazıyla ggggg vb sesler çıkarıyor ba ,ma .te,da gibi sesler hiç duymadım.Oğlum 3 Kasım doğumlu...Sizinkiler ne durumda?
Canim en yakın eczaneden fizyolojik serum alabilirsinTatil iyi hoş da küçük kuzuyu hasta ettik. Gece emmek istedi aldı aldı bıraktı ağlamaya başladı yavrum burnu tıkalı bütün genizleri dolmuş burun aspiratörununde ucunu almisim aleti unutmuşum onunla çekmeye çalıştım oksurdu falan biraz acildu burnu uyudu sonra ama hep uyandı agladi. Şimdide burnu akıyor insallah daha kotulemez.
Geniz akıntısı için ne yapabilirim bi fikriniz varmi daha cumaya kadarda burdayiz
Canım bide eskiden çok önemli değildi aşılar çünkü çoğu hastalık nerdeyse tarih olmuştu.ama şimdiki göç ile en basit hastalıklar bile geri döndü.ben buyuk çocuklarima çoğunu yaptirmadim ama bunda hepsini nekadar istemesemde yaptirdimYüzünde hafif döküntü oldu 3.günde. .sivilce gibi..alnında ve yanaklarında.çok huzursuz. .ateş olmadi ama iştah gitti..sürekli kaka yapıyor. .en son kaka ensesine kadar çıktı. .şimdi dr. Dan geldim..sabahtan beri aç. .Üstelik bu açlığa 6 kere kaka yapti. .ne oynuyor ne uyuyor..sürekli mizmiz. .çok sinirliyim. ..bi kaç kez bagirdim..iyice mutsuzlastik. ..nefes alıp veriyorum..döktüğüm yemeklerin haddi hesabı yok..kucağımda yemek yapıyorum. .elimde bıçak kesme tahtasinda tek elle bi şeyler soymak. .ter içinde kalmak..ama sonuçta o emeğe yemeği tukurmesi. ....kaka almaktan o da bıktı. Altını açtığımda kendini sağa sola atıp aglayip bağırıyor. .Bu gün dogdugumuzdan beri hiç olmadigimiz kadar mutsuz öfkeli aç ve caresiziz...Dr aşıya bağlamadı. .ama başka bi sebep bulamıyorum. ..zaten asi karşıtı siteleri okudukca içim hep ciz ederek yaptiriyorum. .Umarım doğru şeyi yaptırıyoruz dur. .Umarım aşılar faydadir. ..yoksa çok gergin ve pismanim. ..
Geçmiş olsun canım enguzeli serum fizyolojikTatil iyi hoş da küçük kuzuyu hasta ettik. Gece emmek istedi aldı aldı bıraktı ağlamaya başladı yavrum burnu tıkalı bütün genizleri dolmuş burun aspiratörununde ucunu almisim aleti unutmuşum onunla çekmeye çalıştım oksurdu falan biraz acildu burnu uyudu sonra ama hep uyandı agladi. Şimdide burnu akıyor insallah daha kotulemez.
Geniz akıntısı için ne yapabilirim bi fikriniz varmi daha cumaya kadarda burdayiz
İnşallah iyi çıkar canım dualarımız seninle anneyken hasta olmak zorAmin canım inşaallah..
Evet ilaç vermedi doktor emar sonucuna göre değerlendirecek. Perşembeye kontrol var inşaallah iyi çıkar sonuçlar da..
Canım benim ilk doğum yaptığım yasimdasin .vay be icim bir tuhaf oldu .genc yada zamanında annelik ,her ikisininde artıları eksileri var sadece unutmayıp hep aklımızda tutmamız gereken ,zamanın geçtiği ve bugünlerin unutulduğu ...çok üzülüyor insan unutulunca ,hemde asla unutmam denilen şeyler.canim sana tabsiyemm günlük tut ,her gün olmasa da arada yaz bebeğin hakkında .Aynen canım ya ben bi doğum yaptım bu hale geldim seni tebrik ediyorum gerçekten ama senin kadar başarılı deilim malesef
Gayet normal canım .benim ilk kizda öyleydi,doktorlara bile gittim ,gayet normal dediler .Kızlar selam...Benim aklıma takılan bi soru var...Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama oğlum henüz heceleri söylemeye başlamadı...Diğer sosyal becerileri yerinde anlıyor,gülüyor ,tepki veriyor ama iş ses çıkarmaya gelince sadece aaaa,eeee.uuuu,mmmm sesli gülme ,çığlık,dudaklarıyla pppppp ve boğazıyla ggggg vb sesler çıkarıyor ba ,ma .te,da gibi sesler hiç duymadım.Oğlum 3 Kasım doğumlu...Sizinkiler ne durumda?
Canım benim ilk doğum yaptığım yasimdasin .vay be icim bir tuhaf oldu .genc yada zamanında annelik ,her ikisininde artıları eksileri var sadece unutmayıp hep aklımızda tutmamız gereken ,zamanın geçtiği ve bugünlerin unutulduğu ...çok üzülüyor insan unutulunca ,hemde asla unutmam denilen şeyler.canim sana tabsiyemm günlük tut ,her gün olmasa da arada yaz bebeğin hakkında .
Hep günlük tutucam dedim hamileyken baslicaktm olmadı oğlum doğar doğmaz yazacaktım oda olmadı malesef bi türlü düze çıkamadığım için ama beni gaza getirdin aklıma soktun başlıyorum artık teşekkür ederimmmm canmmmmCanım benim ilk doğum yaptığım yasimdasin .vay be icim bir tuhaf oldu .genc yada zamanında annelik ,her ikisininde artıları eksileri var sadece unutmayıp hep aklımızda tutmamız gereken ,zamanın geçtiği ve bugünlerin unutulduğu ...çok üzülüyor insan unutulunca ,hemde asla unutmam denilen şeyler.canim sana tabsiyemm günlük tut ,her gün olmasa da arada yaz bebeğin hakkında .
Maşallah taaa o zamandan ha ne güzel keşke bende tutsaydim yıllar sonra o yazılanları okuyup o günlere gitmenin bi tarifi yoktur heraldeBende 2008-2009larsan beri tutuyorum gunluk, esimle ben vardik simdi ici bol bol oglumlu olsu :)
Dedigin gibi hergun yazamiyor insan ama ayda bir bile yazilsa yeter
Maşallah taaa o zamandan ha ne güzel keşke bende tutsaydim yıllar sonra o yazılanları okuyup o günlere gitmenin bi tarifi yoktur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?