- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.501
Bide yaramaz gülüşleri yokmu yaramazlık yaptıklarında Aman be dökülsün boşver canı sağolsun dedirtiyorlar vallaO hallerine diyecek yok
Nerde zarar kosa kosa gelirler..bizimkonkoltuga tutunup kalkiyor artik orayada birakamiyorum dokecek seyleri.
Canlari sag oksun kirip doksunler
Çok geçmiş olsun canım ,moralini bozma inşallah ciddi birşey yoktur .noluyor bebeklerimixe ya benimkide dünden beri kusuyor .Kizlar sabaha karsi ateslendik. 38lerde atesi.
Genzi de dolu belli arada oksurmeye calisiyor cok canim sikkin ya esim klimada hasta oldu cocuk bence dedi.
Onun vicdanini yapiyorm simdi altina pijama giydirip ustunu ortuyordum kapi da acik hep fani da kapaliydi ama...
2gundur huysuzlugu bundan miydi ki ya.. dun zaten esim bu cocugun vucudu cok sicak demisti ama o zaman nornaldi atesi
Cumartesi denize gidecektik bu haldeyken sanmiyorum nasip degilmis gecen hafta da regl idim. Birseyi cok istersen boyle olur iste.
Bugun dr goturcem su hemogram icin gidecektim zaten randevu alcaktim baksin bir de bakalim
Bide yaramaz gülüşleri yokmu yaramazlık yaptıklarında Aman be dökülsün boşver canı sağolsun dedirtiyorlar valla
Çok geçmiş olsun canım ,moralini bozma inşallah ciddi birşey yoktur .noluyor bebeklerimixe ya benimkide dünden beri kusuyor .
Haha aynen
ama bayadir yelevizyonu yanina dogru cekiyor,uzerine dusurecek diye korktugum icin bagirmistim 2,3 kez yapmasin diye simdi cekecegi zaman once donup bana bakiyor
Ne kurnaz onlar ne kurnaaz
DonukPudra gecmis olsun canim, insallah hrmen atlatir belki disler ile alakalidir .
Nekadarda giyitsen hafif terledirse bile dokunmustur klima
Uyku yapmıyor Belki biraz Dalgınlık yapabilir özelden yazarın emziriyorsanız kullanamazsınız ama. Kılıf yırtılırsa acil yöntem kullanılır. Alerji olabilir doğru. Kuruluk da çok sık olur . Bazı meşhur markaların kokulu kayganlaştırıcıları var. Deneyebilirsiniz. Alerji olmazsa sıkıntı yoj. İlaç değil bişi değil. Zararsız..Ya ne güzel aramızda hemşire annemizde var .Canım üstüne alinmayasin sakın benim burada hep esnaf mantığıyla çalışana denk geldim malesef ,vardı dünya tatlısı birisi ama oda doğum yaptı izinde aylardır ,yaw bide sen olmayasın :))
Sadece erkek korununcada korkuyorum ,ek yöntem olsun istiyorum ,bide bazen alerji yapabiliyor .Hangi doğum kontrol hapı iyi acaba ,ben yazz kullanırdım hep.
Yaşım 33canım .İlk kızım normal doğum,diğerleri sezeryan-ikinci oğlum donmediği için-
Peki anti depresanlar hiç uyku falan yapıyormu?özellikle adet zamanı çok geriliyorum ,ozamanlatds kullansam olurmuki?
Çok soru sordum ama şu ilacın ismi -yasak değilse -versen olurmu? Kızlar yasakmi bilen varmı?
Benimkide önceden istediği ama goturmedigim alanlara gitmeden bana dönüp bakıyor bakıyor ,Bir şebeklikler yapıyor sonra dosdoğru hedefe:))Haha aynen
ama bayadir yelevizyonu yanina dogru cekiyor,uzerine dusurecek diye korktugum icin bagirmistim 2,3 kez yapmasin diye simdi cekecegi zaman once donup bana bakiyor
Ne kurnaz onlar ne kurnaaz
DonukPudra gecmis olsun canim, insallah hrmen atlatir belki disler ile alakalidir .
Nekadarda giyitsen hafif terledirse bile dokunmustur klima
Emzirmiyorum canım özelden yazarsan çok sevinirim .Kaç aydır özellikle adet dönemi için hap alayım diyordum ,cadidan dolayı Bir türlü doktora gidemedimUyku yapmıyor Belki biraz Dalgınlık yapabilir özelden yazarın emziriyorsanız kullanamazsınız ama. Kılıf yırtılırsa acil yöntem kullanılır. Alerji olabilir doğru. Kuruluk da çok sık olur . Bazı meşhur markaların kokulu kayganlaştırıcıları var. Deneyebilirsiniz. Alerji olmazsa sıkıntı yoj. İlaç değil bişi değil. Zararsız..
Sağlık ocagimiz 9.ay aşisina gelirken sonuçları istiyoruz dedi .tabii başka yerler nasıl bilmiyorumKızlar bu kan tahlili bu 9 ayda yaptırmak zorundayız 23 Kasım doğumluyux
Menenjit aşısı önceden beri var yani ben büyükleri özellikle yaptırdım .en çok korktuğum hastalık ,gripten ayirmasida zor -bizim için- ve çok ciddi sonuçları var.birsürü asi yaptırmadım ama onu riske atamadım ,bunada yaptiricam insallahMenanjit asisi yapiliyo dedi sekreter ozel dedi..
Ne dusunuyorsunuz sizler de? Yaptirilmali mi?
Suan hasta diye yaptirmam zaten de
Canın sıkma canım malesef çocukla planlar hemen ,Son anda bile değişebiliyor .Sagolun kizlar.
11 gibi doktora gtcem zaten su kan sayimi icin gidecektm kalmisti hep.
Adam dicek hasta oldunuz ondan mi geldin. Ama alakasi yok bugun gtcektm sabah bi baktm yaniyo cocuk.
Size de gecmis olsun M mambur
Disler de olabilir ama bilmiyorm ya burun tikali falan .
Deniz hayalleri kurarken sans...
Bugun valiz hazirlicaktm
Size de geçmiş olsun canımKizlar sabaha karsi ateslendik. 38lerde atesi.
Genzi de dolu belli arada oksurmeye calisiyor cok canim sikkin ya esim klimada hasta oldu cocuk bence dedi.
Onun vicdanini yapiyorm simdi altina pijama giydirip ustunu ortuyordum kapi da acik hep fani da kapaliydi ama...
2gundur huysuzlugu bundan miydi ki ya.. dun zaten esim bu cocugun vucudu cok sicak demisti ama o zaman nornaldi atesi
Cumartesi denize gidecektik bu haldeyken sanmiyorum nasip degilmis gecen hafta da regl idim. Birseyi cok istersen boyle olur iste.
Bugun dr goturcem su hemogram icin gidecektim zaten randevu alcaktim baksin bir de bakalim
Bahsettiği menenjit rutin aşının içindeki menenjit değil abla. 150 lira civarında aşısı. Meningokoksik menenjit aşısı. Ben yaptıramadım şahsen..Menenjit aşısı önceden beri var yani ben büyükleri özellikle yaptırdım .en çok korktuğum hastalık ,gripten ayirmasida zor -bizim için- ve çok ciddi sonuçları var.birsürü asi yaptırmadım ama onu riske atamadım ,bunada yaptiricam insallah
Kıyamam canım ya Rabbim tez vakitte şifa versin ,sıkıntısı kalmasın yavrunun ,doktora gittinizmiYok cnm ya gece kötüydü. ateş 38 olunca şurup verdim ama hep ağlamaklı. yemek fln da yemiyo sadece 2 kaşık yoğurt. bi de nazlı bide nazlı. ne desek ağlıyo gözünden yaşlar geliyo sıpanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?