2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım ateş ten olabilir biz ctesi ateşle gittik ya dr vücutta dokuntu olabilir endişe etmeyin ateşten geçer dedi ins dişiniz de hemn çıkar kefirli tatil yaparsınz

Reactions: GCA
Maşallah bugün kendi kendine bu günleri unutup 2.düşünme die kendi kendime solenirken senin soledik lerini okuyunca ben şok ben flaş

Saol cnm ya. valla hepimiz aynı dertten müzdarip. Allah yardım etsin tüm yavrulara da analarına da

hoşgeldin aramıza cnm. tşk ederim yorumun için. havalar çok serinledi sıcaktan olamaz valla bildiğin örgü yeleğe geçtik biz. dişten sanırım ama çok kabarık üst damaklar

Annnne ba ba ba de de de anne anne gibi kelimeler ile yukarida yazdigin diyer sesleri de cikariyor.. bu arada sen tekrar mi hamissin?
Evet tekrar hamile kaldım, düşük tehlikem nedeniyle biraz ilgilenemedim sütten kestim bi süre gözlerimin içine baktı ne oldu der gibi inanın o dönem içim parçalandı ama elimden bi şey gelmedi...Sonra benden uzaklaştı ve konuşması durdu

Maşallah fıstığa bizde cuma gidecez bakalım kaç olduk

Çok geçmiş olsun.Büyüdükçe zorlaşıyor derler ya hep.İnanmazdım.Demek ki bunları kastediyorlarmış.Allahım korusun yavrularımızı ya.

Aman millete baksan felaket tellalı ,onlara üçte ,birde zor ,illa insanın moralini boxacaklarya ...hele beni sokaktan çevirip kazami diye sormadiklaro kalıyor ,az muhabbet edince onuda yapıyorlar:)
Eğer hassassan hep zorluk var ama geniş aileye bayılıyorum ,çok çocuk çok güzel

Hayirlisi olsun cnm.
Evet bu donemde sutten kesmek anne icin de bebek icin de cok zordur eminim.

Kizlar forumdq yavaslik mi var? Yazi yazarken oyle yavaski harfler 2sn sonra geliyo. Ikonlar desen hic kipirdamadan duruyo. Bitek bende mi boyle diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…