- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.601
Ay yavrum benim ya gecmiş olsun ama iyi gelecek tatil bence cocuklargrsmrye gittiklerini anlıyolar cok mutlu oluyolar iyi yolculuklar canımSukur biraz daha iyi atesi dustu simdilik sadece mizirdak ama valizi bebek arabasini gordugunden beri onlarin basinda
SagolasinAy yavrum benim ya gecmiş olsun ama iyi gelecek tatil bence cocuklargrsmrye gittiklerini anlıyolar cok mutlu oluyolar iyi yolculuklar canım
Öyle tabi denize bile giremeseniz o havayı almak bile yeter basen evden uzaklasmak cok iyi geliyo insana.en iyisini yapıyosunuz vallaSagolasin
Cidden anliyorlar ya
Bizimki dis kapiyi acalim.cigliklara basliyor
Insallah ikimize de iyi gelir umarim ates.tekrarlamaz...
Sabaha karsi yagmur yagdiaha dedim cocugun ates dustu derken hava kosullarinin magduru olcaz
Sicaktansa esmesi daha iyi gerci.
Sagolasin
Cidden anliyorlar ya
Bizimki dis kapiyi acalim.cigliklara basliyor
Insallah ikimize de iyi gelir umarim ates.tekrarlamaz...
Sabaha karsi yagmur yagdiaha dedim cocugun ates dustu derken hava kosullarinin magduru olcaz
Sicaktansa esmesi daha iyi gerci.
Cig verme cnm. Sotele de ver. Ben de bi sure cig vermiycem. Isilikle birlikte cok da anlamadim gecen defa da sanirim domatesin de etkisi oldu. Simdi soteleyip oyle veriyorum bisi olmuyo cok sukur.Gecenlerde yine azalttim vermeyi gecti simdi yine tekrarladi bukez baya olmus.
Bakalim insallah gecer ama kotu oldu bu is buyuk kurtaricimdi domates neyse saglik olsun
siz naptiniz oglan daha iyimi
Sinirdisi ne demek cnm ya anlamadimIyi bari canim, en guzel oyuncaklari almis onune minnak daha ne yapsin :)
Insallah sorunsuzca atltirsiniz.
Bizde nasipse yarin sinir disina denize gitmeyi dusunuyoruz ama ya diyorum cok kalabaliksa sinir araba giderken yine iyi ama durunca hemen uyaniyor..
Bakalkm kismet artik
Geçmiş olsun canım ins tatile kadar toparlarSelam kizlar. Bu sabah ateslilet kervanina biz de katildik. Tesaduf dr kontrolumuz vardi ya bugun. Gorunduk iyi oldu. Bogazinda hafif kizariklik var dedi. Ates 38.5u gecerse dusurucu verelim dedi. Asidandir diye dusunuyodum dedim. Bi sikintisi yok asidan da degildir. Takip edelim carsambaya kdr dedi. Gecmezse getir mutlaka dedi. Insallah cikmaz ya. Tatil ustu napariz. Kuzum cok atesi yok ama oyle de durgunki. Insallah surmez gece de cikmaz da gecet gider.
Sinirdisi ne demek cnm ya anlamadim
Sınır ne nasil anlatacagimi bilemedim
Kapikule gibi bisi diyeyim baska yere gidicez denize.
Soteleyip deneyeyim o zaman bakalim.helr bi gecsin, baya azalmis aslinda bugun vermedim domatesi.
Zormus bubalerji isi ya cok sukur yoktu simdiye kdar nerden cikti boyle simdi
Kuzum benim ya nasıl ağlıyo du aklım sizde kaldı ınan ins çabucak atlatirsinz bizede baya toparlamis dedi balgam söktürücü verdi ama balık yağ vermedi yazdığı ilacı ismini bi atabilirsin tlf sorim bnde nie bize ole bişey demedi kiEfira38 cnm kusura bakma konuşmadık hastanede Mira çok ağlıyo olunca elim ayağıma dolaşmışti. Ateşi suan yok ama ağlıyor sürekli bi turlu uyuyamıyor kafayı yicem
Siz Nasılsıniz ne dedi ertugrula
Yaa ayy cok grcmis olsun. Cabucak atlatir insallah minik kuzular. Kacgundur cekiyo yavrucak. Biz de bugun atesliyiz. Hst.de ibufen verdi dr. Gunduz iyiydik. Aksam 9dan sonra tekrar cikinca calpol verdik. Simdi 38lerde. Yine kontrol ediyorum gece cikarsa uyandiginda vericem tekrar ibufen.Ay kızlar ya başımıza gelené inamazsiniz. 4 gündür ateş ve inanilmaz döküntü oldu kizimda biliyosunuz. Bugün dr ye gittik. 10 çocuktan 1 inde asiya bağlı kızamık olur dedi. O da bize denk geldi. Bulaşıcı olmazmış ama herseyin sebebi o dedi. Saliya kadar düzelir ama bu surede 38 olursa ateş antibiyotik verebilirim dedi. Kan tahlilinde kanı düşük çıktı ilacı 10 damla hergün kullan diye kızdı. Balık yağı verdi zeka gelişimi için çok önemli dedi. Döküntü bitince vercez
Kuzum benim ya nasıl ağlıyo du aklım sizde kaldı ınan ins çabucak atlatirsinz bizede baya toparlamis dedi balgam söktürücü verdi ama balık yağ vermedi yazdığı ilacı ismini bi atabilirsin tlf sorim bnde nie bize ole bişey demedi ki
Yaa ayy cok grcmis olsun. Cabucak atlatir insallah minik kuzular. Kacgundur cekiyo yavrucak. Biz de bugun atesliyiz. Hst.de ibufen verdi dr. Gunduz iyiydik. Aksam 9dan sonra tekrar cikinca calpol verdik. Simdi 38lerde. Yine kontrol ediyorum gece cikarsa uyandiginda vericem tekrar ibufen.
Canım çok geçmiş olsun. Kansız olduğu dışardan belli oluyor mu ben dw vermiyorum kan ilacı. Dr tahlil de istemedi kullan da demedi. Bilemedim ki.Ay kızlar ya başımıza gelené inamazsiniz. 4 gündür ateş ve inanilmaz döküntü oldu kizimda biliyosunuz. Bugün dr ye gittik. 10 çocuktan 1 inde asiya bağlı kızamık olur dedi. O da bize denk geldi. Bulaşıcı olmazmış ama herseyin sebebi o dedi. Saliya kadar düzelir ama bu surede 38 olursa ateş antibiyotik verebilirim dedi. Kan tahlilinde kanı düşük çıktı ilacı 10 damla hergün kullan diye kızdı. Balık yağı verdi zeka gelişimi için çok önemli dedi. Döküntü bitince vercez
Saol cnm. Hergun 2saatte bi kalkan cocuk bugece atesin etkisiyle heralde uyanmadi. Ben uyandim 3te de baktim biraz daha cikmis surup verdim. Ya neyden cikti bu ates onu da bilmiyorum ki. Viral bisey olabilir 3gun takip edicez dedi ama bakalim.. ben atesi cikar da gece gormem diye korkuyorum yà. Insallah butun kuzulat hafifce hizlica atlator yavrucaklar.Amin canım insallah. Size de çok geçmiş olsun bütün yavrular hemen iyileşir insallah canım aman dikkat et gece çok artıyor ates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?