2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunese cikariyormusun ki cnm? Gunde sadece 20dk alabiliyoruz onun disindaki zamanlarda uv isinlarinin zararlilarini aliyorz o nedenle de koruyucusuz cikmamak gerek. O 20dk.lik zaman da golgen boyundan kisa oldugu zaman. Yere gore degisiyo da ist.da tahmin 11e 10 kala ile 10gece arasi gibi..

Bizim de demir baya düşük çıkmış kızlar ya bende vermiyordum kan damlasını
Artık vermeliyim sanırım
D vit onuda son bir aydır nerdeyse hiç vermedim offf hiç düzenli bir şey kullanmıyorum
Bize multivitamij verdiydi 7.ayda. hala onu kullaniyotuz. Icinde acdeb hepsi var nerdeyse vitaminlerin. Ben de unutuyorum yalniz degilsin.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim tek tek alintilayacak durumda deilim nolur kusuruma bakmayın babam ilk güne göre şükürler olsun daha iyi beyne giden kan damlası var sürekli film çekiliyo kolu kırıldı karşıdan gelen araba aşırı süratliymuş babamin arabasi kendi etrafında iki kez dönüp 10 metre suruklenmis babam camdan fırlamış o yüzden kafası kolay kolay iyilesmeyecek gibi şu an bilinci açık ama ilk günler kimseyi tanımadı babamı o halde görmek beni yıktı kazayı görenler artık yasamaz demişler 3 ambulans gelmiş ama hepsi de geç geldiği için çok kan kaybetmiş biz is dolayısıyla memlekette olmadığımız için babamı görene kadar resmen bende öbür tarafa gidiyodum çok zormuş kızlar babayı o halde görmek sizi tanimamaşı herkesin kazayı iyi ki görmediniz demesi şu an annemle amcam yanında ben kardeşlerime bakıyorum ama laf dinletemiyorum en küçükleri babamla annem bi daha gelmeyecek diyip ağlıyolar sürekli Rabbim bize bağışladı onu nolur kızlar hala duaya çok ihtiyacimiz var çok teşekkür ederim hepiniz dua ettiniz bizim için uzuldunuz ne diyebilirim Allah da sizi yormasin inşaallah

çok çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin.

hanımlar bizde bu hafta kan tahliline gittik normal cıktı bizim değerler. ben 1 gün veriyorsam 2 gün unutuyordum pekmezde düzenli vermedim. demir damlasınıda son zamanlarda ihmal ettim. ama çok şükür herşey normal.

Genelde sabahlari 9-10 gibi cikariyorum gerci buaralar cikaramadim ama.
Sonra aksamlari 6lardan sonra 9a kadar disardayiz.
Yani tam faydali gunes isiginimi aliyor bilmem ama yine aliyor birseyler.

Evet . Oglum cok seviyor masasini. Epey de oyalaniyor keyfi yerindeyse bende yonlendiriyorum tabii. Beraber yapiyoruz bazen. Bazen kitaplarina ya da arabasina gidiyor sonra yine masaya yoneliyor . Cocuklarin dikkatleri zaten cabuk dagiliyor ama gun icinde git-gel oynuyor yine.
Bu arada tesekkur ederim iyi olur ins.sagol

Gunaydin kizlar
Nasil sabah oldu anlamadim ya gerci..
Esim denize gidelim taraftari bende sen ayaginda tutacaksan olur dedim
Bir yanim git diyor bir yanim tuhaf bana yorgunluk olcak ekstra birde karni falan agrirsa zaten naz niyaz.

Gece 2ye kadar resmen yavrum inledi uykuya dalamadi. Surup verip dus aldirdik . Sonra biraz uyuyabildik. Sabaha karsi yine atesi 38.9 geldi gene surup verdim.
Dolven ve pedifen donusumlu verdim . Pedifen hemen dusuruyor ama dolven dusurmedi bu sefer ya. Nemli bez de uyuladm.
Bazen yuzukoyun yatmak istedi.
Suan hala uyumak istiyor mizildaniyor evladim.Allahm sifa versin biran once.
Atesi gecip gitse bir hayirli

Canım Rabbim kardeşlerinin yüzüne baksın. Babana acil ve hayırlı sifalar versin inşallah. bol bol dua edin sizde Rabbimin Şafi İsminin hürmetine şifa versin babanıza

of kızlar felaket bi gece geçirdik 12den 2 ye kadar uykuda inledi. sonra ateş 38,7 oldu. şurup verdim bez koydum ama 37,5 tan aşağı inmedi. ya diş bu kadar yapar mı. ilk çıkanlarda 38in üstünü çok görmedik die hatırlıyorum. sabah 6 ya akadar ayağımda salladımki normalde nefret eder. uyudu uyandı uyudu uyandı. sonra 7 ye kadar uyuduk ve ben işe geldim aklım kızımda izin alamam bugün. yine 38 in üstüne çıkarsa artık annemler götürsün doktora dicem. idrar yolu olsa koku fln olur dimi ya. ağzına emzik bile alamıyo yavrum ama yine de hadi başka bişeyse diyo insan

Bence de annenler bir gotursun canim .. kiyamam ya cok zor oluyor beninki de inleyip durdu. Suan uyumaya calisiyor hala.
Dr dun idrar tahlili de yapti idrardan degil ates yoksa antibiyotik verirdim dedi.
Bir yaptirin.iciniz rahat etsin. Hem.disten mi degil mi dr da soyler.

Allahim sifa versin evlatlarimiza

amin canım amin. yarın randevumuz var bede oluyum yanında diye o yüzden bugün götürmesinler istiyorum cnm. kan fln alınırsa kuzumun yanında ben olayım

kızlar bogazimizda bulunan yaralı ve zararli bakteriler belli bir sıcaklık derecesinde uruyorlar hatta yaraliyken zararlı hale geçiyorlar.yüzden soğuk yiyip ,içince bogazdaki normal florayi bozuyoruz ,orada olup bize zarar vermeyen bakterilerde artıyor.

Çok zor canım ya geçmiş olsun ,işten çıkışta doktor oluyormuki öyle götürsen ?
Inşallah daha fazla sıkıntı çekmeden iyileşir yavrun

Reactions: GCA
Tekrardan çok geçmiş olsun canım ya yavrularomiz daha fazla sıkıntı çekmesin,Rabbim şifa versin
Tatilde gitsen,evden kalsan aynı olacak aslında ,gitseniz belki kumsalda falan iyigelebilir .tabii sıcaksa ateşi arttirirmi diye aklıma geldi benjmde

Kızlar dün ilk defa akşam 10 a kadar uyanıktı ve parktaydik.çok zevkliydi ama valla kesintisiz İki saat ellerinden tutup koşturdu beni ..Hatta aynı yaşlardaki bebekli bayan tam parktan dönerken ,inanın sizi izlemekten yoruldum dedi ..
Besigin önünü söktuk ,yatağa yanastirdik artık enazindan kalkmıyorum tavsiye ederim kizlar tabii yaramazliklarda başladı .uyanmış gece dörtte yanımdaki biberonu almış ,heryerini birgizel ıslatmış mecbur kalktım ,ustbas değişince uykusuz bebenin uykusu kalirmi ...Yani biz daha kargalar şeysini yemeden güne başladık...
Rabbim izin verirse uyanınca kuaföre gidicem bakalım hayal olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…