2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu gece uykusuz her gece modundayiz kızlar .zaten zor uyudu birde hiç rahat uyumuyor ,meme ağzında çigırarak uyanmadan kalkicam diyor .işte bu diş patlatma gecesinin sinyalleri off uzun bir gece beni bekler..

Kızlar yakında ablam gidecek ,annem hala kalkamiyor .kızım bana yemek yapmayı öğret ,bari ben yaparım yoksa yine aç kalicaz dedi.ogreticem yarın.bu cadularda bu kadar buyucekler mi

Canım duymasında sorun yoksa bi sıkıntı yoktur. Arkadaşın dediği gibi her çocuk farklı. Onlar hazır olduklarında başlıyorlar yapmaya. Ben geç konuşmuşu

M mambur oglenki uykusundan beri utu masasi y.odasinda 9bucuk gibi uyudu gittim 2 gomlek utiledim. Simdi ayagimda salliyorum. Yatagina yatirmayi denedim nasi ciglik attiysa esim salondan geldi. Utu biter mi bu gece sizce?
Yarin da aşıya gidicez...

Kizlar ben hic gunluk tutmadim.. kizim icin tutayim diyodum ama basaramadim. Aslinda yazmak iyidir de ya komik seyler yazarsam da gulerler diye cekiniyorun

Hele ki o ütü aman yarabbim pek zor ...valla ütü bitermi bilmemde canım moralin bozulmasın ama o işler bitinceye kadar biz biteriz ...

Kizlar ben hic gunluk tutmadim.. kizim icin tutayim diyodum ama basaramadim. Aslinda yazmak iyidir de ya komik seyler yazarsam da gulerler diye cekiniyorun
Hiçte gulmezler canım ,ilk olarak bebisini izlerken yaz ,bak nasıl sayfalar yetmiyor ..ilk ne yazcam diyorsun sonra nasıl bitiricem sunuda yazacaktim diyorsun
Yada küçük küçük notlar alarak başla..mesela ilk ayağa kalktı ,altına tarih ....böyle böyle alisiyorsun ,ben ilk böyle basladim

Teşekkür ederim canım. Sıktım bikac kez burnuna biraz rahatladı. Şimdi hapşırık öksürük ateşte başladı. Hayurlisiyla atlatalim da buralarda ziyan olmayız inşaallah
Çok geçmiş olsun canım .inşallah atesiniz olmaz ,duser gece.
Moralini bozma ,evdede olsan aynı şeyleri yapacaktın sonuçta böyle dusun.

Bu gece uykusuz her gece modundayiz kızlar .zaten zor uyudu birde hiç rahat uyumuyor ,meme ağzında çigırarak uyanmadan kalkicam diyor .işte bu diş patlatma gecesinin sinyalleri off uzun bir gece beni bekler..
Allah yardımcın olsun. Benim kızlar huysuzlar Falan ama dış konusunda hiç sıkıntı cikartmadilar çok şükür. Büyük şimdi azilari cikartiyo ben üçüncüde fark ettim. Gerçi küçükte iki diş var şimdilik ama onunda hiç anlamadım çıkarttığını insallah devamida böyle gelir.

Ne güzel inşallah böyle rahat çıkartır devamında .
Ya bende diğerlerinde hiç yasamadim ,bunda şaştım kaldım hatta ilk zamanlar kesin hasta diş yapmaz dedim hep doktora goturdum.
Yakın arkadaşlarım yaşamıştı ,dişler fena derdi anlamazdım.
Bide varya benim kız zaten cadoloz diş zamanı artık hiç ele avuca sigmiyor

Merhaba. Bebişinize çok geçmiş olsun. Biraz oldu üye olalı ama bu konuyu yeni gördüm. Oğlum 4 kasım doğumlu. 5 dişi var. Hiçbiri tam değil. Tümü son 1 ayda çıktı. Mahvolduk. 39u geçen ateşi oldu. Şaştım kaldım. Bu tembel herkese aaa diye sesleniyor. İlgilenmezsen de ayak baş parmağımızı ısırıyor Bay bay yapmıyor al-verde alıyor ver diyince uzatıyor ama elinden bırakmıyor Bir de sakın dondurma yerken görmesin kornet ama... Gece gece çenem düştü. Uzun bir tanışma metni oldu. Tekrar merhabalar.

Merhaba hosgeldin

Gunaydin kizlar
Su disler ciksa da rahatlasak ya gece artik uykusuzluktan sapittim.sabaha dek 20dk bir kalktik en son Oglani sallayinca yataga yatmak yerine halinin ustune yatmisim
2saat sonra sesine uyandim her yerim tutulmus klima da acikti
Zor kalktim yerden

Dun zaten aklim cikiyordu 3 kez vukuat yasadik. Birinde kafasi hafif sisti. Birinde burnu hafif morardi.
En sonuncusu sehpaya dikelirken dengesini kaybetti duserken ceneyi sehpaya vurdu o ara dilini isirmiszaten birebir gordum duserken cok gladi bi de agzindan cok az da olsa kan geldi icim gitit ya
Cok kotuydu. Sukur ki ciddi birseyi yok ama esimle ben acayip korktuk..
Bugun sadaka vercez.
Duse kalka buyuyecekler de ciddi seyler olmadan buyurler ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…