2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimkide önceden istediği ama goturmedigim alanlara gitmeden bana dönüp bakıyor bakıyor ,Bir şebeklikler yapıyor sonra dosdoğru hedefe:))
Zaten hepimiz diyoruzya böyle tatlı olmasalar çekilcek dert değil valla
Heh oyle hakkaten, valla cok hizli geciyor zaman ne yaparlarsa geride kaliyor, o yuzden tadini cikarmak en guzeli

DonukPudra aslinda deniz yakinsa neden giymeyesiniz ki, deniz havasi aksine daha iyi gelmezmi .. tabi cok sicak yorabilir oglani ama .
Veya sizin is eylule kaldi artik

Bahsettiği menenjit rutin aşının içindeki menenjit değil abla. 150 lira civarında aşısı. Meningokoksik menenjit aşısı. Ben yaptıramadım şahsen..
Biliyorum o diğerlerinden bağımsız özel asi ,Bu bebeme yaptırmadım daha ama diğerlerine yaptırmıştım.
Evet çok pahalı ama menenjitten çok korkuyorum ,zorda olsa yaptırcam galiba

Geçmiş olsun canım bizim gibi olmuşsunuzdur sizde

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşip yanınıza gelir baban

Geçmiş olsun canım bizim gibi olmuşsunuzdur sizde

Sagolun.kizlar geldik dus aldirdim.simdi uyutmaya calisiyorum.
Bogazlari kizarmis dedi dr. Klimadan olcagini sanmiyorum dedi. Hasta biriyle de.temas etmedi ki. Idrar aldi temiz cikti. Bu yuzden antibiyotik vermicem dedi.

Kanina da bakildi dusuk cikmis 9,7 degeri. 11 olmasi gerek dedi 10damlaya cikardi..
D -vit 2yasina dek kullanilcak dedi oyle mi ya ben 1 yas saniyordum.. sizin.dr lar ne dedi???
Menenjiti de ben kizima da yaptim kesinlikle oneririm dedi 165 tl mis. Haftaya kontrole cagirdi hem.de yaptiririm artik.

tutkku 2saat mesafede de nazli niyazli olunca bilemedim ya. Bi.de daha da hasta olmasin bu halde denize giremez zaten sanirim cigerlerine inmez mi. Bir de 1 gece kalcaktik gerci atesi dusse belki olabilir de bilemedim. Dr a da sormadm acikcasi.

miragenet siz havuza denize sokmuyorsunuz dimi

Sokuyoruz canım hatta ben denize çok dalgalı olmasına rağmen beş dkk döktüm ki genizleri açılsın tuzlu sudan diye. Şimdide havuzdan çıktık uyuyo sezlongda

Kıyamam canım ya Rabbim tez vakitte şifa versin ,sıkıntısı kalmasın yavrunun ,doktora gittinizmi

Saol cnm Allah razı olsun. ya c.tesi kontrolümüz var. şimdilik calpol ile idare ediyoruz. pazartesi işe gelmemiştim haftaya da tatil için izin alcam. sıkıntı olur izin die dişimizi sıkıyoruz. inşallah ilerlemez teyzesi

Bizimde 9.3 cikti degerimiz. Hala unutuyorum damlasini vermeyi. D vitaminini de vermiyorum. Hatami ediyorumki yaa. Sonradan cok uzulurum bunlara bagli bi siknti meydana cikarsa

Sokuyoruz canım hatta ben denize çok dalgalı olmasına rağmen beş dkk döktüm ki genizleri açılsın tuzlu sudan diye. Şimdide havuzdan çıktık uyuyo sezlongda
Yaa bende dr a sorsam mi ki denize gitmemizde sakinca var mi diye?
Gerci olan eziyeti bana olcak.. suan ayagimda salliyorm indirdigim an bagirip agliyo . Gene hastalik bitene dek boyle uyucaz demektir . Geceleri de.

DonukPudra cnm çok geçmiş olsun kuzuma. boğaz kızardıysa 4 gün kadar sürüyor sıkıntısı. ateşine dikkat et kuzumun Allah şifa versin annesi
Sagolasin cnm. Kuzularimiz pespese hastalandi ya.
Amin.hepimize biran.once sifa versin

Bizimde 9.3 cikti degerimiz. Hala unutuyorum damlasini vermeyi. D vitaminini de vermiyorum. Hatami ediyorumki yaa. Sonradan cok uzulurum bunlara bagli bi siknti meydana cikarsa
Bende cok uzulurum ben de unutuyorm bazen.
Zaten.alerjiden kaynakli damlalari.kesmistik bir ara kirmizi et ver her gun.dedi. corbasina.kiyma vs. Gece yatmadan uzum pekmezi verebilirsin dedi

DonukPudra canım d vitamin kızıma 1 yaşına kadar verdim oglumada öyle yapıcam doktor ve ebe 1 yasa kadar dediler 2 yaş baya uzun gibi acaba değer leri düşük diyemiki öyle dedi

Cok ruzgarli degilse pek bisinolacagini sanmiyorum canim.
Arkadas sokmus bile bak, olmadi plajda oynar, denizin havasini ceker yine yeter.
Cok uzak degil aslinda, belko cumartesiye kadar toparlar iyice.
Hakkinizda hayirlisi diyelim artik

DonukPudra canım d vitamin kızıma 1 yaşına kadar verdim oglumada öyle yapıcam doktor ve ebe 1 yasa kadar dediler 2 yaş baya uzun gibi acaba değer leri düşük diyemiki öyle dedi
Saglik ocagi da 1 yas demisti aklimda oyle kalmis. Ama kan degeriyle.d -vit bagimsiz ki anlamadim haftaya sorayim bir.daha.

Cok ruzgarli degilse pek bisinolacagini sanmiyorum canim.
Arkadas sokmus bile bak, olmadi plajda oynar, denizin havasini ceker yine yeter.
Cok uzak degil aslinda, belko cumartesiye kadar toparlar iyice.
Hakkinizda hayirlisi diyelim artik
Insallah aslinda atesi atlatsa dedigin gibi kumsalda havasi yeter . Bakalim umarim toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…