2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
3 aylık iğnelerin aynı içerikli aylık haplar car biraz pahalı ama en güvenliği ve az yan etkilidir o
Ebelerde adam gibi bilgi sahibi değil ,Ne sorsam çok iyi diyorlar ama özellikle sinir yapmasın istiyorum çünkü doğumdan beri öfke kontrolümde çok uğraşıyorum ,çok yol katettim ,şimdi bozmasın beni yeniden:)

Mutluluğunu inan hissettim canım ,bende bu bebemde herseyine şahit olmanın nasıl birşey olduğunu anladım.
Maşallah kuzuya ne güzel annesi Rabbim nazarlardan korusun

Ignedemi.varmis diyesim geldi ,bilmiyordum ama sanirim erkegin korunmasi en mantikli..yeterince yuk var uzerimizde, birde hapmis,ilacmis yuklenmek o yan etkileri cekmek bana gore degil sahsen sanirim vucudum kaldirmaz.

Bilgimiz var var da tıbbem kanıtlanmamış bazı şeyleri kişilere söyleyemeyiz ben de sağlık ocağında çalışıyordum en son. Hormonal yöntemlerin hepsi libidoda acayip azalma yapıyor. Hele 3 aylık iğne. Bahsettiğim haplar sinir yapmaz belki ama 4 çocuklu halini düşününce günde bi 35lik rakı içsen bile o sinirler gevşemez :) ilaç adı vermek yasak mı bilmiyorum ama bazı antidepresanlar yardımcı olabilir. Erkek korunurken de kılıf sağlam mı kontrol çok önemli. Ve en baştan takmak... Normal doğum mu senin çocuklar? Yaşın kaç?

Oglan zivanadan cikti.
Kuzenimin kinasi vardi 1 saat anca durabildim..

Saka gibi.. eve geldik arabasiyla oynadi artik yeni pes etti .
Bende vitamin almak istiyorm ya bugun iyice halsiz dustugumu fark ettim..

Kadin dogumcuma eyluldeki tatil icin adet geciktiriici sormustm cevap verdi fakat ne.zaman kullanmaya baslamam gerekli yazmamis bende sormayi unuttm .

Hersey karman corman.

M mambur benim arkadasim igneyle hamile kaldi ama hepsinde vsr bu risk gerci. Sinirden bahsetmedi.
Emeklemeye baslamis cok sukur cok bekliyordun sevindim.

wakewake cok gecmis olsun..

Ooo aramizda hemsire de varmis ne guzell

Cnm saol biraz olsun icimi rahatlattin. Ben de bikac yazi buldum okuyrm. Bikacgun takip edicm olmadi dr.a gorunurum bi ultrasonla bakar.

Deme canım zaten korkuyorum valla çocuk güzelde Rabbim olmayanlara tattirsın bu duyguyu .
Çok saol canım ,bugün kutlama pastası yapıcam :))Ne güzelmiş ya benim hiç biri emeklemeden yurumustu

Ya ne güzel aramızda hemşire annemizde var .Canım üstüne alinmayasin sakın benim burada hep esnaf mantığıyla çalışana denk geldim malesef ,vardı dünya tatlısı birisi ama oda doğum yaptı izinde aylardır ,yaw bide sen olmayasın :))
Sadece erkek korununcada korkuyorum ,ek yöntem olsun istiyorum ,bide bazen alerji yapabiliyor .Hangi doğum kontrol hapı iyi acaba ,ben yazz kullanırdım hep.
Yaşım 33canım .İlk kızım normal doğum,diğerleri sezeryan-ikinci oğlum donmediği için-
Peki anti depresanlar hiç uyku falan yapıyormu?özellikle adet zamanı çok geriliyorum ,ozamanlatds kullansam olurmuki?
Çok soru sordum ama şu ilacın ismi -yasak değilse -versen olurmu? Kızlar yasakmi bilen varmı?

Günaydın Kızlar .biz dört buçukta tekrar kalktık .ama bide tatliliklar ,simarikliklar yapiyorki ,biliyor kızdığımı :))
Sabah kahvaltı ettirmedi ,bende salona yere tepsiye kahvaltılıkları çayı falan koydum ,yiyorum .Aman yarabbim emekleyerek geldi ,tepsiyi çekip aldı ,uzerindekiler komple koltuğun altına gitti.:))Tam yakalıyordum halbuki:))

ÇokQUOTE="YemreM, post: 47702378, member: 751201"]Kızlar babam dün gece çok kötü kaza geçirmiş ölümden donmus memlekete nasıl gittiğimizi bilmiyoruz aklım çıkacak kimse sağ çıktığına inanmıyor arabanın camından firlamis 10 metre ileriye ambulans da geç gelmiş çok kötü şmdi herkesten dua istiyoruz nolur bize dua edin duaya çok ihtiyacimiz var benden sonra 5 kardeşim var en küçüğü daha beş yaşında Rabbim bize bagislasin inşaallah[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım ALLHIM tez zamanda şifasını verir Dualarımızıseninle Allah size bbağışl aasıl babanı

O hallerine diyecek yok
Nerde zarar kosa kosa gelirler..bizimkonkoltuga tutunup kalkiyor artik orayada birakamiyorum dokecek seyleri.
Canlari sag oksun kirip doksunler

Kizlar sabaha karsi ateslendik. 38lerde atesi.

Genzi de dolu belli arada oksurmeye calisiyor cok canim sikkin ya esim klimada hasta oldu cocuk bence dedi.
Onun vicdanini yapiyorm simdi altina pijama giydirip ustunu ortuyordum kapi da acik hep fani da kapaliydi ama...

2gundur huysuzlugu bundan miydi ki ya.. dun zaten esim bu cocugun vucudu cok sicak demisti ama o zaman nornaldi atesi
Cumartesi denize gidecektik bu haldeyken sanmiyorum nasip degilmis gecen hafta da regl idim. Birseyi cok istersen boyle olur iste.

Bugun dr goturcem su hemogram icin gidecektim zaten randevu alcaktim baksin bir de bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…