2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçer merak etme ama dolven 1 yaş üstüne veriliyomus bilgin olsun
Denize gitme konusunda bnde bilemedim belki ıkinizede iyi gelir evde olsada yapacak bişey yok ateş kontrol etcen en aznindan esin de yanın da

Kuzum benim onunda mi bogazi kızardi ki herkes aynı durum da boğaz çok ateş yaparmis biz hala atlatamadik bende zombiye dondum

Gecmis olsun canim, bencede denize gitmeyin sicak iyice yorar cocugu

“ Yâ Rabb!
Bir taraftan istirâhat iklîmiyle bedeni, diğer taraftan vuslat ve rahmet iklîmiyle rûhu engin ve müstesnâ bir lâhûtî huzûra kavuşturan geceleri kulluk vecdi içinde geçirebilmeyi nasîb eyle! Bir gece hükmünde olan şu dünyâdan bizleri de Sen'in rızâna ermiş bir âşık-ı sâdık olarak âhıret sabâhına ulaştır ve vuslatının lezzeti ile mütelezziz eyle!"
Dogumdan bi hayli zaman yazamadm buraraya özledimisim sizi hayırlı Cumalar kızlar....

Çok zor canım ya geçmiş olsun ,işten çıkışta doktor oluyormuki öyle götürsen ?
Inşallah daha fazla sıkıntı çekmeden iyileşir yavrun

gittiiğimiz hastanede çocuk doktoru 11E kadar çalışıyo ama başka bir çocuk doktoru oluyor. inşallah bu gece biraz daha rahat olurda yarına kadar dayanır kuzum

Kuzum benim onunda mi bogazi kızardi ki herkes aynı durum da boğaz çok ateş yaparmis biz hala atlatamadik bende zombiye dondum

valla bilmiyorumki canım sabahtan beri hapşuruyor dedi annem. gribe fln mi çevirdi. Allah yardımcın olsun. hastyayken bebekte bebeklikten çıkıyo da annelerde insanlıktan çıkıyo

Geçer merak etme ama dolven 1 yaş üstüne veriliyomus bilgin olsun
Denize gitme konusunda bnde bilemedim belki ıkinizede iyi gelir evde olsada yapacak bişey yok ateş kontrol etcen en aznindan esin de yanın da

Gecmis olsun canim, bencede denize gitmeyin sicak iyice yorar cocugu

Sagilun kizlar gitmeye karar verdik tabi bu gece nasil gecer o da onemli .. aslinda yine gitmezdim de yarin evimde gerginlik olcagina esimle cocugumla olurum daha iyi.. zaten kafam.kazan
Bazi anlatmak istemedigim sebeplerden kv ile esimin arasi acik ama israrla bize gelip didismeye yer ariyor yarin bizim evin yakinlarinda mevlude gelecek kesin bize de ugrar . Acikcasi onunla aksama dek durup aksam da esimle daha da bozusmalarini istemiyorum.
Birsey olmazsa gidecegim.. guneste cikarmam zaten disariya pansiyonda dururuz.aksamlari da havasi iyi oranin .1gece idare etcem pazar aksam ustu doncez.zaten

Son düzenleme:

Oylemo dersin .. zaten tirstim vermicem oyle ya, durduk yere basina dett almayayim

Kizlar kofteyi blendirdan cekiyomusunuz. Benim oglum oguruyo minicik hale gelene kadar catalla ezip verdigimde

Hapsuruk öksürük burun akıntısı hala var yarın kontrol e gitcez mirann ateşi düşmüş mu

Ateş Olceri ilacı unutma bişey olmaz ins belki deniz suyu ıi bile gelir

Ateş Olceri ilacı unutma bişey olmaz ins belki deniz suyu ıi bile gelir
Valla denize pek sokmayabikirim de 5 dk falan o da isterse birden sokup korku yerlessin istemiyorum. Zaten yarin oraya varmamiz 4 yada 5 olur muhtemelen esim oglen isten cikip gelck. Belki gireriz yarin ya da pazar sabahi. Sicakta bana bile basiyorlar Allah korusun cocugu tutmam sicakta. Alcam evet insalah bakalim.

Kizlar kofteyi blendirdan cekiyomusunuz. Benim oglum oguruyo minicik hale gelene kadar catalla ezip verdigimde
Ben cekmiyorum. Bi tek nohutlu bugdayli ayranasi corbasi yapmistim onu cektim. Onun disinda herseyi minik yapip bazen de elimde ezip veriyorum. Onun yiyebilcegi turden biseyse eline veriyorum yiyor. Kofte salatalik kavun muz seftali haslanmis patates havuc gibi.

Bizim doktor blander ı yasakladı. Bebeğimin kakası kaskatıydı. Doktor blander yapıyo dedi. Çatalla ezin dedi. Şimdi ise 9 ayı bitirdiği için önüne koyun kendi yesin dedi. Yemiyo ki avuçlayıp yere atıyor

Ilk bas benimki de yapiyodu. Hatta hala bazen yapiyo. Ama giderek daha iyiye gidiyo.

Kizlar domatesi 2 aydir veriyorum, ama su son 2,3 haftadir pisik oluyor, alerji yaomayan domates simdi yapabilirmi ?
Bakalkm.vermeyi kestim.dunden beri gececekmi.. cok severek yiyordu halbuki of

Kizlar domatesi 2 aydir veriyorum, ama su son 2,3 haftadir pisik oluyor, alerji yaomayan domates simdi yapabilirmi ?
Bakalkm.vermeyi kestim.dunden beri gececekmi.. cok severek yiyordu halbuki of
Evet yapabilir ...
Maalesef cok alengirli su alerji. Domatesten oldugunu saptaman iyi olmus en azindan biliyorsun .insallah gecer hemen

Evet yapabilir ...
Maalesef cok alengirli su alerji. Domatesten oldugunu saptaman iyi olmus en azindan biliyorsun .insallah gecer hemen

Gecenlerde yine azalttim vermeyi gecti simdi yine tekrarladi bukez baya olmus.
Bakalim insallah gecer ama kotu oldu bu is buyuk kurtaricimdi domates neyse saglik olsun

siz naptiniz oglan daha iyimi

Gecenlerde yine azalttim vermeyi gecti simdi yine tekrarladi bukez baya olmus.
Bakalim insallah gecer ama kotu oldu bu is buyuk kurtaricimdi domates neyse saglik olsun

siz naptiniz oglan daha iyimi
Sukur biraz daha iyi atesi dustu simdilik sadece mizirdak ama valizi bebek arabasini gordugunden beri onlarin basinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…