- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.421
Meningokoksik menenjit aşısı..Bana bahsetmesi doktor bir yaşında var dedi .acaba unuttumuki ne asisiydi acaba
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte atlatinOf kızlar ya bu bebeler sanırım Ayy Kasım Kankilerimin hepsi hasta bende oluyum mu diyolar acababenim cadı sabaha kadar inledi ağladı. Ateş 38. sabah calpol verdim geldim işe. Annem ölçmüş 37,2 çıkmış şimdi. dişten sanırım üstler ve alttan 3. çok kabarık. hemen çıkarsa bari. bu ara azıcık yemesi iyiydi şimdi yine kitlendi dudaklar
Ama menenjit aşısı ni bize bir yaşında dedilerMeningokoksik menenjit aşısı..
Canım döküntü oldu ,baş ve kollarda ama ateş olmadikızlar geçen hafta kızamık aşısı olduk. hemşire 10 gün sonra fln döküntü olabilir dedi. bugün kollarında varmış bi kaç kızarıklık. acaba ateşi de mi o yaptı başına gelen varmı hanımlaar
Gününü sayın. 3 geçerse aile hekimliğinize telefonla ulaşın. Hastalığı hafif geçirmesi oluyor aslında bu durum. Ve iyi bir şey.Canım döküntü oldu ,baş ve kollarda ama ateş olmadi
Evet bazen insanın yazacak fermanı olmuyor.Eşim bana diyor ki valla yorgunluk tan gözün kapanıyor bir yandan iş yapmaya çalışıyorsun,biryandan büyük bebelere bakiyon,bir yandan burda sohbet ediyorsun :))varya sizinle sohbet etmesem iyice kafayı yerim valla iyiki varsiniz kızlar:))Gece falan netim hep acik ama bende pil bitik oglani sallarken tel elimde okudum ama yazamadim. Yazsam sacma salaj seyler cikardi kesinsutlu kopuklu kafasiyla
Gecmisbolsun
Bu disler mahvetti cidden.hayorli patlatsalar da rahatlasalar
Gecmis olsuncanim..size de
Hep evde olmuyor evet balkonda salincak var bizim etrafi izleyerek salliyom. Hergun olmasa da 2gune bir disarda da geziyoruz ama
Olcak oldumu oluyor . Allahim beterinden korusun.
Benimkinin geçti gibi ama şu ishal kötü ,zaten dişlerden dolayı biraz vardı şimdi iyice arttı.Gününü sayın. 3 geçerse aile hekimliğinize telefonla ulaşın. Hastalığı hafif geçirmesi oluyor aslında bu durum. Ve iyi bir şey.
Melek 1 tane azman 2 tane :) Toplam 3.Benimkinin geçti gibi ama şu ishal kötü ,zaten dişlerden dolayı biraz vardı şimdi iyice arttı.
Senin bir tanemi melegin var canım?
Maşallah Allah bağışlasin canım .bana yaklasmisin benim dört taneMelek 1 tane azman 2 tane :) Toplam 3.
Cok gecmis olsun.
Nasil oldu kizin?
Saolun kızlar ateş 39 u geçti gece ılık havluyla sildim hep uykuda su icirdim surekli şimdilik daha iyi 37.5 gibi gidiyo ama balgamli öksürük devam.miragenet nasıl oldunuz?
SanDa geçmiş olsun . Bizim kızda sehpaya tutunup sallanmaya başlıyor aynen yakafayi ya çeneyi çarpıyor. Bu sabahta odada emeklerken balkon kapısını farketmedi kuuut diye kafayı geçirdi valla kapı baya sarsıldı ama aglamadu cadi kafa alıştı galiba darbrlereGunaydin kizlar
Su disler ciksa da rahatlasak ya gece artik uykusuzluktan sapittim.sabaha dek 20dk bir kalktik en son Oglani sallayinca yataga yatmak yerine halinin ustune yatmisim
2saat sonra sesine uyandim her yerim tutulmus klima da acikti
Zor kalktim yerden
Dun zaten aklim cikiyordu 3 kez vukuat yasadik. Birinde kafasi hafif sisti. Birinde burnu hafif morardi.
En sonuncusu sehpaya dikelirken dengesini kaybetti duserken ceneyi sehpaya vurdu o ara dilini isirmiszaten birebir gordum duserken cok gladi bi de agzindan cok az da olsa kan geldi icim gitit ya
Cok kotuydu. Sukur ki ciddi birseyi yok ama esimle ben acayip korktuk..
Bugun sadaka vercez.
Duse kalka buyuyecekler de ciddi seyler olmadan buyurler ins.
Çok çok geçmiş olsun ,tekrar çıkmaz inşallah atesiniz . tatilde zor oluyor ama analık bu işte herşeyden feragat ediyorsun.benim bebeklerde okul çağına kadar hep tatilde hastalandilar ,denize giremedik hiç.yinede heryil tatil yaptık:)Saolun kızlar ateş 39 u geçti gece ılık havluyla sildim hep uykuda su icirdim surekli şimdilik daha iyi 37.5 gibi gidiyo ama balgamli öksürük devam.
Teşekkür ederim canım aspiratörler değilde yedek uçla agzimla yanastirip çektim heryerim sümük oldu :))Tuhhh ya cok gecmis olsun yakinlarda eczane varsa burun aspiratoru alin derim
Ateş hafifledi canimda öksürük devam malesefmiragenet nasil oldunuz?
Maşallah kizina. Canım boyu kaç çıktı. Ben 8.5 aylıkken goturdum 73cm. Çıktı kilo aynı herkes söyleniyor eşim dahil obez yapacaksın çocuğu diye gına geldi artık.Biz de az once asida geldik. Cok aglamadi yavrum cok sukur. Gelirken momfortbaby de uyuyakaldi. Iyi oldu sabah uykusunu beni zorlamadan uyumus oldu minigim.
10.700 gr olmusuz.AS'ne devam dedi hemsire. Iyi masallah dedi. C.tesi de dr randevumuz var bakalim o ne dicek. Kesin cok beslemissin der.
Hadi gözün aydın en azından bi nebze üstünden düşer belkiKızlar çok çok mutluyum ya bu yorgunluğa öyle iyi geldi ki ,kızım cadolozum emekliyor:))rabbime şükürler olsun ,işte anneligin en güzel yanı sabrının sonucunu evladının gözünün içindeki gulymsemeyle aliyorsun
Saol canım inşallah. Ay valla biz pes ettik galiba bu yıl :))) ama seneye yaza doğru kurtlaniriz yine yaşadıklarımızı unutup.Çok çok geçmiş olsun ,tekrar çıkmaz inşallah atesiniz . tatilde zor oluyor ama analık bu işte herşeyden feragat ediyorsun.benim bebeklerde okul çağına kadar hep tatilde hastalandilar ,denize giremedik hiç.yinede heryil tatil yaptık:)
Abiler 7 ve 5 yaşında. Bu minik adam da minik daha :) 3. Zor olacak demişlerdi ama bence pek değil. Olgunlaşınca 1 tane daha doğurmak gibisi yok. 4.yü kız olur mu denemek isterdim ama o da oğlan olursa ne yaparım bilmiyorum..Maşallah Allah bağışlasin canım .bana yaklasmisin benim dört tane
Diğer ikisi buyukmu ,sende tecrübeli annesinin desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?