2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hoşgeldin ,ne güzel yaramaz kasım bebeleri ne biri daha eklendi tabii yorgun savaşçı kasım anneleri nede:))

DonukPudra sabah okudum sayfaları ,nerelerdesin gece nöbette degildin ,iyi misin diye soracaktır:))
aman canım rabbim beterinden saklasin ,bide hareketli olunca kaza kaçınılmaz oluyor ..
Dişleri dersen hiç sorma canım ya valla resmen Çin işkencesi oldu ,uykulari düzeleceğini iyice azdirdi çocukları inan hep ayaktaydik ..
Bide varya burada sayiliydik uyumayan ,şimdi tüm kasım bebeleri zombi yaptı anneleri ..yok valla bizimkiler yoldan çıkardı :))

Of kızlar ya bu bebeler sanırım Ayy Kasım Kankilerimin hepsi hasta bende oluyum mu diyolar acaba benim cadı sabaha kadar inledi ağladı. Ateş 38. sabah calpol verdim geldim işe. Annem ölçmüş 37,2 çıkmış şimdi. dişten sanırım üstler ve alttan 3. çok kabarık. hemen çıkarsa bari. bu ara azıcık yemesi iyiydi şimdi yine kitlendi dudaklar

Geçmiş olsun canım şu dişler bi çakamadi

Yorgunluk uykusuzluk basimiza vurdu iice halıya koysam biyerlerde tırmanıp düşüyor yürütece koysam bişeyler çekip kafasına düşürecek die korkuyorum akşam a kadar takipteyim yinede kafasını kackez çarpıyor

Kizlar ben hic gunluk tutmadim.. kizim icin tutayim diyodum ama basaramadim. Aslinda yazmak iyidir de ya komik seyler yazarsam da gulerler diye cekiniyorun

Tut bence canim, bende bazen abuk subuk seyler yazmisimdir illa ama daha iyi ya guldururuz onlari :) yeterki o gunlere gelelim insallah :)
Video,resim ve gunluk birtek bunlar var bu guzel gunleri unutturmayacak, hafizadan siliniyor malesef bazi anlar..
Dogumu simdi hatirlamak istiyorum o anlari keske olsaymis.video bile yapilsaymis ne guzel olurdu.

kızlar geçen hafta kızamık aşısı olduk. hemşire 10 gün sonra fln döküntü olabilir dedi. bugün kollarında varmış bi kaç kızarıklık. acaba ateşi de mi o yaptı başına gelen varmı hanımlaar

Gecmos olsun cnm. Dun 3 kez benzer seyleri biz de yasadik. En son dudaginin ic kismi patladi bayabi kanadi cok korktum. Sakinleyincce sokaga cikardim. Hep evdeyiz degisiklik ariyolar da evde de olmuyoki iste.

Gece falan netim hep acik ama bende pil bitik oglani sallarken tel elimde okudum ama yazamadim. Yazsam sacma salaj seyler cikardi kesin sutlu kopuklu kafasiyla

Gecmisbolsun
Bu disler mahvetti cidden.hayorli patlatsalar da rahatlasalar

Gecmos olsun cnm. Dun 3 kez benzer seyleri biz de yasadik. En son dudaginin ic kismi patladi bayabi kanadi cok korktum. Sakinleyincce sokaga cikardim. Hep evdeyiz degisiklik ariyolar da evde de olmuyoki iste.
Gecmis olsuncanim..size de
Hep evde olmuyor evet balkonda salincak var bizim etrafi izleyerek salliyom. Hergun olmasa da 2gune bir disarda da geziyoruz ama

Olcak oldumu oluyor . Allahim beterinden korusun.

Biz de az once asida geldik. Cok aglamadi yavrum cok sukur. Gelirken momfortbaby de uyuyakaldi. Iyi oldu sabah uykusunu beni zorlamadan uyumus oldu minigim.
10.700 gr olmusuz. AS'ne devam dedi hemsire. Iyi masallah dedi. C.tesi de dr randevumuz var bakalim o ne dicek. Kesin cok beslemissin der.

Kizlar bi de ozel asi varmis bu kizamiktan 1ay sonra yapiliyomus. Adini soyledi de unuttum. Yaptircak olan var mi?

Maşallah kuzuya nazarlar değmesin annesi .
Naptin canım utuyu bitirebildinmi gece :)

10 gün ile 1 ay arası döküntü olur ancak ateş olmaz. Nadiren de olsa kızamık geçirebilir bu dönemde bebekler. Tek teşhis kan tahlili. Ancak döküntüleri 3 günden fazla sürmesi gerekli... Sönerse sorun yok. Döküntü gövde ve kafadan başlar kızamık ta. Sıcaklar isilikle ateş de diş ile karışabilir. Sakin olup gözlemlemeli. Bebişe çok geçmiş olsun.

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…