- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.481
Ebelerde adam gibi bilgi sahibi değil ,Ne sorsam çok iyi diyorlar ama özellikle sinir yapmasın istiyorum çünkü doğumdan beri öfke kontrolümde çok uğraşıyorum ,çok yol katettim ,şimdi bozmasın beni yeniden:)3 aylık iğnelerin aynı içerikli aylık haplar car biraz pahalı ama en güvenliği ve az yan etkilidir o
Mutluluğunu inan hissettim canım ,bende bu bebemde herseyine şahit olmanın nasıl birşey olduğunu anladım.Bu arada bugün kendi kendine ellerini bıraktı sıralarken. Bir kaç saniye deniyor. Halının ortasına bırakınca 2 adım atıp yere oturuyor. 9 ay 13 günlük. İlk kez bir bebeğin ilk adımına şahit oldum. Yaşasın ücretsiz izin.
Kızlar birşey sorucam ben ya dört çocuk anası bunu mu sorar demeyin ama iğneyle korunaniniz varmı?ben spiral taktiramiyorum çünkü kanamam çok ve yaram tekrarlıyor diye doktorum takmıyor .Hep yazz isimli ilacı kullandım ama unutunca yada ishal olunca korkuyorum .ignedende Yan etki yüzünden korkuyorum ,kimisi iyi demiş kimisi sinir yapıyor demis
Bilgimiz var var da tıbbem kanıtlanmamış bazı şeyleri kişilere söyleyemeyiz ben de sağlık ocağında çalışıyordum en son. Hormonal yöntemlerin hepsi libidoda acayip azalma yapıyor. Hele 3 aylık iğne. Bahsettiğim haplar sinir yapmaz belki ama 4 çocuklu halini düşününce günde bi 35lik rakı içsen bile o sinirler gevşemez :) ilaç adı vermek yasak mı bilmiyorum ama bazı antidepresanlar yardımcı olabilir. Erkek korunurken de kılıf sağlam mı kontrol çok önemli. Ve en baştan takmak... Normal doğum mu senin çocuklar? Yaşın kaç?Ebelerde adam gibi bilgi sahibi değil ,Ne sorsam çok iyi diyorlar ama özellikle sinir yapmasın istiyorum çünkü doğumdan beri öfke kontrolümde çok uğraşıyorum ,çok yol katettim ,şimdi bozmasın beni yeniden:)
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyimi kuzu
Ooo aramizda hemsire de varmis ne guzellBilgimiz var var da tıbbem kanıtlanmamış bazı şeyleri kişilere söyleyemeyiz ben de sağlık ocağında çalışıyordum en son. Hormonal yöntemlerin hepsi libidoda acayip azalma yapıyor. Hele 3 aylık iğne. Bahsettiğim haplar sinir yapmaz belki ama 4 çocuklu halini düşününce günde bi 35lik rakı içsen bile o sinirler gevşemez :) ilaç adı vermek yasak mı bilmiyorum ama bazı antidepresanlar yardımcı olabilir. Erkek korunurken de kılıf sağlam mı kontrol çok önemli. Ve en baştan takmak... Normal doğum mu senin çocuklar? Yaşın kaç?
Cnm saol biraz olsun icimi rahatlattin. Ben de bikac yazi buldum okuyrm. Bikacgun takip edicm olmadi dr.a gorunurum bi ultrasonla bakar.Benim adetten önce bir gogsumde bazen ikisinde olabiliyor ama senin daha önce olmadıysa küçük ihtimaldir.
Canım emzirme olayında aynı beni anlatmışsın ,kızım hiç sol göğsümü sevmedi ,zorla emzirdim ama belli süre sonra azalıp bitti ,işte bu azalma sürecinde sol gogsumde bilye gibi kitleler vardı ,resmen parmaklarıma geliyordu ,nekadar emzirsemde az emdiği için kitleler kaldı tamamen bitince sutum ,gogsumde rahatladı .
Belki seninde bundandır .ben okuduğum yerlerde şunu duydum ,Eğer kitlelerde ağrı yoksa korkun,ağrı acı varsa korkmayın ...doktorumda bunu tastık etmişti
Deme canım zaten korkuyorum valla çocuk güzelde Rabbim olmayanlara tattirsın bu duyguyu .Oglan zivanadan cikti.
Kuzenimin kinasi vardi 1 saat anca durabildim..
Saka gibi.. eve geldik arabasiyla oynadi artik yeni pes etti .
Bende vitamin almak istiyorm ya bugun iyice halsiz dustugumu fark ettim..
Kadin dogumcuma eyluldeki tatil icin adet geciktiriici sormustm cevap verdi fakat ne.zaman kullanmaya baslamam gerekli yazmamis bende sormayi unuttm .
Hersey karman corman.
M mambur benim arkadasim igneyle hamile kaldi ama hepsinde vsr bu risk gerci. Sinirden bahsetmedi.
Emeklemeye baslamis cok sukur cok bekliyordun sevindim.
wakewake cok gecmis olsun..
Çok şükür ateşi yokmuş canım çok geçmiş olsunSağol canım bugün gittik yine kulakta kızarıklık var dedi ilaç kullanıyoruz
Ateşi düştü şükür
Ya ne güzel aramızda hemşire annemizde var .Canım üstüne alinmayasin sakın benim burada hep esnaf mantığıyla çalışana denk geldim malesef ,vardı dünya tatlısı birisi ama oda doğum yaptı izinde aylardır ,yaw bide sen olmayasın :))Bilgimiz var var da tıbbem kanıtlanmamış bazı şeyleri kişilere söyleyemeyiz ben de sağlık ocağında çalışıyordum en son. Hormonal yöntemlerin hepsi libidoda acayip azalma yapıyor. Hele 3 aylık iğne. Bahsettiğim haplar sinir yapmaz belki ama 4 çocuklu halini düşününce günde bi 35lik rakı içsen bile o sinirler gevşemez :) ilaç adı vermek yasak mı bilmiyorum ama bazı antidepresanlar yardımcı olabilir. Erkek korunurken de kılıf sağlam mı kontrol çok önemli. Ve en baştan takmak... Normal doğum mu senin çocuklar? Yaşın kaç?
Günaydın Kızlar .biz dört buçukta tekrar kalktık .ama bide tatliliklar ,simarikliklar yapiyorki ,biliyor kızdığımı :))
Sabah kahvaltı ettirmedi ,bende salona yere tepsiye kahvaltılıkları çayı falan koydum ,yiyorum .Aman yarabbim emekleyerek geldi ,tepsiyi çekip aldı ,uzerindekiler komple koltuğun altına gitti.:))Tam yakalıyordum halbuki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?