- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.441
Canım ateş ten olabilir biz ctesi ateşle gittik ya dr vücutta dokuntu olabilir endişe etmeyin ateşten geçer dedi ins dişiniz de hemn çıkar kefirli tatil yaparsınzkızlar geçen hafta kızamık aşısı olduk. hemşire 10 gün sonra fln döküntü olabilir dedi. bugün kollarında varmış bi kaç kızarıklık. acaba ateşi de mi o yaptı başına gelen varmı hanımlaar
Maşallah bugün kendi kendine bu günleri unutup 2.düşünme die kendi kendime solenirken senin soledik lerini okuyunca ben şok ben flaşAbiler 7 ve 5 yaşında. Bu minik adam da minik daha :) 3. Zor olacak demişlerdi ama bence pek değil. Olgunlaşınca 1 tane daha doğurmak gibisi yok. 4.yü kız olur mu denemek isterdim ama o da oğlan olursa ne yaparım bilmiyorum..
Gece falan netim hep acik ama bende pil bitik oglani sallarken tel elimde okudum ama yazamadim. Yazsam sacma salaj seyler cikardi kesinsutlu kopuklu kafasiyla
Gecmisbolsun
Bu disler mahvetti cidden.hayorli patlatsalar da rahatlasalar
Gecmis olsuncanim..size de
Hep evde olmuyor evet balkonda salincak var bizim etrafi izleyerek salliyom. Hergun olmasa da 2gune bir disarda da geziyoruz ama
Olcak oldumu oluyor . Allahim beterinden korusun.
Ozel asiymis. Sadece ozellerde yapiliyomus. Ben de gidince sorucam.Bana bahsetmesi doktor bir yaşında var dedi .acaba unuttumuki ne asisiydi acaba
Evet cnm 12yi geciyodu bitti. Bugun yenileri yikaniyo tabi sepet bos kalmaz hicMaşallah kuzuya nazarlar değmesin annesi .
Naptin canım utuyu bitirebildinmi gece :)
Gecmis olsun cnm. Ins tatile kdr rahatlarsiniz. Beni de tatil heyecani sardi 10gun kaldi bakalim yolculuk ve tatil nasi gecicek. Tatildeyken de yaz mutlaka.
Yok cnm menenjit degildi ya ama unuytum.isteAma menenjit aşısı ni bize bir yaşında dediler
10 gün ile 1 ay arası döküntü olur ancak ateş olmaz. Nadiren de olsa kızamık geçirebilir bu dönemde bebekler. Tek teşhis kan tahlili. Ancak döküntüleri 3 günden fazla sürmesi gerekli... Sönerse sorun yok. Döküntü gövde ve kafadan başlar kızamık ta. Sıcaklar isilikle ateş de diş ile karışabilir. Sakin olup gözlemlemeli. Bebişe çok geçmiş olsun.
Evet tekrar hamile kaldım, düşük tehlikem nedeniyle biraz ilgilenemedim sütten kestim bi süre gözlerimin içine baktı ne oldu der gibi inanın o dönem içim parçalandı ama elimden bi şey gelmedi...Sonra benden uzaklaştı ve konuşması durduAnnnne ba ba ba de de de anne anne gibi kelimeler ile yukarida yazdigin diyer sesleri de cikariyor.. bu arada sen tekrar mi hamissin?
Evet nasipse 2. geliyor bakalım hayırlısıGayet normal canım .benim ilk kizda öyleydi,doktorlara bile gittim ,gayet normal dediler .
Tekrar melekmi bekliyorsun canım?
Canim biraz hafifledi gibi cogalmadi ama yinede belli yüzü benek benektubaa1 senin benekler nasıl oldu?bizimki sanırım ignedenmis şimdi dönüyor gibiler
Masallah fistigaKızlar çok çok mutluyum ya bu yorgunluğa öyle iyi geldi ki ,kızım cadolozum emekliyor:))rabbime şükürler olsun ,işte anneligin en güzel yanı sabrının sonucunu evladının gözünün içindeki gulymsemeyle aliyorsun
Maşallah fıstığa bizde cuma gidecez bakalım kaç oldukBiz de az once asida geldik. Cok aglamadi yavrum cok sukur. Gelirken momfortbaby de uyuyakaldi. Iyi oldu sabah uykusunu beni zorlamadan uyumus oldu minigim.
10.700 gr olmusuz.AS'ne devam dedi hemsire. Iyi masallah dedi. C.tesi de dr randevumuz var bakalim o ne dicek. Kesin cok beslemissin der.
Çok geçmiş olsun.Büyüdükçe zorlaşıyor derler ya hep.İnanmazdım.Demek ki bunları kastediyorlarmış.Allahım korusun yavrularımızı ya.Gunaydin kizlar
Su disler ciksa da rahatlasak ya gece artik uykusuzluktan sapittim.sabaha dek 20dk bir kalktik en son Oglani sallayinca yataga yatmak yerine halinin ustune yatmisim
2saat sonra sesine uyandim her yerim tutulmus klima da acikti
Zor kalktim yerden
Dun zaten aklim cikiyordu 3 kez vukuat yasadik. Birinde kafasi hafif sisti. Birinde burnu hafif morardi.
En sonuncusu sehpaya dikelirken dengesini kaybetti duserken ceneyi sehpaya vurdu o ara dilini isirmiszaten birebir gordum duserken cok gladi bi de agzindan cok az da olsa kan geldi icim gitit ya
Cok kotuydu. Sukur ki ciddi birseyi yok ama esimle ben acayip korktuk..
Bugun sadaka vercez.
Duse kalka buyuyecekler de ciddi seyler olmadan buyurler ins.
Ne güzel canım ,bende senin gibi buyuttum.cok zor oluyor ama arkadaş gibi oluyorlar .rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsinEvet nasipse 2. geliyor bakalım hayırlısı
Zaten o sepetin dibi yok ,sepet degil,dipsiz kuyu mübarek :))Evet cnm 12yi geciyodu bitti. Bugun yenileri yikaniyo tabi sepet bos kalmaz hic
Aman millete baksan felaket tellalı ,onlara üçte ,birde zor ,illa insanın moralini boxacaklarya ...hele beni sokaktan çevirip kazami diye sormadiklaro kalıyor ,az muhabbet edince onuda yapıyorlar:)Abiler 7 ve 5 yaşında. Bu minik adam da minik daha :) 3. Zor olacak demişlerdi ama bence pek değil. Olgunlaşınca 1 tane daha doğurmak gibisi yok. 4.yü kız olur mu denemek isterdim ama o da oğlan olursa ne yaparım bilmiyorum..
Hayirlisi olsun cnm.Evet tekrar hamile kaldım, düşük tehlikem nedeniyle biraz ilgilenemedim sütten kestim bi süre gözlerimin içine baktı ne oldu der gibi inanın o dönem içim parçalandı ama elimden bi şey gelmedi...Sonra benden uzaklaştı ve konuşması durdu
Evet sorma dipsiz sepet aynenZaten o sepetin dibi yok ,sepet degil,dipsiz kuyu mübarek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?