2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte atlatin
Bu havalarda hasta olmamak çok zor giydirsen terliyor ,çıkaran usuyor zaten gece serin ustte ortturmuyorlar tepinip duruyorlar.insallah atesiniz yükselme anlatırsınız canim

Reactions: GCA
Canım döküntü oldu ,baş ve kollarda ama ateş olmadi

Evet bazen insanın yazacak fermanı olmuyor.Eşim bana diyor ki valla yorgunluk tan gözün kapanıyor bir yandan iş yapmaya çalışıyorsun,biryandan büyük bebelere bakiyon,bir yandan burda sohbet ediyorsun :))varya sizinle sohbet etmesem iyice kafayı yerim valla iyiki varsiniz kızlar:))

Gününü sayın. 3 geçerse aile hekimliğinize telefonla ulaşın. Hastalığı hafif geçirmesi oluyor aslında bu durum. Ve iyi bir şey.
Benimkinin geçti gibi ama şu ishal kötü ,zaten dişlerden dolayı biraz vardı şimdi iyice arttı.
Senin bir tanemi melegin var canım?

SanDa geçmiş olsun . Bizim kızda sehpaya tutunup sallanmaya başlıyor aynen yakafayi ya çeneyi çarpıyor. Bu sabahta odada emeklerken balkon kapısını farketmedi kuuut diye kafayı geçirdi valla kapı baya sarsıldı ama aglamadu cadi kafa alıştı galiba darbrlere

Saolun kızlar ateş 39 u geçti gece ılık havluyla sildim hep uykuda su icirdim surekli şimdilik daha iyi 37.5 gibi gidiyo ama balgamli öksürük devam.
Çok çok geçmiş olsun ,tekrar çıkmaz inşallah atesiniz . tatilde zor oluyor ama analık bu işte herşeyden feragat ediyorsun.benim bebeklerde okul çağına kadar hep tatilde hastalandilar ,denize giremedik hiç.yinede heryil tatil yaptık:)

Maşallah kizina. Canım boyu kaç çıktı. Ben 8.5 aylıkken goturdum 73cm. Çıktı kilo aynı herkes söyleniyor eşim dahil obez yapacaksın çocuğu diye gına geldi artık.

Hadi gözün aydın en azından bi nebze üstünden düşer belki

Saol canım inşallah. Ay valla biz pes ettik galiba bu yıl :))) ama seneye yaza doğru kurtlaniriz yine yaşadıklarımızı unutup.

Maşallah Allah bağışlasin canım .bana yaklasmisin benim dört tane
Diğer ikisi buyukmu ,sende tecrübeli annesinin desene
Abiler 7 ve 5 yaşında. Bu minik adam da minik daha :) 3. Zor olacak demişlerdi ama bence pek değil. Olgunlaşınca 1 tane daha doğurmak gibisi yok. 4.yü kız olur mu denemek isterdim ama o da oğlan olursa ne yaparım bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…