- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.521
Heh oyle hakkaten, valla cok hizli geciyor zaman ne yaparlarsa geride kaliyor, o yuzden tadini cikarmak en guzeliBenimkide önceden istediği ama goturmedigim alanlara gitmeden bana dönüp bakıyor bakıyor ,Bir şebeklikler yapıyor sonra dosdoğru hedefe:))
Zaten hepimiz diyoruzya böyle tatlı olmasalar çekilcek dert değil valla
Biliyorum o diğerlerinden bağımsız özel asi ,Bu bebeme yaptırmadım daha ama diğerlerine yaptırmıştım.Bahsettiği menenjit rutin aşının içindeki menenjit değil abla. 150 lira civarında aşısı. Meningokoksik menenjit aşısı. Ben yaptıramadım şahsen..
Saol canım düşündüğün icin. Çok şükür ateş gitti ama öksürük burun akıntısı devam. Zaten hepimizide bulastirdi alilecek hastayiz :)))
Geçmiş olsun canım bizim gibi olmuşsunuzdur sizdeKizlar sabaha karsi ateslendik. 38lerde atesi.
Genzi de dolu belli arada oksurmeye calisiyor cok canim sikkin ya esim klimada hasta oldu cocuk bence dedi.
Onun vicdanini yapiyorm simdi altina pijama giydirip ustunu ortuyordum kapi da acik hep fani da kapaliydi ama...
2gundur huysuzlugu bundan miydi ki ya.. dun zaten esim bu cocugun vucudu cok sicak demisti ama o zaman nornaldi atesi
Cumartesi denize gidecektik bu haldeyken sanmiyorum nasip degilmis gecen hafta da regl idim. Birseyi cok istersen boyle olur iste.
Bugun dr goturcem su hemogram icin gidecektim zaten randevu alcaktim baksin bir de bakalim
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşip yanınıza gelir babanKızlar babam dün gece çok kötü kaza geçirmiş ölümden donmus memlekete nasıl gittiğimizi bilmiyoruz aklım çıkacak kimse sağ çıktığına inanmıyor arabanın camından firlamis 10 metre ileriye ambulans da geç gelmiş çok kötü şmdi herkesten dua istiyoruz nolur bize dua edin duaya çok ihtiyacimiz var benden sonra 5 kardeşim var en küçüğü daha beş yaşında Rabbim bize bagislasin inşaallah
Size de geçmiş olsun canım
Bizim de boğazı hırıl hırıl etmeye başladı arada öksürüyorda
Ben de dün gitmişken aldırdım kanı zaten canı yanıyor oda çıksın aradan dedim
Sonucu almadım daha
DonukPudra geçmiş olsun canım
Heh oyle hakkaten, valla cok hizli geciyor zaman ne yaparlarsa geride kaliyor, o yuzden tadini cikarmak en guzeli
DonukPudra aslinda deniz yakinsa neden giymeyesiniz ki, deniz havasi aksine daha iyi gelmezmi .. tabi cok sicak yorabilir oglani ama .
Veya sizin is eylule kaldi artik
Geçmiş olsun canım bizim gibi olmuşsunuzdur sizde
Sokuyoruz canım hatta ben denize çok dalgalı olmasına rağmen beş dkk döktüm ki genizleri açılsın tuzlu sudan diye. Şimdide havuzdan çıktık uyuyo sezlongdaSagolun.kizlar geldik dus aldirdim.simdi uyutmaya calisiyorum.
Bogazlari kizarmis dedi dr. Klimadan olcagini sanmiyorum dedi. Hasta biriyle de.temas etmedi ki. Idrar aldi temiz cikti. Bu yuzden antibiyotik vermicem dedi.
Kanina da bakildi dusuk cikmis 9,7 degeri. 11 olmasi gerek dedi 10damlaya cikardi..
D -vit 2yasina dek kullanilcak dedi oyle mi ya ben 1 yas saniyordum.. sizin.dr lar ne dedi???
Menenjiti de ben kizima da yaptim kesinlikle oneririm dedi 165 tl mis. Haftaya kontrole cagirdi hem.de yaptiririm artik.
tutkku 2saat mesafede de nazli niyazli olunca bilemedim ya. Bi.de daha da hasta olmasin bu halde denize giremez zaten sanirim cigerlerine inmez mi. Bir de 1 gece kalcaktik gerci atesi dusse belki olabilir de bilemedim. Dr a da sormadm acikcasi.
miragenet siz havuza denize sokmuyorsunuz dimi
Kıyamam canım ya Rabbim tez vakitte şifa versin ,sıkıntısı kalmasın yavrunun ,doktora gittinizmi
Bizimde 9.3 cikti degerimiz. Hala unutuyorum damlasini vermeyi. D vitaminini de vermiyorum. Hatami ediyorumki yaa. Sonradan cok uzulurum bunlara bagli bi siknti meydana cikarsaSagolun.kizlar geldik dus aldirdim.simdi uyutmaya calisiyorum.
Bogazlari kizarmis dedi dr. Klimadan olcagini sanmiyorum dedi. Hasta biriyle de.temas etmedi ki. Idrar aldi temiz cikti. Bu yuzden antibiyotik vermicem dedi.
Kanina da bakildi dusuk cikmis 9,7 degeri. 11 olmasi gerek dedi 10damlaya cikardi..
D -vit 2yasina dek kullanilcak dedi oyle mi ya ben 1 yas saniyordum.. sizin.dr lar ne dedi???
Menenjiti de ben kizima da yaptim kesinlikle oneririm dedi 165 tl mis. Haftaya kontrole cagirdi hem.de yaptiririm artik.
tutkku 2saat mesafede de nazli niyazli olunca bilemedim ya. Bi.de daha da hasta olmasin bu halde denize giremez zaten sanirim cigerlerine inmez mi. Bir de 1 gece kalcaktik gerci atesi dusse belki olabilir de bilemedim. Dr a da sormadm acikcasi.
Yaa bende dr a sorsam mi ki denize gitmemizde sakinca var mi diye?Sokuyoruz canım hatta ben denize çok dalgalı olmasına rağmen beş dkk döktüm ki genizleri açılsın tuzlu sudan diye. Şimdide havuzdan çıktık uyuyo sezlongda
Sagolasin cnm. Kuzularimiz pespese hastalandi ya.DonukPudra cnm çok geçmiş olsun kuzuma. boğaz kızardıysa 4 gün kadar sürüyor sıkıntısı. ateşine dikkat et kuzumun Allah şifa versin annesi
Bende cok uzulurum ben de unutuyorm bazen.Bizimde 9.3 cikti degerimiz. Hala unutuyorum damlasini vermeyi. D vitaminini de vermiyorum. Hatami ediyorumki yaa. Sonradan cok uzulurum bunlara bagli bi siknti meydana cikarsa
Cok ruzgarli degilse pek bisinolacagini sanmiyorum canim.Sagolun.kizlar geldik dus aldirdim.simdi uyutmaya calisiyorum.
Saglik ocagi da 1 yas demisti aklimda oyle kalmis. Ama kan degeriyle.d -vit bagimsiz ki anlamadim haftaya sorayim bir.daha.DonukPudra canım d vitamin kızıma 1 yaşına kadar verdim oglumada öyle yapıcam doktor ve ebe 1 yasa kadar dediler 2 yaş baya uzun gibi acaba değer leri düşük diyemiki öyle dedi
Insallah aslinda atesi atlatsa dedigin gibi kumsalda havasi yeter . Bakalim umarim toparlar.Cok ruzgarli degilse pek bisinolacagini sanmiyorum canim.
Arkadas sokmus bile bak, olmadi plajda oynar, denizin havasini ceker yine yeter.
Cok uzak degil aslinda, belko cumartesiye kadar toparlar iyice.
Hakkinizda hayirlisi diyelim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?