- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.401
Hoşgeldin ,ne güzel yaramaz kasım bebeleri ne biri daha eklendi tabii yorgun savaşçı kasım anneleri nede:))Merhaba. Bebişinize çok geçmiş olsun. Biraz oldu üye olalı ama bu konuyu yeni gördüm. Oğlum 4 kasım doğumlu. 5 dişi var. Hiçbiri tam değil. Tümü son 1 ayda çıktı. Mahvolduk. 39u geçen ateşi oldu. Şaştım kaldım. Bu tembel herkese aaa diye sesleniyor. İlgilenmezsen de ayak baş parmağımızı ısırıyorBay bay yapmıyor al-verde alıyor ver diyince uzatıyor ama elinden bırakmıyor Bir de sakın dondurma yerken görmesin kornet ama... Gece gece çenem düştü. Uzun bir tanışma metni oldu. Tekrar merhabalar.
Geçmiş olsun canım şu dişler bi çakamadiOf kızlar ya bu bebeler sanırım Ayy Kasım Kankilerimin hepsi hasta bende oluyum mu diyolar acababenim cadı sabaha kadar inledi ağladı. Ateş 38. sabah calpol verdim geldim işe. Annem ölçmüş 37,2 çıkmış şimdi. dişten sanırım üstler ve alttan 3. çok kabarık. hemen çıkarsa bari. bu ara azıcık yemesi iyiydi şimdi yine kitlendi dudaklar
Yorgunluk uykusuzluk basimiza vurdu iice halıya koysam biyerlerde tırmanıp düşüyor yürütece koysam bişeyler çekip kafasına düşürecek die korkuyorum akşam a kadar takipteyim yinede kafasını kackez çarpıyorGunaydin kizlar
Su disler ciksa da rahatlasak ya gece artik uykusuzluktan sapittim.sabaha dek 20dk bir kalktik en son Oglani sallayinca yataga yatmak yerine halinin ustune yatmisim
2saat sonra sesine uyandim her yerim tutulmus klima da acikti
Zor kalktim yerden
Dun zaten aklim cikiyordu 3 kez vukuat yasadik. Birinde kafasi hafif sisti. Birinde burnu hafif morardi.
En sonuncusu sehpaya dikelirken dengesini kaybetti duserken ceneyi sehpaya vurdu o ara dilini isirmiszaten birebir gordum duserken cok gladi bi de agzindan cok az da olsa kan geldi icim gitit ya
Cok kotuydu. Sukur ki ciddi birseyi yok ama esimle ben acayip korktuk..
Bugun sadaka vercez.
Duse kalka buyuyecekler de ciddi seyler olmadan buyurler ins.
Kizlar ben hic gunluk tutmadim.. kizim icin tutayim diyodum ama basaramadim. Aslinda yazmak iyidir de ya komik seyler yazarsam da gulerler diye cekiniyorun
Geçmiş olsun canım şu dişler bi çakamadi
Gecmos olsun cnm. Dun 3 kez benzer seyleri biz de yasadik. En son dudaginin ic kismi patladi bayabi kanadi cok korktum. Sakinleyincce sokaga cikardim. Hep evdeyiz degisiklik ariyolar da evde de olmuyoki iste.Gunaydin kizlar
Su disler ciksa da rahatlasak ya gece artik uykusuzluktan sapittim.sabaha dek 20dk bir kalktik en son Oglani sallayinca yataga yatmak yerine halinin ustune yatmisim
2saat sonra sesine uyandim her yerim tutulmus klima da acikti
Zor kalktim yerden
Dun zaten aklim cikiyordu 3 kez vukuat yasadik. Birinde kafasi hafif sisti. Birinde burnu hafif morardi.
En sonuncusu sehpaya dikelirken dengesini kaybetti duserken ceneyi sehpaya vurdu o ara dilini isirmiszaten birebir gordum duserken cok gladi bi de agzindan cok az da olsa kan geldi icim gitit ya
Cok kotuydu. Sukur ki ciddi birseyi yok ama esimle ben acayip korktuk..
Bugun sadaka vercez.
Duse kalka buyuyecekler de ciddi seyler olmadan buyurler ins.
Gece falan netim hep acik ama bende pil bitik oglani sallarken tel elimde okudum ama yazamadim. Yazsam sacma salaj seyler cikardi kesinDonukPudra sabah okudum sayfaları ,nerelerdesin gece nöbette degildin ,iyi misin diye soracaktır:))
aman canım rabbim beterinden saklasin ,bide hareketli olunca kaza kaçınılmaz oluyor ..
Dişleri dersen hiç sorma canım ya valla resmen Çin işkencesi oldu ,uykulari düzeleceğini iyice azdirdi çocukları inan hep ayaktaydik ..
Bide varya burada sayiliydik uyumayan ,şimdi tüm kasım bebeleri zombi yaptı anneleri ..yok valla bizimkiler yoldan çıkardı :))
GecmisbolsunOf kızlar ya bu bebeler sanırım Ayy Kasım Kankilerimin hepsi hasta bende oluyum mu diyolar acababenim cadı sabaha kadar inledi ağladı. Ateş 38. sabah calpol verdim geldim işe. Annem ölçmüş 37,2 çıkmış şimdi. dişten sanırım üstler ve alttan 3. çok kabarık. hemen çıkarsa bari. bu ara azıcık yemesi iyiydi şimdi yine kitlendi dudaklar
Gecmis olsuncanim..size deGecmos olsun cnm. Dun 3 kez benzer seyleri biz de yasadik. En son dudaginin ic kismi patladi bayabi kanadi cok korktum. Sakinleyincce sokaga cikardim. Hep evdeyiz degisiklik ariyolar da evde de olmuyoki iste.
Tuhhh ya cok gecmis olsun yakinlarda eczane varsa burun aspiratoru alin derimTeşekkür ederim canım. Sıktım bikac kez burnuna biraz rahatladı. Şimdi hapşırık öksürük ateşte başladı. Hayurlisiyla atlatalim da buralarda ziyan olmayız inşaallah
Gecmis olsun cnm. Ins tatile kdr rahatlarsiniz. Beni de tatil heyecani sardi 10gun kaldi bakalim yolculuk ve tatil nasi gecicek. Tatildeyken de yaz mutlaka.Saol cnm aynen ya. hayır bide haftaya bugün tatile gitcez inşallah. kuzum o zamana rahatlasa çıkarıp.
Bana bahsetmesi doktor bir yaşında var dedi .acaba unuttumuki ne asisiydi acabaKizlar bi de ozel asi varmis bu kizamiktan 1ay sonra yapiliyomus. Adini soyledi de unuttum. Yaptircak olan var mi?
Maşallah kuzuya nazarlar değmesin annesi .Biz de az once asida geldik. Cok aglamadi yavrum cok sukur. Gelirken momfortbaby de uyuyakaldi. Iyi oldu sabah uykusunu beni zorlamadan uyumus oldu minigim.
10.700 gr olmusuz.AS'ne devam dedi hemsire. Iyi masallah dedi. C.tesi de dr randevumuz var bakalim o ne dicek. Kesin cok beslemissin der.
10 gün ile 1 ay arası döküntü olur ancak ateş olmaz. Nadiren de olsa kızamık geçirebilir bu dönemde bebekler. Tek teşhis kan tahlili. Ancak döküntüleri 3 günden fazla sürmesi gerekli... Sönerse sorun yok. Döküntü gövde ve kafadan başlar kızamık ta. Sıcaklar isilikle ateş de diş ile karışabilir. Sakin olup gözlemlemeli. Bebişe çok geçmiş olsun.kızlar geçen hafta kızamık aşısı olduk. hemşire 10 gün sonra fln döküntü olabilir dedi. bugün kollarında varmış bi kaç kızarıklık. acaba ateşi de mi o yaptı başına gelen varmı hanımlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?