2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimde bildiğim yurumesinde bi problem yoksa ortopedik onermiyolar ama anatomik alınabilir.
Buyuge adidasin dediğin modelini (dragon) almıştık uzun sure giydi çok rahat kullanışlı bi model tavsiye ederim.canim.

Canım o çocuktan çocuğa değişiyo. Benim. büyük kızım maşallah diyeyim yaşı gelmeden bütün gece uyurdu on gibi yatıp sabah sekiz gibi kalkardı arada gce mama isterdi. Küçükte bi ara sapitmisti bütün gece emerek uyuyodu ama şimdi hafiften toparladı. İnsallah daha iyiye gideriz.

Benimde bildiğim yurumesinde bi problem yoksa ortopedik onermiyolar ama anatomik alınabilir.
Buyuge adidasin dediğin modelini (dragon) almıştık uzun sure giydi çok rahat kullanışlı bi model tavsiye ederim.canim.
saol canım..en çok hoşuma bu model gitti hayırlısıyla giyip yürüsünler inşallah

Bugun pancodan aldik bizde. 100 liraya mevsimlik tam deri. Rabbim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin

Evet ben de hamileyken almistim gecen sene )

Ben dün akşam oğluma artık gücüm kalmadığı icin papatya çayı verdim oda ise yaramadı oysa ki ben içince 1 saate sızmıs oluyodum

Slm kızlar. Size tatilden bildiriyorum. Yolculugumuz oto koltuğunda biraz uyuyup biraz mizildadi. Yeni oyuncak almıştım onla ve hafıza kartlarıyla oyanlandik. Otel çok güzel odada park yatak var. Dün havuza girdik. Çok yoruldu aksam yemekten önce uyudu. Yemekte balık yedirdim. Akşam eglencesini biraz sevdi biraz mizildadı. Erken çıktık odaya. Bu arada dün yolda farkettim üstten diş çıkarmış yanımdaki de yarılmak üzere öyle olunca klasik mizirdamalı gece yasadik

Slm kızlar. Size tatilden bildiriyorum. Yolculugumuz oto koltuğunda biraz uyuyup biraz mizildadi. Yeni oyuncak almıştım onla ve hafıza kartlarıyla oyanlandik. Otel çok güzel odada park yatak var. Dün havuza girdik. Çok yoruldu aksam yemekten önce uyudu. Yemekte balık yedirdim. Akşam eglencesini biraz sevdi biraz mizildadı. Erken çıktık odaya. Bu arada dün yolda farkettim üstten diş çıkarmış yanımdaki de yarılmak üzere öyle olunca klasik mizirdamalı gece yasadik

Selam kizlar. Tatil ojcesi hazirlik basladi bende. Kizim bi yandan camasir yika utule katla yerlestir bi yandan kosturup duruyorum. Kendi esyalarim hazir sayilir. Kiziminkiler de yikaniyo. Kurutuo aksama da onunkileri hazir ederim insallah. Esim zaten aksam kendim secicen dedi onu bekliyorum. Yarin aksam cikicaz ama bugunden hazirlayim dedim. Yarin da yolluk pogaca vs yapicam. Dinlenirim biraz da.
Bu sabah kizim kahvalti yapmak istemedi. Bugun sadece sut iciyo. Agzina bisi atmiyo. Dun neler hazirladiysam hepsinin sadece tadina bakti. Yine disimiz cikicak heralde. Gece de kucagimdan inmiyo.
Sizden gordum. Hemen esime dedim bime git puzzle al diye. Daha cikip da bakamamis.

Ay kizlar 10 ayin yorgunlugumu cikiyor bilmem ama bugun artik iyiice bittigimi fark ettim
Cok sukur oglum yormuyor beni ama ev isiydi,yemegiydi, bulasigiydi derken sanki hep kosturmaca halindeyim
dunden beri kalbim agriyor gibi, resmen adim atasim yok .. nasil geri gelcek bu enerjiler

Enerji verecek yicekler yemeye calis cnm. Ben de bugun bittim. Gecemiz uykulu gecse bari..

Canim bende bu aralar kendimi bitkin yorgun hissediyorum gece yattigimda bacaklarim sizliyo.oğlum çok hareketlendi kızımın istekleri bitmiyo.enerjiler bence bikaç sene sonra gelecek.ben ikinciye 8 yıl ara verdim pes pese buyutenlere bravo ne deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…