2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim sol gogsumde degisik bi agri var dun aksamdan beri. Bi de elime bi kitle geliyo alt kisimda. Acaba yine kanal mi tikandi ki. Bu sefer ates ve titreme yok gerci. Yoksa baska bisi mi. Napsam bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım
Bizim de dün ateşi 39.5lara geldi aşı olalı 12 gün olmuştu ateş yapmadı diye sevinirken yavrum dün inledi resmen
Doktora gittik iğne yaptı hemen havale vs geçirmesin diye
İğneden sonra ateşi düştü
Kaka ve idrar tahlilinde bir şey çıkmadı boğazında da bir şey yok çok hafif kulakta kızarıklık var dedi üç gün sonra yine bakılcak
Yani bir şey yoksa aşı ve dişin karışımı diyorum ben

Aslında hamileyken dd emzirilebilirmiş bebek
Sadece annenin kalsiyum ihtiyacı artarmış öyle süt acır bilmem ne yokmuş
Arkadaşım 6 ay emzirdi o Zaman bende şaşırmış ve araştırmıştım

Kizlar bu arada bu 9.ay asisi saglik bakanliginin duzenledigi kampanya asiymis. Aile istemezse yaptirmayabilirmis. 1yas asisinin on hazirligi gibi bisiymis. Asili 1yasindq yapilcakmis. Suriyeliler geldigi icin boyle bi kampanya yapilmis

Kızlar babam dün gece çok kötü kaza geçirmiş ölümden donmus memlekete nasıl gittiğimizi bilmiyoruz aklım çıkacak kimse sağ çıktığına inanmıyor arabanın camından firlamis 10 metre ileriye ambulans da geç gelmiş çok kötü şmdi herkesten dua istiyoruz nolur bize dua edin duaya çok ihtiyacimiz var benden sonra 5 kardeşim var en küçüğü daha beş yaşında Rabbim bize bagislasin inşaallah

Çok geçmiş olsun.Büyüdükçe zorlaşıyor derler ya hep.İnanmazdım.Demek ki bunları kastediyorlarmış.Allahım korusun yavrularımızı ya.
Evet cidden oyle . Amin amin.
Gelmis gecmis olsun Rabbim sizlere bagislasin babanizi. Cok kotu oldum ya hayat iste 1 anlik.duygularjmi ifade edemiyorm suan. Ins cabucak toparlar kendini

Ah canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasini verir inşallah ne yazacağım bilemedim

Çok geçmiş olsun. Duam seninle..

Allahım sizlere bağışlasın inş. Çok büyük geçmiş olsun..Allahım şifa versin inşallah tez zamanda

Kizlarrr herkese selam ..biz tatilden döndük çok şükür güzel bi tatil oldu oğlum arada bi sıcaktan mizmizlansada gayet iyiydi şükür. .butuuuuun konustuklarinizi okudum hiç bikmadan ..kiminiz gülümsetti kiminiz endiselendirdi bebekleri hasta olanlara tez vakitte şifalar versin Allahım. .biz artık yürümek üzereyiz inş. DonukPudra ya yetişmek üzereyiz bakalım. .Halbuki 15 gün biz büyüğüz hayırlısı geç olsun temiz olsun

Allahım acil şifalar versin canım o masumların yüzü hürmetine tez vakitte sağ salim evine gelsin inşaallah.

Rabbim babanızı kardeşlerine ,Size bağışlasın canım ,dualarımız hep seninle babanla canım .çok kötü oldum canım ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim çok çok üzüldüm canım .umarım tez vakitte iyileşir baban canım benim

Benim sol gogsumde degisik bi agri var dun aksamdan beri. Bi de elime bi kitle geliyo alt kisimda. Acaba yine kanal mi tikandi ki. Bu sefer ates ve titreme yok gerci. Yoksa baska bisi mi. Napsam bilmiyorum.
Canım emzirirken bazen oluyordu ,acaba sütün coktuda azmi emdi ?
Bazen adet olmadan öncede oluyor

Kızlar birşey sorucam ben ya dört çocuk anası bunu mu sorar demeyin ama iğneyle korunaniniz varmı?ben spiral taktiramiyorum çünkü kanamam çok ve yaram tekrarlıyor diye doktorum takmıyor .Hep yazz isimli ilacı kullandım ama unutunca yada ishal olunca korkuyorum .ignedende Yan etki yüzünden korkuyorum ,kimisi iyi demiş kimisi sinir yapıyor demis

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyimi kuzu

Çok gecmis olsun Allah şifa versin

Cok cok gecmis olsun. Allahim sifa versin insallah. Sizlere bagislasin insallah yarabbim.

Canım emzirirken bazen oluyordu ,acaba sütün coktuda azmi emdi ?
Bazen adet olmadan öncede oluyor
Benim dogum sonrasi iki gogsumun boyutu birbirinden farklilasti. Biri daha iri daha cok sut geliyo sol daha kucuk daha az sut geliyo. Yani geliyo da kizim sol tarafi yani kucuk dedigimi daha cabuk birakiyo. Ben de 2 sefer sag emziriyosam 1sefer soldan emziriyorum. Ama sanirim küsuyo sol taraf. Ikinci sefer oldu bu yine tikandi galiba. Gecen sefer vucuduma ates ve halsizlik yapmisti. Bu sefer yok ama o agri olan yer hafif kizarik gibi. Gecen sefer de kizariklik yoktu. Tikanikli mi tam da emin degilim belirtiler farkli cunku.
Reglimde yeni bitti bilmiyorum ki tam da regl olamadim dolu dolu gelmedi yani. Acaba bununla ilgisi var midir?

3 aylık iğnelerin aynı içerikli aylık haplar car biraz pahalı ama en güvenliği ve az yan etkilidir o

Benim adetten önce bir gogsumde bazen ikisinde olabiliyor ama senin daha önce olmadıysa küçük ihtimaldir.
Canım emzirme olayında aynı beni anlatmışsın ,kızım hiç sol göğsümü sevmedi ,zorla emzirdim ama belli süre sonra azalıp bitti ,işte bu azalma sürecinde sol gogsumde bilye gibi kitleler vardı ,resmen parmaklarıma geliyordu ,nekadar emzirsemde az emdiği için kitleler kaldı tamamen bitince sutum ,gogsumde rahatladı .
Belki seninde bundandır .ben okuduğum yerlerde şunu duydum ,Eğer kitlelerde ağrı yoksa korkun,ağrı acı varsa korkmayın ...doktorumda bunu tastık etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…