- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.801
Benimde aklımda olsun mısır unu canım sagolEvet güzel oluyo mihlama. Büyüğe yapıyorum seviyo tuzunu atmadan küçüğe de ayirayim bende bidahakine bakalım sevecekmi. Bide omletine normal un yerine mısır unu koyuyorum seviyo.
Benimde bildiğim yurumesinde bi problem yoksa ortopedik onermiyolar ama anatomik alınabilir.bizim doktorda ortopetik şart değil yumuşak tabanlı olması gerekir tam yürüdüğü zaman ihtiyaç olursa ortopetik öneririm dedi artık evdeki küçük kutu içinde aldığımız ayakkabılar küçük geliyo.illaki alınacak almışken iyi birşey olsun bütün kış giyecekler.canım sen ortopetik alacaksan greyder de ortopetik var.modelide çok da güzel hatta indirimdeydi 89 a düşmüştü.adidas ve nike de ortopetik yok
Canım o çocuktan çocuğa değişiyo. Benim. büyük kızım maşallah diyeyim yaşı gelmeden bütün gece uyurdu on gibi yatıp sabah sekiz gibi kalkardı arada gce mama isterdi. Küçükte bi ara sapitmisti bütün gece emerek uyuyodu ama şimdi hafiften toparladı. İnsallah daha iyiye gideriz.Ayakkabı konusunda: ortopedik taban dr nin sorunlu çocuklara verdiği ayakkabı imiş. Biz sadece yumuşak tabanlı ayakkabı alacakmışız.
Uyku konusunda: Geçen kk da bi sayfa okudum. Çocukları 2,5 yaşında olan anneler şikayet ediyordu. Dr artık geceleri kesintisiz uyuması gerektiğini söylüyor falan diye. Kısaca ben vazgeçtim. Göz altı morluklarımla birlikte yaşayacağım.
@mambur neyin var senin? Allah dermansız dert vermesin. Bak neler atlattık bu da geçer.
saol canım..en çok hoşuma bu model gitti hayırlısıyla giyip yürüsünler inşallahBenimde bildiğim yurumesinde bi problem yoksa ortopedik onermiyolar ama anatomik alınabilir.
Buyuge adidasin dediğin modelini (dragon) almıştık uzun sure giydi çok rahat kullanışlı bi model tavsiye ederim.canim.
Bugun pancodan aldik bizde. 100 liraya mevsimlik tam deri. Rabbim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsincanım aynısını doktorda söyledi evde giydirme dışarıda sadece dedi .bugun parktaydık kucakta durmadı koltuk altından tutup yürümek istiyo mecburen bişey almak zorundayım evde değilde dışarda kullanırım diye düşünüyorum
Evet ben de hamileyken almistim gecen seneKızlar yarın bime Fischer price i n puzzleri geliyo daha önce sadece hayvanlı kalmıştı diğerlerinden alamaistim ama yarın yetisirsem alicam. Fiyatı çok iyi ahşap puzzlera gore. Bizimkiler biraz küçük ama ilerisi için iyi olur.
Ben dün akşam oğluma artık gücüm kalmadığı icin papatya çayı verdim oda ise yaramadı oysa ki ben içince 1 saate sızmıs oluyodum
Valla her bebek aynı mı bilmem canım ama ben rezene+anason verdim malesef oda ise yaramadi
Onlar bize yariyor.
Su uyur analar uyur bebeler uyumaz
Bende rezene versem mi diye dusunmuyor degilim. Bu gecem.yine fenaydi
Bebekken gaz icin kimyon rezene verdiriyordu dr da. Benimkine yine etki etmez sanmamValla her bebek aynı mı bilmem canım ama ben rezene+anason verdim malesef oda ise yaramadi
Oysaki anason kesin uyutur demislerdi
:))) Sen baya bi erkenciymissin.Evet ben de hamileyken almistim gecen sene)
Enerji verecek yicekler yemeye calis cnm. Ben de bugun bittim. Gecemiz uykulu gecse bari..Ay kizlar 10 ayin yorgunlugumu cikiyor bilmem ama bugun artik iyiice bittigimi fark ettim
Cok sukur oglum yormuyor beni ama ev isiydi,yemegiydi, bulasigiydi derken sanki hep kosturmaca halindeyim
dunden beri kalbim agriyor gibi, resmen adim atasim yok .. nasil geri gelcek bu enerjiler
Canim bende bu aralar kendimi bitkin yorgun hissediyorum gece yattigimda bacaklarim sizliyo.oğlum çok hareketlendi kızımın istekleri bitmiyo.enerjiler bence bikaç sene sonra gelecek.ben ikinciye 8 yıl ara verdim pes pese buyutenlere bravo ne deyimAy kizlar 10 ayin yorgunlugumu cikiyor bilmem ama bugun artik iyiice bittigimi fark ettim
Cok sukur oglum yormuyor beni ama ev isiydi,yemegiydi, bulasigiydi derken sanki hep kosturmaca halindeyim
dunden beri kalbim agriyor gibi, resmen adim atasim yok .. nasil geri gelcek bu enerjiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?