- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.381
Canım duymasında sorun yoksa bi sıkıntı yoktur. Arkadaşın dediği gibi her çocuk farklı. Onlar hazır olduklarında başlıyorlar yapmaya. Ben geç konuşmuşuKızlar selam...Benim aklıma takılan bi soru var...Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama oğlum henüz heceleri söylemeye başlamadı...Diğer sosyal becerileri yerinde anlıyor,gülüyor ,tepki veriyor ama iş ses çıkarmaya gelince sadece aaaa,eeee.uuuu,mmmm sesli gülme ,çığlık,dudaklarıyla pppppp ve boğazıyla ggggg vb sesler çıkarıyor ba ,ma .te,da gibi sesler hiç duymadım.Oğlum 3 Kasım doğumlu...Sizinkiler ne durumda?
Hele ki o ütü aman yarabbim pek zor ...valla ütü bitermi bilmemde canım moralin bozulmasın ama o işler bitinceye kadar biz biteriz ...
Hiçte gulmezler canım ,ilk olarak bebisini izlerken yaz ,bak nasıl sayfalar yetmiyor ..ilk ne yazcam diyorsun sonra nasıl bitiricem sunuda yazacaktim diyorsunKizlar ben hic gunluk tutmadim.. kizim icin tutayim diyodum ama basaramadim. Aslinda yazmak iyidir de ya komik seyler yazarsam da gulerler diye cekiniyorun
Teşekkür ederim canım. Sıktım bikac kez burnuna biraz rahatladı. Şimdi hapşırık öksürük ateşte başladı. Hayurlisiyla atlatalim da buralarda ziyan olmayız inşaallahGeçmiş olsun canım enguzeli serum fizyolojik
Çok geçmiş olsun canım .inşallah atesiniz olmaz ,duser gece.Teşekkür ederim canım. Sıktım bikac kez burnuna biraz rahatladı. Şimdi hapşırık öksürük ateşte başladı. Hayurlisiyla atlatalim da buralarda ziyan olmayız inşaallah
İns yanına ateş düşürücü almisin dir hemen ver salgın var herkes hastaTeşekkür ederim canım. Sıktım bikac kez burnuna biraz rahatladı. Şimdi hapşırık öksürük ateşte başladı. Hayurlisiyla atlatalim da buralarda ziyan olmayız inşaallah
Allah yardımcın olsun. Benim kızlar huysuzlar Falan ama dış konusunda hiç sıkıntı cikartmadilar çok şükür. Büyük şimdi azilari cikartiyo ben üçüncüde fark ettim. Gerçi küçükte iki diş var şimdilik ama onunda hiç anlamadım çıkarttığını insallah devamida böyle gelir.Bu gece uykusuz her gece modundayiz kızlar .zaten zor uyudu birde hiç rahat uyumuyor ,meme ağzında çigırarak uyanmadan kalkicam diyor .işte bu diş patlatma gecesinin sinyalleri off uzun bir gece beni bekler..
Saol canım. Evet oda doğru haklisin :)Çok geçmiş olsun canım .inşallah atesiniz olmaz ,duser gece.
Moralini bozma ,evdede olsan aynı şeyleri yapacaktın sonuçta böyle dusun.
Ne güzel inşallah böyle rahat çıkartır devamında .Allah yardımcın olsun. Benim kızlar huysuzlar Falan ama dış konusunda hiç sıkıntı cikartmadilar çok şükür. Büyük şimdi azilari cikartiyo ben üçüncüde fark ettim. Gerçi küçükte iki diş var şimdilik ama onunda hiç anlamadım çıkarttığını insallah devamida böyle gelir.
Ayyy gozumu korkutma şimdi. En son 38.3 olctum bakalım inşallah gerek kalmazda 39 u geçerse fitil vericem. Eşime demiştim calpol al diye unutmuş allahtan ben fitili koymuştum yanıma.İns yanına ateş düşürücü almisin dir hemen ver salgın var herkes hasta
Fitil varsa hemen düşürür korkma çok geçmiş olsun ins sabah a hiç bişey kalmazAyyy gozumu korkutma şimdi. En son 38.3 olctum bakalım inşallah gerek kalmazda 39 u geçerse fitil vericem. Eşime demiştim calpol al diye unutmuş allahtan ben fitili koymuştum yanıma.
Cok gecmis olsun.Ayyy gozumu korkutma şimdi. En son 38.3 olctum bakalım inşallah gerek kalmazda 39 u geçerse fitil vericem. Eşime demiştim calpol al diye unutmuş allahtan ben fitili koymuştum yanıma.
Merhaba hosgeldinMerhaba. Bebişinize çok geçmiş olsun. Biraz oldu üye olalı ama bu konuyu yeni gördüm. Oğlum 4 kasım doğumlu. 5 dişi var. Hiçbiri tam değil. Tümü son 1 ayda çıktı. Mahvolduk. 39u geçen ateşi oldu. Şaştım kaldım. Bu tembel herkese aaa diye sesleniyor. İlgilenmezsen de ayak baş parmağımızı ısırıyorBay bay yapmıyor al-verde alıyor ver diyince uzatıyor ama elinden bırakmıyor Bir de sakın dondurma yerken görmesin kornet ama... Gece gece çenem düştü. Uzun bir tanışma metni oldu. Tekrar merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?