- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.541
Sogutarak kullanilan dis kasiyicilar var onlar daha saglikli bence, senin dediginde buz emiyor cocuk o da bogazlarini usutur zatenKizlar dun instagramda bisi gordum, kapakli emzige kapagina sut veya baska bir sey doldurup , emzigi takip buzluga atiyorlar.
Sonra donunca bebise verip dislerini falan kasiyor soguk soguk.
Aslinda cok guzel fikir ama hasta olursa veya koparip bogazina kacarsa diye tereddut ettim.
Varmi bunu yapan
Göremedim valla. Telefon dan telefona değişiyo heraldeSağ üstte kağıt resmi var bir de tamir anahtarı ona tıklayınca düzeliyor. .
Meyve suyu için olan emzik mi? Burası çok sıcak ben sütü muhallebisi hatta suyunu bile soğuk verdiğim oldu.
Geçmiş olsun ins yarına bişey kalmaz da gidersin ctesiKizlar sabaha karsi ateslendik. 38lerde atesi.
Genzi de dolu belli arada oksurmeye calisiyor cok canim sikkin ya esim klimada hasta oldu cocuk bence dedi.
Onun vicdanini yapiyorm simdi altina pijama giydirip ustunu ortuyordum kapi da acik hep fani da kapaliydi ama...
2gundur huysuzlugu bundan miydi ki ya.. dun zaten esim bu cocugun vucudu cok sicak demisti ama o zaman nornaldi atesi
Cumartesi denize gidecektik bu haldeyken sanmiyorum nasip degilmis gecen hafta da regl idim. Birseyi cok istersen boyle olur iste.
Bugun dr goturcem su hemogram icin gidecektim zaten randevu alcaktim baksin bir de bakalim
Bogaz ateş yapiyomus gece de sık sık bak canim bizim ki 1 hafta oldu 3 gün ateş oldu ama hala burun akıntısı öksürük devam ediyo mızmızlık hat safhada benimde bunalimdayimAtesi 38.8 cikti pedifen verdim. Sukur suan yok. Artik yarim olcek degil tam olcek verebilirsin dedi bana dr.
Bu arada dayanamadim whatsaptan sordum denizi. Girebilir hicbir sakincasi yok dedi.
Eger ki ayakta uyumazsa gece ve atesi bu kadar yuksek olmazsa giderim. Zaten burun temizleyicisini gordugu an aglamaya basliyor . Belki tuzlu su genzine iyi gelir.
Annem de git suya sok cocugu diyor.
Beni gecesi korkutuyor baska bisi degil oglumu taniyorm cunku olan bana olck :)
Yok normal emzik, aventin mesela kapagi var emzigin ona dolduruyorlar sutu falan.
Ama iste arkadasin dedigi gibi buz oluyor resmen bogazlari acisindan korkuyorum.
karman dis kasiyicilarla pek aramiz yok, o yuzden belki denerim .
Orda hastaligin soguk yemekle olmadigi, bagisiklik sisteminin dusuk olmasiyla alakali oldugu yaziyor.
Ama bana mantiksiz geliyor sonucta direk bogazina gidiyor haliyle al sana bogaz agrisi
Geçmiş olsun ins yarına bişey kalmaz da gidersin ctesi
Sorma ya 3 oldu ayagimdan indiriyorum 10dk gecmeden agliyor. Belli oldu yani ayagimdan inmicek 2-3gun boyle gider bizim.Bogaz ateş yapiyomus gece de sık sık bak canim bizim ki 1 hafta oldu 3 gün ateş oldu ama hala burun akıntısı öksürük devam ediyo mızmızlık hat safhada benimde bunalimdayim
Sagol cok tesekkur ederim..insallahDonukPudra bebişine acil şifalar diliyorum. Hasta olan başka bebeklere de diliyorum.
Aslında haklılar. Bakteri ya da virüs yoksa hastalık da yok.
Ama sen de haklısın. Sonuçta vücut virüs ve bakteri dolu. Soğukla vücut direnci düşerse hasta olabilir bence.
Burda yakın köklerden gelen ürünleri satan bi yer var ordan alıyorduk. Bizim köyden de geldi. Onları veriyoruz. Tereyağı yapmayı hiç denemedim. Anneanneme sorayım yarın belki faydam dokunur sana canım.En iyisi riske atmamak..parmakla kasimaya devam..
Canim tereyagini kendinmi yapiyorsun,kahvaltida vermissin ya.
Nasil yapildigini tam olarak bi tutturamadim
D vit veriyorum ben bıngıldağı kapandı biraz. Ama demiri ben de vermiyorum artık. Kırmızı et yiyor sonuçta. Demirin miğdeden emiliminin çok zor olduğunu duymuştum. Dişlere de iyi gelmediğini biliyorum. Doktorum da sormadı hiç veriyo musun diye. Ay ne biliyim işte. Hamile kalmadan önce tıp mı okusaydık arkadaş. Bu ne bilinmezlik.Bizim de demir baya düşük çıkmış kızlar ya bende vermiyordum kan damlasını
Artık vermeliyim sanırım
D vit onuda son bir aydır nerdeyse hiç vermedim offf hiç düzenli bir şey kullanmıyorum
Burda yakın köklerden gelen ürünleri satan bi yer var ordan alıyorduk. Bizim köyden de geldi. Onları veriyoruz. Tereyağı yapmayı hiç denemedim. Anneanneme sorayım yarın belki faydam dokunur sana canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?